icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

petuska123
8. aug 2011

@crazybabenka a mas topanocky zadarmo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

pohodacka
8. aug 2011

@crazybabenka máš pravdu,keď je niekto blbý,má problém!Od začiatku hrala ona nefér,tak nech teraz nevyskakuje.Moja,ja ti dám najlepšiu radu..ja som s týmto bazárom na MK skončila.Aj keď som nejaký dala,stále tam niečo adminám vadilo,no proste raz som to zadala,raz hento a nikdy som ani nič nepredala.Zatiaľ mám len dobré skúsenosti s bazos.sk.Aj som všetko predala,aj kúpila.Viem,je to o dôvere,nie o tipe bazáru,ale na tomto koníku sa sťažuje veľa báb na bazár.Tam je veľa vecí nových,teraz čakám na Nelkine tenisočky nike-nenosené,ešte visačka za 10 eur,no nekúp to.Omrkni si tento bazár,je tam veľa kategórii,od vecí,cez kočíky,autosedačky,odrážadlá až po elektroniku,všeličo..ja som spokojná..zatiaľ ako s kúpou,tak aj s predajom 😉

buba78
8. aug 2011

@crazybabenka so svokrou mas riadnu show........pobavila som sa.......a z bazarika som teda sklamana co pises a to som si chcela nieco kupit........diky za varovanie

crazybabenka
autor
9. aug 2011

@pohodacka bazos poznám....dobré a nové veci majú aj na babybazar.sk 😀

pohodacka
9. aug 2011

@crazybabenka hej?omrknem 😀

crazybabenka
autor
9. aug 2011

odo dnes sme oficiálny dvojzubáči 😀

buba78
9. aug 2011

@crazybabenka gratulujeme k zubkom............my dnes v poradni 10170g........este ju musim zmerat...........hrdielko mame este trosku bolave

pohodacka
9. aug 2011

@crazybabenka gratulujem,ja neviem či idú našej alebo čo..ale tri dni je taká umrnčaná,mrchavá,pchá si pästičky do úst,ale to už dávnejšie,tak neviem do riti..vy už máte zúbky riadne zubáky či len tak výjdené?
@buba78 tak to už tak rapídne nepriberáte,že?Moja zlatá,nech sa rýchlo vylieči.Ozaj a už ju dávaš do chodítka?

buba78
9. aug 2011

@pohodacka len cez vikend na chate lebo ju nemam kde krmit a na rukach sa mi zle..........po troske sa pohybuje
..........za dva mesiace sme pribrali 820g..........stale sa mi to zda dost......do roka sa vaha strojnasobi a my sme uz presvihli.....mali sme mat max.9900g a este nam chyba tri mesiace do roka..........nech uz ide len do dlzky chvilku

crazybabenka
autor
10. aug 2011

@pohodacka jeden je už poriadny 😀......a jeden sa včera prerezal celý 😀

pohodacka
10. aug 2011

@crazybabenka 😀 😀 a my nič..veeeľké plače boli včera..potom som zistila,pažravá mama sa naváľala cibule,pažraňa-som chcela skúsiť,či už môžem na cibuĺke,som si spravila kuracie pečienky.Najprv bolo zle z nich mne,potom si to odniesla Nelinka,mooje zlaté.

crazybabenka
autor
10. aug 2011

@pohodacka my máme kuracie pečienky na cibuľke dnes 😀 malá mi toleruje cibuľku dobre....len keď robím niečo na cibuľke....preventívne jej do sunáru do obyčajného čaju dám aj feniklový.....dnes mala pečienku aj maličká.....varila som jej ju vo vode a nevedela sa dojesť....musela som robiť druhú dávku 😀

pohodacka
10. aug 2011

@crazybabenka vy už takto?Ja som rada,že pomaly papá mrkvu,zemiačik,jabko a banán a ešte výživky.Zajtra jedeme na cuketku.

sliver
10. aug 2011

ahojte,
tak som si konecne nasla cas aj na net... ja vas normalne obdivujem ze sa vam tu chce chodit, ja nie a nie sa prinutit zapnut PC a napisat, som leniva ako vos....
Sonka je uzasna az na vecerne koliky ☹ cez den spi krasne ale ked pride 20.00 tak do polnoci revy ako keby islo o zivot 😒 😒 😒
Vcera sme mali dokonca prvu vychadzku, sme s tatinkom trosku kocikovali, paradicka!!!
Kocky ako ste kupali princezne? ked mi v nemocnici povedali ze ju nemam kupat napanu lenze ked spinka a potom sa yobudi tak place od hladu a mne je jej luto ju otravovat este nejakou vodou.... tak to vzdy pretrpime, aj ona aj ja....

crazybabenka
autor
10. aug 2011

@sliver joj kolikami sme si tu asi prešli každá jedna.....naša tiež tak....o pol osmej osmej sa to začalo a ťahali sme do pol noci....u nás zabrali len teplé kúpele vo vedierku a rekt. rúrka 😒
ja keď kúpem malú napapanú....tak mi potom grcká....vlastne už ju ani nekúpem napapanú....už máme rituál, že papáme po kúpaní.....to príde časom....neboj

janemari
10. aug 2011

@sliver ahoj po dlhom čase, neboj nie si lenivá, len unavená. Ani ja veľa krát nejdem na net aj pár dní, a keby som neriešila ešte isté veci tak sa neukážem aj dlhšie. Čo sa týka koliky tak nás to zatiaľ obišlo ,aspoň čo sa nejakej pravidelnosti týka. Stalo sa pár krát, že ju chytili do bruška bolesti a naozaj vtedy nepomáha skoro nič, ja s ňou vtedy cvičím, robím"lietadielko", natieram Pupíkom a najlepšie zaberá nahriaty termofor a nosiť na rukách do zblbnutia. Potom už zaspinká aj na 2-3 hodinky. A ja tiež malú kúpam pred papaním, ak plače ,že je už hladná tak kúpanie prebehne rýchlo, potom sa už len napapá a spinká, alebo sa hrá.

