icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
17. jan 2012

Ahojte trochu vás flákam 😅 Tak nám sa šerblíkovanie darí a dnes sme už aj 2 krát naložili 😀 Myslím,že aj malej sa to páči že ma riťku v suchu 🙂

loriana
18. jan 2012

@buba78 ďakujem, už som zmenila, neviem, či sa mi to úspešne podarilo, lebo sem moc nechodím... 🙂)

loriana
18. jan 2012

@crazybabenka A akým spôsobom máš možnsoť mu referovať??? 🙂))

loriana
18. jan 2012

@pohodacka ďakujééém!!!

crazybabenka
autor
18. jan 2012

@loriana v sobotu s ním máme stretnutie 😉

sliver
18. jan 2012

ahojte kočeny,
prosím vas ako rastu detičkom nožičky?
Sonka ma teraz 6 mesiacov, kedy bude mať veľkosť 19-20? ake mate veľkosti vy teraz?

a ozi, Sonka ma kutik v ustach... myslíte že to mam riešiť alebo nechať nech to zmizne?

pohodacka
18. jan 2012

@sliver dnes má Nelka 11 mesiacov a sú jej dobré papučky 18 tky,má tam malinkú medzierku,tak možno samotná nôžka 17,5,19,20 jej pozerám na jar tenisky,takže v nejakých 13-14 mesiacoch.
Kútik-bože ja som to mávala stále,dr mi povedala,že je na príčine nedostatok vitamínu,len si už nepamatám presne či B či aký to bol 😒 ak máš cestu k dr len tak medzi rečou sa jej opýtaj,nič za to nedáš 😉

sliver
18. jan 2012

@pohodacka - mam možnosť jej kupiť take teple ponožko-papučky no že su 19-20 vlkosť a ja neviem či jej to nevíde na leto, lebo ak na leto tak jej to bude zbytočne take teple papučky...

No ked ma dospelý kutik tak v poho len čo dam malej.... ved praveže nemam, poradnu sme mali a najbližšie ideme ani neviem kedy, teraz ma napadlo že ja neviem kedy mam poradnu, božinku....

loriana
18. jan 2012

@crazybabenka ...práve mi napísala jedna žena do IP jeho mailovú adresu, chcem sa mu poďakovať, tak mu neskôr určite napíšem, tam sa mu aj predstavím, možno si ma bude pamätať, lebo som bola jedna z posledných, komu robil vklad embryjka v Martine 🙂))

sliver
18. jan 2012

Otec: povedz, že "tato"
Bábo: "mama"
Otec: nehovor, že "mama"
Bábo: "mama"
Otec: do riti povedz že "tato"
Bábo: Do riti
Otec: čože??
Bábo: DO RITI
Mama: Zlato som domaaa
Bábo: do riti
Mama: čože ?? Kto ťa to naučil?
Bábo: Tato! :D :D

buba78
18. jan 2012

@sliver my mame teraz 20........ma nedostatok vitaminu B....je celaskon multi a mylsim,ze je tam aj B

janemari
18. jan 2012

@pohodacka gratulujeme k 11 mesiačikom 🙂

pohodacka
18. jan 2012

@janemari ďakujeeeeemee 🙂

crazybabenka
autor
19. jan 2012

@pohodacka pridávame sa ku gratulácii 😀 😀 😀

buba78
19. jan 2012

@pohodacka sice neskor...gratulujeme......za chvilu uz budete rocny ako my

sliver
19. jan 2012

@pohodacka - ja ja sa pripajam.... Nelka sa narodila na tvoje narodeniny?

tinara23
19. jan 2012

baby moje bojím sa aj pochváliť 🙂 ale už sa asi nebudem musieť rozhodovať kde ísť do CAR 😉 už len tfuj tfuj tfuj 🙂

pohodacka
19. jan 2012

@crazybabenka
@sliver
@buba78 Ďakujeemeee baby,ste zalté,Nelka sa nardila tiež 18 teho,len mesiac po mne-dohodli sme to 😉
@tinara23 jéééé,ty si tehotná?Takto rýchlo,supeeeeeeeeeeeeer,blahoželááááááám,dávajte si pozoooooooorrrr!!!!

tinara23
19. jan 2012

@pohodacka ďakujem, nečakala som to veru, toľko rokov nič, potom IUI a teraz na prvý šup 😉

sliver
19. jan 2012

@tinara23 - jééééééééééééééééééj
božinku to je super
užasná sprava
velmi si ma potešila, dnes miniečo nevyšlo tak toto mi teda riadne zlepšilo naladu!!!!!!!!!!!!!
blahoželaaaaaam

tinara23
19. jan 2012

@sliver ďakujem, som rada, že som ti zlešila náladu 😀 potvrdené to ešte nemám, len z testíka, takže sa ešte bojím aj tešiť.

sliver
19. jan 2012

@tinara23 - potichúčky sa teš 😉 a hlavne si davaj na seba pozor, riadne sa obliekaj a všetko aby si neprechladla... teraz žiadna choroba a budeme sa tešiť na dalšie mimčo, božinku to je supiš, fakt si mi zlepšila naladu

pohodacka
19. jan 2012

@tinara23 neboj,testíky sú krásne-viac než isté!!!!!!Tešíme sa,takže skoro pred Vianocami dostaneš náááádherný darček,super!!!Opatrujte sa!!!!

sliver
19. jan 2012

obdivovateľky Spievankova 😉
keby to Sonka vnimala tak by som šla tiež ale ešte je malička nato... síce v ZA je v marci to už možno 😉 @buba78 nepojdeme 😉
@pohodacka - su tam aj Topolčany 😉

http://www.koncertypredeti.sk/Koncerty-TERMINY....

crazybabenka
autor
19. jan 2012

@tinara23 jeee tichúčko gratulujem 😉

crazybabenka
autor
19. jan 2012

dostaneme až na narodeniny...ale museli sme vyskúšať 😀 😀 😀

pohodacka
19. jan 2012

@sliver jééé,super,diki,Nelka bude mať na druhý deň rôčik,tak dáme ako darček 🙂

sliver
19. jan 2012

@pohodacka - paraaaadoš to bude radosti!!!

pohodacka
19. jan 2012

@crazybabenka zleté to je..len keď si predstavím aký "dlhý" čas bavia naše dieťa hračky,tak zbytočne vyhodené peniaze.Ale vyzerá parádne..frajersky 😀

janemari
19. jan 2012

@tinara23 gratulujem sa silno držíme palčeky ,aby všetko išlo ako po masle.Davaj na seba pozor,oddychuj a hladkaj bruško 🙂