icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
28. nov 2011

@simi81 tak ako pridávaš sa k nám?

Čo sa týka príkrmov tak ja som kupila len jeden v jednote a malej vôbec nechutil a mám pocit,že ju aj bruško bolelo. Varím jej doma,takže príkrmy nekupujem a ked niekam ideme tak jej beriem varené z domu,alebo nejaké ovocie,piškotku alebo mliečko.Zajtra ideme aj mi na kontrolu s tým uškom som zvedavá ako dopadneme. chcela by som ešte kúpiť jedny Tescové pienky kým sú v akcii.
@sliver Sonke skoré uzdravenie.

buba78
28. nov 2011

@crazybabenka super.....to by som chcela vidiet
@sliver a nemoze Cebion? to je vitamin C pre deti..ja to davam nasej od jesene do jari......my mame sopliky od soboty vecera.strasne noci........zajtra idem do roboty.....skore uzdravenie
@janemari co ste mali s uskom......nepamatam si

janemari
28. nov 2011

@buba78 ked som bola u dokiny nech ju pozrie kedže po stretnutí s ockom vyvádzala ako besna,tak zistila,že má troška červené v ušku,tak som jej dávala kvapky a ked som šla po 2 dnoch na kontrolu uško bolo v poriadku,ale druhé bolo trochu červené. Nebol to zápal ,ale preventívne kázala dávať kvapky do uška,potom fenistil a ambrobene.A zajtra ideme na kontrolu.

crazybabenka
autor
29. nov 2011

Presne ako píše Janemari....jednoťácke sú humus....malá mi ho nechcela....a aj s tých 2 lyžičiek čo zjedla....tak ju bolelo bruško..... 😒 😠

simi81
29. nov 2011

@janemari ahoj som u vás ale zatial len podľa krvi na sone nebolo este nič az o týžden takže ivf prerušené po pripravnej fáze 😀

sliver
29. nov 2011

tak to je sila, ja som sa akurat dívala minule v jednote že aj toto maju? oni už robia asi všetky výrobky...
kupila som si Cetebe a idem papať to a hadam trošku toho Cečka dojde aj do mliečka...
Sonka sa ma tak ako kedy... už mala stavy že sa smiala a hrajkala a do hodky revy a teplota 37,8 a to som sa už tešila že už je dobre...
buba tak soplíky nezavidím... ja mam z nich stres že to nebudem vedieť odsať tým vysavačom... ale ešte sme nemali

tiež si myslíte že pokial dieťa nema teplotu nad 38 tak jej nemam nič davať??? ja sa nemožem na nu pozerať ako sa trápi, plače a narieka...

u vas tiež tak mrzlo? tu je inak bielo, včera cez den +7 a teraz ked som vstala -4

pohodacka
29. nov 2011

@sliver vraj sa nemá dávať nič do 38,ale pokiaľ by bola mocnepokojná dala by som nurofen.Keď mala zo zúbku 37,8,dr m idovolila dať sirup nurofen-rýchlo zabral a bolaspokojná.Načo sana ňu pozerať keď ju niečo trápi? ☹ už je lešpe..skoré uzdravenie
@buba78 aj vám skoré uzdravenie..moja zlatá..soplíky nezávidím,Nelka už mala alergiu na mňa keď som sa blížila s odsávačkou.držte sa.V robote ok,už si zabehnutá ako"za starých čias"?

crazybabenka
autor
29. nov 2011

@pohodacka jeee moja....to je krásna zimná výbava.....to kde si kúpila....aj my chceme 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
29. nov 2011

@pohodacka a Neluška je zlatulinká aby som nezabudla 😀 😀 😀 😀

pohodacka
29. nov 2011

@crazybabenka dikiiii,robila mi jedna kámoška na mieru.Vyšlo ma to 14 €-ak chceš,daj mi miery hlavičky,farby aké by sa ti páčili-vyzistím či má a dám spraviť.A pošlem samozrejme.. 😉 😉

sliver
29. nov 2011

@pohodacka - krasnucka, ty so svojimi čiapočkami nikdy nesklames 😉
krasnučka je okaňa 😉

takže Sonke sa dnes zhoršilo, teplota ukazala čo nam je a hrdielko mame ako ohen, uplne sa sťažuje tak kvíli a take divne zvuky vydáva... všetko pchá do úst a strašne nerviky... už žiadne Agiii nehovorí lebo ju to ggggg aisi boli v krku, teraz hovorí úplne ine chraplave slovka teda zvuky....
zajtra ideme k dr., povedala že nemame davať lieky nech si sama podarí no neuspešne.....

pohodacka
29. nov 2011

@sliver moja zlatááá,držkajte sa...tiež sme presne mali toto-najprv nás nechala bojovať,nelepšilo sa,tak sme museli mať antibiotiká.Bože,už som zabudla ako sa volali-taký sirup s macíkom-zinat sa mi zdá.Síce pomohli,ale vracala a kakala všetko z nich.Chúďatonko malé ☹ ☹

pohodacka
29. nov 2011

@crazybabenka ešte mám jednu súpravku-tmavo fialovú hello kitty čo som jej dala robiť,ale nenosí ju moc,takže tú by som ti predala ak by si chcela..tá ma vyšla na 13 €,kľudne za 8 predám,mrkni ju..dám do albumu.

