icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
4. nov 2011

babeny ja uz neviem co mam robit...
Sonka stale place ked ju obliekam, este ked je to len nieco male tak sa snazim ju zabavit a sa mi to aj podari ale ked davam mikinku, ciapku a nedajboze do kombinezy tak ju ide od nervov roztrhat...
stale som si hovorila ze to ju prejde ale uz ma viac ako tri mesiace a stale nic...
😒 😒 😒

@buba78 ake je odrazadlo? to dostala uz teraz? a co pod stromcekom bude mat prazdnu krabicu 😉

crazybabenka
autor
4. nov 2011

tak konečne sa mi ako tak podarilo odfotiť tú našu vampírku....sú trošku rozmazané....ale dúfam, že to bude vidieť....piaty zúbok ešte nevidieť....je to spodná dvojka....a šiesty nám ide horná jednotka....ale vidieť len zatiaľ milimetrík

sliver
4. nov 2011

@crazybabenka bombovaaaaaaaaa
ale fakt uzasny usmev!!!!!!!

crazybabenka
autor
4. nov 2011

@sliver v tomto ti neporadím....naša tiež brutál nervy keď ju obliekam....vtedy jej pichnem do rúk topánku....rada sa s nimi hra

crazybabenka
autor
4. nov 2011

@sliver som pohodačke sľúbila....že jej odfotím tie naše upírske zubáky 😀 😀 😀

sliver
4. nov 2011

@crazybabenka jojo ved aj ja som na ne cakala 😉
ako ja to doma zvladam, no nech place ale minule som bola u dr. a cela nervozna som cakala co bude, tak som urgent rychlo obliekla a utekala prec 😀

pohodacka
4. nov 2011

@crazybabenka úúúúžasná je,perfektná,som sa zasmiala 😉
@sliver z toho si nič nerob,naša keď bola malá čušala a držala..teraz?záchvat nervový 😀 😀 presne ako crazy,strčím jej rýchlo tenisku alebo nejakú botu,kde je suchý zips a ona to cumle.Za chvíľu ani leptť nebude 😀 to ani nehovorím o tom,že keď nechce čiapku,tak proste nechce.Strhne z hlavy,môžem sa aj po...nebude ju mať za ten svet.A novinku čo má už ale dva týždne,keď ju beriem z vane,kde sa jej náramne páči špliechať,tak začne plakať.Ale potom ju rýchlo začnem krémovať keďju utriem,lebo to sa smejeee,asi ju to šteklí.Už začne vískať,trepať sa,smiať ke´d ma vidí naberať si krém na ruky 😀 Presne tohtosom sabála,že jupííí,zima,sneh,sánky,ale toobliekanie malej ☹

janemari
4. nov 2011

Presne ako píšete pokiaľ som pr nej dokáže spať hodinu aj viac,ale akonáhle ju nechám samu 15-20 minut a je vyspatá. Len to večerné zaspávanie ma hneva,lebo naozaj ked je v pohode zaspí dám ju do postielky a neviem o nej do papania. Dnes sme mali v pláne ,že pôjdeme na "prázdniny" ale akosy sa nám to zvrtlo tak snáď zajtra.

buba78
4. nov 2011

@sliver ja nasej spievam..odrazadlo super.......musi si zvyknut ako tlacit,ide rychlo,lebo koliecka sa otacaju o 360st....dostala to nakoniec k narodeninam.....na vianoce nieco vymyslime
@crazybabenka aka je zlata.......sranda,ze nema jednotky....je to bohovske...my sme vsetky uchytky odmontovali,lebo som len bola za nou......
@janemari mozno sa Ti meni....nasa nevie zaspat sama v postielke...od narodenia sa uspavame

buba78
4. nov 2011

@pohodacka my uz konecne nevstavame tolko......ked chcem lepsie spat sup k nam

buba78
4. nov 2011

aj je po oslave......i ked mala byt az v nedelu musela dnes,lebo torta zacala stekat

pohodacka
4. nov 2011

@buba78 tak Olivke všetkolen to najlepšie k prvému rôčiku,hlavne nech je zdravá,šťastná,spokojná..nech poslúcha rodičov-inak je nádherná,má krásne očká.

crazybabenka
autor
5. nov 2011

máme 6 zúbkov máme 6 zúbkov :D

buba78
5. nov 2011

@pohodacka dakujeme.......rok mame az zajtra,ale torta nas nahanala .......uz bola tyzden v ladnicke,lebo kamoska isla na liecenie....nemal by nam ju kdo upiect

buba78
5. nov 2011

@crazybabenka vy si davate na cas

buba78
5. nov 2011

takto sa stale vozi a tesi

crazybabenka
autor
5. nov 2011

@buba78 jeee to je zlaté...kde ste to kúpili?

