icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

tinara23
4. jan 2012

@crazybabenka ak sa stretnete pozdrav aj doc. a pozisťuj či nezmenil náhodou plány 😉 lebo my už ideme do boja skúsime najprv prirodzenou cestou a potom sa uvidí 😉

pohodacka
4. jan 2012

@awalancha3 som nejak mimo,môžme poprosiť o čo ide? 🙂
@crazybabenka hmmm,rada,ale ja to mám najďalej,vyše 2 hodín cesty.Sama s malou nemôžem určite a mm sa vtedy nedá.Ale pekne pozdravujeeeeem 😉

sliver
4. jan 2012

ja idem, zatial tam nič nemam... a možu aj mm?

crazybabenka
autor
4. jan 2012

@sliver jasne že môžu 😉

crazybabenka
autor
4. jan 2012

@awalancha3 no neviem kde si našla chválospevy od nellymn ....ona je jednou s nás....chodili sme spolu k docentovi

crazybabenka
autor
4. jan 2012

no pozvánka doc. odoslaná

pohodacka
4. jan 2012

Baby aké čísla papučiek majú vaše babule?Ja som Nelke objednala už druhé a zase malé 😠 😠 ,na dĺžku by jej aj boli dobré,ale má vysoký priehlavok a tlačí ju to a jeduje sa.Ktoré sú také širšie?Aké máte prosím vás?Asi skôr len @buba78 a
@crazybabenka ..

janemari
4. jan 2012

@pohodacka my sme jej tiež na vianoce kupovali papučky a horo,žiadne nemohla obuť,predávačka,že široký priehlavok. Nakoniec sme kúpili také klasické šňurovačky s malým opätkom a myslím,že sú č.12. ale čo má čižmičky to má len tak proforma,aby jej nebola zima od čínana to sú 19. Takže len skúšať a tak kupovať.

pohodacka
4. jan 2012

@janemari veru,je to ťažko,ale akurát mi crazybabenka poradila stránku,zlatá,tak som objednala.Vyzerá to tam byť fajn voľné na priehlavku,ja idem teraz 3predávať topánky čo ani raz nemala.Strašne zle je takým malinkým napasovať správnu topánku..

buba78
4. jan 2012

@awalancha3 a vy ste kdo?......nemate pocit,ze urazate lekarske povolanie?......vsetky co sme v tejto teme chvalime iscare,lebo si to zasluzi.........ich pristup je profesionalny a ludsky.........presla som Heliosom a tam sme boli s manzelom len cislo,z ktoreho tahali peniaze.........a ani jedna nechodime do inej temy kritizovat ine centra.....budte laskava a viac tu nevstupujte.......mate este jednu sancu na vysvetlenie a hlavne ma zaujima Vase povolanie

buba78
4. jan 2012

@pohodacka napisala som Ti na FB.......nestihla som Ta....dnes dlhe uspavanie..........mali sme Rak aj ako prve topanocky-capacky

nellymn
4. jan 2012

@awalancha3 prajem pekný večer. Nedá mi nereagovať na Váš príspevok.
Ak ste čítali moje príspevky / ktoré sú staršieho dáta / veľmi ma to teší. Poslúžilo to účelu. Vždy, keď sa o niekom niečo dobré napíše je to svojím spôsobom reklama. Toto centrum si chválospevy naozaj zaslúžilo. Vďaka docentovi Tomášovi a jeho kolektívu máme po 4 rokoch snaženia krásnu zdravú 14 mesačnú dcérku. Chodili sme aj do iného centra, takže viem posúdiť prístupy lekárov, služby centier .... Nám centrum v Martine pomohlo dosiahnuť náš sen, mať bábo a ak som aspoň trochu mojimi príspevkami navnadila ženy, aby išli tiež vyskúšať toto centrum a zostali tehotné, alebo sú už mamičkami, tak pre mňa je to to najdôležitejšie. Istým spôsobom som aj ja dopomohla k tomu, aby sa splnil ich sen.
Neviem o Vás nič a ani ma to nezaujíma. Možno ste z nejakého iného centra a závidíte, že centrumu Iscare Martin sa robia len samé pozitívne reklamy a vášmu centru nie. Inak si to neviem všetko vysvetliť.

pohodacka
4. jan 2012

@nellymn pekne si to napísala.Dlho si sa nám neozvala,ukáž nám fotky malej princezneeej 🙂

crazybabenka
autor
5. jan 2012

@awalancha3 a ešte posledný krát k tejto téme.....táto téma už dávno nie je o iscare.....pre nás bol iscare doc. Tomáš a kolektív....a keďže už doc. v iscare nepôsobí....tak s tým centrom nemáme nič spoločné.....ak si si nevšimla ....tak sme sa aj premenovali

nellymn
5. jan 2012

Ahojte žienky, veru na fóre som už dlho nebola,ale na MK chodím pravidelne, ale kvôli bazáru. A našla som si upozornenie od awalancha3, tak som musela odpísať.
Fotky maličkej sa pokúsim priložiť dnes, alebo ak ste na FB, tak mi do internej pošty napíšte vaše mená a pridám si vás do priateľov. Tam mám veľa fotiek maličkej 🙂.
Už máme 14 mesiacov, pomaly 6 zúbkov, vláskov aja jaj, už sme museli 2krát strihať ofinu. Je to naša Duracelka, ktorej už máme celý byt. Najdôležitejšie však je, že je zdravučká.
Ako sa držia Vaše detičky ? Už sa neskutočne teším na stretnutie s docentom a s vami 🙂. Dúfam, že prídete všetky.

