Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka A akým spôsobom máš možnsoť mu referovať??? 🙂))
@loriana v sobotu s ním máme stretnutie 😉
ahojte kočeny,
prosím vas ako rastu detičkom nožičky?
Sonka ma teraz 6 mesiacov, kedy bude mať veľkosť 19-20? ake mate veľkosti vy teraz?
a ozi, Sonka ma kutik v ustach... myslíte že to mam riešiť alebo nechať nech to zmizne?
@sliver dnes má Nelka 11 mesiacov a sú jej dobré papučky 18 tky,má tam malinkú medzierku,tak možno samotná nôžka 17,5,19,20 jej pozerám na jar tenisky,takže v nejakých 13-14 mesiacoch.
Kútik-bože ja som to mávala stále,dr mi povedala,že je na príčine nedostatok vitamínu,len si už nepamatám presne či B či aký to bol 😒 ak máš cestu k dr len tak medzi rečou sa jej opýtaj,nič za to nedáš 😉
@pohodacka - mam možnosť jej kupiť take teple ponožko-papučky no že su 19-20 vlkosť a ja neviem či jej to nevíde na leto, lebo ak na leto tak jej to bude zbytočne take teple papučky...
No ked ma dospelý kutik tak v poho len čo dam malej.... ved praveže nemam, poradnu sme mali a najbližšie ideme ani neviem kedy, teraz ma napadlo že ja neviem kedy mam poradnu, božinku....
@crazybabenka ...práve mi napísala jedna žena do IP jeho mailovú adresu, chcem sa mu poďakovať, tak mu neskôr určite napíšem, tam sa mu aj predstavím, možno si ma bude pamätať, lebo som bola jedna z posledných, komu robil vklad embryjka v Martine 🙂))
Otec: povedz, že "tato"
Bábo: "mama"
Otec: nehovor, že "mama"
Bábo: "mama"
Otec: do riti povedz že "tato"
Bábo: Do riti
Otec: čože??
Bábo: DO RITI
Mama: Zlato som domaaa
Bábo: do riti
Mama: čože ?? Kto ťa to naučil?
Bábo: Tato! :D :D
@pohodacka pridávame sa ku gratulácii 😀 😀 😀
@crazybabenka
@sliver
@buba78 Ďakujeemeee baby,ste zalté,Nelka sa nardila tiež 18 teho,len mesiac po mne-dohodli sme to 😉
@tinara23 jéééé,ty si tehotná?Takto rýchlo,supeeeeeeeeeeeeer,blahoželááááááám,dávajte si pozoooooooorrrr!!!!
@tinara23 jeee tichúčko gratulujem 😉
@crazybabenka zleté to je..len keď si predstavím aký "dlhý" čas bavia naše dieťa hračky,tak zbytočne vyhodené peniaze.Ale vyzerá parádne..frajersky 😀

Ahojte trochu vás flákam 😅 Tak nám sa šerblíkovanie darí a dnes sme už aj 2 krát naložili 😀 Myslím,že aj malej sa to páči že ma riťku v suchu 🙂