Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@pohodacka - ja tu cez víkendy moc nechodím... akosi si chcem dať relax od PC, ved som tu celý týžden a venujem sa iba drahemu a malej... no a stael niekde behame cez víkend...
tento víkend sme boli napr. na chate z mojej roboty aj s malou aj s mm, bolo úžasne, trošku mi bolo smutno že už nie som s nimi tak dlho a celý ten kolektív mi trošku chýba ale bolo perfiš
Sonku si podavali z jedných ruk do druhých 😀 😀 😀
@buba78 - paradoš že ste si zaplavali, teda sa vyplahočili... ste ju riadne unavili 😀 😀 😀
my začneme chodiť na to plavanie asi už tuto sobotu, sa teším ako mala kvoli Sonke lebo čo ona dokaže robiť vo vode to je neskutočne... do včera kopala iba nohami, no včera objavila že dokaže špliechať aj rukami... no koniec, vody všade...
@sliver to máš super,že ste boli taký fajn kolektív.
@buba78 jééé,paráda,už sa aj mykonečne musíme vybrať na túplaváreň,Nela aj z kože vyskočí od radosti.Mali ste tú plienku na plávanie?To sa dá kúpiť aj po jednom kuse?
@crazybabenka zajtra sa držte na očkovaní..myslíme na vás..
@pohodacka moja ani nehovor....normálne mám už teraz bolenie brucha
😖 😖 😖
@pohodacka mali.......mam od leta tie z DM
@crazybabenka drzte sa
@crazybabenka to veríím,ja čakám predvolanku..nás to neminie o mesiac,vy to už budete mať za sebou.Bože chúďatká moje maléé ☹
@pohodacka no len aby to už bolo za nami....všetky baby v januárovkách písali....že toto tretie im dalo poriadne zabrať.....všetky detičky horúčkovali ☹
@crazybabenka my budeme 100%,horúčkovali sme aj pri druhej 😢 😢
@pohodacka a ešte sa mi tak zdá...že sa jej začala tlačiť stolička
@crazybabenka no chúďa..my stále len 4 zúbky..
@pohodacka - tie jednorazove plienky na plavanie sa daju kupiť aj po jednom kuse, videla som včera v hypertescu normalne medzi plienkami boli aj plienky na plavanie a aj po jednom kuse, jeden kus stal 0,55 ale asi sa ti to neoplatí kupovať po jednom kuse...
som to kukala preto lebo som tiež chcela iba zopar kusov, Sonke som kupila plavky na plavanie ale jednorazovku chcem do rezervy keby sa nam nehoda stala ešte predtým než vojdeme do vody 😀
@crazybabenka - my sme teraz tiež horučkovali 😒 boli sme vo štvrtok a horučku dostala v piatok večer....
@pohodacka my stále 8....ale zdá sa mi....že sa jej niečo vzadu belie pod ďasienkom....ale nedá si pozrieť....tak len tipujem....zajtra jej doktorka pozrie
Baby prosím vás pekne,ako je to s daňami keď sme na MD?Keď som robila,výplatná len donieska papier,podpísala som a viac som sa nestarala,ako je to teraz?? 😲 😲 😲 😲 😲
Inak super,tato prišiel z roboty,má zimnicu,bolí ho hlava,hrdlo. 😠 😠 úžas,presne takto ochorela Nelka od neho keď mala 4 mesiace 😠 😠 dala som mu homeopatiká,ale už vidím ako v robote zabudne si to dať!
@pohodacka - mna to ani nenapadlo riešiť... však to dalej rieši zamestnavateľ tak ako doteraz... či?
u nas to rieši on, lebo si pamatam ked som ešte robila tak doniesli kočky na materskej podpísaný ten istý papier s tým rozdielom že nam pracujucim toto všetko chodilo mailom a ich obvolavala pani na personalnom alebo mzdovom...
aby som nezabudla....sme ZAOČKOVANÍ.....máme 8,3kg....75,5cm....hneď sme zbehli aj na kožné s tými líčkami.....je to s najväčšou pravdepodobnosťou alerbia na chlad.....máme sa zdržiavať dnu
@crazybabenka supeer,myslela som na vás.Moc plačkala?Má suché líčka?My dávame niveu proti chladu,je veľmi dobrá..