sliver
5. jan 2012

@crazybabenka - kedy bude to stretko? už vieš aj čas?
akurat mi tam niečo vbieha 😒 teda ozvali sa stare kamošky na stretko, ktore je už dohodnute polroka len ja truba na materskej som nan zabudla a včera sa pripomenuli lebo asi vedeli že zabudnem 🙂)))

inač dnes som bola v Iscare a nebolo tam ani nohy.... teda iba personal
ale aspon sme v klude pokecali 😉

pohodacka
5. jan 2012

@sliver čo vraveli??ešte smútia,čo? ☹

crazybabenka
autor
5. jan 2012

@sliver no neviem ako by sme to mohli dať nám vyhovuje všetko....mi sa prispôsobíme....tebe by sa dalo kedy

crazybabenka
autor
5. jan 2012

baby ja navrhujem okolo jednej.....to sa mi malá akurát v auto vyspí....keď vyrazíme okolo pol 11tej

pohodacka
5. jan 2012

@sliver že nikto tam nebol,len personál,to je sila.Pamätám si keď sme vyše dvoch hodín čakali,nebolo si tam kam sadnúť...ešte nám aj vrchná volala,že nech prídeme neskôr,lebo majú veľa a sú v časovom sklze.

buba78
5. jan 2012

@crazybabenka presne ako pises......uz vyse mesiaca nepatrime Iscare
@nellymn ahoj.........aj nasa uz ma 14mesiacov........myslim,ze Vy ste o dva tyzdne skor
@sliver nestras..........musis ist aj ty........pohodacka nemoze pre manzela......coze ste sa tam vybrali........ja tam nemam chut chodit.........asi by som sa rozplakala..........budem rada,ked pride cely kolektiv Iscare na stretko
@crazybabenka my sa tiez prisposobime.......skusime ju dat skor spat a obed zoberieme so sebou..........my obedovat nemusime

pohodacka
5. jan 2012

To bude deň,nedá sa ísť von ani náhodou...leje ako z krhly a brutálne vietor..asi idem driemať s Nelkou..a baby ďakujeeeeeem všetkým ešte raz za gratulácie 😉

buba78
5. jan 2012

@pohodacka u Vas prsi?.,.......ti je taka metelica........ja som ju akurat teraz uspala na balkone.....juj aka som rada,ze nam prirobili balkon.......sup a ja idem upratat skrine co som nestihla pred vianocami.......snad to stihnem do Velkej noci

pohodacka
5. jan 2012

@buba78 no ale otrasne prší,trieska to do okien,až sa čudujem,že malá spí.

buba78
5. jan 2012

@pohodacka aj ty pekne spi.....ja idem makat

buba78
5. jan 2012

baby vy vsetky spite? ci co

pohodacka
5. jan 2012

@buba78 no..to som si pospala..akurát vstala keď som sa uložila 🙂

crazybabenka
autor
5. jan 2012

my sme sa akurát vrátili z mesta....tak ma potešili v Nay....išli sme kúpiť DVD....lebo malá praštila o zem ovládač....a už to nerozchodiť.....oprava 15 euro....nový univerzálny 12.....a v tescu nové DVD za 20....tak sme išli pozrieť nové....no ale zablúdili sme do NAY....a tam krásne LG za 39,9....ta mm že berieme to.....a pri pokladni som hneď dala naykartu....ona sa ma spýtala že čo z bodmi....tak ja že odrátajte......tak sme za DVDčko zaplatili jeden cent.....zaplatili sme bodmi....ako fajn....DVD zadarmo 😀 😀 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
5. jan 2012

Tak baby mohlo by to byť o tej 13tej....aby som vedela napísať doc....aby mohol dať vedieť aj babám.....
@buba78 napíš mi názov tej kaviarne....aby som vedela napísať doc
@sliver prosím....nejak si to vybav s tými babami.....aby sme tam nakoniec neboli 3

sliver
5. jan 2012

@crazybabenka - ☹ ☹ ☹
ja chceeeeem ísť no nemožem, nenahnevajte sa ale ja musím na to stretko a to som mala ísť na celý víkend no som to kvoli malej upravila iba na sobotu den že sa večer vratime....
nedalo by sa to prehodiť na inokedy?
je to hrozne, mam nervy lebo trčím iba doma, som tu v MT čiže možem hcikedy okrem tej soboty ☹
neda sa napr. v nedelu? alebo tu dalšiu sobotu? a možno by sa pridala aj pohodacka 😉
písali ste aj do temy Iscare? lebo viem že tam chodia aj niektore mamičky ktore sa akosi sem nedostali 😉

@buba78 - bola som tam riešiť naše embrijka....
bolo to tam strašne smutne, ani tam nechod, nemaš o čo prísť... iba ti bude smutno 😒