Tankovanie
Ahojte, už nejaký ten piatok šoférujem a tankujem, len neviem čo robím zle. Vždy ked sa snažím tankovať, tak mi to vzďy cvaká a prestane tiecť a ja už mávam nervy na to lebo to musim tankovat 5 hodín. V našej úžasnej autoškole nás samozrejme nič neučili ako si natankovať, ani jazdu na dialnici ani nic len jazdu. Ked to cvaká stále tak musim len jemno držať aby to necvaklo (aj tak to vždy cvakne každú chvíľu) ale je to o hubu, lebo to tečie strašne pomaly. Viete mi poradiť?😫😫😫
@sasanka605 proste je to strach. Ano pre niekoho trapne pre niekoho realne. Tak ako niekto sa boji maleho pavuka a vrieska na kilometer tak niekto proste sa boji. To ze nam to nic nerobi neznamena ze nie su ludia, ktori maju zrovna tuto slabinu.
@petulda333 ok mas pravdu 🙂
Aj mne to obcas robi. Vtedy len povytiahnem pistol a vlozim ju tam hlbsie. Boze toto znie strasne divne ale stale sa bavime o tankovani 🤣🤣
Konečne sa našiel človek,ktoremu sa stáva to isté a rozumie mi..🙈..,..sa nepýtaj,čo nervov ma to už stalo,vždy na jednej benzínke....mužovi to nikdy nerobilo len mne🤗......raz som nabehla už s nervami do benzínky,že čo to majú s pištoľou 🤣🙈...nech som akokoľvek dávala vždy sekala.Pomohla mi jediná vec.....už tam nechodím tankovať🤗.
Mne to kedysi robilo na Octavii, zistila som casom, ze nemozem zasunut tu pistol prilis hlboko, vtedy to vypinalo (asi to v tej polohe penilo 🤷♀️). Teraz na aute mi to nerobi nikdy, akokolvek to tam dam 😄, zaaretujem a vypne automaticky pri plnej nadrzi.
@viky_21 práveže nie je dobré ju tam vkladať hlboko až po koreň (stále sa bavíme o tankovaní 😁😁) treba ju tam tak ako keby zavesiť (preto má tá pištoľ taký zlomený sosák), ona si nájde svoje miesto. Je to preto, lebo v špičke pištole je taká tenká trubička na vzduch, ktorou pri tankovaní musí naspäť tiecť vytlačený vzduch z nádrže (nie všetok samozrejme). Ak ten vzduch netečie, pištoľ sa zablokuje a netankuje. Preto to vypína pri plnej nádrži.

Akože tie komentáre niektoré ...
Ja som mala úžasného inštruktora, všetky prkotiny ohľadom auta ukazoval a predstavte si, pýtal sa ma aj to, či som niekedy tankovala a či si to chcem vyskúšať. Lebo mal kopu žiakov, čo v živote pištoľ nedržali a nevedeli by ako na to a lepšie je si to vyskúšať ako potom šaškovať.