pohodacka
5. nov 2011

@buba78 zlatulinká je.Bože,ako to ušlo,čo?teraz sme bolo v pôrodnici,ozaj,tiež si mala cisársky?Ste mali na Vianoce malého chrústika..Ťa obdivujem,že si stihla urobiť večeru,ja som nevedela kde je sever keď som prišla z pôrodnice 😀 😀
@crazybabenka supeeer,vy ste aké šikulky?,My stále dva,lepšie povedané 1 aj pól 😀 😀

crazybabenka
autor
5. nov 2011

@pohodacka ale tento 6ty sranda....mm dnes pozeral ....nenašiel nič....svokra tiež pozerala....nič.....ja pozriem....a našla som 😀 😀 😀 😀

pohodacka
5. nov 2011

@crazybabenka mama je mama 😀 😀 😀 .Mne sa zase zdá,že ten druhý spodý jej rastie s nejakou medzierkou,hádam sa posunie fešák 🙂

crazybabenka
autor
5. nov 2011

@pohodacka nám zase 2ka dole rastie krivo....no čo už....som zvedavá čo nám povie doktorka....ale keby si videla svokru....bola by sa pretrhla aby našla....a tudle nudle

pohodacka
5. nov 2011

@crazybabenka miluješ tú svokru,čoo?? 😀 😀 😀 😀 veď to,tiež sa mi zdá,že nie len medzierka,ale aj trošku na krivo,hmmm.Možno sa popravia ak výjdu všetky 😉

pohodacka
5. nov 2011

No..@sliver skoro trištvrte knihy naštudovanej..až maoči pália 😀 😀 zaujímavé,niektoré veci robím dobre-poludňajší a doobedňajší spánok-vždy zhruba o tom istom čase.Naj´dlhší čas bdenia má byť pred spaním,toje tiež u nás tak.Horšie je to so zaspávaním na prsníku 😢 😢 a to teda neviem neviem ako v noci-ona sa zobudí,dám ju pri seba,lebo mrnčía už z diaľky otvára ústa,ťahý mi pyžamo,vie presne čo,kde..neviem si teda aaaabsolútne predstaviť,že by som jej nedala napiť,plaač na celý barák.Ale tak,budemmusieť skúšať,inak sa neodnaučí.Ina knázory a rady sú tam fakt zaujímavé.Aj rôzne príbehy mamín deťmi.

buba78
5. nov 2011

@crazybabenka v Dolnom Kubine za 28,90......teraz to maju v Ziline v Mirage v obchode pre deti za 23,90
@pohodacka veru to uslo......narodila sa po pol noci 0.44h prirodzene.......neverila som,ze porodim.....mala som epidural.....stihla som si pospat pred porodom na sale......porod mi vyvolali rano o 6h 5.11 lebo som v stredu mala kontrakcie a utichli......manzel bol pri mne.....diky zaspominala som si.......idem si tu knihu stiahnut,ked pises ,ze je dobra.....ked zaplace najprv ponuknem caj a ked nechce tak cumel.....musi uz vydrzat v noci 4-6h.....asi som urobila chybu ked plakala hned prsnik

crazybabenka
autor
6. nov 2011

@buba78 Všetko najlepšie princeznej k jej krásnemu prvému rôčiku....veľa zdravia....šťastia....láska.....nech rodičom robí len a len radosť....posielame veľa pusieniek 😀 😀 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
6. nov 2011

@pohodacka jooooj ja ju strašne ľúbim....najmä keď je ona v Mikuláši a ja v Hrádku 😀 😀 😀 😀

buba78
6. nov 2011

6.11.2010 o 0.44h sme sa stali rnajstasnejsimi rodicmi........dnes mame 1.rocik
@crazybabenka dakujeme pekne

pohodacka
6. nov 2011

@buba78 gratulujeeeeeeem ešte raz,nech je zdravá princeznáááá!!!!Ja robím tú chybu stále,plače..hneď prsník.Uvažujem nad čajom.Mám doma nejaké,ale tam je od ukončeného 9.mesiaca.
poraďte baby nejaký čo jej bude chutiť-napr.ovocný čo môže.Dnes bola v noci 4 x 😠 😠

buba78
6. nov 2011

@pohodacka dakujeme pekne,ja davam hipp caje ,su aj sladsie ako mlieko...na dobru noc a detsky sen.....velmi jej chutia....a su granulovane co mi vyhovuje na pripravu.drzime palce

tessinka
6. nov 2011

Ahojte, babule, ja vás všetky zdravím. Ako krásne rastiete! Radosť čítať. Ja vám sem občas nakuknem, ak sa nenahneváte 🙂 .
@tinara, prečítala som si, čo si si prežila. Je mi to veľmi ľúto. Držím palce, nech sa to zase na dobré obráti. Asi ťa to neuteší, to sa asi nedá, ale predsa... Mojej veľmi dobrej kamarátke zistili v treťom mesiaci nejaké komplikácie, ale akože sa to dalo do poriadku, a v ôsmom mesiaci jej zistili, že bábätko má v hlavičke hydrocefalus, dutinu naplnenú tekutinou a má aj poškodené pľúca... Dohodli jej pôrod v BA na nejakom špecializovanom oddelení, ale prognózy boli aj tak zlé... A potom sa stalo to, že bábätko jej ešte v maternici umrelo, a najstrašnejšie sa mi zdalo to, že ona vedela, že ho v sebe nosí mŕtve a musela ho porodiť...Takže nebuď dlho smutná, ak to malo byť takto, trápili by ste sa všetci oveľa viac, tak je to lepšie, ako bolo... Držím palce. 🙂