icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

miminap
6. jan 2012

cautre babule. neviem, ktore si ma pamatate, ale to teraz nie je podstatne. chcela som vam napisat jednu vec, ktora ma davnejsie napadla. jedna baba bola raz prihlasena do temy o adopciu. mala presne taky uzasny pravopis a reakcie ako ona baba, co spominate vyssie. bola velmi agresivna a vsetky veci brala ako osobne urazky, az sa baby z temy nastvali a dali ju adminom vyhnat z temy. potom sa prihlasila hlupucka z tej istej IP adresy pod inym "nickom" a strasne vulgarne tam babam nadavala. ja mam take podozrenie, ze to je ta ista, len sa asi boji, aby ju nevyhodili, tak radsej nikomu nenadava, ale mozno by nebolo zle dat preverit adminom, ci to nie je ta ista IP adresa. to ma len tak napadlo. 🙂

ivvvy
6. jan 2012

@crazybabenka skoda ze mam , martin tak daleko , prisla by som hned :(

janemari
6. jan 2012

@miminap ahoj aj v tejto témičke 🙂
@sliver tak ja dúfam,že budeme môcť cvičiť doma,lebo aj k doktorke musíme cestovať do iného mesta a neviem si predstaviť ešte cestovať na cvičenia do toho mesta. Máme cca 3 týždne kým tam pôjdeme tak snád nejaký pokrok urobíme.

buba78
6. jan 2012

@sliver ano su,len kociky nie,lebo sa nemaju kde dat,my pojdeme autom

ivvvy
6. jan 2012

Ahojte baby. tak sa pirdavam do vasej skupiny , aj ja som vdacna docentovi za svoju dcerku

buba78
6. jan 2012

@ivvvy tak vitaj a gratulujeme..........napis si,ze mas dcerku

ivvvy
6. jan 2012

@buba78 dakujem , uz sa chystam urpavit si ten profil 🙂

buba78
6. jan 2012

@ivvvy tak sup sup

buba78
6. jan 2012

@ivvvy krasne meno.to som chcela,len muz nie...este daj vek

ivvvy
6. jan 2012

ma 8 mesiacov a dakujem za pochvalu, dalal som fotku

pohodacka
6. jan 2012

@ivvvy vitaj,aj mne sa páčila Timea,len vyhrala Nela.Gratulujem...je kráásnučká!!

ivvvy
6. jan 2012

@pohodacka dakujem , no ja som chcela bud Timeu alebo Tamaru tak manzel si vybral

pohodacka
6. jan 2012

@ivvvy a ako sa mávate s Timejkou?Kojíte sa?Papáte aj tuhú stravu?Niečo námpopíš,my si tu píšeme ešte aj koľko vážia tie naše blchy a tak..kľudne popíš 😉

ivvvy
6. jan 2012

@pohodacka ano este sa kojime, ale papa uz aj tuhu stravu. ale drzim sa tak nejak rad odbornikov, a jej varim zvalst , nedavam jej nic slane, sladke korenene. vsetko len ciste chute. a mame 8 mesiacov .70 cm a nejak 7.5 kg

saskaz
6. jan 2012

baby chcem sa opytat vy ste tu take skusene,snazilkujeme o mimco,najvacsia pravdepodobnost otehu je len v case ovu?a ovulka prebehne kazdy mesiac priblizne rovnaky dc ci?

janemari
6. jan 2012

@saskaz v prvom rade musíš zistiť či ovuláciu vôbec mávaš a to ti zistí doktor,alebo môžeš aj doma ovulačnými testami.Otehotnieť môžeš len ak si mala ovuláciu a vy ste boli s partnerom v tom čase spolu čo je asi 2 dni pred a 2 dni po ovulácii. Ked je žena zdravá tak zvykne mať ovuláciu v rovnakom čase čo je cca 14-16 DC,ale sú ženy čo majú ovuláciu aj v 10 DC,alebo aj 18 DC. Preto je dôležité zistiť kedy ju máš a či ju vôbec máš. Najlepšie je odsledovať minimálne 3 cykly.

