Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka
@sliver ste zlate baby,ze o tom rozmyslate,.........som rada,ze som Vam dala tip...prid sa pozriet ako na tom behame.......inac to choditko ma kamoska a ked mse to skusali naplavacke, tak sa to suchalo.......uz som to potom nechcela
@pohodacka neboj ona si to uz bude uvedomovat.........sestrina mala na vianoce rok a to bolo radosti ked rozbalovala darceky........nechapali sme.....my pozerame spievankovo od pol roka........uz mame dvojku.......paci sa jej aj Macko PU a Bongo....vzdy mi da najavo pri telke nech je to pustim.place ked si prepnem program....uz aj opakuje po nich a ked to konci hned krici papapa a mava
ja rozmyslam ,kde dame stromcek,aby vydrzal cele sviatky,kedze nasa je horolezec
dnes som krasne mrzla,aby sa nasa princezna vyspala.....obehla som lekarov a len som sa nastvala....cakacia doba aj dva mesiace.......nezaujimalo ju,ze mam bolesti bedroveho klbu...ak chcem prednostne chcela 17e.....povedala som jej,ci mam zacat kradnut.......pomoz si ako vies...
@buba78 - to fakt sa suchalo po plavacke 😒 😒 tak teraz neviem ani ja....
no jo stromcek som aj ja uvažovala že kde ho tu dam ale moc sa tym netrapim... budeme mat stromcek len kvoli tomu aby sme sa s malou odfotili pri nom a že naše prve vianoce... predtým sme niektore vianoce ani nemali stromček ked sme nestihli a tak ved načo kvoli nam dvom....
jojo behať po doktoroch je show... nezavidím... ja som dnes chcela ísť s malou doporadne ale mala trošku zlu noc tak som sa radšej s nou doobeda vyspala doma a pôjdeme zajtra...
inac som nevedela ze su aj dvd, ja ze su len cdčka s pesničkami, to je super, nech sa teší drahý domov 😉
Tak ja som rozmýšľala nad tým klavírikom z tesca ,alebo to veľké lego kocky Laura má rada takéto zožitejšie veci. Ja som bola dnes vo firme zaniesť papier o ukončení materskej a hned sa ma pýtali na návrat do práce. Trochu ma to zaskočilo,ale tak povedala som orientačne ked bude mať malá 2 roky,ale že to môže byť skôr aj neskôr. U mňa je to tažko povedať,hlavne bude záležať od financíí.
@sliver vau to si mozes zmenit poradnu sama od seba?.....ty stromcek das v dobe hocikde....boze preco som nekupila este nizsi stromcek pred dvomi rokmi
@janemari aj ja pojdem v dvoch rokoch na plny uvazok.....teraz idem na dohodu...mesacne na 4 dni po 6 hodin....mala si bude uzivat s tatinkom......tesim sa na zmenu,ale mam aj strach ci to zvladnu obidvaja
teraz som si vsimla,ze manualne si musim zmenit vek.......to uz som mala v septembri
@buba78 jéé,tá musí byť zlatá,keď kýva rozprávke,milunkéé 🙂 🙂 kolko sa dokáže sústrediťna rozprávku?Nelka síce začne napríklad ráno pozerať Toma a Jerryho,ale tak prvé dve minúty a vymýšľa.To myslíš vážne,že spievankovo je aj na dvd?Dá sa aj to stiahnuť?
@janemari vy idete kedy do poradne?Aspoň budeš vedieť tú váhu na 100% a budeš spokojná 😉
@sliver držte sa u dr,nech Sonka poteší dr ako pekne rastie.Fakt si vyberáš kedy idete na poradňu?My sme objednaní na deˇn aj hodinu už minimálne mesiac dopredu.Teraz bude mať Neluša 9 mesiacov a už čakám predvolanku na 10mesačnú..
neda sa stale si vybrať poradnu 😉 niekedy mi da termín a niekedy mi povie prídite od do... ako teraz povedala nech prídem medzi tretím a štvrtým mesiacom.... aj tak to je informatívne lebo neberu podla objednania ale podla toho ako kto prišiel tak je to jedno...
no som zvedava či sme už dosiahli 6kg alebo ešte nie...
tak ja teraz neviem čo kupime malej, ked to odražadlo šmýka po plavačke... možno nas ešte niečo napadne 😉
ozi tento víkend ideme na výstavu Expo dieťa a rodina do Bratislavy tak aj tam nam možno niečo padne do oka 😉
@pohodacka
http://www.dietaarodina.com/?lang=1
tento víkend v BA, teda už od zajtra, ja som bola tento rok na jar v Brne na takej tak uvidím aka bude tato 😉 kupila som tam zopar vecí malej... dosť tam brali kočíky, povodne som tam išla aj ja s tým ež kupim kočík alebo na eshope bol lacnejší... su tam take stanky a prezentuju kopec vecí pre deti a rodinu... pre detičky su tam atrakcie a tak...
