icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
22. aug 2011

Tak hlásim,že večer a v noci už teplotka nebola, len malá sa v noci ked som už zaľahla do postele vstala a plakala,nemohla som ju utíšiť, dvakrát sa poriadne pokakala, zase si to odniesla moja postel 😀 potom sa len napapala a zaspinkala. Teraz spinká tak si myslím,že to budú zúbky aj ked ich nikde nevidím 😅 zato mala si behá prštekami stále po jasienkach,slintá. dnes zatiaľ teplota žiadna tak sme dokinu vynechali.

pohodacka
22. aug 2011

@janemari môže byť,píšu že od 4.mesiaca-nás asi všetky predbehnete 😀

crazybabenka
autor
22. aug 2011

@janemari kľudne už môžu byť zúbky....naša si začala asi keď mala 4mesiace a 3 týždne takto mydliť jasienka....a presne na 5mes a 2t vyšiel prvý....už máme dva....a horné sa začínajú črtať 😀

pohodacka
22. aug 2011

@crazybabenka ešte aj kojíš?Svokra poslúcha?Daj nejakú vetu čo si jej zahlodala nech sa pobavím 😀

buba78
22. aug 2011

@janemari ako ste dopadli...este teplotujete?

buba78
22. aug 2011

@janemari teraz som si vsimla, ze pises bez teploty

hope2011
22. aug 2011

@sliver ahojky, dakujem za info....no vsak v martine su 3D aj 4D sona....takze sa niekde objedname 🙂

hope2011
22. aug 2011

@basska007 tak to som stastna, ze sa vam to na prvy krat podarilo....velmi vam to prajem a aj vsetkym ostastnym kockam 🙂 no ani ja som to nevedela, ze sa sonograficky venuju aj po otehotneni, ale nam to tak navrhli, tak jasne ze sme suhlasili....ak by si tam chcela chodit, urcite ti povedia, ze budu radi, ak tam chodit budete....🙂 drzkam palce 🙂

janemari
23. aug 2011

Tak včera sme prežili tiež bez teploty,ale malá má záchvaty plaču a je problém ju utíšiť, pár krát ju prehnalo ale nič moc. Večer po kúpaní som si všimla,že ma červené fľaky na chrbátiku aj brušku ale tam mala také malé púčiky,tak som ju natrela sudokrémom ked mala potničky tak jej to vždy zabralo a dnes ráno mala už chrbáti skoro celý zliaty a na hlávke tiež už fľaky aj púčiky.oblečená je na ľahko tak nechápem z čoho, ale skúsila som jej dať len vodu z vodovodu prevarenú na mliečko a neviem či to nemá alergickú reakciu 😖

buba78
23. aug 2011

@janemari radsej chod k doktorke.........kludne moze mat virozu a krce v brusku,......je ich teraz vela......ak ma male babo len sopliky treba ist lebo sa to moze zmenit napr zapal uska, priedusiek......tak nerozmyslaj a chod aj ked je to len vysyp.........moze ju boliet velmi hrdielko a sama Ti to nepovie preto place........doktorka ju celu prezrie

janemari
23. aug 2011

@buba78 vdaka za radu, pomaly ju oblečiem a pôjdeme už by tam nemalo byť toľko ľudí. Večer sa ozvem 😔

buba78
23. aug 2011

@janemari drzte sa, som rada, ze ides

crazybabenka
autor
23. aug 2011

@pohodacka ešte šantím s odsávačkou....už síce nemám veľa mliečka....ale ešte niečo tečia 😀 😀..so svokrou žijeme zatiaľ v mieri.....jediné čo ju štve....že jej nechcem dovoliť uspávať malú ....ale inak v pohode....som ako na dovolenke....mám opraté ...vyžehlené....navarené....a ja sa venujem len maličkej 😀 😀 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
23. aug 2011

@janemari Jani....ako je s maličkou? Dúfam, že dobre!

janemari
23. aug 2011

Ahojte som tu zatiaľ na skok, tak boli sme u dokiny dostali sme nejaké liečiky,malej zobrali krv s pršteka a výter s konečníka a v piatok by mali byť výsledky.A podľa nich budeme vidieť či to bola len vyroza,alebo máme nejakého bacila.A nás prevážili a výsledok 6400g 🙂 Kupila som aj probiotiká čo mi nakázala, máme fenistil kvapky a do mliečka dávať espumisan a mám jej urobiť ryžový odvar. V lekárni som zase nechala celý mailand ale hlavne nech to malej pomôže.

