Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
dnes prve sankovanie s placom........mala strasny vyraz v tvari.......a to sme ju tahali okolo domu a trosku spustali z maleho kopceka tak,ze ju muz tahal......neskor dam fotky
a najlepsi klinec dna......kamoska nas zavolala dnu,ked sme isli po nejake veci a to bola chyba........ma dvoch chlapcov.........baby budte radi,ze mame princezne,lebo oni boli horsi ako rozzurene tigre......ked sme odisli muz si povzdychol a povedal-"ach boze,toto uz na mna nie je"......a doma bol tichy az som ho hladala po byte a pytala sa ,kde je......vesal pradlo a vychutnaval si ticho......vzdy som si myslela,ze mame hlucne dieta,ale my mame anjela
este som zabudla.......doobeda sme kupovali papucky...to bolo nervov.....zimne ma c.21.....firma rak c.21 boli o 2cm vacsie na nohe.tak C.20 vacsie o 1,5cm......strasne.......aspon pri detskych topankch by to malo byt presne...c.19 nam boli akurat....tak roozhodnite sa.......nakoniec mali od inej S Botex...a to cislovanie bolo 13,5cm co nam bolo vacsie o 1cm.....tie sme zobrali......ked sme ich prirovnali k Rakom ta ista velkost,to bol teda vleky rozdiel....som z toho jelen........nic nekupim bez skusania......dufam,ze nam vydrzia najdlhsie........nemam chut kupovat dalsie......a neboli najlacnejsie 8.49......pohodacka asi si nakoniec kupila lacnejsie cez net.....ozaj a zmerala som jej chodidlo,ked stala........mame 13cm
@sliver jééé,kde ste toboli?Kráásne..aj Soninka je kráááásna.My sme dnes boli na vašich smeroch-Valčianska dolina,mám aj foto,krásne tam bolo,ale ne Donovaloch to bolo bezpečnejšie.Čisto kopček pre detičky,tu bolo milión ľudí,jeden cez druhého sa spúšťali,stále som bola v nervoch kto do mňa napáli..ale inak fajn.
@buba78 ja som len zvedavá na tie naše papučky-mám síce lacnejšie-6,16 €,ale pošta je drahá jak sviňa3,60-tak ma to výjde drahšie.Nelka keď sa sánkuje jedine tak,že sedím s ňou ja alebo mm.Sama by tam asi tiež plakala...veru,buďme my radi,že máme dievčatká 😉
@pohodacka - http://kamsdetmi.sk/podujatia-miest-a-obci/klac...
bolo tam velmi vela ludí, nebolo kde zaparkovať a mala som stres lebo sme auto mali zaparkovane tak v kopci že som sa bala že niekto do nas vpali lebo tam velmi šmýkalo... no ale prežili sme a koníky boli fakt nadherne, riadne velike...
@pohodacka - my ideme do Jasenskej, mm pôjde bežkovať a ja budem kočíkovať ;) tak sa tiež teším...
Sonka je uplne vyčerpana každý den, od štvrtka sa niečo deje a je to na nu asi vela podnetov... v štvrtok sme boli u jedných rodičov, včera u druhých, dnes na koníky a chúďa búva úplne kaputo....
Baby..sledujte to nadšenie pri pozeraní spievankova 😀 😀 😀 😀 😀 /album/
no ako ste víkendovali babule moje 😀 😀 😀
Ahojte baby,tak máme za sebou strašnú noc 😖 Išli sme na noc k našim,podvečer sa mi zdalo,že je malá nejaká horúca,ale rúčky mala ako ľad. Tak som utekala domov pre teplomer a lieky. Ked som odmerala teplotu som skoro odpadla 39,4, hned som dala polovicu čípku,naveľa zaspala ale po pár hodinkách bola hore rev,tak som jej odmerala teplotu 39,9 tak som jej dala celý čípok a nie nie spať,len plakala.Ked konečne zaspala ja šťastna zaspala s ňou znova rev a ked som pozrela na hodiny zistila som že spala 20 minút. A takto to šlo do rána,dávala som jej aj gel na zúbky ale nejak to nezaberá. Ráno som jej už dala Nurofen a neporovnateľne lepšie,najhoršie bolo,fungovať popri nej,pomôcť z obedom a poobede ked som myslela ,že si pospíme figu borovú,musela som ju nabaliť a hajde von. Tam pospala niečo vyše hodiny ,ale to sme boli vonku skoro 3 hodiny,som myslela že to už nezvládnem. Teraz spinká a ja som dobehla na net,dúfam,že táto noc bude už v pohode. 😅
@janemari to mi je luto.....chuda.........kolko mate kg.....cipok sa dava 10mg/kg vahy.........mylsim,ze si jej dala velmi malo......a nurofenove cipky su lepsie.....lepsie je striedat po 6 hodinach raz jeden raz druhy........dufam,ze som to napisala zorzumitelne.....my ked niekde ideme balim hned teplomer a proti teplote........do teraz mam jedno balenie cipkov v jej taske.........my mame doma aj diazepam...dava sa pri teplote nad 38,5..........pytaj si ho od doktorky.......viem si Ta predstavit v akom strese si bola.......ja som bezne zvladala v praci taketo situacie a ked nam nasa mala taku teplotu bola som vystrasena
radsej ju chod zajtra dat pozriet........my sme mali hrdlo ciste a za dva dni bola z toho zas herpangina......uz tyzden sme ok a musime vydrzat do stretka........a pokial viem,taka vysoka teplota by nemala byt pri zubkoch..aspon tak pisu
obidvom prajem vela sil.....drzte sa....ak potrebujes este nejaku radu daj vediet kludne aj do IP
@buba78 neviem či 6 chorobu,ale myslím,že tam bolo niečo písané o ecolli alebo ako sa to píše,ževraj nič vážne. V správach bolo,že ked sa dvaja rozvedú a ten čo má v starostlivosti dieťa a bude komplikovať stretávanie s druhým rodičom a pod. bude bud pokutovaný do výšky 200 eur, alebo mu môžu dieťa vziať poprípadne mu nebudú vyplácať dávky . Tak čo viac k tomu dodať ešte viac chránia nezodpovedných otcov ...
@buba78 však čo ti budem hovoriť 😠 a potom sa nerozčuluj,ži kľudným životom. KEd to takto pôjde zo zákonmi ďaľej,ženy sa nebudú chcieť vydávať a tobôž mať deti,lebo čo ak náhodou vzťah nevýjde a potom prídu o dieťa. Alebo budú veznené vo vzťahoch a budú trpieť,len aby o deti neprišli. Ja len hovorím gratulujem tomu kto tieto zákony vymýšľa a dúfam,že sa mu to raz vypomstí.
kočky poraďte, kde by ste teraz išli, do ktorého centra na IUI ? ide sa mi hlava zavariť a neviem kde ísť ? ☹ niečo okolo BB.
@tinara23 - ani ja netuším, ja poznam tiež iba v MT...
ja som asi divna ale išla by som asi do Iscaru v MT... ono aj ked tam nie je doc. ale stale su tam sestričky ktore ta privítaju s usmiatou tvárou a isto ti dodaju energiu... už maš skuseností dosť tak sa nedaš obabrať...
to je moj nazor, samo že sa iní nebudú súhlasiť...

@lenuska8754 blahozelam