icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
2. dec 2011

baby viete čo sa stalo....ako som s toho dosť mimo....Doc. Tomáš nedobrovoľne skončil v Iscare....neviem ....čo si mám o tom myslieť....podľa mňa centrum stratilo svoju dušu....a už to nebolo čo to bude....neviem či nájdu niekoho takého kvalifikovaného ako on.....aj keď nechcem spochybniť odbornosť tých čo tam ostali.....ale mi za našu maličkú ďakujeme práve docentovi....a kam pôjde on pôjdeme aj my

pohodacka
2. dec 2011

@crazybabenka ja má stále šok odkedy si mi to napísala.Neuveriteľné,takého doktora somza svojich 30 rokov v živote nezažila-anjel-vysvetlil,poradil,ukázal.Ja som z neho bola hotová.Okamžite odtiaľ beriem mrazáčikov.Ako píšeš..pôjdem tam,kde bude on.A nech sa niekto hanbí čospravil a potom banuje,keď vyrazili noekoho,kto im doniesol najviac pacientiek a spravil nemocnici meno.Ja nemám slov proste.To je na dlho..šok..pozdrav hokeď budete volať.Hneď by som mu napísala,ale keď už nemá ten mail.Ja som s ním písavala len maily.Dokonca aj o MK sme písali...

buba78
2. dec 2011

@crazybabenka gratulujeme

sliver
2. dec 2011

@crazybabenka - cooooooooooooooooooooooooooo
a to prečo???? čo znamena že nedobrovolne????
za kým pojdeme? to už nema dovod tam ísť.....
ved keby nebolo jeho nemame našu Bublinku ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

buba78
2. dec 2011

@crazybabenka coze?????? tak to je uz sila.....odkial to vies.......ved buduci tyzden som chcela zas ist pozriet a zaniest fotku z 1.rocku..........nevies kde isiel?.....on je clovek stcoreny na toto povolanie.......dodava parom silu,ze to vyjde a treba bojovat.......nebyt jeho, tak nemame nasu princeznu..je aj velky sympatak.......vela casu obetoval praci....zdokonaloval sa v zahranici a jeho rodina bola bokom.....som z toho v soku.......kde mu mozem napisat

crazybabenka
autor
2. dec 2011

@sliver napíšem ti na fb

sliver
2. dec 2011

@crazybabenka - oki, cakam
mam pokazený celý víkend, to je hrozne.....

crazybabenka
autor
2. dec 2011

@buba78 viem to z dobrého zdroja...a na protest proti jeho výpovedi dala výpoveď aj hlavná embryologička Filová....ja som bola tiež z toho hotová

sliver
2. dec 2011

@buba78 - škoda že sme mu nestihli zorganizovať to stretko, mal by z nas radosť keby sme mu tam nabehli s našimi buchtičkami....

buba78
2. dec 2011

@sliver veru mas pravdu........prave som na to myslela.......snad sa nam podari ho skontaktovat a dame stretko s nim v cukrarni a deturencami

crazybabenka
autor
2. dec 2011

@buba78
@sliver baby nebojte sa....stretko bude....dohodneme to..... 😉 😉 😉

sliver
3. dec 2011

ahojte, takže už mame pokukane aj nejake rozpravky... ako bola teraz choručka tak kludna bola iba pred telkou v hojdačke... a víťazom NAJ rozprávky sa stáva.......................
Hlada sa Nemo
Miluje tu rozpravku, dokonca aj choručka sa dokazala tak milo usmievať na velkeho Nema s Doris... fakt krasne...
No a uplne najhoršia rozpravka je Shrek 😒 sa hoo zlakla a vobec sa jej nepačil 😖

crazybabenka
autor
3. dec 2011

@sliver ja malej chcem zohnať alvina a chipmankov....čo dnes pôjde na markíze...ale u nás je č1 spievankovo

sliver
3. dec 2011

@crazybabenka - aj u nas vedie spievankovo ale mne už z toho fest šibalo a spievala som si dokola takto piju vodičku hore kukaju tak som potrebovala nachvílu ho nepusťať... už som to psychicky zvladala...
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

buba78
3. dec 2011

baby uz mate deticky zdrave?....nas sa ta nadcha drzi uz 6 den........chudatko moje dycha ustockami.....uz je z toho nervozna

sliver
3. dec 2011

@buba78 - božinku chudatenko, aj jej niečo davaš? chodíte von či ste iba doma?

moja sa už z toho dostava, síce dnes sa jej začalo trošku horšie dýchať ale stale to je slabunka nadcha, stale dýcha noštekom len fučí ako ježek
hrdielko už lepšie a clekovo je o kus živšia...
dnes mame navštevu a ani si nikto nevšimol že je chora pokial som im to nepovedala...
tak som happy a zajtra pojdeme na chvílku aj von, nech je trošku na čerstvom vzduchu...

