icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

buba78
5. jan 2012

@pohodacka toto poznam...no isla si neskoro
@crazybabenka jej to mate super......esteze ste isli a muz si presadil kupu.........kaviaren Kesta coffee.....napis mu pri pizzerii Korzo co je oproti Fritu.....skus sa opytat teda o zmenu terminu....to tam budeme len my,vy a nelllymn?
@sliver strasne.......to fakt nejdes?

buba78
5. jan 2012

@sliver tak predsa ste ich zrusili

buba78
5. jan 2012

@pohodacka ake tie papucky si objednala....myslim typ....my sme boli pozriet a zistili sme,ze 21 su fest velke i ked zimne ma 21.......20 nemali a 19,5 boli akurat......tie na snurovacku boli velke a tie na to zapinanie na boku uzke cez priehlavok.....musime ist v sobotu do mesta

crazybabenka
autor
5. jan 2012

no uvidíme....možno sa aj doc. ozve....že sa mu toho 14teho nedá
@sliver

crazybabenka
autor
5. jan 2012

@sliver
@buba78 no 21 bude pre mňa zlý termín....lebo malá bude po očkovaní.....ale idem písať aj doc. aj nellymn

crazybabenka
autor
5. jan 2012

baby a mohlo by to byť teda toho 21 v tej kaviarni o 13tej...nech mu to už napíšem celé.... 😀 😀 😀 😀 😀

buba78
5. jan 2012

@crazybabenka ja sa fakt prisposobim......aj keby som mala ist len s malou,ale zatial ma manzel volno obidva terminy a snad nebude uz taka kalamita

crazybabenka
autor
5. jan 2012

@buba78 takže tam tak či tak budeme aspoň my tri 😀 😀 😀

buba78
5. jan 2012

@crazybabenka ok......

crazybabenka
autor
5. jan 2012

Takže baby....už záväzne....a aby som ja pred doc a vlastne všetky baby nevypadali ako trúby, ktoré sa nevedia na niečom dohodnúť
21. januára o 13tej kaviareň Kesta coffee. MT potrebujeme potvrdiť účasť....aby buba mohla nahlásiť osoby v kaviarni
doc. budem pre istotu písať až zajtra

sliver
5. jan 2012

@crazybabenka - ja možem hocikedy do konca januara okrem 14teho, vo februari to už bude tiež tažšie lebo ideme chodiť plavať... ale inač fakt moc chcem ísť!!!
no mne vychadzalo očkovanie na 13teho a idem ho dať prehodiť ;) aby sme nahodou nedostali teploty a nepojdeme uplne nikam....

@buba78 - darovali sme 😉

dajte aj nam typ na topanočky, uložím si a potom ked budem potrebovať budem vedieť

inač dnes v žiline celý den lialo a prídem do MT a tu krasne bielučko, nadhera, radosť prísť domov

sliver
5. jan 2012

@crazybabenka - ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
na sto peeeeeeeeeero

buba78
5. jan 2012

@sliver nerozumiem Ti s tym peeeeero.......topanocky kupujem Rak...to boli prve capacky.....aj papucky.......maju ich v Rene a Batu

sliver
5. jan 2012

@buba78 - to sa len tak hovori ;)

pohodacka
5. jan 2012

@sliver
@buba78
@crazybabenka baby moje,ten dátum je veľká rodinná oslava,ja tridsiatka,svokra narodky,mužík meniny.Škoda,pozdravujte všetkých..
sliver objednala som to cez prezuvky.sk,buba nestraš,že sú tie so sponkou na boku úzke cez priehlavok..šibne ma,tie som objednala so zavretou špicou.A janemari nejde?

crazybabenka
autor
5. jan 2012

@buba78
@pohodacka my práveže len tie s tou sponkou.....a sú nám dobré....šnurovacie nám dlho na nôžkach nevydržia.....a aj na hrubé pančuchy sú nám dobré

pohodacka
5. jan 2012

@crazybabenka no dúfam,že budú dobré.Dnes som dostala mail,že ich už odoslali-sú rýchli,to je dobré 🙂

crazybabenka
autor
5. jan 2012

@pohodacka no dúfam, že som ti zle neporadila 😒

pohodacka
5. jan 2012

@crazybabenka nie,práveže super stránka aj do budúcna,môj problém,že som nevyskúšala 😀 😀 😀 to som celá ja,niečo sa zapáči a už aj objednávam...bude dobré,nebude..hlavne,že je to pekné 😀 😀
zajtra sme chceli ísť zase na Donovaly keď voľno,no ale čo to tam máte za hurikán?Nejdeme my radšej nikam..

crazybabenka
autor
5. jan 2012

@pohodacka ale trtulu májovú a nie hurikán....meteorológov by mali zavrieť za šírenie poplašnej správy....aj keď naši sa k nám dnes nedostali lebo donovaly aj čertovica pre všetkú dopravu uzavreté....ale tu ani vločka nepadla

pohodacka
5. jan 2012

@crazybabenka tak čo trepú?No ale aj ti Donovaly sú riziko..uvažujeme nad tým,že ju vezmeme niekam do bazénakde kúpajú detičky,ona kúpanie miluje,nerváči keď ju beriem z vane.Len máme iba obyčajné plávky a myslím,že potrebujeme tie špeci s gumičkou,cez ktoré sa nepotentuje..

crazybabenka
autor
5. jan 2012

@pohodacka tak kúp plienočku na plávanie a vybavené

pohodacka
5. jan 2012

@crazybabenka no,napadlo ma to,,uvidíme ako bude poslúchať 😀 😀 ,lebo sa jej nechce búvať.

crazybabenka
autor
5. jan 2012

@pohodacka no naša posledný týždeň v noci žúruje 😝

buba78
5. jan 2012

@sliver pekne od Vas,ze ste darovali...potesite druhych
@pohodacka nechcem Ta strasit tymi papucami..ved uvidis.........ja uz nekupim bez skusania.inac stali 4,90 6,40...7,90.......dufam,ze som su zapamatala dobre....ale neviem ktore kolko...staci Ti kupit tie plienky do vody v DM

pohodacka
5. jan 2012

@crazybabenka ona v noci ako tak,aj keď sa precitne,cucne si a spí ďalej,ale spí až do 8,síce sa vyspím,ale je to celé posunuté..keď vstala o 7 išla akohodinky-prvý krát o desiatej na hodinku a potom ešte okolo pol 3 na 1-1,5 hodiny.Bola spokojná,vyspatá.Teraz ide len raz,potom to má dlho do večera a je už umrnčaná.Dnes bola hore od jednej ,včera od dvanástej,to má dlho do večera...nevie čo so sebou 😀

crazybabenka
autor
5. jan 2012

@pohodacka naša tak spí bežne.....od tej 11,30 do 13tej....a už ju neuspí nikto......alebo potom od 10,30 do 12tej

pohodacka
5. jan 2012

@crazybabenka bože a neni jej to dlho potom?Kámoška má chlapca-rok aj 7 mesiacov a chodí stálespávať 2x,,to bolo fajn.

pohodacka
5. jan 2012

@janemari ani ty nejdeš na stretko?

sliver
5. jan 2012

my ideme v sobotu tuto http://kamsdetmi.sk/podujatia-miest-a-obci/klac...
teším sa...

a to nie su ešte ine mamičky ktore by prišli na stretko?
ani v teme Iscare sa nenajdu nejake?