icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
16. aug 2011

@janemari
@pohodacka no s hami nám prišiel pekný balíček....tak uvidíme čo príde stadiaľto

pohodacka
16. aug 2011

@crazybabenka no už som prihlásená,čakám 😀 😀

crazybabenka
autor
16. aug 2011

@pohodacka aj my aj my

crazybabenka
autor
16. aug 2011

zaspali sme pri dobrej knihe 😀 😀 😀 😀

janemari
16. aug 2011

@crazybabenka a čo ti prišlo z Hami? 😎

crazybabenka
autor
16. aug 2011

@janemari krabica mliečka hami.....výživky....nejaké brožúri...a už neviem 😝 😀 😝

janemari
16. aug 2011

@crazybabenka aj ja chcééém ,dá sa to ešte?

crazybabenka
autor
16. aug 2011

@janemari jasne....na www.hami.sk

janemari
16. aug 2011

@crazybabenka tak a teraz už len čakať 🙂

crazybabenka
autor
16. aug 2011

@janemari 😉

janemari
16. aug 2011

Tak Laurinka dnes dnes odkveca pri papaní a už spí ako zarezaná 😀

sliver
16. aug 2011

baby uz som v klube aj ja s vami 😀 😀 😀
v obidvoch 😀

pohodacka
16. aug 2011

@crazybabenka spachtoška podarená 😀 myslím,že máme rovnaké knižky -píska,že?Len túnašu to nejako neuspáva 😀 😀 😀 ozaj,ako spinká Paulínka,stále prespí celú noc?To moje dieťa nehrozí,musí sa cicíkovať aj dva x za noc,inokedy raz,ako kedy.
@buba78 haloo,kde si,dúfam,že už je Olívia zdravá ako rybka..

crazybabenka
autor
17. aug 2011

áno aj nie....ako kedy.....niekedy prespí.....niekedy raz....niekedy skúša viac krát....ale keď si ju nikto nevšíma tak zaspí 😀 😀 😀 😀 ale keď prespí celú noc....tak sa potom ráno nevie dopapať 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
17. aug 2011

@sliver ešte choď aj do DMky 😉 😉 😉

crazybabenka
autor
17. aug 2011

takže my sme zase choráčikovia....máme črevnú virózu....skončili sme na ryži a mrkve....teda na mrkve....lebo ryžu do paulínky nedostanem.....žiadne mliečko ☹ ☹ ☹

mbzilina
17. aug 2011

@nellymn
@crazybabenka
Ahojte, len kratka poznamka k nemocnici v ZH. Odkedy je tam novy primar z Handlovej, tak si myslim, ze to ma zlepsujucu tendenciu. Lezala som tam 2x a nemozem sa stazovat. Aj lekarka z Ukrajiny, co tam robi, je prijemna a to ma varovali. Vsetko pekne vysvetli, snazi sa. A primar bol mily, sestricky rovnako. Mam skusenost zo Ziliny a to je teda iny hnus!!!!

crazybabenka
autor
17. aug 2011

@mbzilina trošku som mimo....nechápem ako to sem patrí

sliver
17. aug 2011

@crazybabenka DMku som vybavila este pred porodom ale dakujem za tip, ty si iny profik ;) dobre rady sa vzdy zidu.... Dakujem!
Bozinku nezavidim je Paulinka chora ☹ ☹ ☹ ja mam co robit so zdravou Sonkou a to si neviem rpedstavit zeby bola chora, to by som sa uz asi rovno zblaznila....
Uz si viac zvykame a verim ze to bude len a len lepsie!!! uz aj tie revy po papani su miernejsie, teda este su ale nie tak casto a tak dlho alebo uz som si aj aj zvykla 😀 😀 😀
Tatinko nas akurat stahuje, my dve sme u mojich rodicov, tak mame toho trosku dost... ale uz sa tesim ked budeme vsetci traja v domceku a krasne si tam nazivat, teraz sme dost mimo zo vsetkeho....

