icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
29. dec 2011

@pohodacka tak mať 47 kg to môžem len snívať. Moja ideálna váha bola cca 55 kg ale to môžem len snívať. ale snád dám dole ešte 3 kilečká a budem spokojná. Ved už teraz mám menej ako pred otehotnením tak som spokojná.

pohodacka
29. dec 2011

@janemari hlavne,že sa dobre cítiš,to je podstatné.Ja som nikdy nebola nejaká tlstá,my sme všetky-mamina-segry také chrústy.Za to mužíka mám velikého vyše sto kilového chlapa 😀 Tak ako je veľký má aj veľké srdce,takže nech má aj 300,nech nás len ľúúúbi 🙂

janemari
29. dec 2011

@pohodacka tak to je jasné,podstatná je láska. Ja som si tiež hovorila,síce ex vyzerá ako vyzerá hlavne aby ma mal rád. No ale dopado to tak ako to dopadlo. Cítim sa fajn,len ked začne malá behať tak budem mať čo robiť,už teraz nestíham 🙂

pohodacka
29. dec 2011

@janemari tomu ver,ja už som dnes na ňu skríkla,že ani na wc mi nedá pokoj 😀 😀 hrala sa v izbe s mužom,spozornela,že som išla na wc a bleskovo za mnou,škrabkala mi na dvere 😀 televízor v obývačke-no len sa modlím,aby ho nepokazila,máme len sektorový nízky nábytok,tv-veľká plazma je dosť nízko,takže jej ruky podáva,chodí stále po ňom chniapať.V strede sklenený stolík,ten keď zacapká ,to mi tak nevadí ako to,že sa šmykne a nechcem vidieť ako si ublíži.Ak dáme dole stromček,odložím stolík do kúta,nech lozí len popri gauči.Keď spadne na zem bude to lepšie ako keď spadne na stolík.Aj keď sa ešte napadá,to mi je jasné.

buba78
29. dec 2011

ale som sa namakala s tymi fotkami.esteze manzel ich upravil......ja som na to antitalent.je cas ist spat.....baby cakam na Vase vianocne...sup sup

pohodacka
29. dec 2011

@buba78 ja mám málo fotiek,teda skôr také,kdeNelku vidieť zo zadu,nerada sa fotí 😀 😀 Olívia vyzerá aká veľká,nemyslím tlstá,ale celkovo staršie mi pripadá..vidíš,dobrý nápad nech sa naše díte zabaví,skúsim jej dať pastelku,ale ona bude papať papier a aj pastelku ako ju poznám 😀

crazybabenka
autor
30. dec 2011

@buba78 že aké dievčatko....no naozaj by som ti viac ako 18 nepovedala 😀

buba78
30. dec 2011

@pohodacka vsetci ked ju vidia tipuju rok a pol,niekedy aj viac......ked kresli som pri nej,aby si nepichla.......nasa sa najedla novin.nechapem preco z toho hryzla.......aj my mame teraz problem fotit.........ked ma zbada je po foteni.....aspon nieco daj co uznas za vhodne
@crazybabenka diky......najlepsie je ,ze mam uz 33r

buba78
30. dec 2011

jupiiiiiiiiiii snezi a riadne........babka s Oliviou si to uzivaju a ja zas 37,2......nech ma to uz opusti...ved sa chceme sankovat

pohodacka
30. dec 2011

@buba78 u nás tiež a teda parádne,ani nemusíme bežať na Donovaly.Teraz tatík a Nelka zabuvali,ale keď sa vyspia,ide sa von 😀

buba78
30. dec 2011

@pohodacka co tatik je mimco?on nejako casto s nou spava.....ten nas nikdy nespi ani po 24h

crazybabenka
autor
30. dec 2011

@buba78 moja a to kde si nabrala toľký vek 😀 😀 😀 😀
@pohodacka u nás nič ani vločka

pohodacka
30. dec 2011

@buba78 ja som rada,že s ňou spí,lebo vtedy potiahne aj dve hodinky,malá sa preberie,skontroluje ho a spokojne buva ďalej,inak by už mrnčala keď nikoho nevidí.Má toho veľa v robote,nech si oddýchne aspoň teraz.Ja mám odych už aj to,že sedím s vyloženými nohami za notebookom.
@crazybabenka vy ste mali doteraz,teraz prišiel aj k nám trošku posnežiť 😀 😀

