icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
4. aug 2011

@buba78 moje chúďatko....aj mi sme dnes boli u dokyny.....spravil sa nám štoplík s mazu v ušku....a bála som sa ho vybrať....a malá si stále išla ručičkami do toho uška....tak nám to dokyna prepláchla....ale s touto herpaangínou sa asi "vrece roztrhlo" všetky detičky dokola ju majú.....skoré uzdravenie princeznej malej

crazybabenka
autor
4. aug 2011

@zuzu100 joj moja....to je nič....to sú hormóny....aj ja som si poctivo odtrpela celodenné nevoľnosti.....a ako náhle som prešla do 4teho mesiaca akoby uťalo....drž sa moja....a hladkaj bruško

buba78
4. aug 2011

@crazybabenka dakujeme.........boze to ako si si vsimla ten stoplik..........ano vraj je herpangin vela a to sa vraj vyskytuje na jesen........veru mna to bolelo s nou

crazybabenka
autor
4. aug 2011

@buba78 ráno keď som ju obliekala....tak som si všimla, že má v ušku niečo hnedé....najprv som sa zľakla, že je to kúsok nejakej hračky.....radšej som do toho nerýpala a išla k dokyne

terry123
5. aug 2011

@crazybabenka Paulinka je zlatucka, hotova modelka 😉 Ako dlho ste sa "stelovali " na fotenie, kym sa podarili zabery?
@zuzu100 Ja som tiez vracievala, no nie casto....nic mi nechutilo zjest, no nieco som zjest musela. Mavala som aj strasnu zahu, nesla som vydrzat....No pozvolna to preslo. Teraz je to uz lepsie, aj som trosku pribrala.
Musime si tym kazda prejst, ale stoji to za to 😉
Drz sa, vela sily Ti posielam 🙂

crazybabenka
autor
5. aug 2011

@terry123 nemuseli sme nič robiť....akurát bola dobre vyspatučká....napapaná....tak hádzala jeden kxichtík za druhým 😀 😀 😀 dnes by malo prísť CD s ostatnými fotkami ....tak potom dám do albumu 😀 😀 😀

terry123
5. aug 2011

@crazybabenka Super .Tesim sa na dalsie akcne zabery 😀

zuzu100
5. aug 2011

@terry123 Dakujem, dnes doobeda som 3x zvracala ☹ , išla som k doktorovi, vypísal mi Torecan, tak uvidíme....povedal, že to môžu aj tehotné...v letáku píšu, že v tehotenstve nepoužívať...

pohodacka
5. aug 2011

@crazybabenka perfektná je!!!Vy ste to mali jednoduchšie 😀 ,naša manekýnka sa prezliekala hádamale 15 X 😀 😀 ,za sovu,za kominára,za kadejaké princezné s ružami,medvedíkmi a všeličím možným 😀 .Ale Paulínka je nádhená modelka,vie sa to ksichtiť od mlada,dovréééééé 🙂

crazybabenka
autor
5. aug 2011

@pohodacka ja som ju nechcela veľmi prezliekať.....ale tigra sme museli 😀 😀 😀 najkrajšie sú naháčske ....ale tie sem s pochopiteľných dôvodov nedáme

pohodacka
5. aug 2011

@crazybabenka verím,ani nedávajte!!!Kadejakí hackeri -pedofilskí...ja neviem či sem vôbec nejaké aj budem môcť dať pri mojom mm 😀 😀

zuzu100
6. aug 2011

2deň s Torecanom - - - ale vôbec necítim rozdiel - dnes od rána 3x som zvracala - - najhoršie je že vôbec neviem piť---ani vodu, ani čaj, ani džus...nič....ale som už taká smedná.....bojím sa, aby bolo s bublinkou všetko Ok...uvažujem aj nad tým, že by som mohla isť na pohotovosť...

