icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
5. sep 2011

@pohodacka - myslim ze sa ti to neoplati, rozvojovu podlozku mala aj moja kamoska a povedala ze tak do polroka, lebo potom je mimco uz dost aktivne a nebude len tak lezat na podlozke, uz ho zaujima kadeco ine...
ale to asi musis vediet ty aka je princezna, ci len tak lezka alebo uz betari, mozno by ti este mesiac - dva vydrzala... kupila som ju za 20
ja ju nepouzivam ako ohradku, mam to vystrete, nezopinam to dokopy...

@buba78 - dufam ze mas pravdu, poslali nas k neurologovi 😒 bozinku chudatko moje malicke, uz chodime na ocne teraz tento dr., pochodime toho...
to asi preto aby sme ten Martin co najskor spoznali 😀

pohodacka
5. sep 2011

@sliver veď to,ona uteká kde môže..neviem čo mám spraviť,lebo chvíľku sa zahrá keď jej tam dám hračky,to ju mám len na normálnej deke...ja neviem..
moje malinké,aj na očné chodíte?A čo má Soninka nejaký prievan..??Neboj,určite sa to napraví u neurologa,takéto malinké deti to zvládajú lepšie ako by už mala byť väčšia..

janemari
5. sep 2011

@sliver neboj bude v poriadku,kým sú deti malé tak to tak nevnímajú to len prežívame tých lekárov z hrôzou 😅

sliver
6. sep 2011

ocko ma zapalene od narodenie, v porodnici jej dali jedny kvapky a teraz doma doktorka uz dvoje antibiotika.... asi pojdeme na preplach slznych kanalikov, teda ak nas doktorka neposle tak sa skusim vypytat ja lebo vsak to je uz dlho a ziadne zlepsenie... tak dvakrat za den sa zobudi s takymi karpinkami ze ani oko nemoze otvorit...

buba78
6. sep 2011

@sliver veru chodte na preplach kanalikov.......to sa jej nezlepsi kvapkami........neboj ocko jej umrtvia kvapkami........plakat bude len preto, ze ju budu drzat

pohodacka
6. sep 2011

@sliver bože veľa síl,ešte len čítam čo Sonku čaká a už mi ústa kriví 😢 😢 ,radšej keby sa dala na nás rodičov preniesť tá bolesť,že?Ale tak pomôžu jej..držkajte sa.

pohodacka
6. sep 2011

@buba78 no čo,ako ďalšia noc?

crazybabenka
autor
6. sep 2011

babule nestíham vás ani čítať....aspoň vám nahlásim dnešnú poradňu....7 550g a 70 cm....a všetko v poriadku 😀 prerábka sa nám začína naťahovať ako argentínska telenovela. 😢 ...ja už chcem ísť domov ... 😠 😢 😢 potom poreferujem

crazybabenka
autor
6. sep 2011

@sliver neboj....ak atibiotiká nezaberú....tak prieplach určite....nám preplachovali 4x....ale už chvála bohu v poriadku

buba78
6. sep 2011

@pohodacka u nas to neplati............spala 4 hodiny v kuse

pohodacka
6. sep 2011

@crazybabenka to verím,doma je doma.Vy ste boli na poradni?My až v 8 mesiacoch,dr povedala,že to je presne určené kôli poisťovni 😲 .Júúúj,už nech je zima veliká a sneh,ja sa tak teším,malej som objednala fialovú vetrovočku a teraz mi jedna háčkuje fialovú čiapku so šálom hello kitty.Je tobohové,aj keď trošku drahé na môj vkus,no ale nech je parádnica.Už sa s mm tešíme ako kúpime sánky,naložíme ju tam a ideme.Milujem keď snežíííí.

janemari
6. sep 2011

@sliver sj malá to mala s očkom, ale to má asi skoro každe dietatko po narodení, ževraj sa znesie infekcia pri pôrode.Želáme rýchle uzdravenie.
@crazybabenka a ako sa držíte u svokrovcov?

pohodacka
6. sep 2011

@buba78 tak asi okolo toho roka až to bude lepšie.Ťa ľutujem,chúďa,že sa nevyspíš.Ale ja to už ser.em,poobede keďsom unavená s malou zaľahnem,ja nebudem riskovať zdravie na úkor upratovaniu.Len furt vysávam,zametám,leštím jak prihriata.Načo?Aj tak je to na druhý deň také isté 😖 😠
Ozaj baby,dajte tip na varenie.

tinara23
7. sep 2011

@bbtina ahoj tinka, ako sa Vám darí ? ešte ste asi v nemocnici, čo chlapci ?

sliver
7. sep 2011

@crazybabenka - prosim ta ked vam robili 4x preplach tak predtym robili aj vyter z ocka?
Nam spravili vyter z ocka a je negativny tak povedali ze ideme pockat ci to prejde... tak riesim ci sa ten vyplach kanalikov robi iba vtedy ked je pozitivny vyter...

