icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

petuska123
21. nov 2011

@janemari tak to je riadna svina potom.ani by som mu decko nedavala 😠

sliver
21. nov 2011

@pohodacka - tak to je ina škoda že nechce čajík 😒 naša ked sa v noci zobudí tak jej strčím cumel a buva, dnes prvýkrat vstala tak že som kojila až o 04,30 dovtedy som bola hore trikrat čo som jej iba cumlik strčila, spinkala od 19,30 milujem svoje dieťatko ked tak krasne buvka 😀 ako mala by som ju rada aj keby pajedila ale to je taka radosť... fakt mi robí radosť vo všetkom, by som ju zožrala celou laskou 😀 😀 😀

@petuska123 - ako sa cítiš? mas niečo noveho?

@janemari - ako no comment.... nemam slov ☹

petuska123
21. nov 2011

@sliver ahoj nemam nic nove..dnes ma brucho pobolieva,inak celkom fajn.na kontrolu idem az v dcembry 8.este daleko.tak hadam je vsetko ok

crazybabenka
autor
21. nov 2011

Babule....malá má vypretú ritulu...dokyna mi kázala natierať Imazolom......na ňom je napísané, že natierať 2x do dňa....môžem natierať pri každom prebaľovaní....či 2x Imazol....a potom iným?????

sliver
21. nov 2011

@crazybabenka - ja by som ten imazol davala asi len dvakrat do dňa ked to tam je napisane a ostatný krat by som dala sudocrem

buba78
21. nov 2011

@janemari coze?.on je ozaj debil..ved tvoja ma spavat este tri krat alebo dva krat....neverim,ze to povedala na socialke
@petuska123 ako sa mas.....ale si pokrocila tyzdne
@pohodacka juj kdeze,.....papame mliecko dva krat.....ta zas bude mat kilov

buba78
21. nov 2011

@crazybabenka presne ako pise sliver.....nezmenila si plienky alebo nedala si citrusove ovocie?

janemari
21. nov 2011

@petuska123 musím mu ju dávať je to nariadenie súdu.

Tak bola som s malou dnes u lekárky,doobeda ked začala zaspávať chytila znova hysák a mala som problém ju upokojiť. Prezrela ju a je v poriadku, má troška začervenané jedno uško,ale ževraj z toho to rozhodne nemá, kedže nemá teplotu ani nič iné. Predpísala preistotu nejaké kvapky do uška a zajtra alebo pozajtra mám prísť na kontrolu,kedže toto bola zastupujúca lekárka. Pýtala som sa na to spanie a ona že to je čo za somarinu, dieťa spí toľko koľko potrebuje a ela na malej že ma stále hľadá resp.sa uisťuje že som pri nej,skrátka sa bála. Takže kedže fyzicky je v poriadku je to zo stresu aspoň toľko môj názor. Dnes uspávanie trvalo 2,5 hodiny a to som sa nedávno vytešovala ako krásne už o 18.00 spinka 😖

buba78
21. nov 2011

@janemari chudatko male......my spime od 18.45h ,co ma prekvapila......idem aj ja,lebo zajtra idem do prace

janemari
21. nov 2011

@buba78 dobrú noc a úspešný prac.den 🙂

pohodacka
21. nov 2011

@crazybabenka tiež sme ho mala keď mala Nelka ako bábo zaparenú riťku.Dr nehovorila nič o tomže len 2x,natierala som stále...len nezabral..najlepšie osvedčený je sudocrém a čo ma prekvapilo klasický púder aviril.TTo mi poradili baby tu a fakt pomohol.Držím palce.
@buba78 nie ste samé s tými kilami..Neluša tak ako málo papala,tak všetko dobieha.Od rána spapá mlieko,chlebík,potom jogurt alebo váživa,obed polievka,zase mlieko,nejaká chrumka,ovocie,mlieko...proste stále niečo papá a stále si pýta 😀 😀 ale čo dokazuje..asi vybehá,už sa všade stava,chce behať,po 4ide jak triskáč,nestíham ju naháňať--bože ako bolo dobre keď bola v perinke 😀

crazybabenka
autor
22. nov 2011

@buba78 plienky používame pampersky premium care....tie biele....takže žiadne lacné....a sudocrém......citrusové plody som nedávala....len malá strašne hnačkuje....zo zúbka....a keď sme išli od našich sa v spánku pokakala....a prišli sme na to až doma....takže je možné....že bola v pokakanej plienke aj hodinku 😖
@pohodacka pôjdem skúsiť kúpiť ten púder

pohodacka
22. nov 2011

@crazybabenka dúfam,že pomôže.Kupovala som ho v tescu,stojí niečo len vyše eura, pritom je fajn.Je to konkrétne aviril s azulénom.

crazybabenka
autor
22. nov 2011

@pohodacka viem, že sprostá otázka, ale nikdy som nepoužívala púder....ale to len tak nasypem na ritulu?