buba78
6. aug 2011

@zuzu100 veru chod ak sa necitis dobre.......su zeny, ktore musia byt na infuzke kym to nepominie.......pit mozes len po lyzickach jednu , dve potom pauza 10min a dookola,drzte sa a nevzdavaj sa,upravi sa to

buba78
6. aug 2011

@crazybabenka
@pohodacka to Vam musim oznamit.......od vcera pocuvam MAMAMAMAMAMAMAMA.......to je krasne......a od vecera nas trapi hnacka.......do kedy to bude takto.........zuby uz vyjdite.......uz nas dlho trapite
vcera ma doktorka nasrala........nie som uz taka blba na tej materskej.......viem co je hnacka vodnata a riedka.......denne som sa s tym stretavala v robote.....ona ma v tom misuge

petuska123
6. aug 2011

ahojte baby,vikendujete ze neprispievate??

crazybabenka
autor
6. aug 2011

@zuzu100 juj moja...dávaj na seba pozor....ako ti píše buba....skús po lyžičkách....alebo radšej choď na pohotovosť ☹
@buba78 no gratulujeme.....aj ja sa toho neviem dočkať....keď mi ten náš ukecanec povie mama....u nás je to zatiaľ umba umba umba bababa he de hey 😀 😀 😀
moje chúďatko....takto vás do tej herpaangíny ešte aj zúbky trápia?

@petuska123 nevíkendujem....bola som sa dobrovoľne nasr....diť u svokry....ona je na toto talent 😠

petuska123
6. aug 2011

@crazybabenka ale no... 🙂 svokry su take 😀

crazybabenka
autor
6. aug 2011

@petuska123 ale tá moja je extrakúsok

crazybabenka
autor
6. aug 2011

baby som taká nasr.... ako verejný záchod....sme sa s mm tak pohádali ako už dávno nie....a musím to zo seba dostať inak ma porazí.....som si dovolila mať vlastný názor, ktorý sa nezhodoval s jeho maminkou....ktorá teatrálne ušla s plačom do spálne....a to som jej len povedala,.....že nech malú nenadrapuje, nech s ňou nebehá....a že som si nevyhrala ruky v lotérii....to, že ona mi napriek dala do jedla cesnak....hoci som ju vopred upozornila na to...že ja cesnak nemôžem kvôli malej.....tak mi povedala, že no a čo....mám mlieko vyliať a dať jej sunár....to bolo v poriadku....na tom nevidí nič zle.....až mi je do plaču

pohodacka
6. aug 2011

@crazybabenka no tak moja,ak ti to pomôže,za to,že mi dá na silu cesnak aj napriek malej by dostala odo mňa ale tak vynadané,že by som obetovala aj nejakú neviem akú hádku s mm.To čo má byť?Ty kokos,no ja by jej dala takého sunaru,by som jej povedala nech si ho ona pochutná!!!!
@buba78 gratulujeeeeeem k takému krááásnemu niečomu 🙂 ,neviem sa už dočkať kedy mi povie mama 🙂

janemari
6. aug 2011

@zuzu100 ani mne Torecan vôbec nezabral,vracala som pol dna a pobede som sa vždy snažila aspon kusok jedla do seba dostať. Skúšala som všetko možné, ale jedine čo mi zabralo bola Coca Cola.Hned po prebudení som si dala jeden dva dúšky a ľahla si naspäť a po cca 10 minutach vstala.Celý den som popíjala po dúškoch Colu až sa vracanie stratilo. Ale ak by si len vracala a nedokázala vôbec nič dostať chod k dokimu ten ťa pošle do nemocnice a dostaneš infúzky a bude to ok. Hovorí sa pokiaľ tehulka zvracia má aspon istotu ,že bábo je v poriadku a vyvíja sa.
@crazybabenka malá je hotová modelka 🙂 a čo sa týka tvojej svokry no comment a vieš prečo 😉 Pevné nervy ty to zvládneš 😉

buba78
6. aug 2011

@crazybabenka ja by som ju rozdrapila........esteze sa s mojou skoro vobec nenavstevujeme........a ja, ze ten tvoj mm je kludas.....moze byt rad, ze ju dojcis a trochu usetrite......asi tomu obidvaja nerozumeju

