icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
27. dec 2011

Aj Laura dnes objavila skrinky všade nakúka,sťahuje dečky a vydobíja si všetko plačom.Ono aj ked viem,že len nerváči,nejde ju nechať plakať 😅 a to ešte nechodí,mám sa na čo tešiť ked začne behať sama už ju nič nezadrží. Vyzerá,že sa jej tlačí ďalší zúbok tak už sa teším aká bude nervozna.

crazybabenka
autor
28. dec 2011

tak baby...hlásime príchod od našich....idem sa pustiť do vybaľovania....možno do zajtra skončím 😀 😀 malá ma za sebou tri otrasné noci....neviem čo zase vymýšľa ..... kde ma postavia tam spím 😖

pohodacka
28. dec 2011

@crazybabenka nie je to tým,že nespala vo svojom?Doma?

buba78
28. dec 2011

nestaci,ze Olivia je chora....uz aj ja od vcera som na prd...........nevladzem......aj ked ju manzel zoberie ujde mu a hned sa na mna liepa..........zajtra snad pri mamine bude viac.,esteze som si cez obed s nou pospala dve hodiny..........a najlepsie poslala som muza do lekarne.........kupil teraflu.........dala som si dva sacky poobede......prislo mi zle..........nejaka slabost a citame nedavat pri zvysenej funkcii stitnej zlazy......volam svojej Dr o 17.30 a ona v ziadnom pripade ziadne na chripku .......len celaskon a paralen.......zbytocne vyhodene peniaze.....tieto dni choroby uz nas stali 30e.........aspon v lekarni by mali upozornit nech si to clovek najprv precita ci to moze,lebo ked pride chory je rad,ze rychlo odite........a muza som zabudla na to upozornit......snad uz zajtra budeme fit

buba78
28. dec 2011

@crazybabenka co ste sa stahovali od rodicov,ked mas tolko vybalovania......neznasam balenie a vybalovanie

pohodacka
28. dec 2011

@buba78 no bože..to ti verím,raz som bola od muža chorá,taká slabá a keď som si predstavila,že mám byť celý deň s malou,myslela som,že budem plakať.Vtedy človek nevládze ani dýchať.Ja som kôli kojeniu tiež nemohla nič,ale poradila mi v lekárni homeopatiká paragrippe-boli super,za dva dni mi nič nebolo.Drž sa,skoré uzdravenie!!!

crazybabenka
autor
29. dec 2011

@pohodacka to už začalo doma.....jedna noc doma....dve u našich....a dnešná nebola o nič lepšia 😒 nie nesťahovali....no ale ježiško bol u starkovcov štedrí.....no a malá sa bola s dedom vonku besnieť....tak sme nestíhali prezliekať.....jedného aj druhého 😉 😀 😉

crazybabenka
autor
29. dec 2011

@buba78 skoré uzdravenie moja

pohodacka
29. dec 2011

@crazybabenka možno zúbky alebo len tak.My sme dnes vstali ráno o pólpiatej,klasika,napapala sa,čakala som,že bude spať ďalej a stále sa hmýrila,prehadzovala,pretáčala,proste nervozita riadna,potom som ju išla preložiť,lebo bola na opačnom konci postele a chytím ju a ona totáááálne mokrý celý chrbátik,plachta..tak sa precikala akoby vyšla z vane.Tak som jej prezliekla pyžamko,suchú plienku a buvala ďalej.

crazybabenka
autor
29. dec 2011

@pohodacka tak potom spinkali spolu...lebo naša rovnako 😀 😀 😀

sliver
29. dec 2011

moj naoblubenejší darček, len nožky mi musia ešte dorasť lebo nedoštiahnem na zem ale už si ho označkujem a ožužlem lebo je MOJ 😀 😀 😀

sliver
29. dec 2011

@pohodacka - idete na tie donovaly? lebo tu fujačí sneh, som bola kočíkovať a bola to celkom makačka a ešte Sonke sa nepačilo lebo ona ma rada ked ma striešku sklopenu a kuka kadetade len teraz musela mať hore lebo by inač na nu snežilo.... tak som myslela že ju ani neuspím ☹ ale po polhodine to vzdala 😀

pohodacka
29. dec 2011

@sliver na Donovaly asi až zajtra,Nelka teraz zaspala aj s tatíkom,tak to vidím minimálne na hodinku a pól/teda dúfam/ a to už bude na ňu neskoro.Musíme vyraziť okolo 11,máme to cez dve hodiny cesty.Ale ešte zajtra by som išla,lebo v tomto našom údolí vidieť sneh je rarita 😎

pohodacka
29. dec 2011

@crazybabenka prosím ťa,koľko ti spapá Paulínka večer tej sunarky?Nelka má teraz tú jogurtovú s lesným ovocím,veľmi jej šmakuje,ale už druhý krát po spapaní svojej misky si ešte pýtala,mala málo 😲

crazybabenka
autor
29. dec 2011

@pohodacka jogurtová s lesným ovocím je aj náš favorit.....spapá tú jej misku....niekedy misku a pól...ako kedy

sliver
29. dec 2011

kočeny ako ste vedeli že už začať s príkrmami?
stale uvažujem či už začať alebo nie....