pohodacka
11. aug 2011

@sliver tiež sme mali plačlivé koliky-ono to začne zhruba v tom istom čase a potom sama prestane.Trvalo to u nás asi mesiac,tak neboj,ono to prejde.Kúpam kľudne aj hneď po papaní a zatiaľ bez problémov.Keď jej to tak výjde,že sa zobudí,je hladná,nebudem ju trýzniť najprv kúpaním.Bola by tam nervózna.

@crazybabenka všetko naaaajleepšie k meninkám,hlavne zdravie,šťastie,lásku..

crazybabenka
autor
11. aug 2011

@pohodacka ďakujem si zlatá, že si si spomenula 😀 😀 😀 😀 😀

pohodacka
11. aug 2011
pohodacka
13. aug 2011

No čo baby,čomáte nového? 🙂

janemari
13. aug 2011

Ahojte tak dnes sme boli na malých výletoch, sretli sme sa aj s kamoškou čo sme boli spolu v pôrodnici a môžem hrdo vyhlásiť, že moja krpana čo bola skoro polovica z nej ju prerástla.Mám pocit že je popri nej valibuk 😀 ale pri jej apetíte sa ani nečudujem 😝

crazybabenka
autor
14. aug 2011

hlásime príchod od starkovcov....tento týždeň vás budem trošku zanedbávať....budem balíííííííť

crazybabenka
autor
14. aug 2011

juj človek sa sem príde len rozčúliť....tie adminky pomenili názvy tém ...a človek sa nevie vysomáriť

janemari
14. aug 2011

@crazybabenka kedy sa chystáš na tento máš koniec, žeby sme dali stretko kým je pekné počasie? 😉

pohodacka
14. aug 2011

@janemari super,že máš takú papkáčku,to si môže s našou ruky podať.Ono sa vraví,že deti,čo sa narodia s menšou váhou,priberajú rýchlejšie,akoby dobiehali kilá.Ja malú pribežne vážim,už síce nemá také tempo priberania,ale vôbec sa jej teda nečudujem pri tej akrobacii čo tá dokazuje.To dieťa neobleží v kľude sekundu,bude sa prevracať,nohami sa odrážať..už saopakujem,ale nobelova cena za prebalenie je málo.Otočí sa hádam za polsekundy-ani plienku nestihnem rozbaliť.Koľkokrát na ňu skríknem Nelaaa a ona sa normálne nahlas tak smeje,že sa musím smiať s ňou,akoby vedela,že robí zlobu.To nielen pri tomto,aj za vlasy ma ťahá a ide sa ušúlať keď kričím,že ma tobolí 😀 😀 nezmar malý je to.Mm mi ale hovorí,že môžem byť rada,že sa tak hýbe,že keby sa nedokázala ani otočiť,že by bolo horšie ..veď hej..o chvíľku to ujde,pôjdete na 5 mesačnú poradňu,uvidíte koľko budete vážiť..tal ken pekne papkajte 🙂
@crazybabenka chystáš sa nebodaj ku svokrovcom?Taak držím palce 😉 😉 a pevné nervy.

janemari
14. aug 2011

@pohodacka tak o tom neustálom vrtení mi niečo hovor, človek ju má problém udržať na rukách,tak bude vyskakovať ako chcela na nohy vyskočiť a utekať 😝 Už aj dostala prezývku, že motorová myš 😀 Minule ju jedna pani pozerali a malej sa ústa nezavreli a stále len behala nôžkami a rozhadzovala rukami a tá pani hovorí, tak takéto aktívne dieťa som ešte nevidela a potom aby nebola stále hladná 😀

crazybabenka
autor
15. aug 2011

@janemari
@pohodacka babule pozerám....že máme asi deti cez kopírku.....aj tá naša vrtuľa dorába to čo vaše.....ja už na hlave mám tri vlasy.....čo nestačí vypadať malá vytrhá 😉 na rukácha sa mece....no proste poklad malý 😉 😀 😉
@janemari no dole sme boli tento víkend......trošku neplánovane.....teraz neviem kedy pôjdeme....od soboty začína prerábka.....tak až asi niekedy koncom septembra.....
@pohodacka hej...idem od soboty k mojej milovanej svokričke 😀 😀 😀 ale som si pre zachovanie môjho duševného zdravia povedala...že budem nad vecou....inak by som ju hneď prvý deň zabila

crazybabenka
autor
15. aug 2011

baby ja viem, že som asi maniak....ale našla som ďalší klub.... na www.hipp.sk keď zaregistrujete krpane....tiež vám domov prídu somarinky 😀 😀 😀 😀

janemari
15. aug 2011

@crazybabenka tak ,aby si v tom nebola sama aj ja som sa zaregistrovala,len dúfam,že to nebude nejaká blamáž 😅

pohodacka
15. aug 2011

@crazybabenka no idem na to🙂))