pohodacka
6. jan 2012

@ivvvy hej hej,tiež nesolím,nesladím,aj keď už pomalinky skúšam dávať napríklad našu polievku,keď je taká nejaká ľahká,nech si zvyká,lebo od roka chcem dať pomaly všetko.Aj tipapá tuhú stravu?Mne niekedy odmieta,len by sa kojila..dr ma upokojila,že ona si zvykne,že to sú tie kojené deti..
@saskaz podľa toho či si hormonálne ok..ja som nebola,nemala som teda menzes,mala som anovulačné cykly.teda bez ovulácie-nedozrievali mi vajíčka,len pod dávkou liekov,ktoré vyprovokovali ich rast.Mávaš ms pravidelne?

ivvvy
6. jan 2012

@pohodacka papa aj tuhu ale musim jej to mixovat ale nie uplne na riedko. ale ked ma velke kusy tak sa zacne davit a potom uz nezje nic. ked to ma formou takej hrubsej kase zje mi aj 2 plne kompotove misky. mame 2 zuby tak sa snazi to nejak hryst . ale davam jej aj rohlik ten si zuzle , piskotu a ovocie a to pekne spapa.

pohodacka
6. jan 2012

@ivvvy to máš fajn,naša má deň keď ledva spapá nejakého jedla 2 lyžičky a nechce..v poslednom čase nechce žiadne ovocie.len vymnŕva.Chlebík maslový zje,keď jej odtrhujem a dávam alebo si žužle suchý krajec.Dnes zjedlapo dlhej dobe celú výživu,som nechápala..kojíš aj v noci?Prespinká ti v noci?

ivvvy
6. jan 2012

no moja vyzivu zje max pol poharika. ale zeleninove kase co jej varim to miluje a fakt toho tolko zje. kojim aj v noci tak 2-3 krat. mala sa budi casto ale tak do tej 2 ju vzdy uspim na caji a dudliku a potom po 2 uz kojim tak 2-3 krat do rana pokym vstane uplne. a cez den tak 2-4 krat kojim, viac nechce lebo papa vsetko ostatne

pohodacka
6. jan 2012

@ivvvy naša tiež tak 2x za noc vstáva.cez deň keby ju chcem kojiť 20 x,tak myslím,že sa nenahnevá 🙂 🙂

buba78
7. jan 2012

@ivvvy zlate ste........aj Tamaru som mala vybratu........ale je riadne chuducka......nasa v 7 mesiacoch mala 71cm 9350g..ja som musule myxovat do 10mesiacov a potom utalo a sup len popucene......nas prvy zub v 9mesiacoch.......necudujem sa,ze nechcela tuhu stravu zuvat.......presne som kojila ako ty .....a jedla do roka vzdy pol vyzivy..tie deti sa predsa v niecom podobaju..myslim kojene a nekojene
@janemari super napisana rada

sliver
7. jan 2012

milujem predlžené víkendy 😉
to je super že je dnes iba sobota a to sme boli už aj včera s mm
paradička, mohlo by to byť čatejšie...

@buba78 - nemožeme tam ísť s kočíkom?

sliver
7. jan 2012

@ivvvy - vitaj u nas 😉

crazybabenka
autor
7. jan 2012

ježkovi voči baby ale ste toho popísali 😀 😀 😀 😀

buba78
7. jan 2012

@crazybabenka co si spala?ved som sa cudovala ,kde si.....uz som si myslela,ze ste ochoreli a behate.
@sliver nemoze....chod sa pozriet a usud.......to nie je obchodne centrum........ved budes mat vajicko......jedenkrat prezije

crazybabenka
autor
7. jan 2012

@buba78 nie nie zdraví sme....len tu mám segru s maličkou...tak idem len kuk čo ste popísali....a utekám....

lenuska8754
7. jan 2012

Ja som vdaka nemu v 14tt.keby nebolo Doc.Tomasa, tak nemam asi nikdy toto stastie.

ivvvy
7. jan 2012

@buba78 no je tenucka a vysoka , ale velmi zlata. vidis to fakt maju vela spolocneho babiky. ja to s tym mixovanim berem tak , ze raz sa to urcite nauci , a ci to bdue v 9 mesiaci alebo 11 je mi uplne jedno , nie ?

sliver
7. jan 2012

@lenuska8754 - jeeej lenka blahoželame!!!