Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@pohodacka
@sliver
@crazybabenka mne manžel tiež nechce ísť do iscare, ale ešte keby mi IUI robila tá mladá doktorka, tak možno by som sa, aj jeho dala nahovoriť, len kde mám tú istotu, že to bude ona 😒 Ešte si hovorím, že snáď na tom nemajú čo pokaziť, predsa len to nie je až taký výkon. A inak vôbec neviem kde inde 😒
@tinara23 - presne ako si napísala... ved ta isto nebudu tlačiť do ničoho na čom by zarobili s tvojimi skusenosťami....
@crazybabenka - a ked ma niekdo mrazačikov akurat u nich aku ma inu možnosť?
a ako som písala, je to vec nazoru... a ked človek nema inu možnosť a veľmi chce babetko tak čo ma robiť? byť bez babetka....
ozi kočky
Sonka už ma dva zuby 😉 😉 😉
@sliver gratulujeme k zúbkom
Tak baby,zajtra na nás myslite.ráno o 8.Včera sme Nelke nahmatali v prsíčku tvrdú guličku,celé prsko má červené,resp.okolo bradavky po celom obvode.Ukázali sme sa dnes dr,tá nás poslala do nemocnice na endokrinológiu-sono+odbery.Majú tam vraj nenormálne veľa ľudí,ale naša zlatááá dr zobrala telefón a dala nás prednostne-zajtra ráno-držte nám palce ☹
@pohodacka neboj to bude v pohode....my to už máme absolvované....teda ešte očné pozadie....a dúfam, že na endokrin pôjdeme posledný krát
@tinara23
@sliver
@crazybabenka ďakujeme veľmi pekne babulky..
@sliver ty brdo uz dva?......uz hryzie?
@pohodacka neboj robi sa to preventivne..aj u deti vznikaju hormonalne zmeny a lepsie je sledovat..povedz si,ze su aj horsie choroby....myslime na Vas.........drzte sa
@tinara23 mas to tazke a nezavidim Ti sa rozhodnut.....nepoznam ine centra a ani neviem,kde by som sla.keby som sla do iscare,tak sa tam rozplacem
@janemari
@buba78 diki aj Vám baby,super,že je Laurinke lepšie,dávaj potom ten nurofen keby niečo.
Baby moje ,ozaj @sliver @crazybabenka dnes mi prišli tie papučky RAK,no hádajte ,sú jej dobrééé??Ja sné,že nieeeee 😠 😠 😠 neni šanca to obuť..nekúpite niektorá?Sú pritom také zlaté,krásne..
http://www.prezuvky.sk/eshop/detail/42/3/detska...
toto sú onyyyy
@pohodacka juj to ma mrzí....no vidíš....zle som ti poradila 😒
@pohodacka aj my sme mali tieto,ale v cervenej,ked mala 19 nozku a vtedy jej boli super........cim je vacsia ma tucnejsiu nozku
@crazybabenka neboj zle si neporadila......cim je dieta starsie,tym sa horsie kupuju topanky.......tvoja nema take cislo ako Nelka?
tento sneh ma riadne nastvla.......ked bol muz skoro dva tyzdne doma bolo na nervy a teraz?......poobede ideme do poradne....mam co odhrnat na aute.......mozno mamina pride a pojde s nami
kočky ako ste vedeli či vaše mimčo je smedne?
ja som začala davať malej čaj až teraz s príkrmami a ide sa za ním zblázniť... no neviem ako často jej ho mam davať, niekde som čítala že radšej doobeda, podvečer radšej menej... ked ona mi nepovie že je smedna :(
@sliver
@buba78
@janemari
@crazybabenka tak baby čosa týka papučiek,kúpili sme dnes konečne v zdravotníckej predajni a sú dobré,ďalších 9 €,ale nevadí,hlavne,že má.Sliver,čo sa pitia týka,dávaj po troške,pár glgov,lebo jej ak bude chutiť,veľa ho vypije,naleje si ním bruško-zasýti ju a už nemusí chcieť papať-tak som to čítala.
Tak a čo sa týka dnešného vyšetrenia,sono nám nerobili,dr povedala,že hľuzku zbytočne pritlačí a rozdráždi ,ale brali nám krvičku.Ja som sa pýtala preč,mm jej držal ruky a nohy aj so sestričkou,veľmi palčkala,ale dr povedala,že bola statočná.Brali z rúčky,hneď na prvý šup trafili žilku.Tiež si myslí,že to bude hormonálneho pôvodu,ale nepáči sa jej to začervenanie,to je vraj znakom pre zápal.V piatok pre výsledky a uvdií sa čo ďalej,Teraz už vystrája,aj zabudla ,že má "bo".
@crazybabenka prestaaaň,nič si zle neporadila,len stránku a tá je dobrá,môj problém,že som neskúšala 🙂
no tak sme s5 od očnej....poriadne nás vytrápila....ale je všetko v poriadku...už len zajtra zavolať na endo....kedy na kontrolu...a už by sme mali mať pokoj
božinku to s tými maličkým sa chodí stále po doktoroch :((((
stále niektora z nas niečo rieši... to je smutne že sa človek tak natrapi....
baby obidve to budete mať fajn, verím tomu!
pije vela cajíku ale papa pekne... teda ja jej ten čajík davam až po jedení

@sliver no tak do iscare by som nešla ani keby za to platili