buba78
3. dec 2011

@sliver stale chodime von a teraz pocas choroby.......stale odsavam..davam nasivin a quixx a fenistil kvapky.....nenechala by som ju bez liecby

pohodacka
3. dec 2011

Čaute baby.bože dnes aký škaredý zážitok.Všeličo sa stáva,ale vážme si,že sme zdravé...išli sme na výlet do Treenčianskych Teplíc a cestou taká strašná havária-dve sanitky,hasiči,2 policajti-zastavená premávka,tak mm išiel vyzistiť,či máme čakať alebo sa otočiť..a zbadal dievčatko v sanitke malé ako plače áááuuuu a kde mám moju maminku???Tú mm nevidel,len tam tí vodiči rozprávali,že niekoho v sanitke oživujú.Bože-čelný náraz,jedno auto rozbitý "predok",druhé v jarku ale totálne na franforce-rozpolené.Ani nevieme čo -či bol nebodaj mŕtvy,policajti nás vyháňali..že sa máme otočiť.Po hodine sme išli opäť a stále zablokovaná cesta a blikala tam ďalšia sanitka.Baby,vážme si zdravie,svoje,svojich blízkych a DÁVAJTE SI NA SEBA POZOR!!
Nech nerobím depresívnu náladu-zajtra ak nebude Nelka spinkať teším sa o 4na námestí sa rozsvieti veľký betlehem a príde Mikuláš 🙂

sliver
3. dec 2011

@pohodacka - - jojo mudro vravíš a preto žime tento život, užívajme si čo sa da pokial sa da 😉

my tiež pojdeme na namestie si navodiť vianočnu atmošku na trhy do Vrutok 😉
prvýkrat vonku po chorobe tak sa tešíííííím

buba78
3. dec 2011

@pohodacka boze strasne..........uzite si zajtra pekny den

pohodacka
3. dec 2011

@sliver
@buba78 diki,len hlásia pršať,dúfam,že sa to ešte trošku zdrží nech to nezrušia.U nás ešte nie sú vianočné trhy,chcela som ísť pozrieť do BA,segra tam študuje na výške a hovorila,že je tam super atmosféra.

sliver
3. dec 2011

u nas teraz prší 😒 😒 😒
a ja som sa tešila na tie trhy, dufam že to prejde.... ved mam ísť po týždni väzenia doma von.... chcem ísť von....

pohodacka
4. dec 2011

@sliver no,aj u nás prší...som zvedavá ako to dopadne s Milukášom ☹

crazybabenka
autor
4. dec 2011

u nás tiež prší...ale dúfam, že keď pôjdeme v utorok na mikuláša....tak bude všade plno snehu

sliver
4. dec 2011

no tak to u nas ešte nebude sneh.... to je ešte daleko....

@buba78 - nevieš mi odporučiť babyplavanie v MT? chcem začať chodiť no zatial to tak vyzera že budem asi chodiť do ZA....

buba78
4. dec 2011

@sliver byva v Košútoch na Hurbanovej skole pre deti od 5 mesiacov....cislo 0902419909.......moja sestra chodila dva mesiace......chvalila si..my sme nemohli.....nejako sme si to nemohli dovolit......je to biedne,preto som zacala pracovat...........niekomu sa to zda zavcasu,ale co mame robit......ani po tomto si nemozme vyskakovat,len prilepsit..........zavolaj jej hocikedy

sliver
4. dec 2011

@buba78 - jojo toto som aj ja nasla http://www.fitklub.sk/ no ja som myslela či ešte niečo ine... lebo mne trošku vadí že je to dvakrat do týždna vždy utorok a stvrtok....
v ZA je aj raz do týždna a tým pádom dlhšie plavaš... takto by mi tých 8 hodin stačilo iba na mesiac... a ešte tam sa da aj cez víkend čo zvažujem... tak ak nič ineho nie je tak asi pojdem tam... ale neva, aspon budem mať dovody kuknuť starých známych 😉
to ti verím že nie každý može ísť... s peniazkami to je tažke... ja chcem poprosiť rodičov aby to malej zaplatili podstromček... že radšej ako jej kupovať kopec hračiek a oblečenia...

janemari
4. dec 2011

Tak až dnes som sa konečne dostala poriadne na net a mám dosť,čo tu čítam o doc.Tomášovi. A ako tu už odznelo ked odišiel on odišla duša tohto centra a nech tam príde ktokoľvek po ňom,nezáplata to miesto. Som rada,že som ho spoznala a že aj ked ivf nevyšlo určite má svoj podiel na tom,že mám drobca.

buba78
4. dec 2011

@sliver nic ine nepoznam.......to mas dobre premyslene s darcekom
@janemari mas pravdu........ako bolo cez vikend u Vasich..chodis pravidelne?