icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

buba78
25. júl 2011

@crazybabenka tak to Ti nezavidim.........my sme nastastie bez teplot, ale sopliky su i ked uz menej, ale stale odsavacka bezi..........nestras teplotami pri zubkoch........esteze nam nejdu.......a mate vysetrene CRP ci su to ozaj zubky?.........drzte sa vsetci

crazybabenka
autor
25. júl 2011

@buba78 CRP nemáme vyšetrené.....akože malá nemá nejakú strašnú teplotu....tak 37,5 - 38......idú jej tri naraz.

pohodacka
25. júl 2011

@crazybabenka
@buba78 čaute baby,ja mám pre zmenu v prdeli notebook.Asi nejaký pohúkaný vír alebo neviem.Je v oprave.Tak som teraz na chvíľku ukradla mm kým nepracuje na ňom.Tak dnes očkovanie,hrúza,srdce mi išlo vytrhnúť,nesmejte sa mi,ale vypýtala som sa odtiaľ preč-bola som v inej miestnosti.Bože klobúk dole,ale velikánsky pred maminami,ktoré majú choré detičky,myslím vážnejšie ☹ ☹ fúúú,nnebudem to ani písať.Nelka ešte doma vzlykala.Večer mrnkala,tak sme jej dali nurofen a spinká.Inak váha v piatich mes.+týždeň-7400 gr.Riadna bacula,aj keď pomalšie priberá ako predtým,ale to je dobré.No ale dostali sme povolenie na mrkvičku,zemiak,kuracinu,jabĺčko a banán.To už neviem či bude vážiť 10 kg 😀 😀 hlavne nech je zdravá moja malá.Tak horúčka?Bože,moje zlaté chúďa,aj dávate nejaké lieky??

janemari
25. júl 2011

Ahojte tak krst máme za sebou, zvládli sme to aj ked malá celý obrad preplakala, ale ako náhle bolo po obrade bolo aj po plači. 🙂

petuska123
26. júl 2011

ahojte baby.som spat v realite z turecka.uz makam v praci.vcera som este bola v MT po neuspesnom ivf.vypisana ziadost na 2 ivf ale este pred tym mam podstupit vysetrenie hormonu AMH a posielaju nas na genetiku dakedy v polke augusta.takze zajtra na krv.tu co nove??? na dovolo bolo fajn horuce a tu aka zimaaaaaaaa brrrr este som asi neaklimatizovala mam daku sracku 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
26. júl 2011

@pohodacka plne s tebou súcitim.....ani ja tam nevydržím a utekám preč.....odkedy malej robili tie výplachy slzného kanáliku....a ja som tam pri nej musela byť a držať ju.....tak to nezvládam....a aj doktorka ma vždy pošle preč.....lebo si to vždy odrevem za ňu 😖
No krásne....tak len papajte babule papajte....mi strašne ľúbime príkrmy....až ju musím brzdiť....lebo mi začala piť málo mliečka.....nadegví sa zeleninky....a potom nechce mliečko 😀 😀 😀
a k tým horúčkam....doktorka mi povedala, že jej mám dať čípok....ak bude mať nad 38 a to ešte chvála bohu nemala....máme gélik na zúbky.....no ale neviem či má nejaký účinok......skôr sa mi zdá, že jej pomôže ....keď jej ako mi poradila natriem ďasienko citrónovou šťavou

crazybabenka
autor
26. júl 2011

@petuska123 no teda výletníčka jedna....tak do 2 ivf vykročenie pravou nohou prajeme 😀

janemari
26. júl 2011

Tak dnes ideme k dokine a uvidíme či nás zaočkuje.

crazybabenka
autor
26. júl 2011

ozaj baby....a sliver kde sa fláka....už sme mali dávno obdivovať malú Soničku 😀 😀

pohodacka
26. júl 2011

@crazybabenka Nelinka má očkovaciu reakciu,teplota 39 a plačkáme ☹ ☹

crazybabenka
autor
26. júl 2011

@pohodacka moje chúďatko.....dala si jej čípok....alebo sirupček?

malagycka
26. júl 2011

Ahojte maminy, alebo budúce maminy. Som tu nová, ale chcem sa len spýtať, či sa niektorej podarilo otehotnieť pomocou kombinácie liekov clostilbegyt + duphaston. Lebo na stranke medzi snažilkami sú len negatívne skúsenosti. Pokúšame sa už dva a pol roka.

