icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
19. okt 2011

@crazybabenka zbožňujem takýchto ľudí 😠 To je ako jedna nemenovaná osoba povedala,viem čo dieťa potrebuje. A ked vie,že ked prejdem na RP nebudem mať na základné potreby pre malú a odbije ma vetou,že to je môj problém tak nemá právo sa nazývať rodičom. Každý normálny rodič v prvom rade dá dieťaťu a potom myslí na seba. A tá tvoja "známa" by sa mala pozrieť na seba. Mala si jej povedať,že zato ako človek vyzerá nemôže,ale že je sprostý a ešte to aj ukazuje druhým je len jeho chyba.

pohodacka
19. okt 2011

@crazybabenka mne liezli zase na nervy poznámky keď bola Nela menšiaa buclatejšia "pre boha,čo jej dávate slaninu???""ja som odpovedala,nie,diétu jej nasadím nech si drží líniu od mala.Viem,že to naserie,aletakýchto tupcov treba ignorovať..proste závidela,že je malá krásna a ona takú nemá.
@janemari to napísala pekne a pravdivo..

crazybabenka
autor
20. okt 2011

@janemari k tomu človeku je aj ťažko sa vôbec vyjadrovať....ale neboj Laurika mu to vráti aj s úrokami.....
@pohodacka vieš....keby nebola v takej situácií ako je....tak by som jej povedala pekne od pľúc čo si myslím....ale je mi jej ľúto....už 3 IVF a nič....viem aká som bola ja skoro pred rokom a pol....a to sme sa pripravovali len na prvé....možno ani nechce byť taká....len keď vidí dieťatko je jej ľúto....ja neviem....možno sa len snažím ospravedlniť jej správanie...mm som zakázala jej čo i len niečo hovoriť

pohodacka
20. okt 2011

@crazybabenka správne,treba ju ignorovať.Má očividne problémy sama so sebou a vybíja si to ako sa len dá..a slabou stránkou sú pre ňu deti,keďže je v takej situácii ako je a neprávom to schytala Pauluška.
Treba jej len priať aby jej to vyšlo....

petuska123
20. okt 2011

ahojte baby tak status zmeneny sme v 6 tt a mame srdiecko

tinara23
20. okt 2011

@petuska123 ahoj, gratulujem k srdiečku 🙂 takže už do Iscare asi nejdeš ? ja od iscare idem prvý krát ku gyn. v pondelok, tak som zvedavá. Myslím, že chodíme k tomu istému, strašne dlho trvalo kým ma objednal.

petuska123
20. okt 2011

@tinara23 ano do iscare uz nejdem dnes som tam bola posledny krat a ja mam fruhwalda dnes sa mu chystam zavolat

tinara23
20. okt 2011

@petuska123 ja som tam bola začiatkom 8tt, ale nemal svoju sestričku, tak vraj sa mám cez net a najbilžší voľný termín bol 24.10., tak sa neviem dočkať 😉 ale už je jeho sestrička, tak to budeš mať v pohode 🙂

petuska123
20. okt 2011

@tinara23 tak som sa aj ja objednala on line telefony mi neberu 😠 dufam ze to bude platit.najblisie mali volne na 2.11.poobede

tinara23
20. okt 2011

@petuska123 tak to je pohodička 🙂 ja som sa bola pre istotu aj sestričky potom opýtať, či je to ok, že budem končiť 11tt a ona, že to stačí, že aj tak dôležité vyšetrenia robia 12tt.

