icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
19. jan 2012

@pohodacka ono je to skôr pre tatíka ako pre Paulínku 😉 😀 😉

buba78
19. jan 2012

@tinara23 bozinku,tak som Ti to priala......stastna som s tebou......vidis aj zazraky sa deju.........daj recept

buba78
19. jan 2012

@sliver diky ...porozmyslam..isla by si?

sliver
19. jan 2012

@buba78 - porozmýšlam 😉 podla toho kedy kde a za kolko, uvidíme 😉 😉
však sa dohodneme...

sliver
19. jan 2012
crazybabenka
autor
19. jan 2012

@sliver ááááno...už som objednala jeden kompletík s USA 😀

sliver
19. jan 2012

@crazybabenka - krasne su ale my si ešte počkame a potom budem otravovať maminu nech šije ako diva 😀 😀 😀
ona je bývala krajčírka 😉

crazybabenka
autor
19. jan 2012

@sliver aj moja 😀

pohodacka
19. jan 2012

@crazybabenka prosím ťa,ten bess,sk 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 dnes mi napísali,žemoja objednávka bola stornovaná,nevieš prečo?Už sa ti to stalo?To je fakt firma 😠 😠 😠

crazybabenka
autor
20. jan 2012

@pohodacka juj neplaš ma....ja som im posiela tú reklamáciu....a dnes by mi mala prísť s5....tak tam skús zavolať.....ja si myslím....že tam majú poriadny bordel teraz po vianociach.....lebo od 6teho či 10 decembra písali....že od vtedy objednané objednávky budú vybavené až v januári....tak tam toho asi majú veľa....a nevedia čo skôr....podľa mňa im niekto volal....aby stornovali objednávku....dobre si to nepozreli....a stornovali tvoju.....alebo len chyba v systéme.....skús tam každopádne zavolať

sliver
20. jan 2012

bože to je firma.....

pohodacka
20. jan 2012

@crazybabenka kurva,ale som sa vytočila,som tomu de...tovi v bessi vynadala až ma trasie.Že sú neschopná firma,kde sa každý sťažuje a že mm mi roví v obch.inšpekcii a že ho tam posielam a že nie len ja,ale zopár báb sa pridá,ktorí sú maximálne nespokojnééééé!!!!!!

sliver
20. jan 2012

@pohodacka - fuuuu začnem sa ťa bať 😉

crazybabenka
autor
20. jan 2012

@pohodacka a čo ti povedal....lebo u nás bola akurát UPS a doniesla mi reklamované veci úplne v poriadku

crazybabenka
autor
20. jan 2012

bordel v pozadí si nevšímaj....robíme inventúru hračiek....a vyraďujeme 😉 😀
@pohodacka

pohodacka
20. jan 2012

@sliver ja som sa bála sama seba 😀 😀 😀 😀 ,neviem kde sa to vo mne nabralo,alevytočili ma,keď mi tvrdil,že nemám v poriadku mail,že mi poslali potvrdenie objednávky a ja som nereagovala,že treba platiť platbu.Hovorím,dennodenne platím cez internetbanking,nie som blbá,čakala som,že mi pošlú č.ú.nech to uhradím a nič.V robote som riešila veci a náročnejšie cz PC,tak viem keď mi príde a nepríde mail,nieee??? 😀 😀
@crazybabenka že či ho chcem za nefungujúce maily dať na inšpekciu,reku nielen za to,ale stále sú s vami problémy,tovar vydáte iný ako je objednaný atď.Že mám napísať znova objednávku.A vieš čo ti poviem??Ty si na vine,že ich chcem,lebo Paulíínka v nich vyzerá úúúúúúúžasne,perfektná je 😀 😀 😀 takže druhý pokus,po tom telefonáte neviem či mi to hneď zajtra nepošlú 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
20. jan 2012

@pohodacka no ty si už len číslo 😀 😀 😀 😀

sliver
20. jan 2012

@crazybabenka - tie šatočky su krasne!!! príde v nich zajtra 😉 ?

