Svadba so 140 ľuďmi, korona a tehotenstvo
Baby.. O týždeň máme ísť kamoške na svadbu, bude tam cca 140 ľudí.. ja som na začiatku tehu a troska sa bojím, že predsa len...... Budu tam aj ľudia zo zahraničia... rozmýšľam ci máme ísť?.... Co by ste robili vy
išla by som, korona nekorona keby sme riešili všetky vírusy a baktérie tak celý život sedíme doma na zadku
Ja len nepochopím, akú radu gulička čakajú. Chcem ísť a nebojím sa, tak idem. Bojím sa, nejdem. Kto to má za nich rozhodnúť? Za 6 mesiacov života s covidom snáď musia mať nejaký názor vytvorený.
To nemyslíš vážne. Potrebujes sa ozaj pýtať? Ja by som nešla, mam strach a 140ludi je riadne kvsntum. Zas kto sa neboji tak mu je jedno koľko ľudí. Ale povedať v dnešnej dobe, že svadba na Orave budú tam len oravcania,nie ľudia z ba😂a ty vieš ci pri toľkom počte tam nebude ženíchov kamarát, bratranec z 3teho kolená z Bratislavy? Inak by mohol byť aj brat ktorý býva v ba. Vieš koľko oravákov je v ba kde žije, pracuje a predsa má rodinu na Orave.. Véd je to normálne.
Nešla by som, lebo načo si komplikovať život. Ty hlad hlavne na svoje tehotenstvo do 12 tt sa plod vyvíja- ten uplny základ- vtedy akákoľvek choroba vie poškodiť plod ( z čoho môže byt napr ze on prídeš Resp nebude zdravé )- tak si utried životne priority a rozhodni sa už ako to ty cítiš. ( pripadne rizika ponesies ty, nie diskutujúce z MK )
My máme rodinný podnik reštauráciu, ledva sme sa z toho dostali, teraz znova chcú zakázať svadby a rodinné oslavy, pritom myslíte že si tu rodinnú svadbu neurobia inde??? Ved objednajú chatu a rodinná oslava môže pokračovať celá korona je kkt na.
Dnes jeden pán oslavoval u nás 90 rokov a bolo 40 ľudí 70 %ľudí bolo po 70 a viac rokov a kašlú na nejakú koronu prišli sa zabaviť keby boli taký tak by to zrušili.

A vdaka ludom, ktori vypisuju ako sa chudatka nemienia chvilu obmedzovat, (lebo nemozu počkať na vakcínu, "takto to bude predsa uz navzdy") pokapu aj tak uz v mensine aj ludia, ktorym nejaka inteligencia bola nadelena.
A k veci. Na ziadnu svadbu s takým poctom ludi by som urcite nesla. Ani len sestre, kym by to neokresala na najbližšiu rodinu