Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@buba78 - aj ja by som chcela chudnut 😒 😒 😒
ja vobec nechudnem a to mam ine nervy lebo moj mm schudol za posledneho polroka asi 15kg tak kde sa zjavime tak kazdy hovori aky je chudy a ja si pripadam ako velryba....
a to sa ani neprejedam, praveze som stale hladna a kolkokrat sa ani nenajem lebo .... 😒 😒 😒
@buba78 diki moja,to ti verím,tiež už som hotová niekedy.Teraz ma zase hlava bolí,už mám v sebe ďalší paralen..tiež mi nechcú veriť,že chudnemz kojenia,ale nikdy,fakt nikdy som nepojedla toľko jedla koľko teraz a hlavne v neskorých večerných hodinách a aha..
@sliver neboj,hlavne,že si zdravá,postupne to pôjde dole.
@sliver z hami ti príde....keď dieťatko začína s príkrmami....tak cca okolo 6 mesiaca....a z Hipp neprišlo ani mne nič ☹ a bolo tam napísané, že po registrácií zasielajú balíček 😠
@crazybabenka - tak to si este pockam 😉
@sliver trošku 😉
@sliver
@crazybabenka mne neprišlo nič-akurát tak mail-začíname s príkrmami 😀 😀 😀
@buba78 sme dve,ktoré s jedlom začínajú ráno a končia v neskorú večernú hodinu.Teraz som hodinu žehlila a v prestávke som si dopriala 3 salámové chleby a tri čokoládky také malé 😀 😀 .No a to sa ešte nechystám spať.Ja som cez deň unavená,žekoľko krát spím postojačky a večer skôr ako o pól 11-11 nezaspím 😒
jaj baby moje....tak my máme zápal pľúc....k tomu zúbky....neviem s čoho sa viac tešiť ☹ 😢
@crazybabenka čožeeeeeeeeeeeeee??????Prre Boha živého,Paulínka kašľala?Boli ste na rtg?Ja si nadávam,krava sprostá,že som s ňou nešla..soplík jej netečie už vôbec,ale keď spinká,počujem chrchlanie(neviem to výstižnejšie napísať).Myslela som,že je to už ok a prd.Teraz spí tichučko...ale potom zase tak...jáj,mantaňa,mala som ju radšej dať popočúvať.pri najhoršom nabehnem aj na pohotovosť,nech simyslia,že otravujem keď jej ""nič" nie je,mám ich na háku.Držkajte sa..moja zlatá boľavá ☹ ☹
@sliver ja kazdu noc zjem jogurt okolo 2h
@crazybabenka cozee.........mate teploty?doktorka to pocula ci ste boli na rentgene.........to je strasne.......rychlo sa vyzdravte
@pohodacka veru treba ist vzdy aj zbytocne,my sme dnes tiez boli,opuchlo je ocko, asi ju muska ustipla,sopliky ma uz 8den,ale len trosku,vraj uz davat len quixx,je najslansi
@pohodacka
@buba78 doktorka popočúvala....a nepáčilo sa jej nejaké chrapotanie.....tak nás poslala na RTG....a tam snímok potvrdil....včera mala 40tky....ale po zábale a čípku ustúpili....do rána sme mali otrasná noc....pol hodinku spala....hodinu plakala.....ráno zase 39....dokyna ju ani neviem čím napichala....teraz je v pohode ..sme doma....hrá sa.....ani teplotu už nemá.....ale dostali sme kartu....a pri akomkoľvek zhoršení utekať rovno na detské....len ja si neviem odpustiť, že je to vlastne moja vina....všetky príznaky som zvaľovala na zúbky.....a takto to dopadlo 😢 😢 😢
@buba78 moja krásna....to musí byť strašne pohodlná poloha 😀
@crazybabenka neobvinuj sa...........stava sa..........hlavne,ze teraz je uz v pohode..........hned som ju napravila.......spala dve hodiny
@buba78 aká je bohovská,zlatíčko 🙂 .Bože,to keď už začne Nela toto robiť,už by som tŕpla,kedy sa odtiaľ zrúbe 😀 My sme dnes zabúvali o ôsmej.
@crazybabenka to si nemôžeš tak brať.Garantujem ti,že väčšina z nás by to prikladala zubom.Ja teda určite.Nakoniecste išli,zistili príčinu,liečite sa a to je najdôležitejšie.Hlavne nech je rýchlo zdravučká.
@buba78 tvoja krásavica je podarená 😀
@crazybabenka ako píšu baby neobviňuj sa ,ked sa sklbia viaceré problémy je ťažké určiť,že ide o niečo vážne. Skoré uzdravenie Paulínke a nech vás už potom choroby obchádzajú.
Tak nám soplíky prešli veľmi rýchlo,aj ked jej ešte občas odsajem,ale má ich máličko. Podctivo trenujeme na brušku aby nám spevneli svaly,ale prevracať sa nám nedarí 😒
@buba78 nie celkom papučky,ale keď je v bežke,má také plátenkové tenisky alebo také ponožko-papučky 😀 😀
ja sa síce veľmi teším na zimu,ale najhoršie to bude s obliekaním -vrstvením oblečenia,malá plače,nervózna je a to ju ešte tak nenaobliekavam.Dá sa dať do fusaku aj posediačky?
@buba78 asi preberáme úlohu my.Naša zaspala pred dvomi minútami,obdivujem ťa ..už som mala nervy,až s mm smesapohádali.Nebolomožné ju uspať.Takto zle už dávno nezaspala.Ale poobede spala tri hodiny od tretej do šiestej,tak bola vyspatá.Noa asi viem čo je príčinou soplíkov-ide námkonečne prvý zúbok!!!Zajtra upresním,bola tma,tak som nevidela,ale hrýzla mi prst a nhmatala som ...
@crazybabenka to veru bola zima,my sme sa vrátili z prechádzky po pol hodine 😀 😀
@buba78,dnes je zase plná energie..som zvedavá kedy zaspí.Ešte aj cez deň menej spí,ja neviem kde berie energiu 😀 😀 A zúbok som cítila dobre,už aj vidieť malý biely pásik,uvidíme ako ďalšie.
@crazybabenka Aká je zlatučká taká nababúšená 🙂 Aj tu je zima,nejako si na to neviem zvyknúť,ja som von vybehla len v mikine poobede sa dalo ešte vydržať,ale večer brrrrrrr 🙂

@sliver mne tiez nic neprislo,zarovno s Vami som sa registrovala
@pohodacka super, ze Vam to zabralo...........moja aspon nie som sama co chudnem pri dojceni,lebo vela ludi mi neverilo,tato noc katastrofa.......teraz spi........aj ja som lezala hodinu a nezaspala som.....uz som taka vycerpana,ze neviem spat,,,,,,,,,drzte sa