icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
13. jan 2012

tak dnes som sa tak sklamala v bess.sk ....už od nich nič nekúpim....niekoľko krát mi poslali bodynká s chybnými cvokmi....vykašlala som sa na to....však opravím si sama ...na čo to posielať ....zbytočná pošta....a dnes ma dorazili....miesto trička : mám 1 rôčik mi poslali tričko s 1dnotkou....a šatočiek "Paulínka má 1 rôčik" ...Paulínka, 1....ide mi od zúrivosti srdce odtrhnúť

sliver
13. jan 2012

@crazybabenka - parados že je všetko OK, my sme boli minule zase na neurologii a že všetko v poriadku ale zase sa tam musím trepať o 3 mesiace, ja som tak dufala že tam už nebudem musieť chodiť....
včera sme boli na poradni a na očkovaní, váži 7kg no strašne nariekala celý čas tak sa nedala dobre ani odvažiť...
čakali sme v čakarni polhodinu a v poho sa rehlila, prišli sme dnu, položila som ju na pult a začala vysliekať tak take revy spustila že revala asi polhodinu, aj počas očkovania... až vonku v kočíku po 10min sa ukludnila... hroza

crazybabenka
autor
13. jan 2012

@sliver joj ani nespomínaj očkovanie....my ideme 17teho

sliver
13. jan 2012

@crazybabenka - akurat dostala teplotu... jej to dojde akosi na druhý den... aj minule tak aj teraz...

pohodacka
13. jan 2012

@sliver naša tiež dostala na druhý deň teplotu,38,3 ak si dobre pamätám.Ale po nurofene prešla,držte sa.
@crazybabenka tiež sme dnes mali výsledky z endo..krvička našťastie v poriadku,kontrola tiež o pol roka.Veľmi mi odľahlo.Bess nie je normálne!!!Dosť že sú predražení,ešte aj toto????Kašlala by som na nich..ak máte v okolí akúkoľvek firmu,ktorá robí samolepky,kadjekú tlač,banery,plagáty vedia ti napísať na oblečko čo len chceš a veeľmi lacno..skús radšej tak..naša duracelka prosím pekne teraz zaspala,od rána.Stále mala energiu.Neni zase spln?Lebo v noci stále mrnkala,o pól 5 sa posadila na posteľ a začala de?de?de?ani som nemohla mať nervy,že som nevyspatá,lebo sme sa začali tak smiať aj s mm..ale čo hľadalaneviem.Dala som ju ľahnúť,ešte hundrala de?de?..potom som zaspala a ani neviem kedy zaspala aj ona.Ešte som ju stihlaprebaliť-či náhodou nehľadá suchú plienku 😀 😀 😀 😀 😀

sliver
13. jan 2012

@pohodacka - iná beťarka 😀 😀 😀 😀 😀
mam noveho favorita, aj ked sa mi nepačia delene ručky, tento mi padol do oka... http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/serv...

crazybabenka
autor
13. jan 2012

@pohodacka
@sliver teraz mi volali....že im to mám zaslať....že mi to vyreklamujú

pohodacka
13. jan 2012

@crazybabenka presne som ti to išla písať.VVyreklamovať to treba,prečo by si mala vysoliť prachy za niečo čo si si neobjednala 😠 😠 😠 😠 Paulínka s jogurtom nemá chybu,som sa dobre pobavila 😀 😀
@sliver nooo,dobrýý jeee.

crazybabenka
autor
13. jan 2012

@pohodacka ale najprv mi to nechceli vyreklamovať....že to bola moja chyba 😠
no a keby si videla ako vyzerala kuchyňa....zajtra pokus č. 2 😀 😀 😀

pohodacka
13. jan 2012

@crazybabenka no to ja ani nemám odvahu nechať to Nele,zjedla by skôr kelímok ako jogurt 🙂 ..ozaj,už môžem dávať aj ovocné jogurty?

