Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@janemari čo ti budem hovoriť....proste lekári v nemocnici, v ktorej nám už jedno veľké trápenie spôsobili
@crazybabenka ked tam mojho otca doviezli /presne do tej istej nemocnice/ tak jedna múdra sestrička povedala,čože to je poleží si nejaké 3 dni a môže ísť do roboty. A to ho potom pekne rýchlo prevážali do BB a nevedelo sa či vôbec prežije operáciu.Teraz je invalid,ktorému sa stav neustále zhoršuje. Takže takých múdrich ľudí v nemocnici je až až. 😠 A ešte jeden dodatok,ked ho z BB prepúšťali chcel sanitku,tak sa tam sestrička rozdrapovala,čoby nechcel.Že je zaujímavé ,že k ním sa ľudia vedia dopraviť a domov im treba sanitku. Len jej akosi nedošlo,že ho tam doviezla záchranka.
@crazybabenka to je strasne.......ved tvoj ocino strazil malinku..........nechce sa mi ani verit......povazovala som ho za mladeho.........drzim palce a verim,ze sa zotavi a bude Ti nadalej pomahat......ten pristup ani nekomentujem........kedysi ludom nehovorili pravdu,ze su chory,ale teraz je to totalne krute,ako keby neboli ludia ludmi ,ale zvieratami v prirode
@janemari to co bolo za kravu.........clovek poctivo pracuje a plati zdravotnu a ked nieco potrebuje ,tak ho povazuju za vypocitaveho.....vsetko treba vyuzit na co ma clovek narok....cigani to vedia najlepsie
@crazybabenka 😒 😒 😒
držíme palce
no super zdravotníctvo, hlavne že štrajkovali a vydupali si zvýšenie platov ale začo???
@sliver presne,špiny jedni,ohrozovať životy ľudí,lebo chcú prachy,na to by ich bolo,ale správajú sa ako zvery!!Nehovorím,že všetci,ale nájde sa ich bohužiaľ veľa.Chcela by som vidieť či sa tak chovajú aj ku svojim rodinným príslušníkom,bastardi!!
@janemari no tej krave by som inak vyčistila žalúdok,ja som v takýchto veciach nekompromisná,si zlá ty na mňa,ja budem dva krát!!Čo som nejaká smeť?Presne ako píše @buba78,treba využiť všetko,na čo máme právo a veru,najlepšie je cigáňom,všade narobia cirkus a hneď sú prví vo všetkých radách 😠 😠 😠
@buba78 maličkú mi chodí strážiť svokor....toho tiež volám tatík.....môj otec je ďaleko.....ale ocko je naozaj mladý....9.1. .....bude mať 51
@buba78 @sliver to nie je naozaj.....tam ide o pointu.....minule to rozoberali.....že to tí ľudia dobre zahrali....myslím, že to bolo na jojke alebo markíze......ale nič to nemení na tom.....že mám zakaždým keď to vidím.....slzy na krajíčku a husiu kožu
baby biete poradit? som 17 den po IUI, test mi neukazuje ze by som bola tehotna no uz som vysadila utrogestan pred dvoma dnami. mrcha nedosla len vcera rano som zaspinila hnedym vytokom potom to preslo a dnes rano zas hnedy vytok. priznaky tehu nemam jedine ak sa rata to ze mam zahu a casto chodim cikat, a meriam bazalnu teplotu a ta je stale zvysena na 37,2. na krv a sono idem pondelok. menzes som mala dostat 22.12. myslite ze mozem byt stale tehu alebo nie? to spinenie ma znervoznuje a aj to ze test nic neukazuje stale.
@snazilka1983 - moje ty sa ešte stále trápiš?
neviem čo ti na to povedať, ono to maš cele zvláštne od začiatku, aj ten pozitívny tehu test....