pohodacka
23. aug 2011

@janemari držte sa!!!Presne tak,radšej zbytočne ku lekárovi ako potom banovať!!

janemari
23. aug 2011

@pohodacka ked ja nie somten typ čo hned letí po lekároch,aby nepovedali že robím paniku. Ok ideme sa kúpať.

crazybabenka
autor
23. aug 2011

@janemari
@pohodacka ja si niekedy pripadám ako taká trúba.....že tam behám stále....ale radšej 2X zbytočne....ako raz neskoro ☹

janemari
23. aug 2011

@crazybabenka však áno,ale záleží od situácie.Malá mala teplotu,ale nič viac,malaa horúcu hlávku ale nakoľko pekne papala,spala a nič ju nebolelo a večer už teplota nebola som to nechala tak. Keby bola mala teplotu aj v noci ráno by som bola išla k dokine.Včera bola v podstate v pohode aj ked mala par krát záchvat plaču. Len dnes ma zmietlo to,že bola vysypaná a tak som radšej išla.

buba78
23. aug 2011

@janemari lepsie pre istotu absolvovat........zrejme budete mat virozu......aj nam espumisan pomohol pri hnacke a probiotika a smecta......to si viem predstavit kolko stali zas lieky........vzdy si poviem, ze uz nieco odlozim a zas nieco pride.......kazdy mesiac trpnem ako zas vyjdeme.......no musime bojovat,kym nastupim do prace....drzte sa

pohodacka
23. aug 2011

@crazybabenka ja tiež aj 100x zbytočne ako vôbec.Hlavne teda čo sa týka Nelky.Noačo..našťastie máme zlatú lekárku a tiež mi povedala,že radšej zbytočne ako neskoro,A že je úplne logické,hlavne keď mámprvé dieťa,že sa oň bojím a potrebujem sa viac pýtať.Minule mala malá niečo zozadu na krku,ja som šaškovala už,že je vyhádzaná,že to ukážeme pre istotu dr a mm hovorí,ale nie,veď to málen štyri potničky.Tak aj bolo,,večer po okúpkaní po "výsype" ani chýru,ani slychu 😀 😀 😀

janemari
23. aug 2011

@buba78 dúfam, že to tak bude, ved ked prídu výsledky budeme múdrejší. Inak ked jej brali krv s pršteka si to ani nevšimla 😀

pohodacka
24. aug 2011

Tak idem sapochváliť,resp.naše dieťa 😀 😀 Zaspinkala o 20.30 a vstala presne o desať minút sedem 🙂 🙂 .Aj keď :muž už v posteli nebol,malá je v strede,má taký vankúšik ako barikádu keď lezie,no a k veci :vankúšik odhodený na konci postele,ona na ďalšom konci,fúúú,zase som mala až závrate.Bože,ako ju naučiť do postieľky??? 😔 😨 😖

crazybabenka
autor
24. aug 2011

@pohodacka no šikovnica jedna 😀 nneboj ono to príde samo....ale väčšina detí už nechce okolo roku roku a pol spávať s rodičmi

buba78
24. aug 2011

@pohodacka coze? nebojis sa, ze spadne? aj ked mi zaspi sup hned do postielky......nechcem, aby mala uraz......to Ti splala celu noc.......kedy aj my.....konecne mame balkon.....uz spi dve hodiny na nom........sestra nam dala druhy kocik.....to je parada........este je tam tien........my mame dni ked nad ranom ide k nam a inokedy vobec

buba78
24. aug 2011

@crazybabenka ako citam teraz si na dovolenke s all inclusive /u svokry/....vychutnaj si to..........posli fotky po prerabke

crazybabenka
autor
24. aug 2011

@buba78 už som si poriekla.....od rána mi lezie na nervy....keby nebolo tak horúco....tak zmiznem s kočíkom von......s tými fotkami som nepochopila

pohodacka
24. aug 2011

@buba78 veď to,že sa bojííím a veľmi,že spadne,ale dáš ju do postieľky a je vyspatá a pláááááččč.. 😢

buba78
24. aug 2011

@crazybabenka z bytu-novej kupelky...........bez do chladku

buba78
24. aug 2011

@pohodacka tiez je premazana ako nasa.........som zvedava ked bude rozpravat ako bude papulovat