icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
11. sep 2011

@buba78
@pohodacka aj vy by ste to zvládli keby ste museli. Nechcem zaťažovať rodičov už mi aj tak pomohli veľa. Snažím sa zariadiť si veci tak ,aby som stihala, ale hlavné je určiť si priority. V prvom rade je malá, potom domácnosť a vybavovačky a potom som ja a oddych. Pre mna je relax prísť na net, alebo si čítať aj ked je to na úkor spánku, ale už som si pri malej zvykla nespávať. 🙂

buba78
11. sep 2011

@pohodacka teplotu nema........nasa teraz najnovsie sa hocicoho chyta a sup stoji.......snazi sa uz urobit kroky sama ked stoji.....ked sa jej uz nechce hodi sa na zadok......dnes zhodila stolicku, zlakla sa,nastastie sa jej nic nestalo,davala som do tasky veci, nemozem ju spustit z oci...idem uz spat, kedze sme uz dve noci riadne nespali....cez den som nemala kedy..strasny neporiadok...musela osm upratat, lebo zajtra chcem ist k doktorke a ja idem k zubarke.....manzelovi hrozi, ze pojde sam s malou k doktorke ak tam bude vela ludi, aby som stihla k zubarke.....

zuzu100
12. sep 2011

Ahojte, dávnosom tu nebola...chcem sa spítať ako dlho ste užívali Utrogestan?

tinara23
12. sep 2011

@zuzu100 ahoj, mne doc. povedal, že ho budem vkladať do 12tt. A ty ako ? už ti je lepšie ?

zuzu100
12. sep 2011

@tinara23 trošku lepšie....bola som aj v nemocnici na infuzkach 😒 .....minulý týždeň som bola na sone - všetko bolo v poriadku - dnes je 11týždeň6 deň

tinara23
12. sep 2011

@zuzu100 tak už bude len lepšie 🙂 ťa potrápili tie nevoľnosti 😠 tak super teším sa 🙂 ja som bola na sone dnes videl plodový obal 8,13mm a dva týždne dúfam, že bude srdiečko, ja som 4tt+6, už ťa nedobehnem 😀 😀

zuzu100
12. sep 2011

@tinara23 Super, gratulujem🙂 ..určite tam bude aj srdiečko...bola si na IUI alebo IVF?

zuzu100
12. sep 2011

@tinara23 užívaš iba Utrogestan alebo aj niečo iné?

tinara23
12. sep 2011

@zuzu100 ďakujem 🙂 druhé IUI sa podarilo 🙂 nedávala som tomu veľkú šancu a predsa, vyšlo to 😀

tinara23
12. sep 2011

@zuzu100 iba utrogestan a potom lieky na štítnu žlazu, nič iné.

zuzu100
12. sep 2011

@tinara23 na štítnu žlazu mám aj ja Eutyrox 50

tinara23
12. sep 2011

@zuzu100 ja musím ísť zajrta na endokrinologiu, vraj mám prísť hneď ako zistím, že som tehu. Beriem tiež euthyrox 50 + z 25 polovičku.

zuzu100
12. sep 2011

Ja som bola iba v 8tt, lebo endokrinologička mala dovolenku 😒 , nasledujuca kontrola bude iba na začiatku októbra...

tinara23
12. sep 2011

@zuzu100 aj ti zvyšovala nejak dávku ? či si ostala pri tom istom.

zuzu100
12. sep 2011

@tinara23 keďže hodnota TSH bola v norme, doktorka nezvyšovala dávku...

crazybabenka
autor
12. sep 2011

@pohodacka no trošku...prerábka sa stále naťahuje.....ale už dúfam vo štvrtok budeme na svojom.....Pauluška asi štvornoškovanie vynechá.....snaží sa dostať na rovné nožičky.....keď je na 4 tak cúva.....dopredu nie a nie....ale už chodíme na nočník.....teda začne sa uprene dívať na nočník....a keď ju na naň posadím....tak hneď nočník vyhráva 😀 😀 😀 😀

pohodacka
12. sep 2011

@crazybabenka myslíš,že už vníma,že nočník vec,doktorej sa ciká a kaká?Fíííha,to je iná šikulka potom,kámoškin bude mať dva roky a ešte má plienky.V štvornožkovaní dozadu nie ste sami 😀 😀

buba78
12. sep 2011

@pohodacka mame zapal nosohltanu......nadchu ma len trosku......uz ani nekasle.....kazala fenistil, ktory osm jej dala uz od nedele a homeopatika
@crazybabenka bozinku vy uz chcete chodit?........s prerabanim je to tak......vzdy sa nieco po.....

janemari
12. sep 2011

Tak tu máme dve tehulky super,už vás tu bolo treba a poprosíme zase chlapcov 😉
@crazybabenka Paulínka je šikovná to po mamičke určite 🙂
@buba78 želám nech vám tá choroba rýchlo prejde.

pohodacka
12. sep 2011

@buba78 tak skoré uzdravenie princeznej..

buba78
12. sep 2011

baby dakujeme

crazybabenka
autor
13. sep 2011

@pohodacka nemyslím....len sa jej páči ako to vyhráva 😀 možno si už v tej malej hlavičke spojila....že ciknem....a začne disco....pán boh vie....ale jednodnoznačne sa jej tam páči 😀

@buba78 moja krásna Olivka....nech sa rýchlo uzdraví....no nechce sa jej štvornožkovať....aj sa dá na kolienka....ale po chvíli ju to prestane baviť....radšej sa popri hrazdičke ťahá na nohy 😀
@janemari 😀

pohodacka
13. sep 2011

@buba78 no čo,aká bola noc?Je lepšie?

buba78
13. sep 2011

@pohodacka moja kao vzdy.......papame a papame......ja sa uz stratim......jedla dva krat, ale obcas mrnkala tak som sa nachodila.....obzeram zimne bundy s oteplovakmi na bazare,ale bojim sa, aby ma neoklamali, juj potrebovala by som kamosku co by sme vyskusali a kupili

pohodacka
13. sep 2011

@buba78 ja som teraz objednala malej z bazosa,reku len tak na von,lebo už má ,ale som veľmi spokojná.Oprala som ju a je ako nová.Ešte máme zdedený taký teplý overal zimný,tak to stačí.Ešte kúpiť sánky 😀 😀 😀

pohodacka
13. sep 2011

@buba78 tam je veľa takých tých zimných kompletov-nevieš si vybrať...a za v pohode ceny.

buba78
14. sep 2011

@pohodacka ako sa mate........dnes ju dam spat na iny koniec postielky.....som zvedava co to urobi.......

buba78
14. sep 2011

@zuzu100
@tinara23 baby zadajte si kolky ste tyzden.........tak budeme vediet ako ste daleko.......drzte sa

zuzu100
14. sep 2011

@buba78 ahoj, vieš mi pomôcť, neviem ako to treba 😨

zuzu100
14. sep 2011

@buba78 už je to Okey 🙂