janemari
29. nov 2011

Tak dnešná kontrola dopadla dobre,sme zdravý a urobia nám aj poradňu a vážime 8460g a máme 72cm. Čo sa týka malej ide ex ide to riešiť psycholog. Pýtala som sa aj na pohybový vývoj,tak povedala,žiaden pavúk a dať drevenú ohrádku aby sa snažila dvíhať a v januári uvidíme ako to bude ďalej. Inak nebudete veriť dnes mi Laura povedala mama. Nebolo to žiadne mamama ,ale pekne mama a viac krát a ako písala @crazybabenka slzy v očiach 🙂

buba78
29. nov 2011

@sliver neboj odsavanie zvladnes..proste musis.........aj manzel dnes musel ,ked som bola v praci.......ano nema sa davat,ale dnes som jej vecer dala,aj ked nemala teplotu lebo bola cele poobedie umrncana....neviem ci ju boli hlavicka....ved aj ja si davam.....nech jej zoberie z prsteka CRP a ukaze sa ci antibiotika....chudatko
@pohodacka diky.......ano uz som zabehnuta....prislo to po dvoch dnoch....potrebovala som sa otukat
@janemari vidis dr Ta urcite ukludnila,ze ma cas.......musi dozriet mozog

pohodacka
29. nov 2011

@buba78 diki,čižmičky sú z internetu,často nakupujem z netu,je to aj lacnejšie,aj keď síce pošta,ale tak..A potom tu máme MAX-veľké nákupné centrum,tak ešte tam.Segra je v Anglicku a tiež jej dosť doniesla.To sú vecičky,že mi je až ľúto keď z nich vyrastie-nádherné a to ona hovorí,že je to tam také lacné,že tu by som jej za to kúpila tak ponožky.
@janemari no vy krásne priberáte,ste nás predbehli,super.Tak ex ide ku psychológovi?Nebude protestovať?Gratulujem k "mame",mňa Nelka dojíma každýmdňom tiež.Aká je pozorná,zlatá.Keď sa jej niečo needarí,tak kričí adada,adada-ale ten tón-to sa nedá napísať 😀 😀 alebo keď pustím spievankovo ako spieva-nemá chybu 😀 😀

janemari
29. nov 2011

@buba78 ukludnila a uvidíme ako to pôjde ďaľej,ak by sa do januára nič nezmenilo potom by sme to riešili. Zajtra donesieme drevenú ohrádku a budeme vidieť,ako sa jej bude dariť.
@pohodacka tak aj Laura doteraz len výskala a bola samé gggg maximálne gigi.Dnes ked sme prišli z vonku a išla som ju vyzliecť,som ju položila na gauč a vtedy to povedala,a hovorila to aj ked ju nosil starký na rukách.

crazybabenka
autor
30. nov 2011

@pohodacka jeee ďakujem moja....ja zháňam takéto s kvietkom....je to úžasné....pomeriam malú a dám vedieť 😀 😀 😀
@sliver rýchle uzdravenie 😉

pohodacka
30. nov 2011

@crazybabenka dobre,daj vedieť nech sajej popýtam aj farby aké sa Ti páčiaa.Tiež som bola nadšená,je to strašne bohové 😀 😀

pohodacka
30. nov 2011

@crazybabenka môžem jej povedať také isté ako robila pre Nelku-veď sú cca rovnako staré.Ale pre istotu odmeraj.

crazybabenka
autor
30. nov 2011

tak obvod hlavičky 17 na výšku 13....ale neviem či som dobre odmerala....tak skús posúdiť....či je to nejak aspoň približné k Neluškiným mieram.....ja neviem ...aby to mohla nosiť cez zimu....a ak sa neurazíš....tak by som chcela takú kombináciu ako máš ty....je to úžasné

pohodacka
30. nov 2011

@crazybabenka vybavené,jasnéééé,dáme to istéé 😉 😉 😉

sliver
30. nov 2011

no tak mame ATB 😒 dr. povedal aže dobre že som prišla lebo že to ma fakt horšie....
chudatenko moje

@buba78 - tak makaš 😉 moj drahý tvrdí že isto nevydržím doma tri roky ale popravde nechce sa mi ešte vratiť 😉
@janemari - to je krasne ked ti už rozprava mama, užasne 🤐
@pohodacka - poslala som sa ti na FB 😉

janemari
30. nov 2011

@sliver želám skoré uzdravenie,ešte dobre,že ste to zachytili v počiatkoch.

sliver
30. nov 2011

@janemari dakujeme, super je že tvoja je už zdravučka
ved aj moju to prejde, ved male deti bývaju choručke len je to hrozne sa na nu pozerať... ja sa trapim viac ako ona...
Laurinka je riadne babizna... to mas co nosiť take tažke mimčo ;)

crazybabenka
autor
30. nov 2011
pohodacka
30. nov 2011

@sliver mojemalé zlaté..to verím,keď mala Nelka teplotu po očkovaní,ja som trpela za ňu-ona sa jašila,bláznila,nič jej nebolo a mne furt doplaču,že bože,ona má horúčku 😀 😀 doplašená jak...rýchlo sa uzdravte!!

pohodacka
30. nov 2011

@crazybabenka @buba78 dávate babám rožky?Dnes som jedla dva a v obidvoch asi 1,5 cm také drótiky ma pichli do ďasien!!!!!Ja som mala dosť-keby v jednom-pochopím náhodu,ale voboch rovnaké drótiky!!!!No ešte že malej dávam chleba.Ja by somjej aj dala rohllík nech žuje,ale kámoškin malý si raz odlomil kusisko a dusil sa dlho a teda dosť.Ja som stále z toho nejaká do.kakaná,trhám jej do úst kúsky chlebíka..

buba78
30. nov 2011

@pohodacka pre boha.ani nevrav...obcas dam,ale som pri nej......to bolo od ktorej pekarne.......povedz to v tom obchode nech ich na to upozornia

bbtina
30. nov 2011

Kocky,ked ste boli v 3 mesiacoch na ockovani,mali vase baby uz zahojenu ranku po TBC ockovani. Dominik ma stale v tej ranke hnis a vraj ked je takato,tak by ho nemali ockovat,az kym sa to uplne zahoji!?