icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

pohodacka
23. dec 2011

@simik22 ppošlem ti do IP na neho súkromný mail-píšem s ním,aj dnes sme si priali Vianoce 🙂
@buba78 ďakujemeee,aj vám všetkým babám a celým vašim rodinkám krásne Vianoce plné pohody,radosti a lásky!!
Tak ja som dnes makala,byt sa normálne leskne/len dokedy/ 😀 😀 ,šalát mám hotový,zajtra kapustnica a miesto kapra máme lososa.Napečené som doniesla od svokričky za celú krabicu,balíčky pripravené,no môže byť už zajtra.Nesmierne sa tešíme,prvé Vianoce s naším chrústom 😉 A ešte aj sneží,no čo si viac priať? 🙂

crazybabenka
autor
24. dec 2011

Babulky moje virtuálne....všetkým Vám prajeme krásne prežitie VIANOC....veľa lásky,zdravia, porozumenia a Božieho požehnania....nech sa tým naším drobcom všetko zlé vyhýba.....posielame obrovskú pusinu

pohodacka
24. dec 2011

ĎAKUJEME!!!Aj my sa už po niekoľký krát pripájame-ja i s celou rodinkou prajeme nááádherné Vianoce všetkým!!

pohodacka
24. dec 2011

Tak čo baby,poslúchali ste?Ježiško sa zastavil aj u vás? 🙂 😉

buba78
24. dec 2011

my sme dnesny den zacali teda krasne....isli sme na pohotovost.......v noci sme riadne nespali.....plakali.teplota 37,7...kasel ako na laryngitidu.....tatinko v 24....vraj je to zo zubkov.....trosku soplik tecie......len od teploty a hedelix na kasel..dychanie ciste i ked ja pocujem chrapotanie.....potom sme bezali dedkovi dat infuziu..pomalicky mu zaberaju........odmietol ist do nemocnice..vraj ma dcerku,ktora sa postara..este do pondelka....radsej by som bola keby isiel do nemocnice....viac by mu dali,lebo doma sa to nemoze....nemocnica ho neminie pri jeho diagnoze...je cas ist spat.....esteze manzel dal do poriadku kuchynu

buba78
24. dec 2011

@pohodacka jezisko bol......len doniesol to co som pokupila

pohodacka
24. dec 2011

@buba78
dedkovi skoré uzdravenie a samozrejme aj Olívii.My sme presne mali zo zúbkov tiež soplíky a teplotu 37,7,,trvalo to necelý týždeň..držte sa.
Tak u nás Ježiško bol a zdá sa,že mamina s Nelkou veeeľmi poslúchali 😀.Tatík tiež síce poslúchal,no ale ten mal skromnejšie darčeky 😉

buba78
25. dec 2011

@pohodacka dakujeme........nestras,ze tyzden..........pochval sa cim Vas obdaroval..........to len my dve sme tu?

crazybabenka
autor
25. dec 2011

no Ježiško bol štedrý...všetci sme poslúchali....malá bola taká vybesnená, že do postele doslova odpadla :D

pohodacka
25. dec 2011

@buba78 Nelka sánky,detský notebook,loptu,súpravu,baranicu,pančušky,hračky a € od dedkovcov a ja mobil,adid.súpravu + tričko,ale hlavne čo som už túžila mať roky-kávovar 🙂
@crazybabenka ešte je na tých vašich stranách sneh?Muž má týždeň dovolenku konečne,tak chcemeísť niekam za snehom,nech už využijeme tie sánky,tu sa to už roztopilo-je teplo.

crazybabenka
autor
26. dec 2011

@pohodacka no súviská vrstva snehu je 😀 ale aj tu je teplo....tak uvidíme do kedy vydrží....ja a Paulínka máme v pláne ísť sa sánkovať do tatíkovej roboty.....tam je snehu ajajaj 😀 😀 😀

buba78
26. dec 2011

@pohodacka no pekne.........kavovar je to tasimo ci len to ked sa prekvapkava kava.to mame.mohla som Ti to darovat.....nepouzivame......my sa najprv vyzdravieme a ked bude aj slniecko potom pojdeme hladat sneh do Jasenskej doliny alebo Valce

buba78
26. dec 2011

my este nespime......nieco sa deje......pomahali sme kakat.....sme zapeceny z hovadzej polievky alebo zo zubkov....to bude zas noc........varim jej radsej kuraciu.dnes jedla malo az po 4-5hodinach co nezvykne

janemari
26. dec 2011

@buba78 my sme mali tiež problém s kakaním,len také bobky pár dní,nezabral ani čajík.Tak dnes sme jej šupli trošku džúsiku a po spaní sa taaak po.... že sme ju až okúpkať museli 😀 Ale hlavne ,že sa bruško uvolnilo. 😉

