icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

zuzu100
9. dec 2011

Ahojte, už tretí deň, straaaašne kašlem....Bola som u obvodnej, ktorá vypísala Bioparox a povedala aby som kúpila ešte niečo na vykašlávanie, čo môžu aj tehotné. Dali mi škorocelový sirup..má niekto skúsenosti s týmito liekmi?

crazybabenka
autor
9. dec 2011

@zuzu100 moja vôbec....držím päste...aby to rýchlo prešlo

zuzu100
9. dec 2011

Bojím sa , či nejak neškodí malinkému v brušku, keď stále kašľem, nemôžem sa poriadne nadýchnuť, hneď ma dusí kašeľ, vlastne mi v tom brušku musí stále nadskakovať. 🙂 Zaujímavé je, že noc prespím úplne v pohode bez zakašľania.

pohodacka
9. dec 2011

@zuzu100 ánooooooooo,presne ten skorocelový sirup som brala na kašeľ aj ja-pretehotné a stresovala som či kašel neublíži malinkej a neboj,bola som upokojená,že to na ňu absolútne nijako nedolieha 😉 tak neboj,ešte sámdocent mi povedal,radšej vyliečiť kašeľ,o ktorom dieťa ani netuší ako dostať chrípku s horúčkami-horúčka by už mala vplyv aj na bábo.Tak sa pekne lieč sirupom,skoré uzdravenie.

sliver
9. dec 2011

@zuzu100 - ja som našťastie nebola chora ale kašel by som asi riešila aj cibulovým čajom... to je klasika na kašel, to som bravala aj predtým kým som nebola tehu....
síce to hnusne chutí, moj drahý mi vždy nadaval že to nevypije ale nakoniec vypil a prešlo... a podla mna cibula nemože maličkemu nijak ubližiť.... pri kojení to už neviem neviem ako by znašalo mimčo tolko cibule 😀
ozi a čo to bude??? dievčatko či chlapček?

pohodacka
9. dec 2011

@sliver čo fotočky?
Baby moje,ruky ma bolia-naše dieťa sa naučilo dávať pápá,z okna máme výhľad na koľajnice,tak všetkým vlakom dávame pápá,samozrejmeju mámna rukách,tak mámdosť pre dnešok 😀 😀 😀

pohodacka
9. dec 2011

@crazybabenka tvoja bambulka bude mať najbližšie rôčik.Budeš mať na jej oslave pre ňu aj kadejaké tie ozdôbky-na hlavičke,taniere"-toto som myslela -----

http://www.myparty.sk/kategoria/3465/1--NARODEN...

ja by som to chcela,ale pre boha to je aké drahé,nevieškde by sa dalo niečo také lacnejšie?

sliver
9. dec 2011

@pohodacka -- jojo ale akosi dnes nič nestíham.... som akasi fest zamotana.... ale je to v poradí ;)
inač sme mali dnes zase prvenstvo 😀 😀 😀 😀
teda ja 😀 😀 😀
mam svoj prvý cucflek v živote 😀 😀 😀 no od svojej dcery, žiaden frajer ani tajný milenec 😀 😀 😀
sa mi tak prisala na ruku a začala žužlať až mi ostal cucflek, to je ina sranda, už vidím ako sa mi bude drahý rehliť že ked on chcel tak som sa branila a jej dovolím všetko 😀 😀 😀

sliver
9. dec 2011

tak tu su 😉
ešte mame fotky kde sme cela rodinka ale to tu nedam...

crazybabenka
autor
9. dec 2011

@pohodacka fuuu no ešte som nad tým nerozmýšľala....ale asi by som už mala 😉 no uvidíme...ideme niečo popozerať 🙂

crazybabenka
autor
9. dec 2011

@sliver moja krásna babula...taká je krásna 😀 😀 😀

buba78
9. dec 2011

@sliver krasnucka je.......nezvaluj vsetko na malu......priznaj sa
@zuzu100 prajem skore uzdravenie

buba78
9. dec 2011

@janemari pre boha .......strasne co sa s nou deje.....nikdo mi nechcel verit preco cez den nestiham pri nej varit,lebo ma obdobie ked chce byt len na rukach a ja nevladzem ju na rukach a varit....stale robim vsetko po veceroch

buba78
9. dec 2011

baby,ale ste tu toho popisali.......nestiham citat.....aj nasa noc katastrofa....najprv romantika po dlhom case a nakoniec ,ked bolo uz cas spat vstala malinka a nemohla spat do pol druhej......super vyspata do prace....nastastie idem az na pol deviatu.......asi ju bolelo brusko.....malo kakala.bola zapecena....v stredu sme skusili trosku cokoladky z certika.....uz nebudeme.....maminka s tatom pojedia sladkosti z mikulasa.vraveli sme,ze nech nekupuju......tato vravi,ze cely den je uplakana.....tie zubky nie a nie vyjst..idem varit,aby som zajtra oddychovala...pojdem s nou na prechadzku a tato nech da byt do poriadku...nech vie co je to.snad to do 2 hodin stihne

sliver
9. dec 2011

@buba78 - to ja si život bez čokolady neviem predstaviť :((((
ale vlastne papkam skoro všetko, len minule som si dala kalerab a bola trošku mrzuta ale ja ju naučím aj na to 😉
my ideme cez víkend navstevovať.... najprv v sobotu u nas... ešte je vela ludí čo u nas neboli a chcu kuknuť dom 🙂)) a v nedelu ideme k rodičom ukázať princeznu 🙂 🙂 🙂
božinku moj mm ide už dve hodiny zo ZA do MT ☹ ☹ ☹ ☹ nenávidím Strečno ☹ ☹ ☹ ja už chcem aby bol domka pri nas.......