crazybabenka
autor
26. júl 2011

@malagycka tak ja ti dám jednu pozitívnu.....ja som mala túto kombináciu 😀

malagycka
26. júl 2011

jééé, fakt? To je super. A na koľký cyklus sa podarilo?

crazybabenka
autor
26. júl 2011

@malagycka fuuu tak teraz neviem....druhý alebo tretí

malagycka
26. júl 2011

ja som v prvom zatial, momentálne 18. deň. Na folikulometrii poradili skúšať na 14. a na 15. deň.... ja by som skúšala aj naďalej, ale mali sme s manželom vyčerpávajúci pracovný víkend a od včera mám bolesti v podbrušku. Mala si to podobné z tých liekov?

crazybabenka
autor
26. júl 2011

@malagycka juj moja to si už nepamätám....ale skôr si myslím, že nie....ja som mala s clostylom bolestivú ovulku....aj ti dali utrogestan na vkladanie?

malagycka
26. júl 2011

nie, to mi nedali, len costil + duph. Tak zostáva len čakať, ale aspoň mám lepšiu náladu, že sa to touto kombináciou niekomu podarilo.

crazybabenka
autor
26. júl 2011

@malagycka a ty chodíš do Iscare...alebo ti to dal gyndoš?

pohodacka
26. júl 2011

@crazybabenka dala som jej nurofen sirup.Už nevládzem s krížami čo ju vláčime,strašne plače.Teraz nemôže ani spať,spinká a zo sna mrnká,a potom spustí strááášny plač.Ch´ˇda moje malé,nech to už prejde.
@malagycka ja mám s clostylom zlú,resp.nič sa nedialo.Ale každá sme iná.

buba78
26. júl 2011

@pohodacka tak toto poznam.........tiez sme len tisili......daj jej na nozky studeny obklad...a nemoze ju este aj boliet brusko.....snad uz spite .....my zas mame problem s bruskom uz 2 tyzdne.......som na nervy....skoro nic nejem.....a malapapa len mrkvu a zemiak...........drzte sa........boze nas tiez caka za chvilu tretie ockovanie.......uz teraz sa bojim

bbtina
27. júl 2011

Juuuj sliver,uz cakame na fotocky a zazitky z porodnice. Teraz som uz zrejme ja na rade🙂

crazybabenka
autor
27. júl 2011

@bbtina no veru veru moja....a konečne nejaký chlapi 😀 😀 😀
@pohodacka juj moja....dúfam, že sa vám polepšilo

anita12
27. júl 2011

Ahojte skúsené maminky a s odsávačkami do nošteka máte aké skúsenosti ? Na batérie alebo na vysávač .. ?

crazybabenka
autor
27. júl 2011

@anita12 na batérie som ešte nevidela....a tá na vysávač sa nám neosvedčila.....mi máme takú od nasivinu....je to do pusy....najprv som s tým mala problém....ale teraz si to neviem vynachváliť

anita12
27. júl 2011

@crazybabenka ..ďakujem za názor a Sliver ešte stále nemá princezničku pri sebe ?

malagycka
27. júl 2011

@crazybabenka Dal mi to môj gynekológ.

malagycka
27. júl 2011

@pohodacka Uvidím, za vyskúšanie nedám nič a myslím, že keď z toho nič nebude (čo aj predpokladám), tak sa takejto liečbe viac ako 3 mesiace venovať nebudeme.

pohodacka
27. júl 2011

@crazybabenka
@buba78 večer katastrofa!!!Od ôsmej začal ale nenormálny rev,ako keď ju očkocvali a skončilo to niečo po desiatej...ale fakt že intenzívny plač.Dali sme jej obklady na nožiny a potom zaspala.Dnes je to lepšie,nemá už ani teplotu,klop klop,ale ešte nie je vo svojej koži.Primitívne očkovanie!!!Ale dnes papala zemiak a mrkvičku,no mali ste vidieť ,aj lyžičku skoro zjedla,ona fakt nemá problém čo sa jedla týka 😀 😀

janemari
27. júl 2011

Tak aj mi sme zaočkovaný, dala som jej čípok a obklady na nožičky a zatiaľ je to bez horúčky aj ked má hlavičku teplú, ale meriam jej teplotu a zatiaľ jej neprekročila 37.5. Tak dúfam, že to už ani nevyskočí.