Inak baby kde ste sťahovali to Spievankovo,chcela by som aj ja malej niečo posťahovať.

pohodacka
26. dec 2011

@buba78 kávovar déLonghi-myslím,že ho reklamujú-hej prekvapkávanú+presso+kafé latté+ kapučíno.
Baby,dnes sme boli vyskúšať tie sánky na Donovaloch,bože tam je to aké perfektné pre tie deti,sme sa vyšantili,Nelka od radosti vykrikovala na celé Tatry,sedela som s ňou na sánkach a tatík nás tlačil.Ja som sa tešila ako malé decko 😀 😀 ,prešli sme sa popri tých chatkách,nádherne vyzerali,aj smepozerali apartnámy ,ale už je určite všetko obsadené.Potom sa Neluša vybuvala skoro dve hodiny v aute a potom bola plná energie,konečne pred chvíľkou zaspala.V poslednej dobe chodí po deviatej,už mávam nervy,ona šantí jak na pravé poludnie 🙂 🙂tak Olivka nemôže kakať?Moje zlaté malé,nám vždy zaberie jogurt activia.Držím jej palce.
@janemari muž mi hovorí ,že to stiahol z ULOZ TO.Nelka je z toho hotová,už to pozná naspamäť 😀 😀

janemari
26. dec 2011

@pohodacka ked budem mať čas pohrám sa s tým.Malá ma rada hudbu,tak snád sa jej to bude páčiť. 🙂

pohodacka
26. dec 2011

@janemari určite sa jej budepáčiť,sú tam detičky,spievajú,rozprávajú,je to fakt pre ne zaujímavé.Musím mm povedať nech stiahne dvojku,lebo toto už viem naspamäť 😀 😀

janemari
26. dec 2011

@pohodacka tak Laura spievať ešte nespieva,ale zato kvičí,ručí,piští o 106 až v ušiach zaľahýna 😀

pohodacka
26. dec 2011

@janemari to je aj u nás,naša Nelušaa za posledné cca 2 týždne rozrozprávala,povie nene-akože neni ,keď niečo padne ,tak ba-akože bác a ešte vie jedno de?akože kde?To sme boli normálne prekvapení,sme mysleli,že to len tak hundre,ale potom sme to intenzívne začali sledovať,kedy tie slovká používa a bolo to fakt tak,keď padlo ba...atď...uvidíme ako sa bude chytať rozprávať,nič nesilím.Jedna kámoška má dcérku 2 roky,dva mesiace,rozpráva málinko a druhá mala v júli rok a človek by neveril.Hovorí normálne všetko,jasné,že troška "šušle",ale dá sa s ňou normálne debatiť.Je super ako tie deti každým dňom napredujú.O tom ako sa púšťa sama do chodenia ani nehovorím,len to sa jedujeme,lebo nechce,aby som ju držala,chce sama a jasné,že to ešte nevie,tak padne.A nedá si povedať,že ju ešte musím držať a nedá 😀 😀 😀

sliver
27. dec 2011

ahojte, tak a je po vianociach... to je hrozne že to tento rok vyšlo na víkend lebo moj drahý je už v robote tak sme boli spolu tri dni ako keby len predlžený víkend :( a silvester je cez víkend čiže tiež žiadne volno navyše :( no čo už...
my sme sviatkovali u rodičov tak trošku zmena, načerpala som nove sily a idem dalej behať okolo malej 😀

@pohodacka - ty si musela riadne posluchať ked si dostala take supiš darčeky, ja som asi neposluchala vobec :(

@janemari - Sonka miluje spievankovo len to ide strašne do hlavy a časom ti bude šibať z tých pesničiek... škoda že je to take kratke lebo potom to počuvame stale dokola a stačí ti to počuť tri krat a spievaš si to stale...