petuska123
20. okt 2011

@tinara23 aha to som nevedela.tal ale aspon im oznamim ze som tehu ked uz nic nebudu somnou robit 🙂 a mozno daju knizku 😝

pohodacka
20. okt 2011

@petuska123 gratulujeeeem k srdiečku,opatrujte sa 🙂
@buba78 ako po očkovaní,je lepšie?My sme dnes boli na poradni-bože malá spustila keď zbadala dr taký strašný plač,ledva ju popočúvala.Dr hovorí,že už vníma,že vie,že sa niečo deje..ony v bielom..a tak..chúďa.Ešte doma plakala,konečne sa ukľudnila a zaspala.Konečne môžme chlebík,žĺtok,cestoviny,jogurt-biely-sladkú activiu.No ten išiel len taký fukot-som jej ho dala keď sme prišli od dr.Chlebík si ako dávala,trhala po kúskoch či kôrka do ruky a ideš 😀 ?A že môžem krupicu večer keď jej neberú tie ryžové kaše..len ma napadlo-s akým mliekom-normálne plnotučným?Inak váha 8360gr-že priberá ideálne a je veľká herečka 😀 😀
@crazybabenka vy ste mali ak si dobre pamätám na 7mesačnej vyše 7kg,nie?No teraz ste pribrali,možno máte do osem tiež..my smecez 8 a žeby bola kosť a koža sa zďaleka nedá povedať.Stehná má riadne michelinky 😀

crazybabenka
autor
20. okt 2011

@pohodacka naša je dlhá....a na nožičkách a ručičkách žiadne tie detské safaládky....ale kašlem na to...viem, že papá, keby som napr. ja pojedla to čo ona dnes....tak mám min. 5kg navyše 😀 😀 😀 😀 je zdravá...čulá...hravá a stále niečo vymýšla 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
20. okt 2011

@petuska123 jáááj tak sa s tebou teším....a nejakého chlapčeka do toho nášho babinca.....bbtina to všetko nezachráni 😀 😀 😀

pohodacka
20. okt 2011

@crazybabenka tak tomá byť.Koľko krát Ti za deň spinkáva keď si minule spomínala ,že už o šiestej chodí buvať?Naša už len 2X,raz doobeda,raz poobede.

crazybabenka
autor
20. okt 2011

@pohodacka ako kedy sa jej chce....keď vstane o šiestej....tak ešte okolo tej 8mej zaspí....potom ide spať o jednej....a spí tak hodinku dve....keď vstane o 8 tak ako dnes....tak ide spať hneď ako sa na obed napapá....a viac nie....teraz už chodíme tak spať....že o 7dmej kúpeme....okolo pol 8mej spíme

pohodacka
20. okt 2011

@crazybabenka tiež sa to tak snažíme nech je tak do ôsmej už tichúúčko 😀 😀 😀
Ozaj,dr samozrejme zakázala chodítko,že zbytočne sa dáva na špičky a chodiť ju to aj tak nenaučí.Ja ju aj takdávam-veď nehovorím,že na dve hodiny.Veď to by som pri nej ani na wc nešla.Samú sa ju bojím nechať-v postieľke lezie po ohrádke,akurát včera sa jej nezadarilo a narazila si ústa..keď sedí v stoličke na papanie,naťahuje sa,otvára šuflíky,vytiahne varechu,nahádže tam svoje hračky 😀 😀 😀 pane bože..nebolo námdobre keď to spalo v perinke? 😀 😀 😀 kámoška mi hovorí,že sa mám tešiť keď bude chodiť-ja po nej striehnuť kde padne..a ozaj ešte čo sa týka zúbkov,že tie gély sú len reklamným ťahom a pritom neúčinné.Citrónovú šťavu,že to už vôbec nemám dávať..že ak by bola moc nepokojná,normálne nurofen.Netrápiť ju.Ale tak je kľud-zatiaľ má len jeden,uvidíme kedy si zmyslí druhý 😉 😉

janemari
20. okt 2011

@petuska123 gratulujeme a ako píšu baby poprosíme chlapca 😉

Tak moja herečka mi zaspala cestou domov v kočíku a je stále tvrdá.Jediné čo som jej vetrovku vyzliekla a dala dole čiapku 😀 No ale sa nečudujem ked sme od 6.00 hore a cez den spala možno hodinu.Ked sa konečne uložila že ide spinkať tak začali nad nami vrtať, tak sa bála a plakala,že som nemohla ani dovariť,musela mi byť na rukách.Tak sme sa vybrali von,že tam sa vyspí.Samozrejme ked sme išli okolo retardéra išlo auto s karou,na nom palety a tak to pleslo ,že mne hučalo v hlave nieto chúda malá,bola v šoku.Ked konečne zaspala začali brechať psy a tak to šlo dookola 😖 Som zvedavá dokedy bude spať.

