Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@janemari
@buba78 jáj baby,aká som vďačná,že mám zatiaľ moje mlieko.Aj keď asi na úkor mojej váhy..mamina má zomňa stresy chúďa,musela som jej sľúbiť,že pôjdem na krv či nie som chudokrvná alebo niečo.Mňa skôr trápi chrbtica,v noci sa budím na bolesti,ledva sa prehodím na posteli.Dnes bol mm našťastie zlatý,všetko povysával,utrel prach,leštil zrkadlá a ja som si pospala doobeda.Ešte aj Nelka akoby tušila,spala skoro dve hodiny.Bože ako topomohlo,po dlhej dobe somnič nerobila,ešte aj navarené som mala od včera.
Inak malej som dala tú krupicu so škoricou,spapala pekne celú takú malú misku čo má,no ale cicik je cicik 😀 😀 ,bola hore presne tak ako inú noc 😀 😀
@buba78 neštikútalo saTi v noci?Somna Teba myslela...Nelka každé dve hodiny hore.Ale presne po 2 hodinách.Pane Bože,zaspala osiedmej,bola unavená,cez deň spala len doobeda ,reku bude buvať a odvtedy každé dve hodiny papala.A to som jej stihla dať večer kašu.Neviem či to má u nej význam 🙂 .Ak nás to čaká takto,mám sa na čo tešiť.
@janemari drzime sa.....snad na dlho.
@pohodacka ja idem v piatok do Ziliny na endokrinologiu........som zvedava co zistia......som len v sledovani,tak pre istotu......nemas aj ty nieco so stitnou zlazou?........super,ze Ti upratal..moj len ked nakazem......teraz ho setrim,lebo ho boli strasne koleno.....ma pod nim bakerovu cystu.....snad to lieky urobia.......nestikutalo.....stale sa budi kazde 3hodiny a od 3 hod.spi pri nas.....vcera spala az do 8.45h........nechapala som.......nam kase nepomohli......tu skoricovu mala rada......teraz jej robim krupicu do vody a potom dam jej mlieko SUNAR.......stale dojcim......v noci casto.........mne to mlieko nikdy nezmizne........menzes som stale nedostala po tej injekcii.......v piatok zaspala o 23h........to som mala nervy a vcera o 22h a to sme lezali od 21h vsetci......som zvedava ako budem vstavat do roboty o 6h,aby som sa stihla najest a upravit a potom ju,ked pride manzel domov,aby sa uz len najedol a venoval sa jej
@buba78 hej,na štítnu žľazu som sa liečila,potom bolo al e dobre,tak sme s liekmi prestali.Tak ja už neviem,už začínam mať pomaly alergiu na to,bože,aká si vychudnutá,až taká prepadnutá-toma včera videla býv.Kolegyňa.Ja už neviem.Tiež námkaše asi na spánok nepomôžu.Dnes už spinká od pol 8,málo spala cez deň,len doobeda a potom v aute poobede pol hodinku.Celé poobedie sme behali,tak sa asi unavila.Som zvedavá kedy vstane.Ja si myslím,že jej ide fakt skôr o ten pocit byť v kontakte so mnou,leboona sa napije,potom neťahá,spí,ale mňa tak drží ďasnami,že sa odťahujem ,nejde to a keď zbadá,začne mrnčať,potom pokračujeme.Túto noc to bolo tak dlho,že som prispala,len ma myklo keď mi padla hlava.Skúsim aj ja do vody krupicu.Dnes jej šmakovalapolievka,dala somjej klasicky kuraciemäso,mrkvu,petržlen a cestoviny.Tak spapala za misku.Už mám pocit,že papá viac,prišla na chuť príkrmom.Jogurt activiu spraská len taký fukot 😀 Som zvedavá čo ti zistia na štítnej,ja som vtedy mávala búšenie srdca a studený pot na rukách.Budem držať palce.
ahojte bambule....víkend u rodičov na jednotku....jáj....zase bude o kilo viac 😀 😀 😀 😀 mám otázečku....dokedy treba babatká dvíhať na odgrgnutie?