pohodacka
27. dec 2011

@sliver neviem či som poslúchala alebo skôr mm už boleli uši 😀 😀 😀 ,lebo som mu ich s kávovarom pílila už neviem od kedy,ja som pôžitkár na kávu 😉 😉
Veru,vyšlo to o ničom,Silvester na víkend,nedeľa a v pondelok už mm do roboty.Minulý rok mal presne aj on len predĺžený víkend,no to bolo otras,tak teraz si ten týždeň musíme užiť. 😉

sliver
27. dec 2011

@pohodacka - no vy si užijete aspon ten týžden... moj je v práci už dnes 😒
závidím... ale isto chodte niekde von... len škoda že to počasie sa tak pototo... ale na konci týždna hlasia ochladenie tak možno...

pohodacka
27. dec 2011

@sliver aj u nás je otrasné,usmoklené,upršané počasie.Ale včera v tých Nízkych Tatrách-ako v druhom svete,nádherne všetko zasnežené.Poslala som Ti práve darček,ešte janemari a mám pre všetky,čo som chcela 😉 😉

buba78
27. dec 2011

@pohodacka diky.......konecne dnes zaspala o pol osmej....dnes sme radsej isli k svojej dr.lebo stale riadne kasle.....vraj dychanie ciste a aj crp....kludne pri zapale pluc moze byt vsetko v norme,len kasel je dlhotrvajuci.uvidime do stvrtku a ak neprejde pojdeme po antibiotika.ma aj zas herpanginu-pluzgieriky v krku a aby toho nebolo malo mne zacalo tiect z nosa v noci.je mi na prd...deda sne konecne dostali do nemocnice.......nema sa dobre...snad ho do mesiaca daju dokopy............dvojka je este krajsia..........my sme nejako zabudli hovorit mamamama..vie len bac....papa......papapapa-to je papat......ja vobec neviem ako zistim,ze mi niekdo poslal darcek.......ja som Tebe a janemari.
@sliver myslela som,ze ste mimo......my to uz pozerame pol roka denne....neviem ci mi sibe alebo......

pohodacka
27. dec 2011

@buba78 no bože,tak skoré uzdravenie.Nelka je celý deň umrnčaná,spala pol hodinu.Stále je plná energie a nie a nie spať.Ja neviem kde to berie.Už som unavená,mm je pri nej,že ja si mám odýchnuť,tak oddychujem pri nete,ako inak 😀 😀 😀

pohodacka
27. dec 2011

@buba78 diki za darček,tiež som Ti poslala 😉 ,mám ďalší-neviem od koho,ale je to milé.Spievankovo tiež počúvame dokola,dokonca keď si začnem pospevovať pesničky,Nela sa náramne smeje 😀

janemari
27. dec 2011

@buba78 nedá sa to zistiť 😖 ale aj ja som ti poslala 😉 Mne už drobec našťastie spí,dnes sme prišli domov,sviatkovali sme u našich. Ta kako sa hovorí všade dobre doma najlepšie. Laura začína byť čím ďaľej tým náročnejšia a nejako jej nestíham 😅 Len by chodila,lenže chodítko nechcem veľmi využívať,ked ho doktorka neodporuča.Ale ležať nechce,sedieť tiež dlho nemôže a vláčiť ju na rukách nehrozí 😖 Všetko ju hned omrzí,chvíľu sa pohrá a dosť.Ked ju dám do chodítka tak lieta ako šarkan,hlavne ked otvorím špajzu doslova uteká 😀

buba78
27. dec 2011

@pohodacka zabudla som.idu jej ocne zubky..........su horsie kao prve jednotky........diky za poslanie a kde si to mam vsimnut......nemyslim zistovat od koho,ale kde to uvidim,ze mi niekdo poslal
@janemari dakujem aj od Teba..........ako keby si pisala o mojej.len ja ju vlacim ked potrebujem nieco urobit........je to coraz horsie,lebo uz vie ukazat co chce a potom place,ked to nejde a ja nemam na to usi......mne staci otvorit skrinu a za par sekund mam poriadok ako nikdy predtym

janemari
27. dec 2011

@buba78 že máš darček zistíš tak,že vedľa mena máš balíček a podľa toho aké je tam číslo,toľko balíčkov máš a toľko aj môžeš poslať.

pohodacka
27. dec 2011

@buba78 tak sa môžem tešiť na očné zúbky...presne ako píšeš,aj u nás je to tak,musí byť tak ako Nela chce,lebo potom sa jeduje,plače.Už si vydobíja svoje za každú cenu.Nechce mi ani v stoličke na jedenie sedieť,najradšej by len chodila,resp.stála a vypratávala všetky šuflíky.Už pri nej veľa nespravím,stále po nej,aby si neublížila.Aj keď padne x krát za deň.