icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

buba78
9. sep 2011

baby nasa Olivia sa stala horolezkyna.......nechapem ako to robi.........liepa sa na bocnicu postielky ako opica......mamina tiez nechapala kolko ma sily.......zacina sa vsetkeho chytat a dvihat do stoja.......joj len nech si neublizi

pohodacka
9. sep 2011

@buba78 jééj,tak superr,šikulka o chvíľku chodíte.Prosím ťa,kedy vedela tak úplne že sama sedieť?To naše dieťa na jednej strane prelozí celý byt a pritom sedieť sa udrží tak minútu,hneď sa zo sedu hodí na bruško a ide.Proste nesedí sama pevne..

buba78
9. sep 2011

@pohodacka myslim, ze od 6 mesiacov...........teraz zasplala na balkone......to bolo placu...vratil s anam obsah zo zaludka do nosteka...obcas sa nam to stava.....periem jej plysove hracky kazdy mesiac...teraz som zabudla tak za dva mesiace.......este idem ponorit ostatne hracky do dezinfekcneho mydla........snazim s aposlat fotku ako stoji pri stolicke.....juj nejde mi to........asi som nemehlo

crazybabenka
autor
9. sep 2011

@buba78 no sme tu už tretí týždeň
tá naša prerábka je proste zakliata....najprv nedajbože vybaviť stavebné povolenie....teraz stále niečo.....už ma s toho poráža....a to som hovorila, že aký máme veľkorysí rozpočet.....no a teraz asi budeme len tak tak....ani na šampus neostane na kolaudáciu 😒

buba78
9. sep 2011

tu je dokaz

crazybabenka
autor
9. sep 2011

@buba78 no šikula jedna....gratulujeme maminka 😀 😀 😀 😀 😀

buba78
9. sep 2011

@crazybabenka dakujeme........aj napriek tomu, ze je pucka, je velmi pohybliva

buba78
9. sep 2011

baby pozrite aku mame postavu a radost, ze sa smykame na smykalke na chate, dedko robi vsetko pre vnucky, je sikovny

crazybabenka
autor
9. sep 2011

@buba78 že pucka....baba ako lusk.... 😀

buba78
9. sep 2011

@bbtina ahoj, ako sa maju chlapci, posluchaju, stihas net?

bbtina
9. sep 2011

@buba78 ahojky, no stíham, lebo ešte ich nepustili, iba mňa a nosím im 2 x za deň mliečko, ten menší Lucas nám vychytal ešte aj nejakú infekciu z nemocničného vzduchu, tak si tam ešte poleží nejaké 2 týždne ☹ , ale Dominika by nám možno už aj v pondelok dali, ak bude papkať tak pekne ako papká, tak sa strašne teším. Takže zatiaľ dávam domácnosť dokopy, lebo títo chlapi to nikdy poriadne neurobia 🙂))) a ešte dokupujem čo mi treba

terry123
9. sep 2011

@bbtina Gratulujem k pokladikom, nech pekne rastu a robia vam radost. 🙂

pohodacka
9. sep 2011

@buba78 je bohovská a šikulka keď už takto stava,supeeer,podarená 🙂

pohodacka
9. sep 2011

@crazybabenka kašli na šampus,ale akí budete krááásni 😉

pohodacka
9. sep 2011

@bbtina Lucasko nech sa drží,aj Dominik,nech ste zdraví...mamina naber síl kým sú ešte v nemocke a hlavne pospinkaj čo najviac sa dá 😉

sliver
9. sep 2011

@crazybabenka - presne kasli na sampus... dolezite je ake to budete mat super, ved to robite na dlhsie, isto nebudete prerabat v najblizsom case...

@bbtina - to ti verim, ja ked som prisla domov z nemocnice tak som mala vyschnute dva kvety, upratane tak na okoa vsetko som si musela dat do poriadku podla seba ;)

@buba78 - bozinku ona je krasna, ma nadherne tmave oci, krasne ocka, hned som sa do nich zamilovala a to ja som na modroocka ;) nozicky ma riadne tucky... parados, asi jej riadne chuti vsetko... moja ma iba tak sparatka, dokonca som teraz dva dni pouzivala pampers a stale mi pretekali okolo noziciek, ma plienky uplne volne pri nozickach... to ty mas asi opacny problem 😉

pohodacka
9. sep 2011

@sliver z toho,že je chudunká si nič nerob,ja som mala tiež tento problém.Pampersky 1 jej boli veľké,to najmenšie oblečenie niekoľko x ovinuté,ja som bola nešťastná a teraz?Také šunky stehná jak mišelinky 😀 😀 aj keď teraz moc behá,tak nepriberá tak veľa,ale porobila si zásoby ako bábätinko.Už búva,jaj ako dobre,ideme pozerať lets dance 😀 😀

pohodacka
9. sep 2011

@buba78 bože zabité má tie nožinky tučnučké,perfektnéééé!!!Len zahryznúť,už som100x hádam pozrela túfotku kde je s dedom a smejem sa- v dobrom,nemá chybu!!!

