icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
2. sep 2010

@zuzana_18 vieš čo.....ani sa nejdem k tomu človeku vyjadrovať.....je to podľa mňa obyčajný ........ pre janemari.....bude teraz najdôležitejší pokoj.....a ten malý anjelik jej vynahradí všetko.....čo si musela vytrpieť......ja každý deň ďakujem bohu....za manžela akého mám......vždy sa môžem o neho oprieť.....hladať v ňom silu a energiu keď ju strácam.....a viem, že tu vždy bude pre nás.....mám v ňom nie len manžela, ale aj najlepšieho kamaráta, oporu a radcu...a ako môj dobručký starký hovoril, pravý je ten s ktorým vydržíš mlčať a pri tom sa nenudíš a poviete si viac očami ako ústami...a viem, že ma neskutočne miluje......viem, že to znie ako klišé.....ale je to pravda......môžem ďakovať svokrovcom, že ho vychovali k úcte k žene......a neštvú ho proti mne a prijali ma naozaj ako dcéru....samozrejme aj moji rodičia tak prijali Miška.....samozrejme....aj u nás sa vyskytnú nejaké tie mráčiky......kto hovorí, že u nich nie.....že sa nikdy nepohádali tak klame 😉 ale môžem ti zaručiť, že vždy do pol hoďky sa jeden z náš príde k druhému pritúliť......a zase je krásne

zuzana_18
2. sep 2010

@crazybabenka krásne si to napísala,presne tak.Tiež môžem ďakovať pánu Bohu,akého mám ja.Aj mamina mi povedala,že mu ďakuje za mňa.Lebo vie,že budem v živote šťastná a vtedy bude šťastná aj ona.

crazybabenka
autor
2. sep 2010

@zuzana_18 presne to isté povedala Miškovi aj moja mamina 😉 ja len hovorím, čo môže byť na ráne krajšie ako keď sa zobudíš vedľa človeka, ktorého miluješ.....alebo ťa zobudí pusou a povie milujem ťa.....pane bože tak ho ľúbim, že to nie je ani možné......a keď vidím ako teraz prežíva so mnou tehotenstvo.....ako mi stále hladká bruško.....rozpráva sa s drobcom......kupuje mu somarinky......a krpec na neho reaguje kopkaním.....až sa mi slzy tisnú do očí....naozaj som si našla poklad.....aj keď niekedy s čertovskými rožkami 😉

zuzana_18
2. sep 2010

@crazybabenka už prestaň,lebo budem aj ja plakať-a to som v robote 😉 .Fakt keď čítame takéto veci si uvedomíme aké máme doma zlatíčka.Samozrejme,že občasná hádka je,ale to musí byť.Nie je nikto kto sa nepoháda.Môj milý zase včera večer vymýšľal malinkému mená.no ale skonštatovala som,že asi ich vyberiem ja 😀 .

crazybabenka
autor
2. sep 2010

@zuzana_18 no s menami je to aj u nás sodoma a gomora......nevieme sa zhodnúť ani na jednom.....Miško chce Matúša , Lukáša......dievčenské nemá favorita.....lebo je samozrejme presvedčený, že to bude chlapec......lebo on je typický chlap.....je mu jedno čo to bude len nech je to zdravé a nech je to chlapec 😉 Ja som odjakživa túžila po Miškovi.....a vždy som hovorila, že môj syn bude Miško, ale manžel ani počuť.....lebo že krpec bude malý Miško a on starý Mišo.....a nik ich inak nenazve.....takže u mňa sú favoriti Samko a Filipko......dievčatko som bola presvedčená, že bude Paulínka......ale posledný mesiac sa mi strašne páči Terezka......tak neviem.....na ako mene sa nakoniec zhodneme.....ale bude to ťažké 😀

zuzana_18
2. sep 2010

@crazybabenka to je sranda s tými menami.Ja mám tiež nejaké vytipované,ale na chlapca mi neprešli 😉 u drahého.Veď uvidíme,možno dáme v tej chvíli také aké nám doposiaľ ani na um neprišli od radosti keď zbadáme chrústikov 🙂 .

crazybabenka
autor
2. sep 2010

@zuzana_18 veď ja tiež hovorím, že nakoniec bude mať úplne iné meno ako teraz plánujeme.....ak samozrejme v pondelok prezradí čo bude.....tak ho už budeme volať menom.....a vtedy bude jeho "osud spečatený" 😀

zuzana_18
3. sep 2010

@crazybabenka jasné,že prezradí,to je super,že to už budete takto pekne vedieť.Ale verím,že aj ja už o chvíľu budem. 🙂 Uteká mi to celkom rýchlo našťastie.Som zvedavá ako sa nám dnes drobec predvedie 😉 .

