Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@buba78 to sme boli len na návšteve....nočná mora ma čaká až koncom augusta.....chcela som....že pôjdem aspoň na týždeň k našim.....ale mm je zásadne proti lebo by nebol s malou.....naši totiž bývajú cca 150 km od nás 😒 .... jadro nám spravia za 10 pracovných dní....no len ja som si ešte vymyslela kuchyňu obkladať....lebo chcem obklad aj tam kde mám kôš.....podlahy kuchyňa + chodba....a aj vystierkovať.....lebo sme mali staré stierky....čo sa mi nepáčili 😖
@crazybabenka aká som rada,že to všetko máme porobené-ešte keď malá nebola.Fakt ti nezávidím,ale zase počkaj ten výsledok,akí budete kráááásni.Hneď sa budeš cítiť lepšie.Viem to podľa seba,teraz,keď máme všetko nové,nič iné nerobím,len omrvinky zbieram,prach utieram,no stále leštím,jak pomätená,už si sama leziem na nervy.Lebo som normálne nervózna keď je tu napríklad návšteva,že veľaľudí,lebo už dumám,že zostane neporiadok.Každý mi hovoril,že veď teba to upratovanie prejde pri malej-no určite malú šup na ruky,do druhej švédska handra a rýchlovka každé ráno.Muž mi už povedal,že som chorá 😀 😀 😀 .Ale keď bude malá chodiť a zacapká mi zrkadlové roldory čo máme,tak sa už dúfam konečne sklidím.Lebo si fakt sama sebe idem na nervy 😎 .Dnes ste ako spinkali?Moje dieťatko super-asi búrka pomohla,o ôsmej zaspala,v noci dve krátke 5 minútové pauzičky a ešte búva.Ja už som mám za sebou raňajky,kafé a ona ešte búva.To je veget 😀 😀 .Dnes držte palce,ide sa fotiť modelka,nech dá dobré pózy 😉
@pohodacka no veď tým sa ukľudňujem aj ja, že budeme pekní a všetko bude podľa nás....ešte nás potom budúci rok čaká prestavba veľkej obývačky na minispálničku a detskú a súčasnej spálne na obývku.... 😵 no dnešná noc bola v nastúpenom včerajšom trende....spinkali sme celú noc....musím si zaklopať klop klop.....keby sa jej nezačalo o 6tej čikútať....tak spí ďalej....dnes máme stískací deň....od rána sa stískame a hladkáme a je nám krásne 🙂
tak sa pekne pofoťte....a chceme vidieť fotočky..... 😀 mi sa ideme fotiť v sobotu....
@pohodacka ja mám také fázy .... že len čo príde mm domov...tak mu dám malú....a idem si zalietať s prachovkou....ale zase inokedy sa riadim heslom....bordel v byte.....šťastné díte 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte kočky,
ak sa tu náhodou neukážem dnes jutro tak rodíme..... neviem to ešte isto ale včera som mala také úniky vody tak som pre istotu utekala na pohotovosť s vložkou či je to plodová voda a teta sestrička povedala že je to také plus mínus ale že je to slabé a poslali ma domov že ked sa to rozbehne tak mám prísť.... samo že som celu noc nespala lebo som čakala že UŽ... a nič 😀
teraz ráno mi je fest divne... už mi dvakrát klesol tlak, pichanie v celom bruchu a nepravidelné kontrakcie na plnej čiare.... no dokedy vydržia lebo nepravidelné mávam už dávno no vždy sa ukludnia.... dúfam že sa teraz neukludnia....
@sliver joj tak ideme na teba intenzívne myslieť....už myslííííííííííííííímmmmmmmmmmmmmmmmmmm 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka 😀 😀 😀 Ďakujem
ináč takú prestavbu jadra sme robili pred dvomi rokmi.... to bolo... božinu, našťastie sme boli len dvaja a bývali sme u rodičov dva týždne... ale dali sme si už aj kuchyňu aj chodbu, aj stierky... keď už tak riadne... veď načo potom neskôr robiť zase bordel... a som bola fest rada... touto prerábkou sme vlastne prerobili polku bytu 😀 však potom ti ostanu iba izby a tam stačí omalovať a byt ako nový 😉
@sliver teraz polka bytu...budúci rok zvyšok.....tam sa tiež budú naťahovať stierky....robiť nová priečka....podlahy...juchú už sa teším na ten bordel 😅
ty sa hlavne teraz drž....a nainštruuj manžela....nech nám príde napísať že uuuuuuuuuuuuuuž 😀 😀 😀 😀
@pohodacka
@crazybabenka baby preco Vam drobce tak dobre spavaju? dajte navod, lebo uz som na nervy
no už je po poplachu... 😒 😒 😒
ráno som si pripadala na rozpadnutie... bruško si so mnou robilo čo sa mu zachcelo, no prešlo to... teraz pobehujem po byte ako keby nič nebolo, dokonca som si dala aj teplu sprchu a nič... takže čakáme ďalej do termínu 😀 😀 😀
ešte včera som sa pohodacke sťažovala a dnes bola u nás zúbková víla.....od dnes sme oficiálny ZUBÁČI :D 😀 😀 😀 😀 😀 a ani sme nevedeli kým ma to naše zubadielko neraflo 😀 😀 😀 😀
@buba78 mne malá zle spí cez deň.....ak je to polhodinka za celý deň tak je to veľa....spí tak 3-4 krát po 10 minút
@crazybabenka jaj tak to mi cez den spime dva krat a niekedy aj tri , tak co chcem, a my ziaden zub, do kedy
@buba78 moja spí cez deň-každé dve hodiny,už akoby presne vedela,že je jej čas,začne byť mrzutá,brhliť si oči..ale zase aby som ju moc nechválila-to je taká dvadsať minútočka a je hore 😀 .Ale tak raz do týždňa sa stane ,že ťahá 3 hodiny,až nechápem,neverím ani vysielačke a chodím snoriť či dýcha.A ako ti v noci spinká,alebo skôr nespinká,často je hore?Verím ti,že si na nervy,mne stačí,keď večer vymýšľa,mrnčí a nie za svet spať.