@pohodacka tú máme aj my....poctivo natieram....ale teraz nám dala ešte jednu mastičku
@crazybabenka ja mám nervy-malá má tvár zatiaľ krásnu,čistú,ale v hlavičke také suché miesta ako keď kopy lupín alebo akoby som to povedala,aj jej to vyškrabujem,ale má to stále ☹ ☹
jaj a zabudla som....idú nám všetky 4 štvorky naraz....mám sa na čo tešiť
@crazybabenka -božinku to všetky naraz? ale aspon potom budete mať klud ;)
to fakt mate alergiu na chlad? to nebudete chodiť von či čo???
inač v sobotu musí byť supiš lebo som zrušila prvu hodinu plavania 😀
ahojte, som tu nová, som tehu vďaka Dr. Tomášovi, dnes už chodím k môjmu bežnému gynekológovi, ktorý podľa UTZ tvrdí, že som už v 11.tt, čomu ja moc nerozumiem, neviem, podľa čoho to rátajú, lebo posledný menzes som mala 7.11., z čoho mi vychádza, že by som teraz mala byť iba v 10.tt, máte nejakú skúsenosť s takýmito ,,posunutými" termínmi? Vklad mi robil Dr. Tomáš 23.11. Ďakujem za rady 🙂))
@sliver no nemali by sme....hlavne keď u nás teraz tak mrzne...a je taký hnusný ľadový vietor
@loriana v prvom rade gratulujem....tt tehu a termín sa podľa sona a podľa PM môžu líšiť....aspoň mne tak vysvetlili.....lebo nie každá žena ovuluje presne na 14-15 deň cyklu....a podľa sona je presnejší.....veď uvidíš....čo ti napíše alebo už napísal do tehuknižky a podľa toho sa riaď 😀 😀 😀
@crazybabenka Ďakujem, tak už mi to je potom zrozumitelné, môže to tak byť, lebo ja som mala už veľa rokov skrátený cyklus - menzes som mala každých 21 dní, takže ovu bola dosť nejasná. Tak ďakujem! V tehu knižke nemám týždeň uvedený, dali mi ju nedávno a až teraz v pondelok idem na prvé krvné testy, to už by som mala byť v 12.tt, tak potom mi tam asi niečo dopíšu 🙂))
@crazybabenka super,ze ste to zvadli.....len tolko kilov?........zblaznite sa doma......
@pohodacka naolejuj vecer pred kupanim hodinu vatovym tamponom........potom vyces hustym hrebenom.....rob denne......pozor,aby si ju neposkriabala,aby nemala ranku..........rob poctivo a zmizne
@loriana gratulujem.....drz sa a obcas popis akos a drzite........prijali by sme chlapca..zatial mame len dvoch.......zmen si v profile,ze si tehu
@buba78 nooo ale upokojila ma jedna mamina....čo tam bola na 15 mes očkovaní....a jej malý mal v roku 7,5kg....ale narobila im tam malá cirkus keď ju očkovali....museli sme ju 3 držať....a mali sme čo robiť....s chobotničkou malou.....len ujsť a ujsť....tak sa metala
@loriana dúfam, že nám tu ostaneš.....a budeš nám prispievať.....rada si pripomeniem tehu....a budem doc. referovať....že je ďalšie bábo na ceste
@buba78 hej?Takto to zmizne?Normálnym olejom?Ja teda používam olivový,normálne s tým?Či mám kúpiť nejaký špeciálny?
@loriana gratulujeeem,drž sa.Bože,ako rada spomínam na tehotenstvo,vždy keď vidím bábo,chcem aj ja,potom ma unaví krpaňa a poviem,že jedno stačí 😀 😀 😀 ,ale nemenila by som ju za niiič na svete.Je to zmysel života!

v sobotu mi asi preskocilo......od 7h do 22h som makala na nasom "zamocku".striedali sme sa s mm,ked malinka uz plakala a chcela byt na mne......a vcera sme vegetili.........o 16.15h sme sa rozhodli,ze ideme na plavaren na 17h..to bol zhon.....aj sa stihla napapat........bolo fajn i ked najprv plac,lebo ja koza som ju chcela osprchovat a zlakla sa i ked som sa dala nabok aj tak nas to chytilo.......potom sme mali problem ju vybrat...boli sme len dve rodinky v detskom bazene a vo velkom 4 dospely.......nasa sipkova ruzenka este spi.....to sa nestava,aby osm vstala vcassie.........aspon som sa stihla skraslit vklude