icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

cherry1981
25. okt 2011

@petuska123 No to som ja ani len netusila ze sa to da 😔

petuska123
25. okt 2011

@cherry1981 no keby ze mam este dake priepustky a dovolenky na zvys tak by som chodila do mt ale takto sa objednavam k svojmu gynciarovi v poobednych hodinach po robote

pohodacka
25. okt 2011

@tinara23 no čo,ako si dopadla?Verím,že dobre!!!!!!

petuska123
25. okt 2011

@pohodacka a tinara sla do mt??

pohodacka
25. okt 2011

@petuska123 to neviem..či ju docent zobral 😢 😢

buba78
25. okt 2011

baby ja som na vsetky sona chodila do iscare,odporucam,opytajte sa na to

crazybabenka
autor
25. okt 2011

@cherry1981 aj ja som chodila do MT na sono....ale na tieto tehusoná neobjednávajú ráno, ale poobede 😀 😀 to na tie myslím si, že sú to tri hlavné sona....teraz ale nie som si istá či sú tri....ale asi áno.... 😀 😀 😀 😀

tinara23
25. okt 2011

ahojte kočky, ja som dnes zase strávila celý deň v nemocnici ☹ bohužiaľ chcela som počuť rozhodnutie z prenatálnej diagnostiky a tam len čo sa lekár na to pozrel, tak skonštatoval, že sa to nezlepší, že je to stav nezlučiteľný so životom. V správe mám, že výrazná anomália v oblasti hlavičky plodu- početné cystické útvary vyplnené tekutinou, ktoré výrazne deformujú kalvu plodu. Takže potvrdili mi to traja lekári, takže nemá význam ísť do MT. Vo štvrtok, alebo piatok mi spravia zákrok. Zajtra ešte idem na odber plodovej vody a vybehať si predoperačné vyšetrenia. Bola som aj u genetičky a tej sa skôr zdá, že to nebola genetická vada, ale askôr infekcia. Tak baby držte mi palce nech ten týždeň prežijem, lebo včera akoby som facku dostala, dnes je to trošku lepšie, ale aj tak mi bude trvať kým sa z toho dostanem ☹

cherry1981
25. okt 2011

@crazybabenka Dakujem za odpoved 🙂
@tinara23 Ani neviem co napisat je mi to velmi luto, drz sa a drzim Ti palce, aby to co najskor prebolelo 😔 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

tinara23
25. okt 2011

@petuska123 Fruhwald na prvej poradni to zistil, je to štastie v neštastí, a všetci mi povedali, že je veľmi dobre, že sa to skoro zachytilo. Inak Fruhwald bol veľmi zlatý, aj včera, aj dnes mi volal, že ako som dopadla, a s tým sa stretneš u maloktorého lekára, takže ma milo prekvapil.
@cherry1981 ďakujem, drž sa, nech toto bolo posledná smutná správa v tejto téme.

cherry1981
25. okt 2011

@tinara23 Aj Ty sa drzkaj a vela sil Ti prajem 😔 😔

buba78
25. okt 2011

@crazybabenka su 4,v 11-12tt,13-14tt,20tt,30tt,

buba78
25. okt 2011

@tinara23 velmi ma to mrzi.........clovek sa v zivote musi s vela situaciami vyrovnat..........lepsie takto a potom sa trapit cely zivot........tes sa,ze mas dceru..........ine baby nemaju vobec deti..........neviem co by som robila na tvojom mieste...drz sa..........treba dat tomu cas..........nech to rychlo preboli........docentovi by som urcite napisala mail ak by si nebola schopna hovorit.........citm z tvojho pisania,ze si silna.....vela bab by nebolo schopne to tu napisat

petuska123
25. okt 2011

@tinara23 ☹ je mi to tal luto,tolko nadeji a zrazu toto ☹ az mam strach ist k nemu na kontrolu.

crazybabenka
autor
25. okt 2011

@tinara23 zlatko...no čo ti napísať....strašne ma to mrzí....čas zahojí všetky rany....keď sa ti podarilo teraz otehu....tak sa podarí o5 ....teraz budeš mať jedného anjelička....ktorý ti z neba pošle bračeka alebo sestričku a bude vás strážiť

janemari
25. okt 2011

@tinara23 ufff 😢 a tak som verila,že je to len nejaký omyl. Posielam ti veľa síl, aby si to dokázala prekonať. Neviem,ako by som ja reagovala v tvojom prípade. Tak ako píše crazy podarilo sa to raz,podarí sa to aj druhý krát a tentokrát so šťastným koncom.