ja som to neplanovala len sme mali naplanovaný výlet na tento mesiac do BA do Ikei tak sme to spojili a skočíme aj tam kuknuť 😉
@sliver diki si zlatá,môže to byť veľmi zaujímavé.Hodím reč s mm-tiež robíme výlety,pokiaĺ sa dá,každý víkend,lebo by som tu zostala na hlavu už z toho stereotypu kažodenného 😀 😀 .Uvdíme,čo povie,lebo tento víkend boli v pláne nejaké hory-Nízke Tatry a pod..
Daj vedieť ako v poradni.
@pohodacka - ja sa tiez tesím... len aby som doma nesedela lebo presne by ma prclo stale z tohto a ku rodičom sa mi stále nechce chodiť lebo si na to zvyknu a budu chcieť aby som tak chodila stale...
nakoniec som na poradni nebola, sa mi nechcelo 😀 😀 😀 lebo Sonka trosku dlhšie spala tak sa mi nechcelo ponahlať a prišla som na to že drahý ma na buduci týžden dovču tak pojdeme potom spolu 😉
ale som ja lenivec 😀 😀 😀
@sliver ja som tiež niekedy jak mŕtvola 😀 😀 ,dnes som nič nerobila,lehnila som s malou,ale som sa nevyspala,okolo pól piatej vstala,mrnčala,chcela ísť na ruky,tak som ju mala do 6 a tak aj zaspala,že ležala na mne-do 8,tak som bola nejaká rozbitá,tak dnes odpočívam a čakám mm z práce 🙂
@pohodacka tak to som zvedavá aj ja ,včera mi vstala okolo 21.30 ale trošku sa pobláznila,pokakala,napapala a hned aj zaspinkala. Inak mi spáva do pol noci napapá sa spinká do rána. Vyzerá to tak,že nás začnú trápiť zúbky,na napuchnuté jasienka a obhrýza si pršteky,hlavne palec 😀 tak som zvedavá kedy prvý zubák vylezie 🙂
@pohodacka stale kyva po skonceni rozpravky........vydrzi aj pol hodinu az hodinu....pustam dookola to iste......uz vie co robia deti v spievankove.....ano da sa to stiahnut na DVD.....tiez som videla reklamu na tu vystavu.neda sa.....nemozme si to dovolit.....dnes som vysavala a pootm sme pekne cez obed spali spolu dve hodiny..........uz spime len raz........spi od 20h......
baby co je s Vami.vsetky vyletujete?.......dnes osm si povedala,ze nic neurobim ,lebo manzel varil........mala zaspala a umyla som dalsie okna co som minule nestihla.........ked sa vyspi ideme k nasim pesi
baby dnešný výlet do Poľska hotová katastrofa.....mm prišlo tak strašne zle.....že som myslela, že mu idem volať záchranku.....nakoniec som ho naložila do auta....a s preplneného Targu.....kde každí Poliak šoféruje ako ...... veď viete čo......som šoférovala ja....a to som za volantom nesedela dobré dva roky....ešte teraz by ste sa mi krvi nedorezali.....odviezla som ho na pohotovosť.....stiekla mu infuzka.....a poslali nás domov 😖 no som zvedavá či sa mu polepší
@crazybabenka pre boha a z čoho?Ako zle,od žalúdka?Bože,ešte že si to zvládla.To ti teda verímm,ja by som stresovala jak hovado,ja tak stresujem,neodviezla by som ho ani do vedľajšej dediny.Ale tak aha,človek keď musí...ako mu je?Držte sa.
@buba78 nikde sme nakoniec neboli.Mm zaspal s Nelkou a ja som upratovala celý byt jak šialená.Potom sme sa boli prejsť v tescu,kúpila som ten hipp,veľmi jej chutilstiahla celú flašku čaju keď sme prišli vymrznuté.
@crazybabenka boze co sa mu stalo..........co bol vycerpany?drzte sa......si hrdinka
@pohodacka som rada,ze je chutil..aky si kupila......my mame detsky sen a na dobru noc
@buba78 no tie som tam hľadala,ale nemali,tak mám jablkovo meduňkový s vitamínom C,tak som si pomyslela,že vitamín treba teraz keď ide zima.A je fakt dobrý,ochutnala som.Dnes som jej robila ryžu,mäso,mrkvu.Celkom jej chutilo,aj keď zemiaky má radšej mám dojem.Dajte tip,čo ešte by som tak mohla?Resp.Nelka-stále robímdokola-zemiaky,mrkva,brokolica,karfiol,špenát,cestovínky,žĺtok.No a dnes tá ryža.
