Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@buba78 presne ten nasivin mám....stojí niečo cez 6 euro....s tým kvapkadlom som nikdy nevedela...koľko som jej dala
ahojte babenky len aby ste vedeli že docent .Tomáš odchádza do Londýna včera som bola v Iscare v BA a tam mi to povedali 😉
@bbtina áno bola som u doc.Válkyho ale musí odíst aj on čo som bola velmi sklamaná 😒 ale má svoju ambulanciu tam ma pripraví a iui mi bude robit v Iscare 🙂 škoda že docent už nie je v Martine ani ja tam nebudem nikoho posielat a babenky písali že to tam už je ako na bežiacom páse tak nič moc 😒
baby môžem Vám potvrdiť....náš doc. odchádza do Londýna....ja ani nemám silu odpísať všetkým babám na ich IP...ide mi naozaj srdce odtrhnúť....naša nádej na druhé bábätko odchádza spolu s ním ☹ ☹ 😢 😢 😢 😢
Tak baby dnes bol suprový den.Nakoniec drobcovi soplíky ustáli a boli sme na tej oslave.Myslela som ,že bude len nejaké rodinne posedenie a nakoniec to bolo v reštike s DJ super muzičkou.Malej sa strašne páčilo,vytancovaná,vyobdivovala všetkých a všetko a nakoniec vonku pred reštikou boli vianočné trhy a mikulášsky den,tak sme stihli aj druhý krát Mikuláša 🙂 Drobček už spí a je plná zážitkou,dokonca nemala problém ísť na ruky ku komukoľvek a čo ma prekvapilo páčila sa jej mama jej krsného otca.Videla ju len raz v živote ,ale ked prišla za nami hned za ňou naťahovala rúčku,smiala sa,skrátka pohoda. Darmo dieťa vie vycítiť ,kto je aký človek. Čo sa týka dr.Tomáša je mi ľúto,že odišiel tak ďaľeko,ale určite tam nebude dlho a o vaše ďaľšie bábetka sa postará ked sa vráti.
@crazybabenka bože,to nemyslíš vážne... ☹ ☹ čo my s tými mrazáčikmi?Ešte som mu písala,že ich zoberiem a dám k nemu ak otvorí v MT ďalšie centrum alebo nejakú ambulanciu.Zlatý-súhlasil.Aby som nebola sebecká,zaslúžisi to najlepšie,keďže je najlepší on sám.On je PÁN doktor.Neboj,veď vám sa to nakoniec podarilo prirodzene,určite sa podarí aj druhé.Normálne mámpokazený večer.Bože,aká som šťastná,že sme tovôbec stihli,že tu práve pri mne búva ten náš poklad-vďaka nemu.Akurát mi mm hovorí,že sme nestihli Nelke ani predstaviť uja,vďaka ktorému je tu..prajem mu,nech sa mu tam darí,ale zároveň budem dúfať a veriť v jeho návrat..
@crazybabenka mne to včera povedal doc.Války v Bratislave že doc.Tomáš odchádza do Londýna 😒
@tinka9075 a mne to potvrdil sám docent ☹
@crazybabenka ja som bola včera v šoku ked som to počula 😒
Ahojte, dobré ráno...čože??? 😨 😨 😨 Doc.Tomáš odchádza? Prečo??? A ja posielma do Martina moje kamošky kvôli docenta...
@zuzu100 no minulý týždeň musel nedobrovoľne odísť s centra a angličania po ňom chňapli ako "po teplých rožkoch" naša strata ....ich zisk
Nedobrovolne odísť??? Boh vie čo sa stalo....
@zuzu100 nie len Boh....ale všetci si vieme domyslieť...stačí povedať prachy
@zuzu100 teraz nemyslím, že on zobral úplatok.....ale že vraj do centra prinášal malý "zisk"
je mi luto,ze odchadza tak daleko,ale zas si to zasluzi z celeho srdca a prajem mu to velmi,dolezite je,ze si ho tam budu vazit,clovek to potrebuje,jemu nikdy nezalezalo na peniazoch,ale radosti buducich rodicov.....vsetci dobry lekari odchadzaju do zahranicia a tu si ich stat nevazi.jasne,ze potom nemame dobre meno v zahranici.snad sa vrati a otvori svoje centrum a vsetci ho budu zas vyhladavat a ine centra zaniknu
ahojte baby ..do londyna???no do prdky to je pekne daleko.a to aj jeho rodina ide snim??
