Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@janemari tomu ver,ja už som dnes na ňu skríkla,že ani na wc mi nedá pokoj 😀 😀 hrala sa v izbe s mužom,spozornela,že som išla na wc a bleskovo za mnou,škrabkala mi na dvere 😀 televízor v obývačke-no len sa modlím,aby ho nepokazila,máme len sektorový nízky nábytok,tv-veľká plazma je dosť nízko,takže jej ruky podáva,chodí stále po ňom chniapať.V strede sklenený stolík,ten keď zacapká ,to mi tak nevadí ako to,že sa šmykne a nechcem vidieť ako si ublíži.Ak dáme dole stromček,odložím stolík do kúta,nech lozí len popri gauči.Keď spadne na zem bude to lepšie ako keď spadne na stolík.Aj keď sa ešte napadá,to mi je jasné.
ale som sa namakala s tymi fotkami.esteze manzel ich upravil......ja som na to antitalent.je cas ist spat.....baby cakam na Vase vianocne...sup sup
@buba78 ja mám málo fotiek,teda skôr také,kdeNelku vidieť zo zadu,nerada sa fotí 😀 😀 Olívia vyzerá aká veľká,nemyslím tlstá,ale celkovo staršie mi pripadá..vidíš,dobrý nápad nech sa naše díte zabaví,skúsim jej dať pastelku,ale ona bude papať papier a aj pastelku ako ju poznám 😀
@buba78 že aké dievčatko....no naozaj by som ti viac ako 18 nepovedala 😀
@pohodacka vsetci ked ju vidia tipuju rok a pol,niekedy aj viac......ked kresli som pri nej,aby si nepichla.......nasa sa najedla novin.nechapem preco z toho hryzla.......aj my mame teraz problem fotit.........ked ma zbada je po foteni.....aspon nieco daj co uznas za vhodne
@crazybabenka diky......najlepsie je ,ze mam uz 33r
jupiiiiiiiiiii snezi a riadne........babka s Oliviou si to uzivaju a ja zas 37,2......nech ma to uz opusti...ved sa chceme sankovat
@buba78 ja som rada,že s ňou spí,lebo vtedy potiahne aj dve hodinky,malá sa preberie,skontroluje ho a spokojne buva ďalej,inak by už mrnčala keď nikoho nevidí.Má toho veľa v robote,nech si oddýchne aspoň teraz.Ja mám odych už aj to,že sedím s vyloženými nohami za notebookom.
@crazybabenka vy ste mali doteraz,teraz prišiel aj k nám trošku posnežiť 😀 😀
@crazybabenka
@buba78 ja o tri týždne 30 ku-bože,teraz som maturovala 😀 😀 ,budeme to mať plné osláv-v januári ja meniny,narodeniny,svokra narodeniny,mužík meniny,sestra narodeniny 😀 😀 -február naša hviezda roooook 😀
@crazybabenka to neviem kde.........ja som z Vas tu najstarsia a aj Olivia.......ako to,ze u Vas nesnezi........buduci tyzden zistim tu kaviaren a dam vediet.....uz mam jednu vyhliadnutu
@crazybabenka hod vianocne fotky,prosiiiiiiiiiiiiim
babka mu bude preklinat,lebo som ju vyhnala kocikovat do tej metelice.....juj ako by bol dobry rodinny dom....zas dlho nepojde kocikovat.....stale je v praci do vecera a cez vikend dohana domacnost....preco uzakonili taky dlhy odchod na dochodok...uz za rok mohla byt doma a ja v klude pracovat a mat postarane o malu
pisem ako duro........myslela som,ze babka ma bude preklinat
mala som slzičky nakrajíčku...
http://www.mimibazar.sk/vtip.php?id=14517
Tak baby dostala som oneskorený "vianočný darček" tatík mal včera infarkt a dnes mu zistili neoperovateľnú rakovinu v krku :((((((
@sliver poznám...ale vždy ma to rozplače
@crazybabenka tvoj otec?Bože,to mi je ľúto...a po infarkte sa ako cíti?Neboj,moja stará mam žila dlhé roky tiež s neoperovateľnou rakovinou,držííííííím veľmi palce,nech je všetko ok.
@pohodacka no cíti sa tak ako človek...ktorému dosť necitlivo oznámili, že má rakovinu.....doktor sa ho spýtal, či chce zomrieť doma alebo v nemocnici.....v pondelok sa má prísť dohodnúť s onkológon.....to je krásny začiatok roku
@crazybabenka čoooooooooooooo??Toto sa ho opýtali?Špiny špinavé,sťažovala by som sa!!!MMožno mu dajú chemoterapie a tie pomôžu,neboj,..mal predtým nejaké problémy s krkom?

@pohodacka tak mať 47 kg to môžem len snívať. Moja ideálna váha bola cca 55 kg ale to môžem len snívať. ale snád dám dole ešte 3 kilečká a budem spokojná. Ved už teraz mám menej ako pred otehotnením tak som spokojná.