icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

pohodacka
25. nov 2011

@crazybabenka jéé,Ty si zlatááá,dobre,dám vedieť,lebo mm sa chystá tento víkend na vohľady po obchodoch,tak uvidíme.Ale zatiaľ diki moc za ochotu 😉 😉
@sliver toto si nezaslúži komentár...čo je to za odborníkov???!!!Ja som v prípade smrti detí nekompromisná-smrť za smrť..aj keď nie celkom v takýchto prípadoch,skôrkeďmatka hodí dieťa do potoka a podobné 😠 😠

buba78
25. nov 2011

@crazybabenka do kelu......co si nepovedala skor......prave v pondelok sme kupili popruhy na sanky.....uz sa potrhlai kedze su este po nas a dat tolko za nove sa mi zdalo dost.....si podarena s dodanim sanok

pohodacka
25. nov 2011

@buba78 no,aj mne to prišlo také milé,že by ich poslala,zlatá.Len @crazybabenka moja,nezabudni si vodičák..vieš,Tebe je to Poľsko také osudové 😉 😀
Naše díte dnes spalo ráno o desiatej hodinku a odvtedy bolaplná energie hore..už som bola vyčerpaná.O siedmej zalomila.Som zvedavá do kedy.

janemari
25. nov 2011

@crazybabenka ja viem,že každe dieťatko je iné,ale ide o to,že ona sa ani nesnaží,skrátka ked ju položíš na chrbátik tak leží ako klát,síce dvíha rúčky,nožky,hrá sa s vecami,maximálne sa otočí na bok a to je všetko.Ani hlávku nedvíha hore skrátka ako poleno,kam ma dáš tam budem 😖 a ked je na brušku tak tiež hrá sa ale ,žeby sa zapierala rúčkami a dvíhala to nie a bud sa pretočí na chrbát alebo reve dovtedy kým ju nepretočím ja.Tak asi ako 4-5 mesačne deti. 😅

pohodacka
25. nov 2011

@janemari pre istotu sa opýtaj dr,nič za to nedáš.Možno Ti poradí nejaké cvičenia.Neviem,nerozumiem tomu..možno sa jej len páči,aby si ju obskakovala 😀 😀 keď ju posadíš,vie sama stabilne sedieť?

crazybabenka
autor
26. nov 2011

@pohodacka
@buba78 😉 🙂 😉
@janemari Jani ....možno v tom je chyba....že vie, že prídeš a pretočíš ju....na čo by sa ona mala snažiť....keď príde maminka....a dá ma tak ako chcem......naša to robila pri sadaní....na čo sa mám posadiť sama.....keď môžem zaričať na celý panelák mamina dobehne a posadí ma....a pritom sa vedela pekne posadiť sama.....tak som ju nechala 2-3krát vyzúriť....nehovorím, že plakala 2 hodiny....ale keď zistila, že plačom nič nevyrieši a nevšímam si ju....tak sa posadila a pekne hrala....akoby sa nič nedialo

crazybabenka
autor
26. nov 2011

@janemari a ak ju posadíš a stabilne sedí....že ju nemláti všetkými stranami....tak to zvládne v pohode

sliver
26. nov 2011

@crazybabenka - ešte pred cestou musíš skontrolovať stav na MK 😉
príjemnu cestu...

zuzu100
26. nov 2011

Ahojte, juuuuj strašne mám chuť na jednu kávu...mám doma 50%-nú...alebo radšej piť bezkofeinovú...alebo vôbec nepiť?

sliver
26. nov 2011

@zuzu100 - ako vklude si daj kavu
ja som dokonca musela piť kavu kvoli tlaku som mala "predpísanu" od dr. 😀 😀 😀
len sa to nesmie prehanať ale ja som pila jednu denne

sliver
26. nov 2011

dnes som dostala krasnučký darček 😉 😉 😉
myslíte že ho žužlem spravne???

janemari
26. nov 2011

@pohodacka
@crazybabenka sedí sama bez opory dokonca aj tancuje po sediačky a neprevráti sa.Ked ju postavim tak stojí,držím ju len za rúčky- dlane a ona poskakuje,alebo sa niečoho drží a stojí a ja ju len pridržiavam ak by padala. Ide o to,že ona sama nevyvíja aktivitu,skôr rečovo a komunikácia jej ide o 106. Včera sa prevrátila a sa zľakla tak úplne čisto povedal A jaj. sme zostali všetci v pomykove ,že čo to,úplne ako keby vedela rozprávať 😀
@sliver aká je krásna a tie vlasy,môžeš jej dať aj gumku na fontánku 🙂

crazybabenka
autor
26. nov 2011

@janemari neboj všetko príde....ona si to len musí "v hlávke usporiadať"
@sliver no podarená je 😀 😀 😀