Vidíte babenky o čom je celý Iscare?len o prachoch docent musel odíst lebo prachy centru neprinášal nikoho nenútil do ivf ale skúšal najprv iui vedeniu je jedno kolko báb bude tehotných hlavne že sú peniaze 😒 toto je hnus ☹
@crazybabenka - neboj podarí sa ti aj druhýkrat prirodzene 🙂 isto!!!
@pohodacka - ani ja neviem čo idem robiť s našimi mrazačikmi 😒 😒 😒
My sme našťastie stihli Sonku ukazať, bol taký šťastný, ju stále dvíhal hore do "obklakov" a som vtedy povedala že "Sonka toto je tvoj prvý tato a jemu vďačíme zato že si tu" a on slzy nakrajíčku....
Ja som asi divna ale ja mu strašne prajem ten Londýn, hlavne nech je šťastný a spokojný... my sa to už nejak prežijeme... všetko prebolí 😉
takže kočky hlavy hore 🙂
Vianoce: ja som bola dnes u rodičov a maju ešte moje sanky!!!! juj aka som rada lebo som dnes kukala že "SUPER" akcia v tescu 63 ečiek s ohradkou, no čo su šiši???
@crazybabenka - ty by si ich mohla normalne voziť z PL a predavať u a ešte aj zarobíš 🙂 🙂 🙂
@sliver 😉 založím si na to firmu 😉 😉 😉
@sliver
@pohodacka baby naprv som bola smutna,ze nemame mrazacikov,ale teraz som rada,ze to nemusim riesit......kolko ich mate...sliver ja mu to tiez velmi prajem i ked som chcela pre nasu surodenca...no co uz.....mozno pride ani nebudeme vediet ako alebo sa s tym budeme musiet zmierit...dufam,ze dnesna noc bude konecne normal....uz tri noci spala pri nas a zas nemohla zaspat od pol desiatej do jedenastej......spia baby s Vami
@crazybabenka spi mala s Vami?
my mame 5 mrazačikov... no ja som ich akurat chcela dať zničiť lebo moj drahý sa vyjadril že druhe dieťa nechce mať no ked prišlo k činu že tam mame ísť obaja a urobiť to tak sa sekol a povedal že nech ešte počkame či nahodou nezmení nazor.... tak čakame 😀 😀 😀
nie Sonka spí v postielke, ešte ani raz nebuvala pri nas.... my by sme sa asi nevyspali lebo by som sa fest bala že jej niečo urobím a moj drahý sa vyjadril tak isto... iba nadranom ked už vstava tak ju zoberiem ku nam do postele na všetko okolo kuka a naramne sa jej pačia periny a obliečky, hned ich chyta a žužloší 😀 😀 😀
@crazybabenka to by si mala istý zisk
Ja ked som sa rozhodovala pre centrum veľmi som nechcela ísť do Iscare,lebo som počula o tom v BA a čo som počula bolo len o peniazoch.Dokonca jednej známej robili 3 krát IUI a ked im to nevyšlo,tak im povedali na rovinu,že čo čakali,že u nich IUI nemôže nikdy výjsť,lebo mali nejaký problém.Tak si zoberte,ked robia zákrok s vedomím,že to nemá význam,len aby zinkasovali 😠 Bola som rozhodnutá pre Helios,moja gyn.mi však odporučila Iscare a nakoniec som si dala poradiť a som rada,že som ju poslúchla.Lebo stretnúť takého človeka ako dr.Tomáš a celý jeho tým bolo senzačné a na takých Ľudí sa nezabúda. Aj ja som odporúčala všetkým toto centrum,ale od teraz im ho už neodporučím.Jediné čo budem môcť povedať,už je to centrum ako každé iné,už je to len na vás kde vám bude vyhovovať chodiť. 😖

@crazybabenka ja sem ten quixx kupila,lebo je najslansi od inych morskych sprejov....vzdy jej to vstreknem po sediacky pred odsavanim,aby sa lepsie odsavalo...potom odsajem a zas za chvilu vstreknem,aby jej sliznicu zvlhcilo a odpuchla .....inac som si kupila nasivin co davkuje kvapky a je bez konzervacnych latok....je drahy.je vo flasticke ako spreje....lepsie sa podava ak ked bol v tej sklenenej flasticke.....ked citam,ze maju vase babule sopliky az mam zimomriavky.......my vzdy bojujeme s nimi dva tyzdne