viem žeby si už rada oslavovala nový rok ako tehu ale poradím ti asi len počkať do pondelka 😒
@sliver no mna to hrozne stve. keby uz aspon mrcha dorazila a mala by som po probleme. toto cakanie je na figu. ☹
@snazilka1983 môžeš byť aj nemusíš....ja som mala dlho test negat....už som išla na vyvolávačku .....a vtedy to mm nedalo....urobili sme test...a bola som tehu....tak naozaj len počkať do pondelko....a "preventínve" 😎 😀 urobiť ešte test.....špinenie mohlo byť začiatok mrchy ....ale aj uhniezďovanie 😉
@crazybabenka robila som si test aj dnes rano a stale nic. je to na figu lebo viem ze ked idem mat mrchu tak mam dva dni predtym uz znizenu teplotu na 36,5 a teraz stale nic. a tu meriem uz pol roka tak netusim co riesi moj clovek heh
@snazilka1983 neboj....všetko bude tak....ako má byť 😀
@crazybabenka ozaj mlady....ja som si ich zmylila........kamoska cakala a verila ,ze je tehotna....ty si bola fakt zazrak
@snazilka1983 nechcem Ti brat nadeje.ja som bola 3 krat na IUI........trvalo kym som dostala menzes po vysadeni liekov....zrejme nie si ......kym sa Ti rozbehne najprv spinis......ja som brala lieky do sona a krvi......drzim palce pri dalsom.....je to mozne aj ako pise crazy....zazraky sa deju
@buba78 no uvidime co bude.
@crazybabenka fakt tobolo len zahraté video?Ale teda riadne vierohodne.My sme plakali aj s mm.On to ani nechcel pozerať,čo mu to tak bolo ľúto,ako zahrali mŕtve bábo?
@snazilka1983 - inač ja som si tiež merala bazalnu a ničilo ma to psychicky... čo keby si ju skusila prestať merať... ona ťa stále drží v napatí a pre otehotnenie je najdoležitejšia psychika. byť proste v poho... mne to tiež neprospievalo lebo je pravda že po liekoch si telo robí s nami čo chce...
to je moj nazor, že radšej ju nemerať....
@pohodacka áno bolo to len "vyrobené" video....ony to aj vysvetľovali....niekde to nájdem
@sliver ja som uz na mesiac aj prestala merat a stejne mi to nepomohlo. ak sa to na krvi nepotvrdi tak uz nato kaslem. pojdem na druhe IUI a bud vyjde alebo nie
@crazybabenka ale bolo to aj tak dojemné-silnééé.Nerob si starosti hľadaním,verím ti 😉
@pohodacka ja aj keď viem, že je to nahrané....tak ma to vždy rozreve
mile internetove priatelky......prajeme Vam vsetko dobre v Novom roku.....este lepsi rok......vela zdravia,lasky,radosti z deticiek.... 🙂 🙂 🙂
@buba78 aj tebe moja
Babule moje.....aj my Vám prajeme čo najlepšie vykročenie do roku 2012....veľa zdravíčka, šťastíčka ....lásky....nech sa choroby tým naším pokladom vyhýbajú...čo najviac detských úsmevov a pohladení....snažilkám prajem....nech čo najskôr dostanú odkaz z neba....lebo každé dieťatko nesie zo sebou odkaz....že Boh nestratil ešte vieru v ľudí
Pripájam sa s celou mojou rodinkou-všetko len to najlepšie baby,Vám,i Vašim rodinkám,nech je ten nový rok plný lásky,pohody,pokoja,ZDRAVIA...VŠETKO NAJLEPŠIE!!!
@pohodacka
@crazybabenka dakujeme
idem ja pekne spat
Tak babenky aj my s drobcom vám želáme úspešné vykročenie do roku 2012,aby bol lepší a krajší ako rok 2011 aj ked asi nebude kedže sa nám narodili detičky 🙂 ,aby ste zvládali každý problém z nadhľadom,tešili sa s detičiek a skvelých manželov.Aby sa vám katastrofy vyhýbali a mali ste dni naplnené šťastím a láskou. 🙂
@pohodacka u nás to všetko pospalo...len ja držím stráž....aby sa ten nový rok nezačal bez nás.... 😀 😀 😀
Ja som si až teraz všimla,že už bude pol noc čo nevidieť 😀

@crazybabenka prežila som pre dvoma rokmi niečo podobné,oco mal tiež infarkt. Takže viem ako sa cítiš. A čo povedať k tým lekárom 😠 ešte že sa ho nespýtali,máme vás doraziť mi ,alebo si na to počkáte? Viem že som to sproste napísala,ale neviem čo by som urobila. Budem strašne držať palce tvojmu ockovi,aby sa napriek tomu všetkému z toho dostal,aby videli,že oni tu nie sú Bohmi na zemi. 😠