@crazybabenka ja ju dviham stale,lebo sa mi potom budi na to
@pohodacka moja ty len pekne chod na endokrinologiu,to si mala uz davno po porode. my cely vikend spime spolu od 3h.som dolamana. do tej kase musis dat mlieko,lebo len z vody je hnusna
@buba78 no,aj mne bolo čudné,že len z vody,ale nejaká babula to písala tu,že aká je super.No,keď bude čas,pôjdem na endokryn.Tam vždy bývala miliarda ľudí,to maodrádza.Ja odgrgnúť už nedávam,resp.nestíham,Nela sa napapá,grgne za jazdy,na 4,posediačky,kde sa jej chce 😀 .
@crazybabenka ja mám zase otázku baby dokedy liehovať krk a pazušky,kámoška mi tvrdí,že načo už,ja mám stále taký zvyk po kúpaní,či už nie?
@pohodacka ani ja som to nikdy nerobila....ani neviem prečo by sa to malo robiť 😕
@crazybabenka
@buba78 veď proti zapareninám.Nakázali mi to ešte v pôrodnici.Kámoška to zanedbala a jej 3-týždňovému synčekovi sa to zaparilo až tak,že mal krvavé chrastičky.Ono sa to tam proste spotilo a potom akoby mokvalo.Ale to skôr u bábätiek sa robí,tie ešte stále ležkajú,teraz už keď majú naše kuťuhy hlavičku hore,tak sa to nezaparí.Ani v lete ste to nerobili?Ja stále,najmä pod pazuškou,tam tomávala až červené,spotené,zaparené,tak som utierala aj 2 x za deň.No ale už nebudem ani ja teda 🙂
@buba78 tak ty už budúci týždeň nastupuješ?Neviem si predstaviť ako by som sa ráno zorganizovala na šiestu-namaľovať,kávu vypiť-bez toho neexistujem,nakŕmiť malú..no bože ale na druhej strane konečne niečo iné 😀
ahojte baby :( ja veru dnes nemám dobré správy bola som u svojho gyn. na sone a nepozdáva sa mu hlavička, má nejaké deformácie, tak som bola u druhého lekára v nemocnici, ten potrvdil, že s hlavičkou niečo je, ale nevie to zatiaľ diagnostikovať. Povedal, že sa to môže upraviť, ale aj nemusí. Zajtra idem do ambulancie vývojových vád a tam mi povedia čo ďalej. Môj doktor si myslí, že sa to neupraví a navrhuje interupciu. Mám v podstate týždeň a pol do kedy sa môže urobiť, takže baby, som dnes v koncoch a zajtra budem asi múdrejšia, dnes som v takom šoku, že sa z toho neviem spamätať
@tinara23 pane Bože...to snáď ani nemôže byť pravda....normálne mi slzy stekajú.....moja drž sa....ani neviem čo ti napísať....ako ťa teraz podržať.....asi len tým, že sa budem za vás oboch modliť....za teba aj to maličké.....dúfam, že ti zajtra povedia dobrú správu 😔
@crazybabenka @pohodacka
@buba78
@janemari baby ďakujem...ja to zatiaľ nevzdávam....len sa snažím zmieriť so situáciou.....ja som išla iba prvý krát do poradne, takže neviem či mi už chcel robiť to NT. Nič nepovedal, len, že pozrieme sonom a strašne dlho ma pozeral, najskôr, že je bábo zle otočené a nevidí to čo chce a potom, mi povedal, že musím sa Vám priznať, ale niečo sa mi nepozdáva s hlavičkou. Ja som aj rozmýšľala, že by som napísala doc. Tomášovi, či by ma nekukol.
@tinara23 presne....aj ja som chodila k doc.....a on si na tom vždy až extrémne dal záležať....určite ťa vezme....neboj sa
@tinara23 hm a to ti povedal fruwald???
no ja by som tiez radsej chodila na kontroly do martina neviem mam taky pocit ze tito obvodny gynciari su taki nie dobri si povedia ze aha prisla nava tehotna odmaka si svoju pracu a uz ide dalsia dnu. 😠
Baby a to ste sa objednavali na sono do MT do iscare? lebo mne hned ako uz videli srdiecko povedali, ze uz navstevovat svojho gynekologa 😕 😕
@cherry1981 to aj mne povedal ale ak by sme povedali ze by sme chceli do mt chodit tak by asi nemal namietky

@janemari ahoj,preco mate hackovy..........a ten sunar?......nie je dobre stale menit........dostatok caju by to malo napravit to kakanie.......drzte sa