Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@mabumi no ja nie........baby možno....ale však skús napísať docentovi....určite ti odpíše
@buba78 len ja nemám žiadne fotky ☹
@crazybabenka
@buba78
@janemari
@sliver ďakujem vám veľmi pekne za dnešný krásny deň. Bol úplne skvelý. Veľká vďaka patrí aj kolektívu Iscare a hlavne docentovi Tomášovi. Veľmi pekne ďakujem aj našim krásnym bambulkám, že boli také dobručké a prehrali sa.
Ja som si aj poplakala, prišlo mi strašne ľúto. Po rozhovore s docentom sme sa dohodli, že pre malého bračeka pre Sofinku si prídeme do Iscare MT k p. doktorke. Dúfam, že všetko rozbehneme tento rok a výsledok bude pozitívny.
Ešte raz veľká vďaka za pozvanie a za zorganizovanie stretka 🙂. PS: maličká po vypití mliečka, ani nemala celkom hlávku na vankúši a už spinkala 🙂.
Tak čauteee baby,čítam,že bolo super,bábiky posúchali?Hrali sa ?Kto všetko bol s Iscare?Dúfam,že ste pozdravovali 😉 😉
@buba78 dik,oslava v pohode,práve som dupratovala,riady po prdel,všade smeti,to som doobeda vysávala.Aj som si dopriala za jeden..taký sladký likér..
A niktorá nemáte fotoooo??
Ahojte dievčata.Niečo som len tak čítala ale nemam kedy čítať všetko,tak by som chcela vedieť či ste sa stretli mamičky a šli za doc.a kolektývom do centra?Ak hej,tak škoda že sme tiež nešli ☹ A ako bolo?
@lenrom áno dnes bolo stretnutie v MT pred odchodom doc. do Londýna....bolo krásne a dojímavo
No škoda že som vas nečítala par dni skôr.Mohli sme tam tiež prisť 😢 😢
Tak ja mám zopár fotiek,ale nič moc,už len pýtať od docenta,kedže sa dosť fotilo jeho foťakom.Pekne ho poprosíme aby poslal mailikom nejaké foto niektorej z vás,ktoré ste s ním v kontakte a bude to. Aj mne malá zaspala hned po príchode domov,potom sa zobudila napapala a spinká ďaľej.Škoda len že naše ambulky si nič z toho nebudú pamätať.
@janemari už som mu píslala 😉
Ahojte babenky 😉 rada by som sa pripojila do Vašej skupinky 🙂 s docentom sme si toho dosť preskákali a teraz som už v 6.mesiaci a čakáme dievčatko 😀 mrzí ma, že som nestihla stretnutie, kým docent odíde,ale snáď ešte bude nejaké stretko v budúcnosti...chcem sa Vás opýtať či nemáte niektorá mailový kontakt na p.docenta,rada by som sa mu ešte raz poďakovala 😉 😉
@crazybabenka @janemari @buba78 @nellymn
kočeny veľmi ďakujem za super stretko!!! mali by sme taketo akcie robiť častejšie, veľmi milé spestrenie našho života na materskej 😉
Všetky dievčatka boli krasne, no najviac som sa zamilovala do očičiek Laurinky, take krasne očka som v živote nevidela, veľmi krasne dievčatko. Paulínka to je zase veľmi veselý šinter a tatínkov milačik. Oli je beťarka ktora sa všade schová a beťari kde sa dá 😉 a Sofinka je triskač ktoreho nedobehne nikto 😀 😀 😀
Ešte raz ĎAKUJEME a najbližšie ideme hocikedy a hocikde!!!
@crazybabenka prave osm mu chcela napisat......moja nezavidit......je to obcas....
@deni66 vitaj a drzte sa
@sliver veru stretko bolo nezabudnutelne....ved ja som nemohla vobec zaspat od tolkych emocii a ked konecne Olivia bola vyspata od 1h do 3h...nevadi jej vobec tma......hadze sipky do perin....tancuje.....spieva...veru Laurinka ma okuzlujuce ocka......maminka chystaj flintu.....budes mat co robit v puberte.......pekne si to zhrnula....neviem preco nasa od kedy lozi stale chodi pod stol
@nellymn
@sliver
@crazybabenka
@janemari baby ja neviem co je to za zvieratko..inac aj hra
@buba78
@sliver my máme tiež nejakú potvoru....v oblečku prasiatka....ale nevidáva žiaden zvuk....aj keby podľa obsahu bruška malo 😀 😀 😀
@deni66 jeee vitaj medzi nami a gratulujeme 😀 😀 😀 Ďalšie dievčatko 😀 😀 😀 sme aj docentovi a embriologičke hovorili....že ony to snáď vyberali....aby boli samé dievčatká 😀 😀 😀
@crazybabenka hihihi..noooo ale dobre vybrali 😀 😀 ja sa veeeľmi teším,aj keď mužík chcel pomocníka do garaže..ale usúdil, že aj na upratovanie niekoho treba 😉 a keď ju videl na 3D tak nemal slov,taaaaak sa tešil 😀 😀 😀
@crazybabenka - aj to naše vydava zvuk iba na heslo, musíš sa viac posnažiť 😀 😀 😀 a inač je to take tichučke tak to daj k ušku a skušaj stlačať to hranate čo je v brušku...
@deni66 - aj moj chcel pomocníka do garaže a na motorku ale povedal že aj z dievčatka može byť motorkarka a prvú vec čo jej kupil boli maskače a teraz by ju nemenil za nič na svete a je šťastný že mame doma takeho krasneho blbucha 😉
@deni66 vitaj medzi nami a naše okolie sa rozširuje lebo ked nerátam,že sa crazybabenka presťahovala tak ty si zo ZH,ja zo ZC,nellymn z BS a crzazy s Hodruše 🙂 Sme tu také zdravé jadro 😀
Baby ďakujem za komplimenty na Laurinku, @sliver aj tvoja malá má krásne očká a naozaj si vystihla všetky detičky a neviem si predstaviť,keby tieto vlastnosti malo len jedno dieťatko 😝 Darmo docent so svojími pomocníkmi odviedli skvelu prácu na čo môžu byť patične hrdý a nech hovorí kto chce čo chce ja na nich nedám dopustiť.
@deni66 jee to som si ani nevšimla, že ďalšia krajanka 😀 joj aj náš tato, že Matúška Matúška....a ako aj baby tu napísali....dcérenka je tatíkov miláčik....ja sa smejem, že pri pôrode mne pupočnú šnúru odstrihli.....a k nemu sa prirástla....darmo tatíkovia na dcérenky trpia 😀 😀 😀

@buba78 to nevadi, nabuduce sa pridam 🙂 . ja si pôjdem po prve babo do prahy a po surodencov pôjdeme vsetky spolu 😵 . a kolko vas tam vlastne bolo? boli aj nemaminy?