Sviatky v roku 2026
Od 1.mája do 24.12.2026 nebude v pracovných dňoch (PO-PIA) ani jeden sviatočný deň, kedy by sme nešli do práce! Skoro 7 mesiacov! Čo je cieľom!? Zodrať pracujúcich?! Nedať vydýchnuť žiakom a študentom. Len bičovať a p*****ť na občanov! Urobiť z nich unavené, bezduché, ľahko ovládateľné stádo! Bravo vláda! Bravo Slovensko!
došli lieky?
Veď máš víkendy, voľno po práci, naplánuj si dovolenku
😂
???? studenti a ziaci si nevydychnu ? maju tam 9 tyzdnov prazdnin predsa ?? ci ?
a 1.5 a 8.5 si zabudla ?
Rútime sa do ekonomickej krízy, musíme viac pracovať lebo štát sa viac zadlžuje. Buď rada, že ešte nemáme povinné pracovné soboty.
@anonym_5ff379 8.5.2026 bude pracovný deň
Vidis Podla komentov , ze ludia su spokojni , za viacej prace , tie iste peniaze 😅 to nevymyslis . Mame to co si zasluzime , niektore mozno dostali peceneho vola na Devine (za svoje peniaze )
Zaujímavé 😲
Takže, vlastne väčšina ste s tým v pohode a spokojné, lebo však ešte dačo znesie tento národ!
Čo dodať - nastavte chrbty 😕
Určite si ešte niečo naši vladári vymyslia!
A vy budete len pritakávať a hejtovať tých, ktorí s tým nie sú OK.
@anonym_autor Ziaci a studenti maju volna viac nez dost. Rodicia maju co robit aby to vykryli.
Vidis Podla komentov , ze ludia su spokojni , za viacej prace , tie iste peniaze 😅 to nevymyslis . Mame to co si zasluzime , niektore mozno dostali peceneho vola na Devine (za svoje peniaze )
@ajka10000 tak okrem tých, čo robia na smeny, a nemuseli pracovať vo sviatok, tak vo sviatok, boli doma rodičia i deti...
A mrzí ma, že Ti robí starosť, vykryť prázdniny detí, ja som mala šťastie na pomoc od ochotnej čipernej prababky a teraz babky...
@jednoduchomaria89 moja reč 👍
Treba sa opýtať hlavne tých, ktorí volili túto vládu
Ci už sú konečne spokojni a hlavne či sú spokojní so životnou úrovňou.
Zaujímavé 😲
Takže, vlastne väčšina ste s tým v pohode a spokojné, lebo však ešte dačo znesie tento národ!
Čo dodať - nastavte chrbty 😕
Určite si ešte niečo naši vladári vymyslia!
A vy budete len pritakávať a hejtovať tých, ktorí s tým nie sú OK.
@anonym_autor to kvôli 3 dňom robíš takú paniku?
xy rokov robím v nepretržitej prevádzke a čo? Si to mám rovno hodiť nie?
@anonym_980053 podla mna su , ved nakupuju lacne potraviny a dostali 10eur energopomoc , ktoru 5x zaplatili na zvysenej DPH
@anonym_980053 podla mna su , ved nakupuju lacne potraviny a dostali 10eur energopomoc , ktoru 5x zaplatili na zvysenej DPH
@anonym_980053 Neboj oni spokojni su 😊 A boli by spokojni stale, len aby si nemuseli priznat, ze spravili chybu. Radsej sa s usmevom podakuju aj ked im mafianska vlada zoberie aj posledne... Proste kym maju co zrat a svet sa toci, neni co riesit. A nech si kradnu, ved aj ini kradli a aj oni by kradli keby boli pri koryte. 🙈🤔🤢😵💫
@anonym_980053 Neboj oni spokojni su 😊 A boli by spokojni stale, len aby si nemuseli priznat, ze spravili chybu. Radsej sa s usmevom podakuju aj ked im mafianska vlada zoberie aj posledne... Proste kym maju co zrat a svet sa toci, neni co riesit. A nech si kradnu, ved aj ini kradli a aj oni by kradli keby boli pri koryte. 🙈🤔🤢😵💫
@anonym_1c1787 👍
@anonym_autor jasné veď rodinný život nech ide do čerta, očividne niekoho baví makať za tie isté love viac. Btw ty čo robia v nepretržitej prevádzke nedostanú príplatok za sviatok. A mnoho ľudí pracuje aj cez víkendy tak si toho času z rodinou neužijú. Hnus čo tu robí táto vláda...
Mam narodeniny 8.maja a cely zivot volno. Samozrejme to nepotesilo, ze uz nebude, ale je to len jedna z x veci, ktore ma irituju a neustale prekvapia a nahnevaju este vacsie svinstva. Aj by som to pochopila, keby ine veci fungovali a mali zmysel. No bohuzial. Co tam po nejakej historii.
@anonym_autor lemra lenivá. Priznaj sa koľko si za svoj život odpracovala a koľko rokov sa bola na materskej?
@anonym_autor Ziaci a studenti maju volna viac nez dost. Rodicia maju co robit aby to vykryli.
@ajka10000 naši majú chrípkové, zasa voľno naviac
@anonym_autor lemra lenivá. Priznaj sa koľko si za svoj život odpracovala a koľko rokov sa bola na materskej?
@anonym_31516e
😵 lemra!? Podľa seba súdim teba 🙄
MD/RD 3 roky, odpracovaných cca 20 rokov. A ty?!
Nam zrusili statne sviatky, ale sebe poslanci volna dopriali pozehnane.
@anonym_autor vsak su vikendy a mas dovolenku, takze je priestor na oddych nie? 🤦🏼♀️ ja nechapem tuto dramu okolo sviatkov. Mne sa nepaci ta symbolia, kt sviatky konkretne boli zrusene, ale mali sme ich naozaj privela. Sviatky su najmensia vec, kt aktualna vlada dodzubala.
@anonym_autor jasné veď rodinný život nech ide do čerta, očividne niekoho baví makať za tie isté love viac. Btw ty čo robia v nepretržitej prevádzke nedostanú príplatok za sviatok. A mnoho ľudí pracuje aj cez víkendy tak si toho času z rodinou neužijú. Hnus čo tu robí táto vláda...
@anonym_8719f6 všetko ide podľa plánu, plán je že sa zopakuje 1933 a ešte v horšej verzii

Volno bude cez vikend, mimo pracovnych smien, ak robis dvanastky alebo 24.
A niektore povolania chodia aj tie sviatky.