crazybabenka
autor
7. sep 2011

@sliver najprv sme mali negat....aj nám to ustúpilo....ale keď sme boli keď mala malá 1,5 mesiaca v nemocke....tak sa nám to vrátilo....a už bol výter pozit....na zlatého stafilokoka
@pohodacka boli a naozaj to záleží od poisťovni....mi máme VŠZP a boli sme v siedmom....a teraz ideme v 9 mesiaci
@janemari jój už som na hlavu....a stále sa to predlžuje a predlžuje....ale už som povedala....v sobotu sa sťahujem....aj keby som mala čurkať do vedra a byť pri sviečkach

janemari
7. sep 2011

@pohodacka tak to máš fajn že malá ti aspon cez den pospí, mne malá nespí vôbec takže u mna oddych nehrozí.
@crazybabenka tak to ti verím,že ked si z nepríjemnými ľudmi radšej zvládneš nepohodlie ako daľšiu minútu s takou osobou 😉
Tak nás dnes znova očkovali a daľšie až o 6 mesiacov. Zatiaľ sme bez teplotky, len sa nevie uložiť na spanie 😖

pohodacka
7. sep 2011

@janemari to fakt celý deň nespinkáte?Vôbec??Držím palce nech to bez teploty zostane.

janemari
7. sep 2011

@pohodacka ked si pospí doobeda aspon 10 minút tak som rada, ale väčšinou nespí celý den, je príliš aktívna to aj dokina dnes povedala. Merať ju nemerali ale váži 6800g.

pohodacka
8. sep 2011

@janemari no bože,tak to mám ozaj ešte šťastie..malá sa teraz zobudila o pol 7 a okolo 9 pôjde zase.V kočíku sa jej lepšie búva,takže dúfam,že nezačne liať a stihneme aj prechádzku.

buba78
8. sep 2011

@pohodacka tak na to sa uz tesim.........keby sa mi aspon chcelo spat cez den........predminula noc hruza.........kazde dve hodiny hore.......vcera som sa zvazila 44kg....dostala som sok

buba78
8. sep 2011

@pohodacka neboj sa dazda.....aj ked prsi sa prijemne kocikuje.........aspon je menej ludi von

sliver
8. sep 2011

@crazybabenka - dakujem, tak ten vyplach kanalikov sa robi asi az vtedy ked je pozitivny vyter, lebo my ho mame negativny tak nam zatial robit nejdu a ideme cakat ci to prejde....
to stahovanie sa vam natahuje ako nam, ja som mala byt uz dva tyzdne v novom dome a tiez sa to stale natahuje.
Kocky predstavte si ze mame vsetko urobene uz dva tyzdne a len cakame na SSE a SPP lebo tie dva urady su dovi dopo, nie a nie nas zapojit, no a bez toho tam nevieme existovat 😒
ale verim tomu ze buduci vikend to bude!!!!
tento vikend mame krstiny...

pohodacka
8. sep 2011

@buba78 božeee,veď ty za chvíľu padneš..skús nejaké vitamíny alebo čo by mohlo pomôcť.Ja mám už niekedy aj 47,na druhý deň zase 46 a tak-ako kedy sa odvážim.Ono je ale určite vyčerpávajúce to nočné vstávanie,obdivujem ťa a úprimne mi ťa je ľúto.Veľmi ti prajem ,aby už prespala čo najviac.A to sa budí na papanie?Či len tak-plače?Napapá saa búva ďalej?Držím veľm ipalce!

buba78
8. sep 2011

@pohodacka dakujem za pochopenie..........na papanie a hned zaspi, ale niekedy sa jej nechce spat ,tak je hore hodinu a vtedy chytam nervy........ja neviem zaspat cez den.....pred tehotenstvom som bezne spala hocikedy......teraz spi na balkone........len niekedy tam chce spat.....mame po sestre kocik.......je to super, lebo sme nemali balkon az toto leto........u nas este neprsi....ked sa vyspi idem do kauflandu kupit caj hip na pokojny spanok.......teraz je v akcii........jasen, ze aj mimo kupim lebo oci jedia......ide ma porazit.......neviem sa dockat vyplaty.......keby boli aspon vyhodne pozicky

crazybabenka
autor
8. sep 2011

juj baby....už je mi naozaj do plaču.....tak sa tá naša prerábka predlžuje zase do utorku....už mi je na ....

buba78
8. sep 2011

@crazybabenka to mi je Ta velmi luto..........kolko ste tam uz........nejako to vydrz

pohodacka
8. sep 2011

@crazybabenka moja zlatá,len sa drž,kašli na ňu,hlavne,že je Paulínka zdravá a nič jej nechýba.Pozri teraz na toho Demitru,bože tie deti,tá žena ,som si povedala,že a to mám ja stresy keď malá nechce spať a podobné "problémy".
Keby sa božechráňa nám niečo udialo asi zošaliem,Tak buďme radi,že smešťastné a zdravé,aj keď niekto s primitívnymi ľuďmi oko seba.Ty si inteligentná baba,nemôže ťa vytáčať nejaká ...aj keď verím,že jeto na nervy...

janemari
8. sep 2011

Tak zatiaľ zvládame očkovanie bez teploty
@crazybabenka už aby si to mala za sebou 😖
@buba78 neblazni s tou váhou 😲 chceš skolabovať?Nechápem ako dokážeš fungovať.

buba78
9. sep 2011

@janemari fungujem lebo stale nieco jem..........toje tym dojcenim a nevyspatim..........za 24h ju dojcim aj 8krat.........snazim sa jej davat caj miesto mliecka