crazybabenka
autor
7. aug 2011

@buba78
@janemari
@pohodacka ono je to tak...mm je strašne rád...že dojčím....a plne ma v tom podporuje....aj keď bolo treba sa ma zastať....tak to urobil....ale teraz nám dali svokrovci peniaze na prerábku jadra...a na vianoce nám idú kúpiť nové auto....tak odvtedy je ako vymenený....drží hubu a krok....ale včera som mu to jasne vysvetlila....že ak potrebuje aby som sa tak nasrala....a pobalila seba a malú a odišla k našim.....tak nech len pokračujú.....tak mi sľúbil....že ak by mi niečo bolo proti srsti tak že zakročí....uvidíme....večer budem referovať 😉

pohodacka
7. aug 2011

@crazybabenka to už bolo aj u nás raz,že balím kufre a malú a bude 😀 😀 😀 .Chudáčik mm,ten slzavý pohľad ma presvedčil..trošku chápem aj jeho,že kôli peniazom drží hubu a krok,ale prvoradé ste ty a Paulínka.Takže nech premúdrelej svokričke vysvetlí..takéto názory..ty vieš najlepšie čo je pre malú najlepšie,nikto iný ako mama!!!A je večer,už sa udobruješ keď tu nie si,čooo? 😉 😉

crazybabenka
autor
8. aug 2011

@pohodacka jaj ...vieš aká bola sranda....som si povedala, že budem úplne nad vecou....a tie jej....úlety a provokácie budem pre zachovanie môjho dúševného zdravia ignorovať 😀 ale aj mm zachoval sľub....keď ju zobrala...a začala s ňou lietať....tak jej ju zobral....a dal nas5 na podložku....ale v kuse mala niečo.....a vyvrcholilo to keď sme odchádzali....ja som chcela dať malú do kočíka....a ona niesť na rukách....a začala dupkať ako malé dieťa a chce a chce a chce....tak som už nevydržala....a povedala jej....že čokeby sa hodila o zem a začala kopkať nôžkami....že by bola väčšia sranda....nechápem....len to so mňa tak vyletelo....no a mala si vidieť mm a svokra.....tí si hádam cvrkli do treniek....no taký výbuch smiechu....hneď mi dala malú a zahanbene odišla 😀 😀 😀 😀

pohodacka
8. aug 2011

@crazybabenka tak to si ma pobavila 😀 😀 😀 ,inak cez víkend sme omrkli ten váš Liptov,pozreli sme lipt.maru,donovaly a celé to okolie-krááásne,ale sme tam nespali,bol to taký celodenný výlet.Radšej to budeme robiť takto,spať s ňou inde je ešte riziko 😉 a so svokrou bojuuuuj,bojuuuj 😀 😀

janemari
8. aug 2011

@crazybabenka Správne slová v správny čas 😀

terry123
8. aug 2011

@crazybabenka Nadherne fotecky mate, mala je uplny zlatusik smejusik 😉
A tu svokru Ti nezavidim...vyvadza ako male patrocne decko 😠 😠 ....nastastie ta moja je super.

crazybabenka
autor
8. aug 2011

baby potrebujem poradiť....ja mám s týmto bazárikom v poslednom čase len problémy....kupovala som botastičky pre neterku....najprv mi baba napísala, že či môžem dva týždne počkať.....lebo ide na dovolenku....ja že samozrejme....potom sa mi po troch dňoch ozvala....akože z dovolenky.....že mi ich teda pošlo topánočky 10 poštovné akože na dobierku.2,5...lebo nechcela aby som jej poslala peniažky na účet.....o dva dni mi napísala....čo bolo minulý piatok....že topánočky pošle v pondelok (dnes) ....lebo ide neskoro s práce (???).....no a topánočky dnes dorazili ako normálny balík prvou triedou....žiadna dobierka nič.......tak som dotičnej napísala, že sa asi niekde stala chyba.....lebo topánočky prišli....ale peniaze odo mňa nik nepýtal.....teraz sa mi dotyčná ozvala....že to je moja chyba.....že som mala peniaze poslať na účet.... podotýkam.....žiadny mi neposlala....a predtým platbu na účet odmietla......ale dostanem sa k podstate veci....zase mi napísala, že jej mám poslať 12,5....no ale ona mi ich poslala za 1,4....tak som jej napísala.....že nech sa nehnevá....ale že jej pošlem len 11,4....že jej nemám prečo posielať viac.....ako nejde mi tu o tých 0,90 centov....ale o princíp