petuska123
20. okt 2011

@janemari no ja by som chcela dievku ale mm chce chlapa.takze to je teraz tazko.

janemari
20. okt 2011

@petuska123 najideálnejšie by boo mať chlapca aj dievku naraz 🙂

crazybabenka
autor
20. okt 2011

@petuska123 neboj moja....aj môj rozprával že chlapa chlapa....a teraz by malú nevymenil za nič na svete 😀 😀 😀

pohodacka
20. okt 2011

@buba78 čo je s Tebou,dúfam,že všetko ok po tom uplačkanom očkovaní...

buba78
20. okt 2011

@pohodacka pichali do obidvoch..............vcera a v noci stale teploty do 38,2.........dnes uz ok
@crazybabenka to co je brzdu....to neovplyvnis..jednym uchom dnu a druhym von

buba78
20. okt 2011

@petuska123 super.........gratulujeme......drzkajte sa
@pohodacka bola som od vcera u mami kedze muz bol 24h v praci.........diky,ze na nas myslis

pohodacka
21. okt 2011

@buba78 ešte prosím Ťa-robila si malej krupicu?Ja večer hej,spapala celú misku,ale štve ma to mlieko.Fakt sa to kravské nesmie?Moja mamina a kámoška hovorí,že ona dávala a žijeme a ďalšia známa,že určite to nesmiem.Bože aby som jej nenarobila zle..ale fakt toto voľakedy neriešili,to je hrúza čo sa môže,nemôže,už mi šibe z toho 😀

buba78
21. okt 2011

@pohodacka robim,niekedy zje,ale z jej mlieka Sunaru.........dam vodu,malu lyzicku krupice a nech to zovrie,miesam,dam do flasky totlko vody kolko potrebujem a plus odmerky mlieka napr.120ml vody a 4 odmerky,poslala som z uctu peniaze z VUB do CSOB,predavajuca tvrdi,ze este neprisli od nedele,musim ist do banky,ako dlho to tebe trvalo,ked si takto nakupovala,robim prvy krat a hned problem

pohodacka
21. okt 2011

@buba78 čože???keď je rovnaká banka,už sa nám stalo,že to bolo do 10 minút,pri inej banke,ako napríklad Ty je to vždy do 24 hodín.Už jej to muselo prísť ak Ti to odišlo v poriadku.Ja už som tisíc krát platila+platí mm všetky šeky internetbankingom a v živote sa nestalo,že to bolo dlhšie ako 24 hodín.To je veľa..niekde musí byť chyba.

pohodacka
21. okt 2011

@buba78 nemusíš letieť do banky.Dá sa pekne skontrolovať či platba od Teba odišla a aj na aké číslo účtu-či si sa náhodou nepomýlila.BBudeš mať odrátané peniaze ,ktoré si odosielala.Ak to od Teba odišlo,teda platba prebehla,chyba bude na druhej strane 😖

buba78
21. okt 2011

@pohodacka vsetko bolo ok..........po 6 dnoch to dostalla dnes rano..........nechapem.........pozrela som to cez internet banking

janemari
21. okt 2011

Tak mi sme prešli na Nutrilon HA 2 a zapeká ju 😖 Papá ho od pondelka a poriadne sa od vtedy nevykakala,dala som jej aj jablčko a nič.Nakoniec dnes som jej zarobila mlieko do čaju a konečne sa ako tak vykakala.Ale poviem dokine ,že ju zapeká a nechcem ho. Prišiel mi balík z Hami a tam bolo mliečko tak ked dopapá Nutrilon skúsim jej ho dať a ak jej bude robiť dobre budem jej ho kupovať,dnes som pozerala a je celkom cenou v pohode.Rozhodne lacnejšie ako Nutrilon.