Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
No,som zvedavá na noc..zaspala pred 10 minútami!!!!A to chodí o osmej.No to som zvedava,už sa "teším"..
@buba78 fúúúha,to verím..ja už som mala nervy dnes,už somskoro kričala,ale mm mi povedal,že mám byť kľudná ,že určite ju bolia ďasienka,lebo nám doslova trhala ruky,zobrala prst a hrýýýzla,keď som jej prst vytiahla,revala jak besná,dala som jej hračku-hryzátko a čušala.No som zvedavá či sú to zuby,aj keď to si myslímuž dva mesiace a nič 😀 ale teraz aj dosť kaká,minimálne 2xdenne,predtým mala aj deń pauzu,tvoja akokaká,každý deń?
@pohodacka manzelovia chcu, aby sme boli stale kludne......nikdy neboli s drobcami sami 24h....ja uz obcas aj kricim a aj obcas je uz bac na plienku........zuby idu strasne dlho........ja uz ani neviem kolko mesiacov hryzla a je to tu zas......stale mame jeden zubok.......bezne kaka 1krat za den a niekedy aj dva krat..u nas prsi......nemuselo.mohlo byt len zamracene.....spinka na balkone........stihla som uvarit a uz sa pucim obedom
Tak baby už mám po a zistila som že spravodlivosť neexistuje 😠 Zostáva mi len sa zmieriť so skutočnosťou a naučiť sa žiť zo vzduchu aby som mohla dať malej najesť a mohla ju obliecť, a ona sa bude musieť zmieriť s tým,že nebude mať hračky a nič navyše, len základne veci.
Dakujem,ja som si myslela,lebo na kočíku nemáme prispôsobenú vaničku nato.Ale to manžel že nech to vyzistím,šak poznáš chlapov ako sa strachujú 🙂
@buba78 presne,ja tohovorím môjmu,reku veď si vyskúšaj,byť s ňou sám aspoň 24 hodín či neskríkneš..každý večer prídu za mnou do kúpeľne keď sa sprchujem,že no mamiiiii,už poooď.. 😀 ja reku aháááá ato si s ňou 10 minút 😀 😀 ,ale zase pomerkuje,zoberie ju von keď nie je v práci alebosa zahrajú keď chcem uvariť,to by som mu krivdila..
@janemari to mi je ľúto,držte sa.
@janemari jani až mám mráz na chrbte
@crazybabenka no čo,koľko už máte zúbkov,tie dvači už aj viac?My sme ešte bezzubáčky 😀 😀
@buba78 naša spala od druhej poobede do pol piatej,som myslela,že o pôjde opol noci a ona o ôsmej na prsníku zabuvala.Super.Inak som o deťoch čítala a ozaj sa mi to už viac x potvrdilo,že neplatí,že keď sa cez deň unavia-teda že nespia bude to lepšie v noci.Vraj naopak,čím viac spia cez deň,tak to bude dobré tiež v noci,lebo sú akoby ospalé.Škoda,už neviem kde bol ten článok,by som hosem švacla,alepointa proste bola,že ak spia veľa cez deň,budú aj v noci...a teraz keď zaspala opol 9 predpokladáš že vstane kedy?A ozaj,už bežkáte pomaly?
@pohodacka dva....ale aj tými dokáže tak rafnúť, že aj tie mi stačia 😀 😀 😀 inak už sme spali druhý deň doma....bordel ako po výbuchu, ale doma 😀
@crazybabenka to verím,mňa moja hryzie tak ďasnami,že už nejeden krát som na ňu tak zvrieskla,že sa zľakla,ale ja mám celú bradavku chrastavú 😠 😀
No,pre dnešok fajn-krpaňa práve zabuvala 🙂 🙂 .Mohla by ako predošlú noc,zobudila sa o pól 5,potom sme ešte buvali do siedmej,to mi akurát stačí tých 8 hodín spať keďže chodím väčšinou okolo 23.00.Vaše babule ako?
moja uz tiez spi 😉
minulu noc som bola milo prekvapena, spala do pol piatej!!!
moj drahy ma zobudil o stvrtej ci som uz bola hore a kojila ju, ja ze nie a on ze ci je vsetko OK, ci jej nieco nie je ked tolko spi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Tak už som to akotak rozdýchala, urobím všetko čo bude v mojich silách aby sa Laurinka mala dobre, okrem toho je tu rodina a ľudia ,ktorý mi pomáhajú.Môžno sa spravodlivosť na tomto svete nedostaví,ale dostane ich na druhom svete tam sa už neschovajú a budú darmo klamať a vykrúcať sa. Môžno nebude Laura chápať kým bude maličká prečo nemá to,alebo ono ako majú iné deti. Ale ked vyrastie pochopí prečo to nemala, lebo jednoducho maminka na to nemala peniažky.A potom sa uvidí ako sa zachová k tomu hercovi.
Aj mi spináme celkom fajn,na večer jej dávam do mliečka kašu,takže spinká lepšie.A zúbky stále nič aj ked slintá ako ... 😀 a neustále má pršteky v ústočkách.Ked jej držím hryzátko tak hryzie,ale sama si ho nebude držať ani ked čo bude 😝 Som zvedavá kedy jej výjde prvý.
@pohodacka noc katastrofalna........budila sa kazdu hodinu a pol az dve...nespala dve hodiny.....spievala si....este nespime......musim, ale nechcem zacinam odstavovat........je to strasne pre obidve.......dnes somju dojcila 3krat.....raz pila sunar......vecer ho nechcela....skusim jej ho dat v noci.....mam len 43kg, tak preto to musim, aby som sa nezrutila.....mame stale len jedne zub
@buba78 pane Bože,neskutočne mi ťa je ľúto,fakt radšej odstaviť akoby sa ti nebodaj niečo stalo.Držím siiilno palce,keby to aspoň pomohlo,že sa vyspíš vnoci,lebo detom vraj ani tak nejde v noci o jedenie ako o pocit byť s tou maminou.Nepomôže večer ani kašička čo to bývajú tierôzne príchute,má to vraj zasýtiť,aj keď Nelke to moc nebere.Vyskúšam iné chute.43 kg si neviem predstaviť,už ja mám 3 naviac a vyzeram jak..
@janemari diky, namiesto virusov mi posielaj kila
@pohodacka kasicky davam od pol roka Sunarku........poviem Ti pravdu, je mi to nenormalne luto.....ako keby vedela , ze ju chcem odstavit........viac sa tulka.......taha ma za nohu.......chce byt na rukach......stale mi chce sat ruky....vecer si chce na mna lahnut......nie vzdy chce to mlieko......vecer strasne plakala, zakryvala si ustocka rukami.......musela som jej dat....nechcela zaspat.....zaspali sme zas o 22.30h........este raz som ju krmila.....zas nechcela sunar.....najprv som jejd ala na chvilu prsnik a potom sup vymena za flasu....spapala......stale sa rovnako budi 23.30h 1.30h 5.00h asi sa tot ak rychlo nezmeni......niekedy staci cumel,niekedy caj,ale niekedy musi byt mlieko

@crazybabenka - okrem mojej, ona je asi opacna lebo spala tak ako este nikdy doteraz 😀 😀 😀