pohodacka
30. dec 2011

@crazybabenka
@buba78 ja o tri týždne 30 ku-bože,teraz som maturovala 😀 😀 ,budeme to mať plné osláv-v januári ja meniny,narodeniny,svokra narodeniny,mužík meniny,sestra narodeniny 😀 😀 -február naša hviezda roooook 😀

buba78
30. dec 2011

@crazybabenka to neviem kde.........ja som z Vas tu najstarsia a aj Olivia.......ako to,ze u Vas nesnezi........buduci tyzden zistim tu kaviaren a dam vediet.....uz mam jednu vyhliadnutu

buba78
30. dec 2011

@pohodacka super,ze chce s nim spat....veru zarabajuci musia oddychovat.....vitaj medzi 30r uz coskoro........no hod tie vianocne.neviem sa dockat a hlavne aj Teba na zoznamenie.......aj ja si oddychnem za PC....co pozeras na nete

buba78
30. dec 2011

@crazybabenka hod vianocne fotky,prosiiiiiiiiiiiiim

pohodacka
30. dec 2011

@buba78 jáááj,keď ja som taká nefotogenickááá 😀 😀 ,ale ok,dám niečo,teraz z tých Donovalov a z leta zo ZOO,to sú posledné čo mám-nerada sa fotím.Na nete pozerám aktuality,topky,oblečko pre malé-dokola 😀

pohodacka
30. dec 2011

@buba78 tak ako pre Teba-album MIX 😀 😀 😀 😀 😀

buba78
30. dec 2011

@pohodacka dakujem pekne.......ved ty si hotova modelka.....kde obzeras oblecko........ak niekedy pojdete cez Martin ozvi sa....dame kavu sice len prekvapkavanu,lebo taky kavovar ako mas nemam....mozno dalsie vianoce

buba78
30. dec 2011

babka mu bude preklinat,lebo som ju vyhnala kocikovat do tej metelice.....juj ako by bol dobry rodinny dom....zas dlho nepojde kocikovat.....stale je v praci do vecera a cez vikend dohana domacnost....preco uzakonili taky dlhy odchod na dochodok...uz za rok mohla byt doma a ja v klude pracovat a mat postarane o malu

pohodacka
30. dec 2011

@buba78 že modelka 😀 😀 to isto 😀 ,normálne si bachnem keď chcem napríklad rifle ,tak dám rifle pre deti a už to vyhľadá.Veru,tiež sa jedujem na tie neskoré dôchodky,zaslúžia si oddychovať skôr!!

buba78
30. dec 2011

pisem ako duro........myslela som,ze babka ma bude preklinat

sliver
30. dec 2011

mala som slzičky nakrajíčku...
http://www.mimibazar.sk/vtip.php?id=14517

pohodacka
30. dec 2011

@sliver wwwwáááááááááááááuuuuuuu,najsilnejšie,najemotívnejšie a najmä najkrajšie čosom kedy videla,supeeeer,požičiavam si link 😉

crazybabenka
autor
30. dec 2011

Tak baby dostala som oneskorený "vianočný darček" tatík mal včera infarkt a dnes mu zistili neoperovateľnú rakovinu v krku :((((((

crazybabenka
autor
30. dec 2011

@sliver poznám...ale vždy ma to rozplače

pohodacka
30. dec 2011

@crazybabenka tvoj otec?Bože,to mi je ľúto...a po infarkte sa ako cíti?Neboj,moja stará mam žila dlhé roky tiež s neoperovateľnou rakovinou,držííííííím veľmi palce,nech je všetko ok.

crazybabenka
autor
30. dec 2011

@pohodacka no cíti sa tak ako človek...ktorému dosť necitlivo oznámili, že má rakovinu.....doktor sa ho spýtal, či chce zomrieť doma alebo v nemocnici.....v pondelok sa má prísť dohodnúť s onkológon.....to je krásny začiatok roku

pohodacka
30. dec 2011

@crazybabenka čoooooooooooooo??Toto sa ho opýtali?Špiny špinavé,sťažovala by som sa!!!MMožno mu dajú chemoterapie a tie pomôžu,neboj,..mal predtým nejaké problémy s krkom?