crazybabenka
autor
17. aug 2011

@sliver to som aj ja bola pred pôrodom....ale keď pôjdeš teraz....mne stačila malej preukaz poistenca.....a dajú ti také kupóniky pre malú....a aj balíček :D

crazybabenka
autor
17. aug 2011

@sliver júj....ja mám nervy teraz....keď nám prídu prerábať....a to je Paulínka polročná....odvaha s takou maličkou 😀 nezávidím 😉

crazybabenka
autor
17. aug 2011

hojda belajda 😀 😀 😀

janemari
17. aug 2011

@mbzilina tak ja som v ZH ležala dvakrát a nakoniec som tam aj rodila. V podstate som bola spokojná, čo sa primára týka je skvelý odborník,ale prístup k pacientka ... 🤐 A čo sa týka lekárky z ukrajiny mala ma na starosti a aj ma rodila, nakoľko nemôžem porovnávať kedže som rodila len raz ale nebolo tam všetko 100% Našťastie všetko dobre dopadlo. Inak ked ma príjmali pred pôrodom so zlými ozvami tak reakcia primaára bola "to s týmto ju poslali ležať" a vzápetí ked mi robili ozvy a nemohli nič namerať tak mal iné fofry 😠 A keby ma nebola prišla doina pri pôrode skontrolovať tak asi porodím bez nej, lebo stále len na zýznam pozerala, že kontrakcie slabe a ked ma pozrela rukou zistila že už rodím, tak isto fofry nič nachystané 😖

Kočky dnes sme boli na kontrolu s nožičkami a všetko ok. 🙂

pohodacka
17. aug 2011

@janemari tak super,ja som nebalila na široko ani jeden jediný krát,keďže v nemocke boli proti,že sa nezistil absolútne žiaden vplyv na vývoj jadierok..a asi to tak bude,ani raz som nezabalila na široko a Nelka mala v troch mesiacoch vyvinuté jadierka.Známa balila dcérke dlho dlho,jadierka sa nevyvíjali,malá bola na remencoch...
@crazybabenka kakáte a vrackáte?Moooja zlatá,skoré uzdraveniePauluške.

crazybabenka
autor
18. aug 2011

@pohodacka iba sme vrackali.....zo zúbkov a virózy....na 24h. žiadne mliečko....boli sme len na mrkvovej šťave.....v živote som neodšťavila toľko mrkvi.....aspoň som zistila....na čo využijem jeden svadobný dar....čo už tri roky papadal prachom 😀 😀 😀 a instatntej ryžovej kaši....ktorú som jej komoflovala tiež mrkvou.....inak mi nezjedla nič.....

sliver
18. aug 2011

@crazybabenka bozinku ale mas tu malicku velmi krasnu, nadherna princezna!!!
jo je to show s domom ale zatial sa o to stara iba moj drahy ale aj to je dost lebo pride vecer mrtvy a rovno odpadne unavou... v noci Sonka moze plakat kolko chce on sa nezobudi co je taky unaveny... tak sa snazim o nu starat sama a obcas mi pomoze mamina...
Vy idete prerabat to jadro alebo to ste robili predtym? uz si nepamatam...
bozinku ja sa tak tesim do toho nasho domceka ze sa neviem dockat......... uuuuuuuz by som tam velmi chcela byt!!!

buba78
18. aug 2011

@crazybabenka jej aj my mame taku knizku..........zlata je

buba78
18. aug 2011

@pohodacka ahoj.......uz sme ok......sme na chate.......manzel maka.........pomaha mojim rodicom a ja mam nervy, lebo som sama........tulam sa s kocikom po lese.......skoda, ze nemame terenny.........neboj aj my sa budime coraz viac.uz tri krat az 4 krat
@crazybabenka chudatko Paulinka........davaj Biogayu este mesiac po chorobe....co znamena to DM.....co Ti daju..dali by mi aj teraz? ci je neskoro.......aj my mame tuto hojdu na chate
@sliver nezavidim Ti to stahovanie.......ale potom ten pocit v domceku.....juj chcem aj ja dvor

crazybabenka
autor
18. aug 2011

@sliver prerábame jadro....to som vtedy dala len 3D vizualizáciu

@buba78 DM je drogéria ....tak sa volá DM drogerimarkt....http://www.dm-drogeriemarkt.sk/Master_CMS/_site... ....je tam písané...že rodný list k nahliadnutiu....ale nám stačila kartička poistenca......biogaya kúpená a nachystaná

crazybabenka
autor
18. aug 2011

@buba78 a dávajú tam o niečo menšiu krabičku ako v pôrodnici....mi sme tam mali cumlík....krémiky a všelijaké somarinky