icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
5. jan 2012

Konečne som vás dočítala,ale ste zase popísali.Konečne som dovarila a dúfam,že malá bude spinkať a nechá ma doriešiť veci na nete 🙂 Tak ja toho 21.1. zatiaľ nemám nič napláne,relatívne by sa dalo,len doriešiť odvoz ,dovoz a podobne. Včera som ani nestihla sem napísať,boli sme na poradni máme 8980g a máme na pláne dalšie vyšetrenie neurologia. Inak musím sa pochváliť otvárajú u nás to materské centrum a už sa teším na prvé stretnutie 🙂

buba78
5. jan 2012

@pohodacka moja nebude Ti spavat stale vela........uz chce mat prehlad o vsetkom.......neboj ona si zvykne na taku dlhu prestavku...potrva to asi tyzden dva
@sliver poznam to..........len,aby bolo pocasie.....Sonka si to este nebude uvedomovat
@janemari aj ja som dovarila a dozehlila.......nejako som vela naprala...este spapam polievku a popisem s kamoskami........my sme mali v 9mesiacoch 10170g.....ja mam asi mega dieta...dnes sila spat o caji........nechcela kasu.nechapala som.....veru musi chudnut.ved uvidis na stretku........preco na neurologiu.......zajtra mame 14mesiacov a sama nechodi.......kamoske zacala dcerka v 20mesiacoch,tak sa upokojujem..........super,ze otvaraju nove......budete mat cisto..u nas to nejako upada na hygiene.....uz nechodim tam

buba78
5. jan 2012

to co je za pocasie.......najprv snehova kalamita a teraz prsi

janemari
5. jan 2012

@buba78 na naurologiu kvoli tomu,že sa nepretáča,nezdvíha do sedu a nie to stoja,nesnaží sa dostať na 4 nožku nieto ešte loziť a ked ju dám na bruško tak chvíľu vydrží a potom reve jak tur. A nieže by sa pretočila na chrbát ked jej to vadí len reve reve a reve. Tak nech ju prezrú,či je to len jej lenivosť,ale máme nejaký problém.

pohodacka
5. jan 2012

@buba78 veď už si zvykám na ten spánok pomaly,ale keď chce,tak spí dobre.2x.Ale zase takto aspoň medzi po ôsmou-osmou spinká.
@janemari to je dobré,budeš pokojnejšia,že jej porobia vyšetrenia.Držím palce,aby boli v čo najlepšom poriadku.Super váha,mysme mali takú až v 10 mesiacoch-len s 50 gramovým rozdielom.. 😉

janemari
5. jan 2012

@pohodacka tak minulý mesiac nepribrala ani gram ale to sme ju vážili doma.teraz sa zase rozpapkala. ale aj to že sa skoro nehýbe nemá to ako vybehať tak priberá.

pohodacka
5. jan 2012

@janemari jasné,potom to vybehá,ale to je jedno koľko váži,nech je len zdravučká,to je hlavné...ale z chrbátika na bruško sa sama pretočí,či nie?

janemari
5. jan 2012

@pohodacka vôbec sa nepretáča,vedela sa s bruška na chrbátik,ale to sa pretočí len občas a a z chrbátika na bruško ešte nikdy,len ked som ju sama pretočila.

pohodacka
5. jan 2012

@janemari tak to je lepšie ,že ideš na vyšetrenie..alekľudne tomôže byť jej lenivosť,nič iné,neboj,nejaká mamina tu minule písala,že jej 10 mesačné dieťa tiež nevie sedkať atď..neboj,každé dieťa je iné,ona to dobehne..ešte si uži,že ju nenaháňaš 😀

janemari
5. jan 2012

@pohodacka tak ona už sama sedí bez problémov a v chodítku,alebo za ruky lieta ako šarkan. Ale len ked ju posadím,alebo postavím,inak nie.

pohodacka
5. jan 2012

@janemari aj sama bude,ona sama na všetko príde,kedy sa rozhodne,že chce,vtedy tak spraví.Aj sa pustí po 4,potom aj chodiť,ani sa nenazdáš a bude to tu.

janemari
5. jan 2012

@pohodacka tak ona si myslím dobre vie,aj sme jej ukázali čo a ako,ale nepohneš s ňou. Dávame jej hračky aby sa načahovala,ale bud sa na ne vykašle ked ich nedočiahne,alebo reve a pozera sa či jej hračku podáš ,alebo nie. Vydierať vie na jednotku to je pravda,ale žeby sa ponamáhala ani za.... No budem to mať s ňou ešte veselé. Zato ked ju prebaľujem,alebo obliekam tam s pohybom nemá problém,kope ako diva,že vyskakuje do vzduchu ako sa odráža a už som samá modrina.Mám problém ju napasovať do plienky,lebo len čo ju do nej dám už mi s nej vyskočí a takto ju naháňam 😠 Ale dnes letelo skoro všetko zo stola tak jej starký capol,zostala zarazená,našpúlila ústa,rozmýšlala a potom už sedela v kľude. aspon pred niekym má rešpekt 😀

crazybabenka
autor
6. jan 2012

@sliver teraz sa mi ešte jedna baba ozvala, či nemôže prísť na stretko.....len mám strach, že keď to napíšeme do tej druhej témy....tak sa do tej kaviarne nepomestíme.....a ak príde aj tá povedzme rozumovo nevýrazná helen5 tak by som vraždila

