icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
29. sep 2011

@buba78 tak trochu nebezpečná hračka 😀 aj mi máme podobné pyžamko 🙂 Maličká je nádherná 🙂

pohodacka
30. sep 2011

@buba78 u nás to bude horšie-máme elektr.sporák,sklokeramickú dosku,ktorá je okamžite horúca keď sa dotkneš prstom...samôžem tešiť. ☹ ☹

buba78
30. sep 2011

@pohodacka uz krokuje ked sa drzi
@janemari diky,ani neviem po kom mame to pyzamko

janemari
30. sep 2011

Tak s tými sporákmi je to zložité,tiež neviem ako ho zabezpečím 😅 kamoška myslím hovorila,že dávala stoličku,alebo mi iné nezostane len piecť a variť ked bude malá spať.

sliver
1. okt 2011

tak si kupte na dosku tuto zatarasu, ja som si ju kupila pre istotu 😉
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/9010...

buba78
1. okt 2011

@sliver ja som myslela dvierka na sporaku, my mame poistku, ale bezne sporaky ju nemaju

crazybabenka
autor
2. okt 2011

@buba78 no to je šikovnica jedna....najprv nakukla....čo za dobrota sa tam robí 😀 😀 😀

buba78
2. okt 2011

@crazybabenka nic sa nerobilo v rure

pohodacka
3. okt 2011

No baby,my máme dve otras noci za sebou...malá má soplíky,stále jej tečie len taká voda,nedá sa jej dýchať,tak sa jeduje,v noci stále mrnká a chce piť ☹ ☹ ,neviem či predzvesť nejakej choroby či zuby či čo.Ale na nervy-stále mrzutá,umrnčaná,spať nechce,no super..

buba78
3. okt 2011

@pohodacka ahoj, chudatko, my uz 5den, najprv len voda a dnes uz aj trosku zelene, ja davam fenistil 3krat 10kv.na odpuchnutie sliznice, homeopatika a nasivin,idem do lekarne zas na kvapky, uz dochadzaju,nebola som u dr.,ale ty by si mala,este je mala,daj vediet,drzte sadaj jej pod madrac dalsi vankus,aby bola vyssie

pohodacka
3. okt 2011

@buba78 diki moja,myslíš,že by som mala aj keď má "len" soplíky?Vieš čo,veru,ak to bude dnes celý deň,ráno pôjdem.Ale to máš tak,milujem rozumných rodičov,keď ich dieťa je soplavé a s takým prídu na návštevu 😠 😠 .
Ja jej striekam MAR-to mi dala naposledy dr,že úplne neškodné -morská vodači takéniečo.Tak mi jej jeľúto,nedá sa jej dýchať,tak plače.Keď mavidí s odsávačkou-koniec,trepe sa,plače.Tak aj vyste choré??Bože,ide jeseň-už je to tu.Držkajte sa aj vy.

buba78
3. okt 2011

@pohodacka asi lepsie ist.........ja som teraz kupila v lekarni nasivin v spreji a presne davkuje po kvapke, lepsie sa mi to podava ako s kvapkadlom,lebo ked som stlacila nevedela som ci uz som dala....ja uz neverim na tie morske spreje.........raz sme mali len cire sople........bola som na krcnom a tam hned morsky sprej,ale nedalo mi to lebo to uz trvalo tyzden tak som urobila v praci vyter a nakoniec hnus v nosteku na 4krize,co je silna pozitivita......neseparuj malu od chorych,ved ked ty budes chora, kde ju das,ja som bezne so sestrinou aj ked je chora.......buduje si imunitu........netrap sa pre to.........ved ked raz budes mat dve deti,kde odlozis chore.......a mas ten fenistil? urcite by som jej to dala,aby jej to odpuchlo.........ved mi ked mame nadchu sme z toho na nervy

pohodacka
3. okt 2011

@buba78 no vidíš,diki za radu,ja naopak-od chorých utekám 😀 😀 .Vieš čo,mám aj ja ten nasivin v spreji,skúsim ten.Nechcem prerieknuť,ale nastriekala som,riadne odsala,aj keď s plačom na celý dom,ale netiekol jej,teraz zaspalaa dýcha zatiaľ v pohode.Len to sa neteším moc,zobudí sa a spustí sa určite znova 😠 .
Ono tie morské mi vysvetľovala dr,že sú skôr ako prevencia,aj keď je dieťa zdravé,len tak na prečistenie sliznice,asi preto je toslabé,keď je už opuchnutá sliznica. 😒