crazybabenka
autor
3. sep 2010

@zuzana_18 potom hneď napíš.....ozaj a s tých čiech sa ti už ozvali? pošlú ti ten test? 😉

zuzana_18
3. sep 2010

@crazybabenka jasné,napíšem .Viš čo,nikto sa mi neozval ani na mail ani nijako inak zatiaľ.Aj nakúkam do schránky či nemám dobierkový lístok na pošte,ale nič.Nevadí,aspoň sa prekvapím neskôr 😉 .

crazybabenka
autor
3. sep 2010

@zuzana_18 len aby ti to skôr nepovedali na sone ako test dorazí.....tak to by bola naozaj haluz 😀

janemari
3. sep 2010

ahojte tak pomaly sa presuniem k vam... 😎

crazybabenka
autor
3. sep 2010

@janemari ako pomaly....rýchlo šup šup....vitaj! 😀

janemari
3. sep 2010

@crazybabenka radsej opatrne.... 😉

crazybabenka
autor
3. sep 2010

@janemari na opatrnosť bude miesta dosť a dosť keď sa krpce narodia 😉 ako vidím teraz segru.....tak by najradšej keď si malá kýchne utekala s ňou na pohotovosť......či to nie je zápal pľúc 😀 ......

crazybabenka
autor
3. sep 2010

@nellymn no ako sa máme naša tehula už za chvíľku rodiaca.....už striháš meter 😀

zuzana_18
3. sep 2010

@crazybabenka aj ja som na to myslela,že komédia bude ak mi to zistí dokina skôr.Čítala som,že ak sa bábo dobre natočí,tak je lekár schopný vidieť po 3.mesiaci keďže má už vyvinuté pohlavné orgány.Som zvedavá čo dnes.
@janemari akurát som ťa chcela volať k nám.Vitaj,super ,už sa tešíme spolu 4.Hneď nám bude veselšie a budeme si rozdávať rady.Baby sú tu zlatáé a poradia vo všetkom.

crazybabenka
autor
3. sep 2010

@zuzana_18 držím pršteky

zuzana_18
3. sep 2010

@crazybabenka ďakujeeem moja.

crazybabenka
autor
3. sep 2010

@zuzana_18 no ako?

zuzana_18
4. sep 2010

@crazybabenka ahojkaj,ďakujem za opýtanie.Včera som nestíhala,boli sme ešte do večera u svokrovcov -boli tiež zvedaví na vnúčatko.Tak drobček zatiaľ super,rastie ako z vody,do konca rýchlejšie ako by mal,že je skoro o týždeň väčší ako by to vychádzalo podľa menzesu,ale že to je tak úplne ok.Sme sa smiali ako cvičilo nôžkami.krčilo a vystieralo,no riadna gymnastika. 🙂 16.9 pôjdem na tripple testy-už sa teraz bojím,ale verím,že bude všetko ok,no a ak budú výsledky v poriadku,tak dr povedala,že nebudeme ani náhodou riskovať amniocentézou.Tak som si vydýchla.Tak sa len modliť aby bolo všetko ok,ale ona vravela,že zatiaľ úplne v najlepšom poriadku,aj mozoček pozerala,merala hlavičku,chrbátik a všetko ok.Tak sme sa tešili 🙂 .
Vy ako babule?

crazybabenka
autor
4. sep 2010

@zuzana_18 no vidíš.....gratulujem.....keď ti teraz dobre dopadlo sono....tak určite aj tripple testy......krpec dnes kopká nejak slabšie......ale za to sa včera bláznil do vyše 01:00....tak teraz asi dospáva 😎

janemari
4. sep 2010

Juj baby vy tu o kadejakych testoch mna caka v pondelok sono ci je srdiecko.Zacala som chodit do temy aprilovky a tam tento tyzden potratili uz 4 baby,takze som uz uplne neista co bude 😖 Krvne testy zatial ok,ale co dalej...

zuzana_18
5. sep 2010

@janemari takéto témy a všeliaké skúsenosti báb vôbec nečíítaj!!!!Bola som taká istá,ale potom som sa len deprimovala a myslela na najhoršie a to vôbec nie je dobré.Ty si iná,každá mamina je iná,jedinečná,tak je nemožné porovnávať sa s druhými,že ona potratila,tak potratím aj ja.Ty mysli len na to najlepšie,že všetko bude v poriadku,malinké bude rásť ako z vody a ty budeš o chíľu ten najšťastnejší človek na svete a to keď budeš držať v náručí vytúžené bábätko.Ani na toho tvojho "geniálneho" muža si nespomenieš,ktorý ťa teraz trápi.Srdiečko bude biť ako zvon a bude to ten najkrajší pocit aký si kedy mala.
@crazybabenka ďakujem moja,si zlatá,dúfam aj ja,že bude všetko ok.Tvoje malinké je zhovievavé k mamine,tak keď v noci pichalo do 1,tak teraz ťa chce nechať dospinkať 😉 Zlaté 🙂 .

