icon

Tehotná a opustená

lea1333
28. aug 2012

ahojte kocky zakladam tu to temu pre zeny a dievcata ktore maju rovnaky problem-pribeh ako ja
snazili sme sa o babo skoro 2,5roka 1krat som otehotnela po 9mes len sme o babo prisli v 11tt potom som preskakala vseliake vysetrenia a na koniec ked sa nam nedarilo ani po 1,3mes pocat navstivili sme centrum asistovanej reprodukcie a po vysetreniach sme sa dohodli ze podstupime IUI cakala som na mrchu aby som mohla zacat zo stimulaciou a ona neprichadzala tak som si spravila tehu test a tam // krasneeeee ciarocky a to bol asi posledny stastny den pre mna s ockom sme sa tesili len ze stalo sa pre mna nepochopitelne chlap ktoreho som milovala a vybrala som si ho za otca mojho dietat nas opustil a zmenil sa tak ze ho nespoznavam cize som ostala sama len z drobcekom v brusku
tak ze tata tema je venovana zenam ktore ostali v tehotenstve same kocky my to zvaladneme 😉

Strana
z4
alerka
30. aug 2012

@lea1333 Zacitala som sa do tvojich sprav ked som rozmyslala nad tym muzom ao ta mohol takto opustit.. a zrazu citam toto> 'preco sa mi stale sniva ze som tehotna a mam nejake problemy, neviete baby?'

eri28
3. sep 2012

@lea1333 moja prajem ti krasne tehulkovanie, a tvoju ex polovicku nemam slov, dve deti uz stihol 😅 , potom nasiel teba a sluboval rodinku, a teraz mu dobre preskocilo..., nic ine mi nevychadza, ze iba niekoho ma, ale myslim, ze na to mame nos, asi by si to vynuchala 😀 , ale co kaslat na neho, trapila by si sa asi neskor, a co citam maminy z mimi, jak sa trapia, pri debiloch, tak aspon, ze zdupkal skor.........
Ja tiez tehulkujem, uz koncim, chvala Bohu 😝 , mam dost, ale pekne obdobie, hormony pracuju a svet je gombicka, ked sa maly narodi aj toto obdobie mi bude chybat, ludia cumia na tehulky, ma to aj vyhody, a tie nalady, no co ti napisem, vsak pride to aj na teba, som ako zasnena princezna, cela hlava iba baby, baby, niekedy aj zabudnem na partnera 😅, tiez sme mali krizi, aj ma chcel opustit, ale nastatsie sa to ustalilo, ale ty mas asi iny pripad, no co urcite ta princ, este caka 😉 .........

mancika66
3. sep 2012

@lea1333 ahoj aj ja som bola na tom podobne sama a bolo mi úzko ked som videla páriky ale vydrž bude to lepšie ked uvidis svoje babuliatko a budes s nim denno-denne zabudnes 🙂

lea1333
autor
3. sep 2012

@mancika66 ja viem ze to prejde len teraz je to silnejsie a este k tomu ja som tvrda povaha ale tehotenstvo ma zmenilo a do porodu este daleko 🙂

lea1333
autor
3. sep 2012

@alerka podla mna to je podvedomie ze to moc chces 🙂

mancika66
3. sep 2012

@lea1333 viem moja cítim s tebou aj ja som to zažila 😉

lea1333
autor
4. sep 2012

@alerka ja som to az teraz pochopila 😀 ze si nadvezovala na to co som pisala v spravach :-/

alerka
9. sep 2012

@lea1333 Ano. Aj ja som uz mala nejake varovne sny.. Zelam ti krasny zivot a dieta si vopred zabezpec aby ti ostalo.. Bolo by dobre pouvazovat vopred nad nejakou otvorenou formou protestu voci jeho nezaujmu o dieta.. moze ti to v buducnosti pomoct aby ani nehrozilo ze ti ho vezme do striedavej starostilovsti.. musis sa zabezpecit kym to dieta este nie je na svete potom uz nebudes mat cas venovat sa tomu.. napr. Chod na socialku ze si na tehu sama a ze otec dietata sa nezaujima co mas robit a popros tu pani ci by to nejako nemohla dat do tvojej "karty". podla mna tam moze dat nejaku poznamku.. v buducnosti ti prave taketo pozn. mozu velmi pomoct..

lea1333
autor
9. sep 2012

@alerka OTEC sa prave zacina snazit!:

alerka
9. sep 2012

och.. co si o tom myslis?

momobobo
13. sep 2012

@lea1333 ahoj to akože otec malého drobčeka sa začína snažiť??? No ak je to tak tak som rada že sa uvedomil a dúfam že to bol len prvotný šok keďže ste to nečakali že sa to takto podarí a dúfam že to zlé je za vami a budete si to všetko už len vychutnávať a tešiť sa spoločne 😉 tak ako to má byť. Držím palce 😵 😵 😵 😵

lea1333
autor
13. sep 2012

@momobobo dakujem 😉

janicadracica
10. dec 2012

@lea1333 ahoj Lea. Viem ako sa citi, ale pevne verim, ze sa vsetko v dobre obrati. Ja om 22 tyzdni, moj priatel sa s tym nejak nedokaze stotiznit.

lea1333
autor
10. dec 2012

@janicadracica s cim ze si tehotna????

janicadracica
10. dec 2012

@lea1333 moj priatel sa k tomu stavia da sa povedat nijak, nejak to neriesi, naburalo mu to plany a povedal, ze som ho podviedla tym ze som otehotnela. To bolona zaciatku, ked som mu to oznamila. Teraz sa k tomu stavia tak, ze sama neviem co bude. ked som sa ho spytala, ci sa na male tesi tak mi povedal, ze co uz ma robit.

lea1333
autor
10. dec 2012

@janicadracica hmmm pekne....a on pri tom nebol ked si otehotnela???to si sa samam oplodnila ze? boze ty chlapy!!!!!ale tak ste spolu uvidis bude dobre 🙂 aj spolu zijete?

janicadracica
10. dec 2012

po pravde ja pendlujem od neho ku nasim. Skor som taky bezdomovec. Ked sme boli spolu vonku, tak som si musela zakryt brucho, ze nech ma nik nevidi. Ze to este ludia nemusia vediet

tamiajoy
26. dec 2018
veronikaszabova
26. dec 2018

@tamiajoy 6 rokov stara diskusia...

Strana
z4