buba78
3. okt 2011

@pohodacka dufam, ze si sa nenahnevala na tie chore deti................pred vstreknutim ju riadne odsaj a ked kvapnes daj ju dole hlavickou na chvilku..........nas pocuju susedia......neboj sa casto odsavat,lepsie von ako zatekat do zaludka a vrackat

pohodacka
3. okt 2011

@buba78 nieeeee,vôbec som sa nenahnevala,naopak,ja si práveže veľmi rada prečítam rady,názory,ktoré pomôžu.Veď chceme krpaňám čo najlepšie..

janemari
3. okt 2011

@pohodacka tak aj mi sa pridávame ododnes soplíkujeme a tečie ako z vodovodu.

buba78
3. okt 2011

@janemari moje chudatko..............to asi uz vsetky deti........co davas

janemari
3. okt 2011

@buba78 do nošteka Libenar a proti kašlu na rozpúštanie hlienov mám Ambrobene.

buba78
3. okt 2011

@janemari doktorka Ti nikdy nedala fenistil kvapky? u nas to davaju, aby odpuchla sliznica a lepsie sa dychalo

buba78
3. okt 2011

@crazybabenka crazy co si dnes zaspala?.........co je s Vami

janemari
3. okt 2011

@buba78 mam aj fenistil kvapky aj som na ne pozerala ale nebola som si istá či ich môžem dať,mne ich dala vtedy ked bola malá vysypaná

buba78
3. okt 2011

@janemari kluden mozes dat 3krat 4-5kvapiek, urcite jej to pomoze,moze byt ospala,kolko si jej vtedy davala a kolko mala kil

janemari
3. okt 2011

@buba78 mala 3 krat denne 3 kvapky a bolo to pred mesiacom asi takze mohla mat tak cca 6,5kg

pohodacka
3. okt 2011

No,prvý krát od narodenia naše dieťa zaspalo bez kúpania.Dokonca ani odsať somnestihla,spí od pól 6,aj smeju budili na kúpanie,no to somešte nezažila-absolútne nereagovala,na nič..chúďa,asi dospáva čo sa jej nedalo keďmala zapchatý noštek.
@janemari skoré uzdravenie aj vám,tiež len soplíky zatiaľ?

crazybabenka
autor
4. okt 2011

@buba78 nie nie....bola som tu kuknúť....ale zúbkujeme.....kašleme.....soplíkujeme....ale hlavne plačeme celý deň.....takže mám ruky vyťahané po polená....a manželík je na chlebe s maslom.....neviem kde mi hlava stojí.....zajtra čakáme návštevu....a v byte ako pri výbuchu

buba78
4. okt 2011

@janemari kludne jej daj 4kvapky 3 krat denne
@crazybabenka tak vitajte v klube soplikov.......aspon si manzelovia budu vazit nase varenie

pohodacka
4. okt 2011

@buba78 veru a každý deň vymýšľať čo..ja dnes ryžový nákyp.Zajtra neviem 🙂 bože,tak sme všetci chorí,moje nervy a to ešte nenastalo to prudké ochladenie..naše dieťa je myslím oveĺa lepšie ako včera,už jej ani netečú vodopády,no uvidím.V noci bola hore 2x,vstávali smepresne 6.11,teraz búva.
Skoré uzdravenie všetkýýýýým babulám.

buba78
4. okt 2011

@pohodacka diky a j Vam........neviem si predstavit varit pri malej,lebo ked nemoze zaspat musim ist von......varim po veceroch

pohodacka
4. okt 2011

@buba78 ona je našťastie tak zlatá ,že sedí vedľa mňa v stoličke čomá na papanie,ja si robím,ona sa zahrás varechou,sitkom,s kadejakými blbinami čojej podávam...ale zase musím byť rýchla,hodinu mi tam nevydrží,ale dá sa..zase chrchlavo dýcha keď spinká teraz,mňa už bolí hrdlo.. ☹

zuzika251
4. okt 2011

ahojte poväčšine už maminy... chcem sa opýtať ohľadne pôrodu, mali ste vybaveného pôrodníka? stále zvažujem, či si niekoho dohodnúť, ale prakticky nepoznám žiadneho a dr. z iscare asi nerodia, že?