buba78
9. sep 2011

@sliver omyl, nikdo to nevidi, ale ma ocelovo modre ocka, .........aj nasa mala nozinky ako palicky, to casom sa vypracovalo, rada ma moje mliecko, inu stravu zje maximalne do 100ml...........stale pouzivam pampersky a uz mame cislo 6 a to este nemame viac ako 16kg, mame 10,5kg len tie nozicky su tucne

janemari
9. sep 2011

@buba78 naozaj je krásnučká a tie nožičky 😀 tak aj moja malá už má stehniská, ale pri tej jej aktivite tučná ani nebude 😝
Tak aj druhé očovanie sa obišlo bez komplikácia a teplotky, dokonca mám pocit, že to znášala ešte lepšie ako to prvé.

sliver
10. sep 2011

@buba78 sranda lebo na tej fotke ich ma take tmave... aj nasa ma ocelovo modre ale neviem dokedy, ci sa jej este zmenia...

ozi kocky kedy sa vam menila farba ocka? je mozne ze sa malej este zmeni farba ocka?

dnes rano sme mali krst a zvladli sme ho super, ani mrnk nic...
a to ideme dnes este na svadbu 😀 taky rusny vikend... zajtra oslava doma kvoli krstu...
ale na svadbu sa tesim, vydava sa moja naj kamoska ktora mi bola aj za svedka a Sonka bude najmensia druzicka 😉

pohodacka
10. sep 2011

@sliver tak peknú zábavu.Očká sa menia so pol roka,tak som to čítala a u nás sa to aj potvrdilo.Malá celý čas tmavo modré a teraz už tmvo hnedé

janemari
10. sep 2011

@pohodacka aj moja malá má modré očká tak dúfam,že sa jej nezmenia na hnedé to by ma naštvalo 😠 niekedy ich má svetlomodré a niekedy tmavomodré.

buba78
11. sep 2011

baby mi mame od noci kasel a nadchu.......ide ma porazit........a to ma manzel cely tyzden dovolenku........mali sme absolvovat tri navstevy.......ako sa maju Vase baby

pohodacka
11. sep 2011

@buba78 no bože,tak sa rýchlo vyzdravte..naša je dnes nejaká podráždená,mrnčí od rána,ale chystáme sa niekam na výlet,dúfam,že sa v aute ukľudní keď sa jej bude voziť prdel 😀

buba78
11. sep 2011

@pohodacka dik........nasa bola dva dni nervozna a nakoniec chora.......som zvedava kolko budem zas platit v lekarni zajtra...........radsej ju ukazem doktorke........pekny vylet prajeme

buba78
11. sep 2011

@pohodacka ako bolo na vylete..........kde ste boli

janemari
11. sep 2011

@buba78 skoré uzdravenie bambuľke.
Aj my sme mali celodenný výletík,krásne počasie a super ľudia, ktorým veľmi ďakujem. A hlavne tým ktorý mi tak veľmi pomáhajú a pritom som pre nich cudzia osoba.

buba78
11. sep 2011

@janemari dakujeme.......dnes som na Vas myslela,ake je to tazke byt na vsetko sama.............my sme dnes same 24h,lebo tatinko je v sluzbe.....vtedy mi je strasne dlho a nestiham......stale sa nahanam.......je mile, ked mas takych ludi okolo......na svete je ich malo a treba si ich vazit

pohodacka
11. sep 2011

@buba78 diki,nakoniec sme boli aj my tu na blízku,na zmrzku a tak..presne ako hovoríš@janemari klobúk dole,ja som nešťastná keď je mm len dlho v robote nie že ešte keby mám byť úplne bez neho.Fakt janemari,veľký obdiv,ono je to síce krásne,ale aj náročné starať sa o tieto poklady.Ja už mámstres,lebo Nelka sa ponovom kotúla,prekotúla sa aj cez celú izbu,keď nevládze bachne sa o podlahu,no bože,len striehnem kde si ublíži a tŕpnem..buba ako malinká,má aj teplotu?Jasné,radšej nech na ňu pozrie dr a daj vedieť.
@crazybabenka nás zanedbáva!!!Paulínka sa máako,aj tá už piráti po štyroch?Kedy idete domkov na svoje?