Svedkovia jehovoví
ahojte.
mojej kolegyne dcéra 15ročná asi rok chodila na pravidelné štúdia biblie so spolužiačkou tohto vyznania. Včera oznámila, že sa ide pokrstiť, vzdať svojej viery a žije v pravde. kolegyna je zúfalá . Nevie čo robiť, nespí s dcérou sa nedá a zž ju aj navštivili z tejto sekty a poprosili aby jen nerobila prieky.Nemáte názor, rady, skúsenosť
@liviaantolova26 akú pravdu? Tú tvoju? 😃
Inak ja nikoho nesúdim - čo sa nedá povedať o tebe a tvojich kumpánoch. Ja nikoho nestraším peklom a nikoho nepresviedčam, že žije zle a má sa obrátiť na správnu cestu.
Ži si svoj život a neotravuj druhých, zvlášť nie cudzích, ktorí nežijú podľa tvojich predstáv.
Za mňa každá viera je sekta, už len preto, že sa treba podriaďovať pravidlám a neviem čo je horšie, či drogy, či tieto sekty, žiadna výhra a táto dievčina má len 15, byť jej rodičom vykopnem ich z domu a dveru strazim ako oko v hlave, je neplnoleta a ja, rodič rozhodujem
Hmm 15 ročná do sekty? Véd je to decko.... Tam ona o takýchto veciach rozhodovať nebude.... Teda nemala by...
@galioska
@klarissa25 dievčatá, diskusia je 3,5 roka stará, dievča je už plnoleté a snáď sa aj spamätala.
@sissy27 vidíš, prvýkrát som si nepozrela datum založenia diskusie 😉😂😉😂😉
@liviaantolova26 fuha tým by som sa nechvalila....
@klarissa25 tak ale sme se pobavili😃😝🤣
@liviaantolova26 no nemas sa cim teda chvalit...
@klarissa25 a čím sa nemám chváliť ?
@veronikaszabova ja som na to hrdá ale už radšej nebudem komentovať lebo radšej nebudem hovoriť .....
@alchimistka2 kým ju nedonútia prepísať majetok.... ja neviem... byt kolegyňa, tak tam s ňou zájdem pozrieť sa. U nás v rakusku sú jehovisti považovaní za riadnu cirkev. Suseda je jehovistka a je úplne normálna. Ale byt kolegyňa, bála by som sa
@liviaantolova26 Ja neklamem.. Netvrdím, že je to 100% tak, iba, že sa mi to zdá.. Mne to niekto hovoril, ale nemala som to overené, preto som to napísala tak, ako som to napísala.. Popravde, je mi jedno, ako to je, lebo ma to nezaujima..
@liviaantolova26 áno mame slobodu vyznania zijeme v demokracii ,ale chod si propagovať sektárske choré učenia niekde inde .hlavne Vám vyhovujú slabo neplnoleti jedinci pravda ...😤😤😤dufam ,že už teraz plnoletá dievčina dostala rozum 🍀😔

@sissy27 ja dúfam že sa rozhodlo správne lebo je to správne a mna nikto neposielal ja sama som sa rozhodla a keď nepoznáš pravdu tak nesuď