icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

pohodacka
14. sep 2011

@buba78 diki,mali sme celkom pekný deň na známych chate,len začalo pršať,ale aj tak fajn.Zajtra voľno,niekam zase hádam mrkneme..uvidíme.Malinká sa už má lepšie,už nekašle?Jáááj,som si poplakala aj smm,tobolo hrozné Modré z neba ☹

pohodacka
14. sep 2011

@buba78 držím palce,aby to pomohlo keď bude Olivka spinkať v inej polohe.Ešte sa hovorí,že aj úplne premiestnenie postele a celkovo nábytku pomáha..

sliver
15. sep 2011

ahojte kocky,
tri dni som tu nebola lebo som nemala net...
kukam ze nove kocky nieco popisali, len tak dalej piste a pytejte sa ;) budeme vsetky velmi radi ked budete pisat a pisat... aspon si pospominame ake to bolo ked sme mali este bruska... ja uz na to celkom zabudam...

my sme vcera kolaudovali dom a verim tomu ze do tyzdna sa stahujeme, teda ak nam v pondelok zapoja elektriku... bozinku konecne, sa to riadne natiahlo, isla som k rodicom na dva tyzdne a som tu teraz uz siesty...
So Sonkou sme vcera behali zase po doktoroch... som v zivote nebola u tolkych doktorov ako v poslednej dobe... boli se u detskej lebo Sonka ma zabu v ustach... chudatenko ma cely jazyk a vsetko vnutri biele... a uz som ju dostala aj ja na prsia 😒 😒 😒
potom sme boli u tej neurologicky kvoli tej hlavicke, len sme ju polozili na podlozku a povedala ze sa viac toci doprava... poslala nas do nejakeho rehabilitacneho centra kde nam ukazu ako cvicit....

buba78
15. sep 2011

@pohodacka pokus bol, ale neuspesny......neviem ako dat postielku k postele.....nemame az taku velku spalnu..mozno su to asi zuby,ale nemusi az tak plakat.......my chodime kazdy vikend na chatu k nasim......vacsinou nieco robime.....je to ako dom.....starat sa o okolie.......ocko je tam od juna,lebo uz je na invalidnom......ani nechce ist domov,len mamina to ma tazke.......musi denen ist skontrolovat ho a na varit a potom ju caka praca doma za pocitacom......mala uz nekasle......radsej som nepozerala modre z neba, ale mylsim, ze nevydrzima kuknem cez net

buba78
15. sep 2011

@sliver super, ze sa uz idete stahovat.......neboj ta rehabilitacia pomoze......co Vam dlai na zabu.......pred kazdym dojcenim si aj bradavku potieraj a aj malej ustocka vytieraj........drzkajte sa

sliver
15. sep 2011

@buba78 - zatial mame iba tu fialovu vodicku a ak do pondelka nepomoze tak ma drahy prist pre inu vodicku ktora je silnejsia, noneviem ako sa vola...
a tvoja malicka sa ma ako?

crazybabenka
autor
15. sep 2011

jaj baby moje....som v správach teraz pozerala rozlúčku s Demom....nenormálne som sa vyplakala....život je naozaj taký krátky.....a nikto nevie...kde je jeho koniec ☹ 😢 ☹

tinara23
15. sep 2011

@crazybabenka ja takéto dojímavé veci nemôžem pozerať, ja to radšej prepnem, lebo sa iba vyrevem a bolí ma hlava, takže ani modré z neba....už som sa poučila, ale je to hrozné ☹

pohodacka
15. sep 2011

@crazybabenka veru,ani nehovor,my sme plakali obaja s mm.Dnes tu sme,zajtra nie..strašnéééé ahlavne tá Majka a deti. ☹ ☹
@sliver,my sme tiež mali žabu,aj keď slabú,ale super zabrala vodička BORAX GLYCERÍN,namočila som na vatovú tyčinku,vytrela a bolopo žabe.Kúp si v lekárni,určite pomôže,držím palce.Tá fialová vodička je skôr na infekcie.
@buba78 tak okrem nespavosti ešte aj plačkáte?Bože,no čo ti povedať,držímpalce.Dôležité,je,že už je zdravá.

buba78
16. sep 2011

@sliver uz sme ok........betari.......stale je pod stolom a stoji pri stolicke........stale som v stehu

sliver
16. sep 2011

@crazybabenka
@tinara23
ani ja nemozem pozerat take veci.... potom ma chyti depka.... radsej sa radujem zo zivota aky je super a ani nemyslim na take veci....

baby neviem ako pridem na to ci ma Sonka este tu zabu ked ma cele usta fialove... mame ist v pondelok k dr. ak ju to neprejde ze jej da ATB ale ja neviem ci to tam je alebo nie....

zuzu100
16. sep 2011

Ahojte, mala by som jednu otázku...Užívam Utrogestan 3x2...Ako mám vysadiť - postupne alebo zo dňa na deň?

sliver
16. sep 2011

@zuzu100 - ajoj Zuzi
postupne 😉
ja som vysadzala dva tyzdne, som si to nejak vyratala ze kazde dva dni som mala mensiu a mensiu davku...

zuzu100
16. sep 2011

@sliver a do ktorého týždňa si užívala Utrogestan?

buba78
16. sep 2011

@zuzu100 vysadzuj postupne 2 krat 2 dva dni potom 1 krat 2 dva dni

sliver
16. sep 2011

@zuzu100 cca tak ako si ty teraz som zacala znizovat davku

sliver
16. sep 2011

@pohodacka moja v lekarni nam nepredali ten liek ☹ ☹ ☹ ze to je na lekarsky predpis lebo ze to je nejaky riedeny ci miesany lieh a oni nevedia aky pomer maju urobit... ty si ho ako zohnala???