crazybabenka
autor
13. jan 2012

@pohodacka jasne, že môžeš....okrem čokoládového.....ja som dnes skúsila prvý krát....musíme sa učiť pomaličky.....Pauluška sa skôr vyhrala ako najedla 😀 😀 😀 😀

buba78
13. jan 2012

@crazybabenka super,ze je vsetko ok.......drzte sa na ockovani....to mate posledne do noziciek.....tie som neznasala.....do rucicky je bez bolesti
@sliver moja tiez revala pri vazeni..........pamatala si,ze ju pichali nedavno....teraz po dlhej dobe bola uz ok a smiala sa.........kde chodis na tie kociky

pohodacka
13. jan 2012

@crazybabenka jááj,ten náš tata ukecal ma z bess-u objednať tie šatky na oslavu.Že nemá teraz čas dávať to potláčať.TTak ja som aspoň vybrala farbu-tie fialové,ak to do.rbú,nech si ma neželajúú 😠 😠 😠

crazybabenka
autor
14. jan 2012

@pohodacka no tie narodeninové nám dodrbali tak....že....vzor bol....simonka má 1 rôčik.....ak sa nemýlim.....tak som im poslala ako vl. text....Paulínka, 1......ako Paulínka má 1 rôčik.......a ony mi poslali Paulínka, 1.....a bola to moja chyba.....lebo na šatách som chcela napísať vl. text....a to bolo Paulínka, 1.....no chápeš logika ako hovado.....tak mu hovorím.....že potom keď som u Vás objednávala "moje 1 vianoce" tak som tiež posielala vl. text....len 1tku.....tak prečo mi tiež neposlali bodynko len z jednotkou???? vraj to je iná sada.....tak som mu povedala, že to nie je moja chyba....že ich dávam na obchodnú inšpekciu.....že ony povedia kto s nás má pravdu.....do hodiny mi volali s tým....že reklamáciu mi uznať nemôžu....ale že aj ony spravili chybu....že tam nedorobili nejaké hviezdičky.....tak mám poslať tie veci na dorobenie....a "pri tej príležitosti" to opravia ako som im povedala ....chápeš

crazybabenka
autor
14. jan 2012

@pohodacka farby sú v skutočnosti krajšie....sproste to odfotil foťák

pohodacka
14. jan 2012

@crazybabenka super si im to povedala,ja by im dala!!Nech skúsia poslať niečo iné,takim urobím takú reklamu,že neobjedná nikto!!!

http://www.bess.sk/detske-oblecenie/kategoria/d...

ja som dala tieto-Nelinka má 1 rôčik..no pozriem sa na tododanie 😖

pohodacka
14. jan 2012

@crazybabenka a aké číslo si dala?

crazybabenka
autor
14. jan 2012

@pohodacka no už tam zmenili texty v popise....lebo som im poriadne povedala od pľúc 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
14. jan 2012

@pohodacka nátelník je 80tka....ten bol malej dobrý.....šaty 80-86 ale tie som neskúšala.....ak budú aj teraz trošku väčšie....tak budú na leto....to som chcela tak.....lebo keď som objednávala ten vianočný.....tak 74-80 a šaty jej už boli skôr ako tunika....ltt a čiapočka trošku úzka

crazybabenka
autor
14. jan 2012

@pohodacka máme tie isté šaty čo ty len v ružovom

pohodacka
14. jan 2012

@crazybabenka presne to isté číslo som dala aj ja,presne bude na leto plienka ,šaty a ideš 😉

buba78
14. jan 2012

@pohodacka pekne satocky
@crazybabenka aj vy krasne oblecko

pohodacka
14. jan 2012

@buba78 ako bolo v robote?Robíš na oddelení?

buba78
15. jan 2012

@pohodacka robim v ambulancii......bolela ma strasne hlava,lebo som nebola 3 tyzdne...ked uz pojdem na plny uvazok pojdem aj na oddelenie nejake dni,ked nemame ambulanciu.....v ambulancii ma to moc nebavi,ale som urobila vsetko pre to,aby sme mohli amt babo........ked vyrastie mozno sa vratim na oddelenie..uvidim......v praci vzdy rovnako

pohodacka
15. jan 2012

@buba78 pekné od teba,že si sa pre bábo obetovala,tiež by ma to na oddelení asi viac bavilo.Tak ty si vlastne docenta poznala,tam z nemocnice?Či až kôli IVF?

buba78
15. jan 2012

@pohodacka poznam ho z nemocnice uz ako studentka

pohodacka
15. jan 2012

No čo,ako po víkende?UU nás tak oddychovo.
@sliver
@janemari vy ste kde??

janemari
15. jan 2012

ahojte nejako nestíham 😅 a dnes ocko rozhasil malej režim,takže som mala čo robiť 😠

pohodacka
15. jan 2012

@janemari debil,zase ju budeš dávať nejaký čas "na poriaadok"
@crazybabenka ako vlastne ocino?Už je ok?

buba78
16. jan 2012

@janemari to mi je luto