@crazybabenka no neviem,vy máte už zúbok vonku?My stále len biely kúsok 😀
@pohodacka áno ...máme zúbok vonku....veď ešte včera som ti písala.....že sa nám ešte nič nejaví....len včera poobede začalo to jej všehožužlanie gradovať....spinkala pekne...klop klop....len včera viac kakala ako inokedy....a dnes len taká mrzitá....a pozerám....že zvýšená teplota....ešte som volala mužovi....že sa modlím....aby to nebola 6ta choroba.....a potom som jej dávala cumel....a cvak zahryzla mi do prsta.....som sa zlakla.....či jej niečo neostalo z hračiek v puse....tak som nakukla....a skoro som si oči vyočila....jeden na cca 2mm vonku....a druhý tesne pred prerezaním 😀 😀 😀 😀 pápá môj krásny bezzubí úsmev 😀 😀 😀
@crazybabenka no som zvedavá kedy sa našej prederie 🙂 .Ale nech ešte čaká,lebo to je taký jašo pojašený,že keď ju kojím pohryzne ma aj ďasnami,ale tak,že to až v mozgu cítim 😀 😀 Ona si to tak nejak medzi tie ďasná uchopí a ešte aj trepať hlávkou začne,včera som na ňu tak skríkla..že až potom mm na mňa.
Ozaj baby@buba78už ste sa "chytili" za malinké s manželíkmi?Či to len u nás sa už stalo,že bola dôvodom hádky? 😉
@pohodacka juj moja a koľko krát 😝 tomu sa asi nedá predísť
@crazybabenka až si ma potešila,som myslela,že to len my 😉 😉 😉
Tak.Fotenie máme za sebou,Nelinka bola perfektná!!!Najprv plačkala keďju posadili pred tie svetlá,zľakla sa,potomsme ju rozveselili hračkami a už to išlo.Úsmev od ucha k uchu a už to išlo.Ale fotky že až tak do mesiaca,lebo má veľa..
@pohodacka no teda...kočica jedna....som zvedavá ako bude reagovať tá naša nezbednica 😀
@buba78 skoro som zabudla....nerob si s toho ťažkú hlavu....segrinej malej vyšiel zúbok presne týždeň pred prvými narodeninami
tak sliver mi dala ešte večer .... páči sa mi....na môj status...tá žena nás ide poriadne naťahovať 😀 😀 😀 😀 😀
Bože baby,čo som oblbela?? 😀 😀 😀 chcela som vám ukázať Nelku aká je podarená v novom klobúku,no ale však som nejako pozabudla ako to naladím,že album len pre priateľov 😒 😎 😲 babo raď...
No už som na to prišla 😀 😀 😀 mrknite na foto do albumu,kým to nebudem musieť rýchlo zmazať 😎 😀
@crazybabenka a ako buvkala Palínka?Nech zase trošku závidíme 😀 😀 keďže môj hladoš určite celú noc tak ľahko neprespí 😀 😀
kočeny zajtra ideme na príjem....
ešte nevieme čo sa bude diať ale uvidíme 😉
dr. ma dnes poslal na konzultáciu do nemocnice a tam že pre istotu si vás tu necháme, porobíme si svoje testy a uvidíme aký zvolíme další postup....
tak aj som rada že nás budu mať pod dozorom ale aj sa bojím.... ja tak strašne neznášam nemocnice... najmä od decembra ked som tam ležala mesiac... to bolo hrozné.... dúfam že teraz to bude rýchlo, že ma nenechajú dlho 2v1 a čo najskôr tu budem vypisovať s vami ako nemôžeme v noci spať 😀 😀 😀 😀

@crazybabenka boze to je hotovy horor........asi by som ani oka nezazmurila.....chodte radsej k Vasim, lebo ozaj skoncis na psychiatrii.......to dost dlho robia jadro....drzim palce.....daj fotky vysledku