crazybabenka
autor
6. jan 2012

@janemari odvoz dovoz zabezpečíme....vezme ťa nellynm....to bude srandy v aute s 2mi speváčkami 😀

crazybabenka
autor
6. jan 2012

tak oznámila som docentovi zmenu termínu....kto príde príde....kto nepríde nepríde

pohodacka
6. jan 2012

@janemari s prebaľovanímje to aj u nás..neviem čo si to zvykla v poslednej dobe..ujde preč za sekundu,ani za svet plienku,nie som schopná ju udržať,nohy vzprieči,kope,raz som jej tak capla po tej holej riti,že mala otlačku 😀 ,nemôžeme si nechať ,aby nám prerástla cez hlavu a všetko jej dovoliť..potom nám prerastie cez hlavu..viem o čom hovorím..známa to podcenila a teraz si nevedia dať rady,takže ja už aj skríknem,ale vtedy na mňa pozerá,ani nepípne,,už rozumie,že spravila zle..

buba78
6. jan 2012

@janemari verim,ze to bude jej pohodlnost.........a jasne kazde dieta je ine.......aj nasa ma respekt pred babkou mojou mamou..........len neviem kedy zacne mna posluchat.............a o tych modrinach ani nevravim..........neviem preco tie deti musia,tak kopat
@crazybabenka pre boha.....tu Helen 5nie......neviem ci je to dobry napad......tak maximalne 15 ludi aj s kolektivom Iscare
@pohodacka aj ja osm si vsimla,ze zacina chapat,ze robi zle........len niekedy sa zacne rozculovat a hadat so mnou

buba78
6. jan 2012

Baby ja sa tak tesim na to stretko a hlavne na reakciu deti,ked ich tak bude vela

pohodacka
6. jan 2012

@buba78 aj so mnou sa tak háda..nebojsa,ony sú prešpekulované až moc.. 😀 😀 čo je tá helen5 zač?Nepoznám..

crazybabenka
autor
6. jan 2012

tak baby docent potvrdil termín....tak už žiadna zmena poprosím.....preto to chcem udržať v našej téme....preto som aj tej babe napísala, že nech to nerozširuje ďalej....aby sa to zase nezvrhlo....
@pohodacka no stačí ti zájsť do pôvodnej témy a prečítať si zopár periel múdrosti od nej....ja mám teda otrasný pravopis....ale ona je unikát 😀 😀 😀 😀

tinara23
6. jan 2012

@crazybabenka máš pravdu...unikát 😀 😀 😀

buba78
6. jan 2012

@crazybabenka tak teda 21? a pocet? zajtra tam chcem zavolat a uz dat pevny cas

pohodacka
6. jan 2012

@crazybabenka tak to sa idem pobaviť 😀

pohodacka
6. jan 2012

Baby,takže...keď dostanem MENŠTRULACIJU,musim isť ..či ma VIŠETRÍ pán DOCHTOR!!!!!!!!
Ja som tu helen nemohla ani čítať,veď to je ako...osobitná škola?Ona si asi len robí srandu,toto nemôže normálny človekpísať..ten pravopis..ale aj uvažovanie..to som prečítala len dve strany,nemám na to nervy 😀 😀

tinara23
6. jan 2012

@pohodacka ja sa to snažím preskakovať, nemá zmysel to čítať 😀

pohodacka
6. jan 2012

@tinara23 ja sa vážne čudujem,že jej niekto aj odpisuje..všeličo som už zažila..videla,ale toto..to je moc 😀 😀 😀

tinka9075
6. jan 2012

@crazybabenka Helen5 je čistý magor však sa stačí pozriet ako píše dobre že nevie že máte stretko s docentom ona by tam doklusala to som si istá chudák docent ked musel rozprávat s takým blbcom a niekto spomínal že ona je mentálne zaostalá a taká chce deti chúda dieta pozdravuj docenta 🙂 🙂

petuska123
6. jan 2012

ahojte baby...jej tak vy mate stretko s docentom 🙂 tak ho aj odomna pozdravte 🙂

janemari
6. jan 2012

Tak kočky další den za nami,dnes som sa konečne rozšupla,teda už včera večer a porobila koooopec roboty do ktorej sa mi nechcelo. A máme ďaľší prírastok v rodine,takže Laurika má bratranca z 2 kolena 🙂 to budú v lete u prastarkej vyvádzať 😀

sliver
6. jan 2012

@janemari - ja som bola akurat včera na kontrole na neurologii, my chodíme od druheho mesiace lebo si nedavala hlavičku do druhej strany, stale mala hlavičku rovnako, že ako bola v brušku natočena tak mala trošku stuhnutý sval na krku, doktorka nas poslala na cvičenie a rozcvičila to... no len preventívne chodíme každý druhý mesiac na kontolu ale už je super... možno aj vas pošlu na cvičenia... teda ta moja neurologička by ta isto poslala lebo Sonka už bola v poriadku pretačala sa ako diva aj tak povedala že mame cvičiť že bude aspon ohybnejšia.... no popravde my sme už necvičili...

@petuska123 - jeeeej už 18tt, ten cas letí....

jojo helen radšej nie.... ja ju tiež preskakujem, nečítam

@crazybabenka - a kto teda ide?

@buba78 - aj ja sa velmi tešíííím, su tam v tej kaviarni pripravení na školku??? to bude