Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
no uvidíme....možno sa aj doc. ozve....že sa mu toho 14teho nedá
@sliver
baby a mohlo by to byť teda toho 21 v tej kaviarni o 13tej...nech mu to už napíšem celé.... 😀 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka ja sa fakt prisposobim......aj keby som mala ist len s malou,ale zatial ma manzel volno obidva terminy a snad nebude uz taka kalamita
@buba78 takže tam tak či tak budeme aspoň my tri 😀 😀 😀
@crazybabenka ok......
Takže baby....už záväzne....a aby som ja pred doc a vlastne všetky baby nevypadali ako trúby, ktoré sa nevedia na niečom dohodnúť
21. januára o 13tej kaviareň Kesta coffee. MT potrebujeme potvrdiť účasť....aby buba mohla nahlásiť osoby v kaviarni
doc. budem pre istotu písať až zajtra
@crazybabenka - ja možem hocikedy do konca januara okrem 14teho, vo februari to už bude tiež tažšie lebo ideme chodiť plavať... ale inač fakt moc chcem ísť!!!
no mne vychadzalo očkovanie na 13teho a idem ho dať prehodiť ;) aby sme nahodou nedostali teploty a nepojdeme uplne nikam....
@buba78 - darovali sme 😉
dajte aj nam typ na topanočky, uložím si a potom ked budem potrebovať budem vedieť
inač dnes v žiline celý den lialo a prídem do MT a tu krasne bielučko, nadhera, radosť prísť domov
@crazybabenka - ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
na sto peeeeeeeeeero
@sliver
@buba78
@crazybabenka baby moje,ten dátum je veľká rodinná oslava,ja tridsiatka,svokra narodky,mužík meniny.Škoda,pozdravujte všetkých..
sliver objednala som to cez prezuvky.sk,buba nestraš,že sú tie so sponkou na boku úzke cez priehlavok..šibne ma,tie som objednala so zavretou špicou.A janemari nejde?
@crazybabenka no dúfam,že budú dobré.Dnes som dostala mail,že ich už odoslali-sú rýchli,to je dobré 🙂
@pohodacka no dúfam, že som ti zle neporadila 😒
@crazybabenka nie,práveže super stránka aj do budúcna,môj problém,že som nevyskúšala 😀 😀 😀 to som celá ja,niečo sa zapáči a už aj objednávam...bude dobré,nebude..hlavne,že je to pekné 😀 😀
zajtra sme chceli ísť zase na Donovaly keď voľno,no ale čo to tam máte za hurikán?Nejdeme my radšej nikam..
@pohodacka ale trtulu májovú a nie hurikán....meteorológov by mali zavrieť za šírenie poplašnej správy....aj keď naši sa k nám dnes nedostali lebo donovaly aj čertovica pre všetkú dopravu uzavreté....ale tu ani vločka nepadla
@crazybabenka tak čo trepú?No ale aj ti Donovaly sú riziko..uvažujeme nad tým,že ju vezmeme niekam do bazénakde kúpajú detičky,ona kúpanie miluje,nerváči keď ju beriem z vane.Len máme iba obyčajné plávky a myslím,že potrebujeme tie špeci s gumičkou,cez ktoré sa nepotentuje..
@pohodacka tak kúp plienočku na plávanie a vybavené
@crazybabenka no,napadlo ma to,,uvidíme ako bude poslúchať 😀 😀 ,lebo sa jej nechce búvať.
@pohodacka no naša posledný týždeň v noci žúruje 😝
@crazybabenka ona v noci ako tak,aj keď sa precitne,cucne si a spí ďalej,ale spí až do 8,síce sa vyspím,ale je to celé posunuté..keď vstala o 7 išla akohodinky-prvý krát o desiatej na hodinku a potom ešte okolo pol 3 na 1-1,5 hodiny.Bola spokojná,vyspatá.Teraz ide len raz,potom to má dlho do večera a je už umrnčaná.Dnes bola hore od jednej ,včera od dvanástej,to má dlho do večera...nevie čo so sebou 😀
@pohodacka naša tak spí bežne.....od tej 11,30 do 13tej....a už ju neuspí nikto......alebo potom od 10,30 do 12tej
@crazybabenka bože a neni jej to dlho potom?Kámoška má chlapca-rok aj 7 mesiacov a chodí stálespávať 2x,,to bolo fajn.
my ideme v sobotu tuto http://kamsdetmi.sk/podujatia-miest-a-obci/klac...
teším sa...
a to nie su ešte ine mamičky ktore by prišli na stretko?
ani v teme Iscare sa nenajdu nejake?

@pohodacka toto poznam...no isla si neskoro
@crazybabenka jej to mate super......esteze ste isli a muz si presadil kupu.........kaviaren Kesta coffee.....napis mu pri pizzerii Korzo co je oproti Fritu.....skus sa opytat teda o zmenu terminu....to tam budeme len my,vy a nelllymn?
@sliver strasne.......to fakt nejdes?