pohodacka
16. sep 2011

@sliver ja odpadnem,úplne bez problémov ,ja som si to kúpila ešte v tehotenstve,poradila mi to švagriná,že ak bude mať žabu mámto hneď aplikovať a fakt jej tookamžite zmizlo,no normálne nechápem,že to čo je za lekáreň?Skús inú..vieš čo,hneď by somti poslala tú moju,ale to keďže je víkend by bolo až v pondlok,kýmti to príde bude už dúfam Soničkadávno vyliečená.A na druhe strane ,má to už nejakých 8 mesiacov,tak neviem či je to už dobré,aby sme božechráň Sonke ešte viac neublížili akje to staré.No ale to som prekvapená,mňa sa vtedy v lekárni absolútne nič ani neopýtala,dala borax a bolo 😖

sliver
16. sep 2011

@pohodacka tak ja zajtra skusim este ine lekarne... lebo ta fialova vodicka je hrozna... Sonka dnes za cely den spala dve hodiny... a potom iba tak na 5-10 min zadriemala no po chvilke sa budila so strasnym placom... som citala ze ta vodicka vysusuje sliznicu a je pravda ze vcera a dnes vypila tolko caju az som to nechapala... ustocka ma stale otovrene a iba jazycek vyplazuje...... uz sa tesim na noc ☹

pohodacka
17. sep 2011

@sliver pane Bože,chúďatkomalé,aká bola noc?Bože,bodaj by ti to v druhej lekárni bez problémov dali,to je primitivizmus,kadejaké návykové lieky bez problémov vydajú a sprostú vodičku čo má pomôcť bábenku nie!!! 😠 😠 Potom napíš ako si dopadla..držím palce,obidvom.

sliver
17. sep 2011

@pohodacka - takze dnes mi to nedali v dvoch lekarnach a potom som to vzdala... kupila som akusi inu vodicku na afty co obsahuje Glycerin a uvideme co bude do pondelka, ak to bude velmi zle tak pojdeme k dr. ak nie tak budem len a len rada...
noc bola vporiadku s velkym prekvapenim, som bola rada dnes to bolo lepsie, aj si pospala no len tie obdobia medzi spankom boli s revom
verim tomu ze zajtra to bude este lepsie a nebudeme potrebovat nic viac...
Ocko sa nam uz vyliecilo tak som rada, postupne sa vylizeme zo vsetkeho 😉

pohodacka
18. sep 2011

@sliver tak veľmi držím palce nech dte všetci ok..

janemari
18. sep 2011

@sliver držím palčeky 🙂
Tak ja budem potrebovať držať palčeky v utorok a veľmi silno 😖

buba78
19. sep 2011

@sliver
@janemari drzime Vam palce obidvom

pohodacka
19. sep 2011

@janemari a čo idete na nejakú kontrolu s Laurinkou?Držíme palčeky,veˇlmi silno 😉
@sliver ako,lešie so žabou?
babymoje,ja sommoje dieťa so spánkom asi moc prechválila,dve noci,túto noc ešte horšie-mrnká,neplače nejak veľmi,ale akoby bola nepokojná,dám jej napiť,zaspí,o chvíľu zase mrnká..som myslela,že zúbky,ale nič.Už dávno nemala takéto noci,minimálne 5X bola hore určite..čo mi už prespala buď celú noc alebo sa zobudila len raz 😖

crazybabenka
autor
19. sep 2011

@pohodacka zlatko neviem či je niečo vo vzduchu....ale aj naša dve noci vystrájala.....ale ona sa budila s hysterickým plačom.....a nie a nie ju ukľudniť

lenrom
19. sep 2011

Ahojte baby,píšem po velmi dlhom čase.Hadam si na mňa pamätáte 🙂 Som v 36tt a čakáme dievčatko.Chcela som sa vas spýtať že či sa môže babätko z nemocnice previesť vo vajíčku alebo inak?

sliver
19. sep 2011

@janemari - dakujem, a co mate zajtra?

@pohodacka - uz lepsie, uz v ustockach nic nevidim len je este taka nepokojna... kym sa uplne ukludnime to este asi zopar dni potrva...
ale mame uzasnu noc za sebou!!! spala 7 hodin, to bolo super lebo hned ako zaspala som isla aj ja tak kocky ja som spala 7 hodin v kuse!!!! to bolo po dvoch mesiacoch......... paraaaaaaadicka
som velmi rada no s tym prisiel aj problem... rano som mala take naliate prsia az ma to bolelo 😒

@lenrom - tak uz sa ti to krati, uz odratavas 😉 vklude vo vajku, my sme isli vo vajku, bola v nom taky pidiskriatok ked sa na nu teraz kuknem 😉

pohodacka
19. sep 2011

@crazybabenka no bože,čo je niečo vo vzduchu?Mám až obavy z ďalšej noci 😒 a čo inak,už ste doma?
@sliver,super,že už je lepšie,len tak ďalej..
@lenrom my sme vysunuli celú hlbokú časť z kočíka a bolo 😀 😀 to sa nesmie,ale mm bolo úplne jedno či dostaneme pokutu,hlavne,že sa Nelka viezla v najlepšom pohodlí. 😀 Aké meno bude mať dievčatko?Veľmi držíme palceeee.

crazybabenka
autor
19. sep 2011

@lenrom vo vajku....ale sú aj niektoré vaničky, ktoré sú na to prispôsobené.....neriskovala by som inak....segra si tak "zarobila" 50 eur.... 😠
@pohodacka akurát dnes sa sťahujeme....už sme s Pauluškou všetko zbalili a čakáme kým nás príde ocko odviesť
sme sa s babami v januárovkách smiali....že musel padať minimálne meteorit....lebo všetky detičky v noci vystrájali 😀