pohodacka
26. nov 2011

@sliver spráávne správne,krásavička 😀 😀

sliver
26. nov 2011

tak idem po radu 😉
vy už prikrmujete tak budete vedieť lepšie ako ja, ja sa začínam pripravovať a pomaličky sa rozkukávam kde čo je...
a teraz ta otazka
Su na tejto stranke príkrmy lacnejšie ako v DMke? kuknite svojím odborným očkom 😉
http://www.feedo.sk/shop/uvodna-stranka.html

simi81
27. nov 2011

ahojte tak ja zajtra uvidím či sa k vám pridám

pohodacka
27. nov 2011

@sliver fúha,to je ťažko,asi ako čo...ale ak budeš objednávať s poštovným dáš možno za to viac 😖 😖 .
@simi81 jasné,že sa pridáš,držíme palce.
@crazybabenka tak sánky dostaneme od starých rodičov na Vianoce,teda Nelka 😉 😉 ale diki ešte raz.

crazybabenka
autor
27. nov 2011

@sliver no tak sú tam napríklad mliečko s kašou....to naša napr. vôbec nechce.....a tie príkrmy neviem....my kupujeme len príležitostne.....malej varím každý deň....a papá domácu stravu....ak ju nezabudnem doma 😀 😉 😀

buba78
27. nov 2011

@sliver potrva Ti kym zistis co je bude chutit........davam presnidavky coop.......kase som davala sunarku.......a hotove obedy jej nedavam,ale varim........nic ine Ti neostava len ist do DM a popisat

pohodacka
27. nov 2011

@sliver,súhlasím s babami,preferujem domáce varenie,nikdy nevieš čo tam je pomleté.Ale je pravda,že keď chcem zmenu a zrovna niečo nemám-napríklad nemávame králičie mäso..tak kupujem harmánka králičie s mrkvou a zemiakmi,je to chutné+každý deň výživy-striedam s bielym jogurtom.No a často chrume tie dlhé nesolené chrumky.

sliver
27. nov 2011

kočeny dakujem za vase nazory a vas cas...
ja isto planujem vyvarať ako diva len chcem mať aj nakupene ak by som ja nemohla variť alebo na cesty lebo stale sa pechorujeme kadetade...

sliver
27. nov 2011

ozi Sonka dnes poobede dostala teploty.... dala som jej čípok a už spinka od 17,30 tak neviem či už ma noc alebo čo je vo veci....
a vlastne ani neviem z čoho ma tu teplotu.... dufam že ju to prejde lebo v utorok sme akurat objednaní na vianocne fotenie 😒

pohodacka
27. nov 2011

@sliver júj,moje zlaté.Dúfam,že nebude choručká.Držíme palce.JamusímNelušu v Santa clausovskom oblečení nafotiť sama.Len ona sa nerada..akurát pozerám vo fotolabe nejaké pekné vianočné pozadie,dám tam Nelkinu fotku,krátky text a dám spraviť pohľadnice.Už som tam dávala robiť takú snehovú guľu vovnútri s Nelinou 🙂

sliver
28. nov 2011

ma teplotu 37,5 od včera... dr. povedala že počkame či sa z toho sama nevylíže ked je kojena... a že si mam dať viac Cčka a to sa dostane do mlieka... ale ako??? neviem ako mam zjesť viac Cčka
môžem pomaranče a mandarinky??? citrusy som doteraz neskušala....

@pohodacka - daj tip kde si davaš robiť pohladnice ;)

pohodacka
28. nov 2011

@sliver vo fotolabe,dá sa tam všeličo-kalendáre,veľké foto na plátno...ešte som neskúšala ani ja mandarínky..skús jablká napríklad.

crazybabenka
autor
28. nov 2011

@sliver ako maličká? je jej lepšie?

crazybabenka
autor
28. nov 2011

baby dnes sme kúpili v lídli takú somarinu na výrobu cukrovej vaty....dieta síce v prdeli....celý sme dolepení.....ale vrátila som sa do detstva 😀 😀 😀 😀

sliver
28. nov 2011

@crazybabenka - som to videla v letaku 😀 😀 😀 a ake to je? fakt robí taku vatu ako sa kupuje na kolotočoch?

Sonka žiadna slava... celý den mrnčí a teraz podvečer sa jej aj teplota zvýšila, celý den som jej nič nedavala lebo dr. povedala že pokial nemá nad 38 no teraz večer už mala 38,2 a tatína som poslala do lekarne pre homeopatika...
božinku zajtra sme sa mali ísť fotiť... ja neviem čo s tým, asi ju to neprejde dozajtra 😒 😒 😒

crazybabenka
autor
28. nov 2011

@sliver robí robí....a dali sme hnedý cukor....tak máme hnedú 😀 😀 😀
moje kuriatko krásne....skoré uzdravenie...posielame liečivú pusinu