crazybabenka
autor
5. sep 2010

@zuzana_18 práveže ono dospávalo.....ja už som balila....lebo sme išli k svokrovcom.....mangel dnes pritvrdil nátlak na krpca, že zajtra musí ukázať čo bude...inak, že dostane na tie dva malé cesnaky keď sa narodí 😀 dnes sme sa konečne definitívne dohodli na menách.....chlapček bude Matúško a dievčatko Paulínka......vrátili sme sa k pôvodnej verzii.....aj keď mňa ešte stále škrie tá Terezka 🙂
@janemari to je v každej takejto téme na začiatku.....treba babule poľutovať......ale nepripúšťať si to nejak k srdcu.....lebo potom budeš mať stále väčší a väčší strach a to drobcovi škodí.....mne zo začiatku nerobili tieto témy dobre.....vždy som porovnávala ich príznaky so sebou.....zrazu ma tu pichlo tam pichlo....taký kŕč onaký kŕč.....až som s toho skončila na pohotovosti.....čo som sa tak vystresovala......treba sa cez to preniesť......a ako hovorí zuzana_18 srdiečko bude byť ako zvon......a priprav si vreckovky.....lebo to bude ten najkrajší zvuk aký si kedy počula 😀

nellymn
5. sep 2010

Ahojte babule. Tak sa po dlhšom čase ozývam.
@crazybabenka zajtra si to v Iscare užívaj. Určite sa ukáže čo to bude. Ak nie na 100 % tak aspoň na 90 % už budete potom vedieť, čo to bude. A vybrali ste pekné mená. My sme mená mali od začiatku- Tomáško a Sofia.

Čo sa týka tých negatív a zlých správ okolo tehotenstva na rôznych fórach, je to našou súčasťou. Niekedy si o tom prečítame, inokedy sa o tom dozvieme od známych... Proste my ženy sme také, že sa obávame, aby bolo všetko v poriadku, že čo ak sa to stane aj mne. Ja som bola taká istá. Ale snažila som sa akosi obrniť a nepripúšťať si to tak. Vnímala som neg. správy okolo seba, ale pevne som verila a modlila sa, že všetko bude OK. Ak by som sa na tie zlé správy upriamila, mohla by som si to všetko vsugerovať a stalo by sa to nakoniec aj mne.
Preto treba myslieť pozitívne a ďakovať Bohu za každý deň. 🙂

@janemari vitaj medzi nami. Som rada, že si k nám zavítala. Veď už patríš medzi nás. Zajtra u doktorky všetko dobre dopadne a srdiečko maličkého chrústika bude biť ako zvon.

Ozaj žienky, idem sa vám pochváliť. Objednala som si tu v bazáriku komodu s prebalovacím pultom a poličkou. Zviezol mi to všetko kolega v piatok. Už som si tam nasťahovala aj vecičky pre Sofinku. Kuk do môjho albumu. Je nádherná. A predávajúca mamička bola strašne zlatá.

zuzana_18
6. sep 2010

@nellymn no superr,to je paráda,že už takto komodku pre malinkú.Jáj budeme na teba mylsieť celý deň v deň termínu 🙂 .
A vy baby píšte,som nedočkavá-@janemari ty ako srdiečko silno bije a @crazybabenka na čo sa tešíme-chlapček alebo dievčatko????

janemari
6. sep 2010

Tak hlasim,ze u dokiny vsetko dopadlo v poriadku.Videla som drobca a rozoznala som hlavicku a telicko,to je snad nemozne.Srdiecko som ja osobne nevidela,ae dokina povedala ze tehotnost je vitalna,babo rastie a placenta je na zadnesj stene maternice ci nieco take.Ododnes som na PN.

crazybabenka
autor
6. sep 2010

@zuzana_18 no kvietok musím ťa sklamať.....drobček si uchoval svoje tajomstvo......doc. sa naozaj snažil.....no zakaždým keď sa už mal dostať k "veci" drobček sa otočil.....dokonca skúsil pozrieť aj od spodu......ale krpec bol proti.....tak sme mu "za trest" nič nekúpili, len sme išli na dobrý obedík......šancu má o 2 týždne na 4D sone.....a ak nie tak až v 30tt sa znova bude trápiť docent......ale čo je podstatné.....sme zdravučký ako rybyčka.....všetko je tak ako má byť.....dokonca sme aj o niečo väčší......a termín nám posunul s 24. jan na 19 jan.

@janemari no vidíš....gratulujem.....držkajte sa 😉

nellymn
6. sep 2010

@crazybabenka dôležité je, že ste v poriadku a rastiete do krásy a zdravia. Ozaj a kedy ti povedal termín pôrodu ten tvoj sused z Hodruše? Zhoduje sa to?

@janemari samé dobré správy. Paráda. Teraz už len hladkať bruško a užívať si tehotenstvo.

@zuzana_18 veru, už sa to kráti. Ani sa nenazdáme a rodíme. Zatiaľ som v pohode, veľmi nestresujem a radšej na pôrod ani nemyslím. 17.9. keď bude poradňa budem múdrejšia, keď sa s doktorkou dohodneme na pôrode.