Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@pohodacka neboj.........ja som zvedava co mne zajtra dr povie.......to si viem predstavit ako to v tebe vrelo
@sliver myslis to choditko s odrazadlom? neviem to presne najst tam........napis mi presne.......este som to nasla v Dolnom Kubine.......za 28,90......prave tam bola mamina..........nechapem preco to stoji v meste az 34,70.......to su velke rozdiely........chodis na prechadzku do mesta?ci si len v okoli.......ked budes mat cas mozme sa stretnut....potom Ti napisem cislo do IP.......ako si uzivaj dom a ten pocit sme sami
@buba78 - to su teda rodiely... a na jednej veci, kupis zo tri kadejake veci a nazbiera sa ti dalsia vec, co v jednom obchode kupis tri veci v inom by si mala styri....
zatial chodim len v okoli... este sa tu tak nevyznam ale uz som bola s drahym dvakrat v meste autobusom... bola to pre mna ina exkurzia... isto ked sa viac otukam tak sa stretneme!!!
bol sok pre mna ze tu mam zadara bus ked idem s kocikom a este autobusy kde nastupim sama... to je iny luxus, to som v ZA platila a do busu mi musel vzdy niekto pomahat lebo tam boli tri schodiky... tak si myslim ze si tu na tie autobusy velmi rychlo zvyknem 😉 😉 😉
@sliver aspon nieco mame v Martine............aky mas kocik......my concord fusion cierny........mozno sa nahodne stretneme v meste alebo u vas ked pojdem ku krsnej.......vacsinou chodim autom a obcas autobusom........uzivaj si to tu a spoznavaj.......prave sa chystame von........doobeda spala v postielke a teraz bude v kociku.......potrebujeme cerstvy vzduch..........chodime aj za dazda
@buba78 som zvedavá aj ja..ty budeš mať zajtra výsledok tej štítnej žľazy?Ja si mylím,že ju budem mať nakoniec aj ja-že sa mi vrátila.Čítala som príznaky a akoby písali o mne.Návaly potenia-občas,padanie vlasov,pocit častého hladu a smädu,únava..presne,presne,presne.Najväčšiu obavu mám z toho,že budem musieť prestať kojiť.Len to nieeee 😢 😢 😢
@buba78 http://www.kocik4u.sk/fotky541/fotom/DANNY_SPOR...
tak cierny concord som tu este nevidela 😀 a to chodim von kazdy den minimalne raz, obcas vida aj dvakrat 😉
jojo cerstvy vzduch je naj... my sme boli doobeda dve a pol hodiny
moj kocik tu isto nebude mat nikto no neviem ci nebudem oslovovat cudzie kocky s concordami 😀 no co aspon si najdem kopec novych kamosiek 😀
@pohodacka - ked ma niekto stitnu zlazu tak nemoze kojit? budem zajtra na teba velmo mysliet
inac ja sa fest potim... uz mi drahy chytal celo tolkokrat ci nemam horucku... ze tu vobec nemame take teplo aby ma poty oblievali... najviac ma hneva ze nechcem aby Sonka mala zimu zato ze ja sa potim...
ahojte, ďakujem za podporu 🙂
zajtra ráno nastupujem do nemocnice a ak pôjde všetko "dobre", tak poobede som doma. Včera som bola na odbere plodovej vody, poslala ma genetička, aby sa zistila príčina. Tak som zvedavá, lebo lekár napísal do správy, že bábo má hydrocefalus, a ako som sa dočítala spôsobuje ho infekcia v tehotenstve. A mňa obchádzala prvé dva mesiace stále choroba, alergia, herpes.
Už mi je dnes trošku lepšie, snažím sa to v hlavičke usporiadať tak, že je dobré, že sa to podchytilo teraz, lebo, že väčšinou túto poruchu zistia neskôr a potom by to bolo oveľa horšie. Jedine táto myšlienka pomáha, nič iné sa snažím nepripúšťať. Aj keď podchvíľou je mi ťažko, ale viem, že to prebolí a potom uvidíme či sa dáme do ďalšieho boja. 😒
@sliver ďakujeeeeem moja,si zlatáá.Nie tak kôli samotnej štítnej žľaze ,ale kôli liekom,ktoré treba užívať.Dúfam,že existujú také,ktoré sa môžu.Ak to teda vôbec jezo štítnej.O tom teple mi niečo hovor...ja všadekúrim,leboNelka má studený nos a ručiny a ja v tričku a dopotená.Dnes tu bola návšteva a sprdli ma,že tu máme nepríjemné teplo..
@tinara23 - nebojkaj, vsetko sa prekona a verim tomu ze sa date do dalsieho boja 😉 my zeny sme silne bojovnice 😉 fakt je dobre ze sa to podchytilo teraz... tato medicina je ina zmena oproti tomu co bolo kedysi tak 20 rokov dozadu.... hlavne nech skusia zistit z coho to bolo nech sa potom zase netrapite...