@pohodacka - inač som včera na teba myslela lebo mi prišiel papier od zamestnavatela na podpis aby mi urobili danove 😉
baby ked chcem aby si manžel dal nezdaniteľnu časť za mna v DP musím ísť na socialku pre nejake potvrdenie? zamestnavatel mi dal nejake potvrdenie o príjmoch že to mam dať manželovi... no jedna kamoška mi hovorila že ona bola na socialke tak ja teraz neviem ktore potrebuje...

pohodacka
20. jan 2012

@sliver no zbohom...mne nikto nič nedal podpísať,musím sa im pripomenúť 😒 😒 ja som z tých papierovačiek jeleň 😲 😲

pohodacka
20. jan 2012

@crazybabenka no zase ma napadlo. 😀 😀 ty máš chudučkúmodelku.ale naše díte ma okilo viac..má tie šatky obtiahnuté?Či je tam ešte miesto na pár gramíkov navyše 😉 😉 ??

crazybabenka
autor
20. jan 2012

@pohodacka ale ja som jej to natiahla na body a tepláky.....takže určite

crazybabenka
autor
20. jan 2012

@sliver toto akurát riešim aj ja....ja som od začiatku na RP......materskú som nemala.....takže ja idem na UPSVAR....na soc. oddelenie....a tam mi dajú potvrdenie....aj keď neviem na čo je to potrebné.....keďže RP sa ako soc. dávka do daňových príjmov nezapočítava....to akoby som nemala žiaden príjem.....no pôjdem to obehať bud. týždeň

crazybabenka
autor
20. jan 2012

@sliver lebo materská sa ako príjem ráta....RP nie....už som písala kamoške....ktorej mamina robí na daňovom úrade....tak mi zistí čo a ako.....a dám vedieť

pohodacka
20. jan 2012

@crazybabenka prosím ťa..zachráň nás teda,ja fakt neviem aké "papierovačky" vlastne treba 😲 😲

sliver
20. jan 2012

@crazybabenka - to potvrdenie je nato že si ťa može dať mm do danoveho... on si vlastne uplatní nezdanitelnu časť na teba... ale iba ak tvoj príjem bol do 3559,30... inač si musíš DP robiť sama (alebo teda zamestnavatel)
čiže ty ked maš RP tak si možeš vybaviť to potvrdenie a dať mm
ja som bola PN, pracovala a tiež materska čiže toto dokopy ak nepresiahne tu sumu tak to dam mm tlačivo z roboty a tiež zo socilaky (zo všetkých príjmov čo som mala) a on zahrnie mna do svojho DP, ak to bude viac tak si musím robiť sama, teda ja som podpísala papier že mi urobí DP zamestnavatel...

buba78
20. jan 2012

@pohodacka ale si si stupla adrenalin
@crazybabenka riadna modelka.......normalne si mi dala chrobaka do hlavy dat take satocky na leto s menom nasho certa
@sliver neviem Ti poradit
@pohodacka pripomen sa ,lebo to je Tvoja povinnost ....ja som z toho jelen

buba78
20. jan 2012

baby pripravene na zajtra?.......tesim sa na Vas vsetkych cele rodinky

crazybabenka
autor
20. jan 2012

@sliver pravidlá ovládam....len sa mi zdalo nelogické...dávať potvrdenie o tom....čo sa ti vlastne do DP ani neráta
takže zhrniem: do 15. februára musí manžel doručiť doklady o manželke zamestnávateľovi ....napr. Ja....január som bola kvázi nezamestnaná....ale na úrade práce som mala papier, že materská.....ale nič som nebrala....takže žiadny príjem......február-december....pôjdem na UPSVAR....na sociálnom odbore....dávajú potvrdenie.....koľko vyplácali....to dám mangelovi.....a fertich....
pre vás čo ste mali materskú.....tak je to trošku komplikovanejšie....lebo materská sa zarátava ako príjem....RP nie

crazybabenka
autor
20. jan 2012

@buba78 len neviem čo malej obliecť.....povedzme si pravdu....každá tam budeme chcieť mať malú za herečku....ale zase sa mi zdá....že tepláčiková súprava by bola na cestovanie pohodlnejšia 😀 😀 😀

sliver
20. jan 2012

@crazybabenka - ako povedzme si pravdu aj v tej teplakovej suprave bude vyzerať rozkošne
však každá princezna bude krasna... netrap sa
ja ešte neviem čo jej dam 😉 a ani som nad tým neuvažovala...

ale tešíííím sa
nikto by neveril že sa tak skoro zase uvidíme, že Zuzi 😉