buba78
9. dec 2011

@sliver ja moju uz nedojcim mesiac......u malych deti cokolada sposobuje zapekanie......aby ste neboli obkukany....veru ani mamina nenavidi idt zo Ziliny....nech uz je doma

buba78
9. dec 2011

@crazybabenka vy uz musite mat snehu,ked zas snezi

sliver
9. dec 2011

@buba78 - čo je "obkukany"???
ja milujem sladke (to potom aj tak vyzeram) a stolicu ma stále...

janemari
9. dec 2011

Tak dnes som skončila skôr,ale makala so mcelý den ako fretka 😀 Zajtra máme oslavu tak som vypekala,len malá dostala soplíky,tak uvidím,či nakoniec tam aj s nou pôjdem 😔 ,len aby nemala teplotu. Nasadila som jej kvapky do nosa Libenar,Fenistil aj Ambrobene.Ale tečú jej ako z vodovodu,nestíham utierať. A to si viete predstaviť ako som piekla,malú na rukách,jednou rukou dávala plech do rúry a dávať pozor ,aby sa malá nepopálila.A večer som zistila,že som zase celý den nejedla 😅 Dnes som si doniesla od kamošky makety na ozdoby na okná sobíkov,stromčeky také detské motívy,tak ked bude chvíľa času pustím sa do vystrihovania a vyrezávania. 🙂

buba78
9. dec 2011

@sliver urieknuty.....prepozrety

buba78
9. dec 2011

@janemari dobre si urobila....ja tiez davam fenistil....hedelix na preliecenie hornych dychacich ciest....nasivin kvapky a quixx......je to slane na zvlhcenie sliznice...reklamuju to..a hlavne odsavat a vyssie pod hlavu.........my uz skoro nemame.....som hotova,ked ma sopliky......no ja nezabudnem,ze som nejedla.bolo by mi zle.skore uzdravenie

janemari
9. dec 2011

@buba78 uvidím,aké bude mať soplíky teraz,ale ak mi nebude stačiť tá moja nepodarená odsávačka budem musieť kúpiť tú na vysávač.

crazybabenka
autor
10. dec 2011

@buba78
na čo je dobrý hedelix....lebo my tiež od včera soplíme ale strašne....dala som jej nasivin....a vyplachujeme libenarom

crazybabenka
autor
10. dec 2011

@buba78 a sneh....no ešte je....ale uvidíme dokedy....lebo celú noc lialo ako z krhly

buba78
10. dec 2011

@janemari ta na vysavac je ozaj perfektna.....viem,ze mas financne problemy vacsie ako my.....je mi Ta velmi luto...preto osm zacala pracovat 4krat do mesiaca.okolie sa na mna diva,ze ved je este malinka,ale co mame robit..snad Ti rodicia pomozu na tu odsavacku.je to najlepsia investicia.potom ju denne vyvaraj,aby sa nicili bakterie

buba78
10. dec 2011

@crazybabenka hedelix je bylinny na kasel......dava sa aj ked ma dieta sople.....kazala nam Dr..lebo sa preliecia horne cesty dychacie a tam spada nostek......neviem ci libenar nie je slaby....opytaj sa na to v lekarni a ten quixx

sliver
10. dec 2011

ako vidím že tu mame malu nemocnicu 😉
tak sa aj my pridame 😉 a PROSIM O RADU
mame take flaky na jazyku z toho ako všetko strašne pcha do ust... ale ja neviem zabezpečiť aby bolo všetko uplne čiste nezavadne... lebo to je len sekunda a ma všetko v ustach a najviac ruky, tie si vie strčiť až k mandliam 😀 ale hlavna vec že ju všetko zaujíma tak všetko najprv ochyta a potom sup do ust....
davala som tu fialovu vodičku a ta nepomohla, stale sa jej to zvačšuje....
mam s tým utekať v pondelok k dr.? už mit o príde že som tam stale s každou kravinou 😒

crazybabenka
autor
10. dec 2011

@buba78 ďakujem....pôjdem kúpiť 😉 lebo soplíky máme ako traky

crazybabenka
autor
10. dec 2011

@sliver no ja sa riadim heslom...radšej 2x zbytočne....ako raz neskoro....

buba78
10. dec 2011

@sliver neber,ze chodis s kazdou kravinou.....do roka treba chodit..ma to belave?.podla mna ma soor-mucnivku z antibiotik alebo ma to mliecko..kludne si prevar vodu a stetockou postahuj...boze mi uz konecne nemame sople....ja som do pol roka mesacne dezinfikovala vsetky hracky a plysaky prala...a musi sa stretavat s bakteriami.su vsade okolo nas aj na kozi hlavne ruk