@tinara23 určite to teraz nevzdávaj....zajtra budeme na teba myslieť....trošku si oddýchneš.....chmárne myšlienky sa vytratia z hlavy.....všetko sa prelieči....a hopsa hejsa na výrobu.....ja teraz napríklad začínam nahovárať mangela na druhé....že ako sa budú spolu hrať....zatiaľ je neoblomný 😀 😀 😀
@pohodacka neboj aj pri liekoch mozes dojcit
@tinara23 som rada,ze si silna...........aj ja mavam herpesy a v lete alergiu.................aku alergiu mas a aku chorobu.........myslim na Teba zajtra
@sliver
@pohodacka neprehanajte to s kurenim......teraz je najhorsie obdobie na choroby
@crazybabenka fuha......ty uz druhe......no ja velmi daleko......az za tri roky.....musim sa vyspat konecne.....vcera sme zaspali o 22.30.......nemam slov......a to nocne budenie kazdu 1-2hodiny
@buba78 najprv som nechcela ani ja o druhom ani počuť....ale teraz mi gyndoš povedal, že nie je problém....že teraz sa už po CS nemusí čakať 2 roky....normálne mám aj pravidelný cyklus....dokonca aj ovulku....no nevyuži to 😀 😀 😀 ale nie....ja nechcem medzi detičkami veľký rozdiel....medzi mnou a sestrou nie je ani rok....a bolo to super
@buba78 a to sa ti budí, že je hladná? no teda máš to veselé
@crazybabenka jasne nevyuzi to..........si podarena..........drzim palce.........aj na hlad aj na cumel aj na prevratenie a hlavne aj do nasej postele.........uz nas tyra
@buba78 chce spávať vo vašej posteli?.....a keď ju dáš k vám....tak búva pekne.....či je to to isté?
@tinara23 myslíme na Teba,drž sa ,neboj,všetko dobre dopadne a ani sa nenazdáš a budeš námtu písať ako Ti v ncoi /ne/spinkáá a podobne 😉 držíme palce zajtra.
@crazybabenka
@buba78 tiež sme už riešili druhé,aj keď ja si chcem tiež oddýchnuť -tak po troch rokoch.Ale na poslednej gynekol.prehliadke mi dr povedal,že pri takto veľmi polycistických vaječníkoch mi nemusí predpisovať ani antikoncepciu.Tu ovulácia neprebieha ani náhodou. 😒 😒
@sliver ako sa má princeznička,ešte cvičíte?Očko je už ok?
@buba78 bože,veľa síl ,si dobrá ...a pevné nervy.Ja už zmatkujem keď Nela nebúva minútu po ôsmej. 😀 Ešte si nepribrala keď si obmedzila kojenie?
@pohodacka veď to tie naše polycystické vaječníky....veď toho sa bojím....že keď to nevyužijem teraz....keď budem čakať.....tak už to možno nebude možné....chceli by sme sa začať snažilkovať od februára
@crazybabenka ako kedy........niekedy spi aj 4hodiny a niekedy sa aj pri mne budu kazde 2hodiny......davam ja caj,len nie vzdy ho chce a potom place a nechcem budit stale susedou
@pohodacka vobec som nepribrala.........ja uz sa neviem dockat zajtrajska......ked povie,ze je to zo stitnej zlazy budem rada,ze viem preco a budem dalej dojcit...........ked nechce vecer spat ju nenutim.......nebavi ma pri nej lezat hodinu......potom sa bojim,ze zaspim a spadne.......do 22 sa pomoce po zemi a potom uz idem ,aby zaspala
@crazybabenka to je myslím ok.Veď + deväť mesiacov,to už bude Pauluška staršia.Keď sa vám má teraz podariť prirodzene,tak by som toskúsila aj ja.My máme našťastie ešte dvoch mrazáčikov,tak mne asi zostáva spoliehať sa len na to.A ty už máš menzes?Ja nie.Ja som myslela,že tehotenstvom sa tie polyc.vaječ.upravia a dr sa na mňa díva,že to s tým vôbec nesúvisí 😒 😲
@crazybabenka az februar.........neplanuj....treba uz teraz,ked mate polycysticke ovaria
Tak mi sme mali už pekný režim,ale ako začali znova návštevy zase sa bojí zaspať 😠 Aj teraz k nej odbieham.A to už predtým min.hodinu spala. 😖
@buba78 tiež milujem,keď máme návštevu,ktorá "vie" kedy odísť.My režim máme,dúfam,že to takto pôjde čo najdlhšie.
@janemari chudiatko malinké,najprv neveril,že je jeho a teraz takto zle na ňu vplýva.Ale ona sa rýchlo upokojí keď zacíti maminu.Tú má dobrú,šikovnú,milujúcu a to je pre ňu najdôležitejšie..
@pohodacka menštru som dostala pred 2 mesiacmi....keď mi začalo haprovať mliečko.....
chcem sa ťa niečo spýtať....viem že je to intímna otázka....a samozrejme pochopím....keď mi na ňu neodpovieš....keď ti teraz doky nedal antiku.....tak teraz bez ochrany?
@buba78 doky tak kázal....že máme počkať do februára....to bude rok po reze

@sliver
@buba78 diki baby,z krvi som doma-výsledky zajtra.Čo myslíte,ako ma privítali u dr?Preboha,vy ste prečo aká strašne chudááá 😠 😠 😲 ☹ .Tak ja s úsmevom na tvári,že to z kojenia...a ona toto s kojenímnemá nič spoločné.Fúha,prvý krát v živote budem mať zajtra strach z volania o výsledky...