Bože,v tescu,majú akciu na čokoládu milku,tak som si zobrala dve,jedna-oriešková už je o chvíľu v čudu.Bože,ja som pažraňa.Perfektné veci majú pre tie deti -vianočné.Ešte aj tiesponky v tvare stromčeka a také zlaté čelenky s rohami.Aj sompri tom stála,ale už jednu čelenku mám a Neluša to neznesie,strháva to dole.Zbytočne by som asi len vyhodila peniaze.Veď má celý komplet vianočný,v tom ju aj tak len odfotím a bude to stáť v skrini.
Ozaj,baby,umývate už krpankám zúbky?Čítala som,že treba deti učiť už od malinkých zúbkov,keď prijímajú tuhú stravu.Švagriná mi vravela,že ona deťom umývala úplne od začiatku,ešte len vyšiel malinký zúbok ,ale tie detimali fakt kráásne biele,zdravé zuby,aj zubárkaže ich chválila,že to je vidieť,že sa tie zúbky umývajú.No nechcela by som,aby mala Nela také čierne akominule taký chlapček sa na mňa usmial a zúbky totálne čierne.No vyzeralo to otrasne.
@pohodacka ja som este ovocny neskusala........o tom vareni ani nehovor.....pise sa,ze papaju stale co im nevadi.......skus kelovu polievku.......aj kalerab a petrzlen daj do zeleninovej polievky.....chystam sa do tesca v utorok.....ani nehovor......ked to tam uvidim,zosaliem.........zvazujem ci jej kupim komplet na vianoce........ano stoji to v skrini.......mame pekne satocky z Anglicka od kamosky........vyparadim ju........ano umyvam jej kefkou zubky......uz mame aj pastu,ale som neskusala........ked si ja rano a vecer umyvam aj jej umyvam a pekne drzi ustocka otvorene a potom si aj sama.......je podarena.......tak poctivo drhnite
ahojte, tak ja hlasim navrat z výletu....... som uplne hotova ale Sonka to zvladla užasne, až moc dobre... som na nu hrda, cestovatelka moja... tak boli sme v BA na tej výstave a potom v Ikei...
Sonka najskor na všetko kukala a potom zahajala, inač v takom hluku že ja by som isto nezaspala....
Ikea ma odrovnala, bolo tam príšerne vela ludí.... ale kupili sme čo sme chceli...
crazy ty si ina hrdinka! fakt poklona!
pohodacka jojo hipp je fajnovučký 😉
@pohodacka
@buba78 keby ja vedela....čo mu bolo....a vlastne aj je.....len odpadnúť a odpadnúť...kŕče v bruchu....stále ho preháňalo....horúci ako fakľa.....ešteže sme nemali zo sebou Paulínku.....bola doma so svokrom.....to by bol iný stres.....ja som otrasný šofér....za volantom som stresátor a nervák....nenávidím šoférovanie....baby ja ani neviem ako sme sa dostali domov.....a to som "zle" odbočila.....a domov sme nešli cez Zuberec ale cez Kubín....som ani nešla cestou, kt. poznám......keby ma zastavili ešte aj policajti....tak ani neviem ako sa volám
@sliver aj my sme chceli ísť na tú výstavu....ale nakoniec vyhralo Poľsko....no keby som sa mala vymotať s BA....tak si to rovno hodím
@sliver jééj,mooja zlatá ako si buvinká..my sme nakoniec nešli..naša Neluša by určite nespala v hluku.A tirž by ma odrovnala únava,včera sme oddychovali,upratali,uvidím ako dnes.
@crazybabenka bože moja zlatá,viem si predstaviť ako Ti bolo.Ja by som inak hysterčila.Už len z toho ,že je mm zle.Jemu raz bolozle od srdca a mňa triaslo ešte týždeň čo som sa tak zľakla.No fakt šťastie,že ste nemail Paulínku,predstav si,že ešte tá do togho plače,no koniec,nervové zrútenie 😀 😀 ale klobúk dole,si hrdinka 🙂 😉
@pohodacka moja a to som ešte zabudla napísať...že mi vzadu "kvílila" svokra....lebo jej synáčikovi jedináčikovi bolo zle....a máme asi mesačné fungo nové auto......takže 10 rokov života v prdey

@sliver
@pohodacka poklady ste 😉 😉 😉 😉