pohodacka
25. okt 2011

@tinara23 ako píše @buba78 musíš byť silná ke´d si sa nám tu vyrozprávala.Ja by som revala do vankúša.Viem,že to nie je ľahké,ale vždy ,všetko čo sa stane,má dôvod.Malo to tak byť.Keby si sa tešila,narodilo by sa nie zdravé bábenko a trápila by si sa oveľa viac,nielen ty,ale aj to nevinné dieťatko.Neboj,teraz sa pekne preliečiš,pripravíš ďalšiemu bábenku to najlepšie prostredie a ono to vyjde,musí!!!Je to ťažké,keďže už si začínala mať bruško,tešila sa..ale čas zahojí tú ranu a ty sa pripravíš na nové tehotenstvo bez komplikácii.Držím veeeeľmi palce,buď silná,máš krásnu rodinu,tá ťa určite podrží..

crazybabenka
autor
26. okt 2011

Tááááááááák a 5. zúbok vonku 😀

pohodacka
26. okt 2011

@crazybabenka jéé,no vy ste šikovnéééé.my stále len jeden.Za to s ním vie zahryznúť ako keby mala plné ústa zúbkov 😀 😀

pohodacka
26. okt 2011

@buba78 tak zajtra idem konečne na krv..až mám strach..dúfam,že tochudnutie je "len" z kojenia.

crazybabenka
autor
26. okt 2011

@pohodacka mangel je zdutý....že som zase zúbok našla ja 😀 😀 😀

pohodacka
26. okt 2011

@crazybabenka a to foto sa stále nepodarilo?Aj keď to verím,naša sa mece už keď ten jej jeden chcem len ukázať niekomu,nie ešte fotiť 😀 😀

crazybabenka
autor
26. okt 2011

@pohodacka ešte nie...jej pohyby majú rýchlosť svetla 😀 😀 😀 😀

pohodacka
26. okt 2011

@crazybabenka nápodobne aj u nás 😀 😀 😀

buba78
26. okt 2011

@crazybabenka vy mate viac ako my 3zubky
@pohodacka neboj..........hlavne,ze budes vediet preco,drz sa

buba78
26. okt 2011

baby pozrite si toto,je to aj odrazadlo aj choditko..........Olivia dostane na vianoce od babky a dedka cervene http://www.alza.sk/ybike-pewi-modre-d182717.htm stoji to 35eur , nie ako tu

crazybabenka
autor
26. okt 2011

@buba78 ale tento piaty je zabiják....prerezaný do 2/3 ....ale rev a krik od rána....malá je doslova zúrivá....som doma nepreložila krížom slamy

sliver
26. okt 2011

ahojte kocky,
tak hlasim navrat do internetovej civlizacie ;)
idem vas precitat co noveho 😉

buba78
26. okt 2011

@sliver vitaj

sliver
27. okt 2011

@buba78 - ahojky, tak kedy oslavujete rocik?
uz si pripravena do prace?
skoda ze ste nekupili tu kolobezku pred mesiacom ju mali v ZA v akcii za 24,- 😒 ja som ju vtedy zvazovala ale som si povedala ze nebudem kupovat rok vopred veci 😀 normal stoji 33,- na http://shop.aladdin-kociky.sk/

@tinara23 - 😢 😢 😢 chudatko ale radsej skor ako neskoro... si predstav zeby si on prisla v takom siedmom mesiaci alebo by zomrelo po porode alebo bolo postihnute... fakt by ste sa trapili cela rodinka. Velmi ti drzim palce nech ej vsetko OK a nech pride coskoro nove babatko 😉

@pohodacka drzim ti palce nech su vysledky OK a nech pridu nato z coho to je a pomozu ti

@petuska123 - jej 8tt, paradicka nech to krasne odsypa 😉

@crazybabenka to mas doma riadnu hryzanu, isto si to teraz uzijes s nou ked pajedi ale aspon to budete mat rychlo za sebou 😉