Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@sliver držkajte sa obe 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka tigrica je bohová 😀 😀 😀 a šikulka!!!
@sliver držkajte sa,nech to máš rýýýýchlo za sebou!!!
@pohodacka berieme oblečko aj k fotografke....lebo mama len cvaká a cvaká....a nezaostruje 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka - krásna!!!
@crazybabenka tá je perfektná, toto aj ja chceeeeem....potom
@sliver ty sa už obleč a ja idem po teba, aby som ťa odviezla rodiť, to čo toto! 😀
@crazybabenka vieš koľko mám ja takých rozmazancov? 😀 😀 😀
Tak ako sme spinkali?Naša malá od deviatej do jednej,napila sa a ťahala do pól siedmej rána..no,len tak ďalej Nelinka 🙂 🙂
@pohodacka ahoj, chodím málo na net a niekedy neprídem aj pár dní. Nakoniec nás neočkovali, lebo sa mi malá nevidela, akoby mala soplíky a pokašliavala ,ale nič strašne. Tak ju dokina prezrela a povedala, že radšej počkáme do budúceho týždna, ak je náhodou v inkubačnej dobe aby sme niečo nepokazili. Máme 5250g a 62cm takže je to poriadna baba, dlhá ako týžden pred výplatou 😀 Dokina nám dala kvapky do nošteka ,proti kašlu a k tomu UM na týžden a v lekárnich som nechala necelých 30€ a to nehovorím, že som chcela ešte kúpiť odsávačku na soplíky a odporúčala mi ešte Espumisan do mliečka to by som tam zrovna nechala 50€. Ale hlavné, je že maličká prospieva a je v poriadku. Inak keby ste videli tie jej grimasy a aká je ukecaná a o kúpaní ani nehovorím, to je iný moreplavec 🙂
@crazybabenka Paulínka nemá chybu 🙂
@sliver čakáme správičku, že malá je na svete, že má krásne mieri a obe ste v poriadku 😉
@janemari tak super,že ste v poriadku.To máš riadnu babu,tak je dobre,že tak krásne rastie.Kuk aj moju-mám taký mini album,lebo o chvíľku ho budem musieť vymazávať keďže môj milý..no,zákonom chránená dcérenka 😉
Super,že sa jej páči vo vode,aj našej,trieska,špliecha nožinami.Keď sa pokaká,tak už vie že ide do umývadla keď vojdeme do kúpelne,tak vreští na celý byt od radosti. 😀
baby taka som nasrata.......lekarne vedia ako zarobit.........minule som kupila nutrolin B na crievka....bol to prasok, ktory sa riedil a nespotrebovali sme vsetko do 7 dni......a nakoniec neviem co ma osvietilo vcera v lekarni opytala som sa ci maju tabletky a od akeho veku su....... tak nakoniec je ich 10ks za 5eur a su od pol roka.......tak taketo veci ma vedia riadne nahnevat........ved nekradnem, aby som vyhadzovala.......zase mame nadchu...........asi idu aj zubky lebo brusko nas zas bolelo......inac su tie probiotika najlepsie lebo navyse maju vitamin B..........to pocasie nas znici chorobami........dufam, ze Vase deturence su zdrave....zas su virozy
baby odhodlala som sa a dala som fotku mojej dcerky.......kuknite
@buba78 vieš čo aj naša soplíkuje....ale to máme zo zúbkov....doktorka mi povedala, že jej mám po troške kvapkať Libenar.....je to len fiziologický roztok či čo....ale malej sa lepšie aspoň v noci dýcha 😔
a aby som nezabudla....máš doma riadnu kočicu
@crazybabenka dakujeme........kedze som sestricka nedalo mi to ......v robote sme urobili vyter a sup nalez na 4 krize tak mame kvapky antibioticke do nosa lebo uz tyzden nadcha neprechadza.....v pondelok sa dozviem definitivny vysledok z vyteru
@buba78 mi máme v očku aj v nošteku zlatého stafylokoka......ale teraz je to dobré.....soplíkujeme zo zúbkov....už je vonku druhý 😅 ....to čo znamená že nález na štyri kríže....
mi máme doma hotový lazaret.....už nás aj s mm 2 dni bolí hlava a nie a nie prestať....to s toho úžasného počasia....celý deň leje....a večer je slnko....na porazenie
@buba78 tá je perfektná,aký šibalský úsmev-krásnučká.My sme zdravé zatiaľ,len začínam zisťovať,že na jednej strane mám hyperaktívne dieťa,lebo jej proste nič nemôže újsť,aj keď ju kojím napríklad a niečo sa tu len mihne,už sa vytrhne,obzerá,snorí,vykrúca sa celá,aby čo najviac videla,no pohyb hotovo,ale na druhej strane zlenivela v rozprávaní.V 3 mesiacoch gagotala,teraz len piští,vrieska,vydáva nejaké zvuky 😀 😀 ,ale že by v tom nejako napredovala sa tvrdriť nedá 😀
@crazybabenka zajtra držím palce nech modelka dobre pózuje fešanda.Vy budete mať fotky hneď?
@crazybabenka cim viac krizikov tym horsi nalez
@pohodacka my sme sa už fotili v piatok.....fotografka mala čas....tak nás zobrala skôr....lebo v sobotu sme mali ísť až poobede.....a takto nás zobrala už o 10.00 tak malá bola vyspatá a vyrehotana......fotky sme už videli....sú perfektné.....mali by sme ich mať na budúci týždeň 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka to je úplne niečo iné ako keď to fotíme samé,že?Tak potom daj 😉 .Ja sa už tiež neviem dočkať!!!
Ahojte, dnes je 10.deň po ET. Mám bolesti v podbrušku a aj kríže bolia... 😒 😒 Mala niekto z Vás takéto príznaky a je tehu alebo "čerstvá" mamička?
Huuuh, dnes som si chcela obliecť moje oblubené gatuše ale nevedela som zapnut....neviem, či som pribrala, alebo bruško mám tak nafuknuté...bolesti stále mám v prodbrušku, ako pred ms.... teraz ma napdlo- nemôže to byť OHSS?
baby co je s Vami..pohodacka, crazy kde ste, co idete tento blok zaniknut?
@buba78 nestíham....mám doma dvoch lazarov......Paulínka horúčkuje....kvôli zúbkom.....a mm je tiež na maródke....len horúčky horúčky.....a ničím ich zraziť......tak behám od jedného k druhému.......teraz našťastie zaspali obaja naraz.....tak som si konečne mohla sadnúť.....a to ešte utekať do obchodu....na poštu.... 😒 😒 😒 😒
a vy babule čo máte nové.....aspoň vy ma niečím potešte 😀

@pohodacka o jednej sa raz zobudila....ale len sa napila....lebo bolo strašné dusno....a aj ja som bola smädná ako ťava....nie ešte také malé bábo.....ale čím sa vám pochválim.....malá sa hrala dnes vo svojom peliešku....a ja som išla na wecko....prídem späť do obývky....a milostivá si sedela.....vyškriabala sa po hrazdičke....držala sa hrkálok....musíme ešte štýl dopilovať....lebo ju hádzalo na všetky strany....ale úsmev od ucha k uchu.....strašne bola rozkošná......na druhý krát sa nám to podarilo len do polovice.....predsa len sme boli vyčerpaní s predchádzajúceho pokusu 😀 😀