buba78
29. dec 2011

@pohodacka dakujem...rano som si myslela,ze mi je uz dobre.......esteze tu bola mamina..varili sme a na obed uz na figu..teplota 37,2 je horsia ako 38.......a kym zaspala to bolo hroza.......trvalo hodinu....uz tri dni nebola von......zajtra pojde s babkou.......tuto sunarku jogurtovu nemala rad.....hned ju nadrapovalo
@crazybabenka dakujem
@sliver tak predsa ste jej to kupili..zlata je.....podarilo sa Ti rozdojcit?

pohodacka
29. dec 2011

@sliver mne dr povedala keď mala Nelka necelých 5 mesiacov-cca 4,5 mesiaca,že mám začať-postupne-polievka zeleninková a tak-jablko..my bojujeme doteraz,MM je MM,u Nelky víťaz 😀 dr vraví,že to sú niektoré deti také,nemám sa tým trápiť,ona začne..

sliver
29. dec 2011

hej rozdojčila som tu chorobu 😉 ale už mam taký akýsi pocit že či by som už nezačala... ale zase si hovorím že mliečko je mliečko a ma v nom všetko... stale neviem

@buba78 - to ti verím že 37 je horšie ako 38, len oddychuj, nevymyšlaj že ti je lepšie a nevar lebo ta to doženie... radšej si daj ešte den navyše oddychu ako ti ma byť dva dni dobre a potom zase zle...

crazybabenka
autor
29. dec 2011

mne dokyna povedala, že už máme začať....my sme boli vtedy aj aj MM aj UM....začali sme od ukončeného 4m

crazybabenka
autor
29. dec 2011

kto mi zase poslal darček....priznajte sa baby 😀 😀 😀

pohodacka
29. dec 2011

@sliver mne teraz dr na poslednej poradni povedala keď som sa sťažovala,že Nelku musím doslova naháňať,aby zjedla pár lyžičiek tuhej stravy a povedala mi,že pokiaľ je ona kľudná,spokojná,prospieva,rastie ,priberá a najmä je zdravá,keď nerátam jednu chorobu čo dostala od tatina,ale bez horúčky-len soplík,ešte v podstate chorá nebola.Dr vraví,že toje dôkazom,že v mlieku má zatiaľ všetko čo potrebuje,vitamíny,...inak by jej už niečo chýbalo,čo by saprejavilo napríklad chorobou alebo tak.Ja som šťastná,že kojím,je to rýchle,len sa vyzlečiem 😀 😀 a tiež lacnejšie.Švagriná kojila obidve deti do 2 rokov,budem rada,keď tak vydržím aj ja.
Aj ja mám darček,dikiiii,od koho? 🙂

buba78
29. dec 2011

@crazybabenka ja nie
@sliver ja som tiez od 4,5 mesiaca......neboj oddychujem.mamina je na mna prisna..teraz vecer som uz ok
@pohodacka presne aj ja som mala ten problem ,ked som dojcila jedla menej tuhej stravy a bolo to pohodlnejsie pre mna len vyhrnut a sup.........juj ako na to rada spominam......nic jej nechybalo....na jednej strane mi to chyba,ale zas na druhej Ti poviem teda mam viac sily a oddychla som si riadne a aj v noci je to len dva krat..stve ma,ze nepriberam....sama sebe sa hnusim a o prsiach ani nehovorim.....zrazu nie su

buba78
29. dec 2011

dakujem za darcek...priznajte sa?

janemari
29. dec 2011

@pohodacka odomňááááá 😉
Ako sa tu mávate? JA sa veľmi nemám čím chváliť,spomeniem len tie príjemnejšie veci den plný návštev 🙂 A aby sa kroaňa najedla musím ju naháňať ,dnes mi vyrazila aj lyžičku a trafila kamošku 😀 No čo už ked vystrkuje rožky 🙂

pohodacka
29. dec 2011

@janemari ďakujeeeeem 😉 😉 mávame sa dobre,zničené sme,unaháňané,ale šťastné,že ich máme 😉 😉
@buba78 ja už mám nejakých 47 kilov,teraz cez Vianoce sa doslova prežieram jak prasa.Toľko sladkostí som hádam za celý rok nezjedla.Nelka vstáva v noci raz alebo dva,takže to zvládam v pohode.Prečo si vymazala album Vianoce?Nestihla som pozrieť 🙂

pohodacka
29. dec 2011

@buba78 to si nebodaj ty na fotkách?Akédievčatko mladunké peknéééé a aj manžel?

janemari
29. dec 2011

@pohodacka že 47 kg waw. Tak ja som dnes vyliezla na váhu a mám o kilečko menej 😀

buba78
29. dec 2011

@pohodacka uz je tam.....pomylila som sa.to som ja.ano hovoria ako 18-ka.....nasa rodinka

pohodacka
29. dec 2011

@buba78 krásni ste.
@janemari ale týmto tempom jedenia to bude po sviatkoch 57 😀 😀 práve mi manželík doniesol do postele dve tie veľké bagety so sálamou a syrom,tak ujedám po večeroch 😀 😀