Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka
prosim ta ako casto striedas baterky v tej hojde Graco? idem ju pkupit len zvazujem ci si radsej nemam kupit s adapterom ako iba na baterky... lebo ja tym baterkam moc neverim a bojim sa ze budem stale kupovat iba baterky... co ty nato?
Baby este jedna sprava,chalani-na koniec Lucas 1640g/41cm a Dominik 2400g/46cm su uz na svete,rano miodtiekla plodova voda a o 16.15 sa narodili. Este mi ich neukazali,lebo isli hned do inkubatora,ale su v poriadku🙂
@bbtina
blahozelaaaaaaame so Sonkou, prajeme vam najma kopec zdravia!!!
Bozinku Lucas aky je malicky, to si ani neviem predstavit... a ja stresujem ze moja princezna je mala....
Jeeeeej som rada ze je vsetko vporiadku, paradicka, to mame skoro po sebe, iba mesiac je rozdiel medzi nasimi detickami, budeme sa doplnat 😉
@bbtina gratulujeeeem,supeer,vidíš amášto za sebou,ešte včera smeto riešili 🙂.Krásne mená obidvaja chlapčekovia,nech sú hlavne zdraví,rastú do krásy a robia mamine aj ockovi radosť.Držkajte sa.
@buba78 aj tvoja malá keď začalaloziť išla najprv dozadu?Naše dieťa užlozí,teda neviem či je tolozenie v pravom slova zmysle,skôr posúvanie sa rukami,ale len dozadu.Zatiaľ. 😀 Dnes tak za mnou prišla do kuchyne,som sa z chuti zasmiala keď som videlaako ku mne ide.Na posteli ju nechať nemám šancu.Ani sedieť poriadne nechce,resp.paradox je,že ani nevie poriadne sedieť,neudrží sa dlho,hneď sa zvalí na 4 a vyráža dozadu 😀 😀
@sliver zlatino....u nás ide každý deň v kuse....už skoro 7 mesiacov....no dajme tomu pol roku....a hojdá bez problémov.....a aj pesničky jej stále vyhrávajú 😉
@crazybabenka - ved sa mi zdalo ze si tu nebola 😉
@pohodacka jeeej........nasa nechodila dozadu........sa mi zda, ze je to aj zavcasu,....je velmi sikovna..........my stvornozkujeme len dva tyzdne.........predtym sa plazila ako had dopredu
@bbtina esteze si sa netrapila prirodzene............super, ze si mala spinal.
@crazybabenka ako, kedy sa uz stahujete......
@buba78 vieš čo,to je také divné štvornožkovanie,posúva sa rukami,dozadu,ale ide jak pirát.Včera sme boli u našich,no tí mali komédiu na nej.Že ešte aj ako nadvihuje riťku pri tom.Riťka hore,zapre ruky a ide.Len moja mamina už stresovala ,aby som zavolala dr,lebo nie len že schudla na váhe,ale že ona to hneď zbadala aj v tvári,že to neni dobré atd.Boože,veď ale pri tých jej pohyboch,ja neviem..hádam je to normálne.Ale tak ja neviem čo má,dá si 4 lyžičky výživy alebo hocičoho a je najedená,už vymýšľa čo by robila.Ja jej asi nasadím už piškotku,aj keď dr povedala,že mi povie kedy..veď to jej dúfam neublíži 😢
@pohodacka pri pohyboch deti schudnu, no len nasa nejako nechudne, neboj urcite je to v poriadku........uz sa citis lepsie?........nici ma dennodenne uspavanie.....kedy uz zaspi sama........niekedy neviem ci chce spat, alebo ma prehanat.......boze uz vysavam kazde dva dni, kedze je stale na zemi.........asi mi uz hrabe.......piskotu som davala od pol roka..........lepok sa zavadza praveze ked dojcis cim skor od toho pol roka.......v lekarni alebo DM maju detske piskoty.......myslim, ze su podlhovaste alebo zvieratkove........aj nasa uz nezje vsetko.......od vcera jej davam na ranajky chlebik s maslom rajo........moc jej to nechuti.....zapija cajom.......maslo sa moze od 10mesiaca...........to mame za par dni......chlieb od 7 mesiaca........jogurt som este neskusala...........ten uz tiez moze........joj ako bolo fajn ked bola tam ked som ju posadila.........cely den striehnem ako straka, len aby si neublizila.........uz zaciname spavat raz denne........niekedy spi este dva krat ako dnes
@buba78 super,tak piškotu pekne krásne dám.No ,ja tiež vysávam a potom zametám..ale tie podlahy sú večne uprášené..to by sme museli aj 2x za deň.No,či mi je lepšie,dnes celkom fajn ,ale vylehnujem od rána,včera bolo zase o ničom.Samozrejme ,že mi mamina stihla pripomenúť,že somkosť a koža.Ale myslím,že aj ty si taká chudá si spomínala,že?Bože,s tým uspávaním ti nezávidím.Naša su zvykla v poslednom čase na prsníku a vďaka Bohu o tej ôsmej,max.pol 9 večer spí.A cez deň tak cca každé 2-2,5 hodiny.Dnes zase šentila,hádzala sa,hovorím jej,nono,lebo si bachneš hlavičku o skriňu,lebo bola už odplazená tam.Myslíš,že som to stihla dopovedať?Trt,čelo o skriňu,až to buchlo,som ju rýchlo zobrala na ruky a ona nič,ani nemukla 😀 😀 .Ešte že tam nemá modrinu.A čo sa jej páči najviac načo mám nervy-máme vertikálne žalúzie až po zem a ona sa tam doplazí a nohami kope,ono to tak vydáva zvuky spolu s tými retiazkami či čo je to dole a jej sa to náramne páči,smeje sa,ale samozrejme,že to jej ukázal môj mm,lebo ten jej dovolí za chvíľku aj sto eurovky trhať,veď ona môže..tak somim povedala,že ak doničia tie žalúzie,dostanú obidvaja 😀 😀
ahojte babulky, tak v pondelok idem na krvičku a asi sono 🙂 Júj len strašne ma bolí podbruško, tak dúfam, že bude všetko ok.
@tinara23 - nebojkaj, hlavne klud.... vsetko bude OK ked ti tmavnu testiky... ono to telo sa musi nejak vysporiadat s bublinkou a teraz by si mala mat vlastne mrsku tak preto reaguje podbrusko...
@pohodacka - bozinku zavidim ze ste chude... ja mam este plus 13kg a dost tazko sa s tym vyrovnavam, nakolko ani predtym som nepatrila k stihlym kockam tak teraz to je este tazsie... normalne sa niekedy pristihnem pritom ze sa hanbim niekde ukazat... bozinku a to 10.teho ideme na svadbu a ja netusim co na seba ked som taka bomba 😖

@sliver presne,každý hovorí,že keď mala cez deň spí,mám aj ja,hlavne keď kojím,lebo to vraj vyčerpáva..no lenže kto za mňa uprace?No ale poviem ti,dnes sa mi prvý krát stalo,že keby si sňou neľahnem a idem vysávať ako som si to myslela,tak prisahám už padnem,ja som mala už normálne triašku.Som s ňou hodinu spala a je mi normálne lepšie,aj keď nie je to 100%.Vieš čo,práveže železo som mávala ok,ale teraz zase mám menej ako pred pôrodom čo sa týka kilov,možno som preto taká slabá 😖 ☹