icon

Svedkovia jehovoví

alchimistka2
11. sep 2016

ahojte.
mojej kolegyne dcéra 15ročná asi rok chodila na pravidelné štúdia biblie so spolužiačkou tohto vyznania. Včera oznámila, že sa ide pokrstiť, vzdať svojej viery a žije v pravde. kolegyna je zúfalá . Nevie čo robiť, nespí s dcérou sa nedá a zž ju aj navštivili z tejto sekty a poprosili aby jen nerobila prieky.Nemáte názor, rady, skúsenosť

Strana
z2
liviaantolova26
29. dec 2019

@sissy27 ja dúfam že sa rozhodlo správne lebo je to správne a mna nikto neposielal ja sama som sa rozhodla a keď nepoznáš pravdu tak nesuď

sissy27
29. dec 2019

@liviaantolova26 akú pravdu? Tú tvoju? 😃
Inak ja nikoho nesúdim - čo sa nedá povedať o tebe a tvojich kumpánoch. Ja nikoho nestraším peklom a nikoho nepresviedčam, že žije zle a má sa obrátiť na správnu cestu.
Ži si svoj život a neotravuj druhých, zvlášť nie cudzích, ktorí nežijú podľa tvojich predstáv.

galioska
29. dec 2019

Za mňa každá viera je sekta, už len preto, že sa treba podriaďovať pravidlám a neviem čo je horšie, či drogy, či tieto sekty, žiadna výhra a táto dievčina má len 15, byť jej rodičom vykopnem ich z domu a dveru strazim ako oko v hlave, je neplnoleta a ja, rodič rozhodujem

klarissa25
29. dec 2019

Hmm 15 ročná do sekty? Véd je to decko.... Tam ona o takýchto veciach rozhodovať nebude.... Teda nemala by...

sissy27
29. dec 2019

@galioska
@klarissa25 dievčatá, diskusia je 3,5 roka stará, dievča je už plnoleté a snáď sa aj spamätala.

galioska
29. dec 2019

@sissy27 🤣🙈 🙉🙈

klarissa25
29. dec 2019

@sissy27 vidíš, prvýkrát som si nepozrela datum založenia diskusie 😉😂😉😂😉

klarissa25
29. dec 2019

@liviaantolova26 fuha tým by som sa nechvalila....

galioska
29. dec 2019

@klarissa25 tak ale sme se pobavili😃😝🤣

veronikaszabova
29. dec 2019

@liviaantolova26 no nemas sa cim teda chvalit...

evittam
29. dec 2019

@sissy27 Perfektne napísané. Asi nás prišla poučiť ake je napr.uzasne a správne zomrieť alebo dokonca nechať zomrieť vlastne dieťa len kvoli odmietaniu transfúzie a ine....Cele zle.

liviaantolova26
29. dec 2019

@klarissa25 a čím sa nemám chváliť ?

liviaantolova26
29. dec 2019

@veronikaszabova ja som na to hrdá ale už radšej nebudem komentovať lebo radšej nebudem hovoriť .....

yollanda
29. dec 2019

@alchimistka2 kým ju nedonútia prepísať majetok.... ja neviem... byt kolegyňa, tak tam s ňou zájdem pozrieť sa. U nás v rakusku sú jehovisti považovaní za riadnu cirkev. Suseda je jehovistka a je úplne normálna. Ale byt kolegyňa, bála by som sa

limetka55
29. dec 2019

@liviaantolova26 Ja neklamem.. Netvrdím, že je to 100% tak, iba, že sa mi to zdá.. Mne to niekto hovoril, ale nemala som to overené, preto som to napísala tak, ako som to napísala.. Popravde, je mi jedno, ako to je, lebo ma to nezaujima..

katarinavav
29. dec 2019

@liviaantolova26 áno mame slobodu vyznania zijeme v demokracii ,ale chod si propagovať sektárske choré učenia niekde inde .hlavne Vám vyhovujú slabo neplnoleti jedinci pravda ...😤😤😤dufam ,že už teraz plnoletá dievčina dostala rozum 🍀😔

Strana
z2