pohodacka
22. nov 2011

@crazybabenka v pohode..jasné,normálne nasyp-ako keď dávaš krém,tak to miesto posypeš.Normálne ho dopraj,to sa tak akoby rozpustí.Ja ho používam dodnes na striedačku so sudokrémom.Moja mamina nedá na púdre dopustiť..že aké tam krémy 😀 😀 😀 😀

janemari
22. nov 2011

@crazybabenka kamoška tiež používala tie pampersky biele a nebola s nimi spokojná,tak ja som ich radšej ani neskúšala.Ja si pamatam,že mama mala takú pudreničku červenu s bielym vrchnákom ,tak púder nasypala a potom šup na zadoček 😀 inak ten aviril krásne vonia.
Maličká mi už pekne spinká cca hodinku tak mám veget.Uvarila som si bylinkový čajík, práčka perie ideálny večer 🙂

pohodacka
22. nov 2011

@janemari my už tiež búvame,konečne.Dnes som už bola na nervy,to dieťa je duracel.Ja neviem kde berie energiu,nemôžem spustiť z nej oči,všade je.Ja používam pampers active baby-len tieto a som spokojná.
Hej,ten aviril pekne vonia,tento púder sa môže aplikovať priamo z tej nádobky. 😉

janemari
22. nov 2011

@pohodacka tak ja mám našťastie pokoj malú položím na deku,alebo pod hrazdičku a tam leží, max.ked ju dám na bruško tak sa trochu pootáača,ale väčšinou sa prevráti na chrbátik a leží.

buba78
22. nov 2011

@pohodacka boze aj my tak papame......aj ja mam tie plienky......su fajn
@crazybabenka nemyslela som lacne.....tak to je ozaj z hnaciek....kup probiotika
@janemari aj my spinkame....tiez idme pustit pracku a kukat telku...v robote s ami dnes zdalo dost dlho..zajtra mame tazky den......caka nas pohreb uja ......s muzom sa vystriedame vonku pri kociku.juj mam z toho strach

janemari
22. nov 2011

@buba78 tak zajtra budeš mať toho plno a večer budeš rada,že si v posteli. Uprimnú sústrasť a zajtra želám na pohrebe nie veľkú zimu,aby ste to zvládli vonku.Ja mám síce zapnutý net,ale popritom hačkujem anjelikov na stromček a chcem ešte dorobiť darček pre starkú na vianoce.

buba78
22. nov 2011

@janemari dakujeme.......tak to budes mat pekny stromcek,,,,,,my uz druhy rok budeme mat slamene ozdoby.......rozmyslam,kde ho dame,aby zostal cely

pohodacka
22. nov 2011

@buba78 úprimnú sústrasť..drž sa zajtra...môj mm vymyslel pod stromček koberec-nedostane sa tam bežkou.
@janemari no,tak to si užívaj,keď začne štvornožkovať..o všetko sa postaví,o moju nohu,o gauž,o bežku,o všetko.Dnes som bola na wc,mala som pootvorené dvere,ona prišlapo 4 za mnou cez dve izby a zavrela mi to wecko.Neobsedí ani sekundu 😀

crazybabenka
autor
23. nov 2011

@janemari jeee anjeličkovia.....ja som na ručné práce ľavá....obdivujem ľudí čo to vedia 😉

pohodacka
23. nov 2011

Baby zbožňujem cviklu,myslíte,že by som mohla dať už aj Neluši?Dnes mákuracie masko a zemiaky..by sa jej hodilo 😉

sliver
23. nov 2011

no v zilinskej nemocnici vladne chaoooooos
boli sme dnes na nožičky, síce sme mali ísť až 14.12. ale som sa spýtala jedneho kamoša doktora že kto nas ošetrí a on že sestrička 😀 tak my ich vyšetril dnes lebo on tiež robí iba do konca mesiaca...
no a vladol tam strašný chaos, strašne veľa ludí, všetci chcu byť ešte vyšetrení kým maju kým lebo nabuduci týžden možnu normálne zavrieť nemocnicu tak tolko dr. dalo výpoved....

zuzu100
23. nov 2011

Ahojte...straaaašne dlho som tu nebola...dnes som bola u gynekológa, urobil aj sono - povedal že nevidí pipíka 🙂

crazybabenka
autor
23. nov 2011

@zuzu100 no teda....ďalšia kočka do klubu....gratulujeme 😀 😀 😀

pohodacka
23. nov 2011

@sliver bože to je strašné s tými nemocnicami.Ja na jednej strane chápem,že chcú dosiahnuť zvýšenie platov a ešte kadečo iné,ale na druhej strane mi to príde nezodpovedné.Keby im bože chráň umieral niekto v rodine a musel by zomrieť,lebo veď ho nemal kto ošetriť,neviem,ako by sa imto páčilo.Oni si už nejako poradia,ale čo my?Je to strašné.V BA hotová katastrofa koľké nemocnice súohrozené,že detská onkológia nappríklad,pane Bože,nechcem si predstaviť tie detičky..ale nie len tie.To nie je normálne čo sa tu deje a čo táto skur.ená vláda dosiahla,špiny špinavé!Jáj,ale som sa namosúrila.Len pri predstave,že Neluša,alebo kto koľvek ochorie a nemá ich kto čo i len vyšetriť by ma asi šlahlo úplne. 😠 ☹ 😠
@zuzu100 super,gratulujeme.

crazybabenka
autor
23. nov 2011

no a máme všetko zbalené...môže sa ísť k starkovcom :D

buba78
23. nov 2011

@pohodacka dakujem.......som rada,ze mame za tym.........bolo to strasne dojimave...moja nasa je tiez vsade.ked idem na WC hned to zisti a ide
@sliver chodite do Ziliny?.........mohla si aj tu
@zuzu100 jej ahoj.......veru som aj na Teba zabudla..juj ,ale to uz mas za chvilu...dalsia baba?
@crazybabenka pekna....idete na navstevu?