icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

buba78
22. jan 2012

@sliver vidis aka som blba....nas ma oblecko pandy
@crazybabenka skuste dobre prehmatat
@janemari ty si zlata,ze na nas myslis......a ja si prajem pre Teba a malinku noveho clena rodiny,ktory si Vas bude vazit a budete vsetci stastny

sliver
22. jan 2012

@crazybabenka - ináč to som nikdy nevidela tak naviazane babo na tatína ako je Paulínka, ako keby on bol na materskej s nou 😉

crazybabenka
autor
22. jan 2012

@sliver jaj tak ony sú veľká láska....ony jeden bez druhého ani ranu....

janemari
22. jan 2012

@buba78 ďakujem,ale neviem či dokážem ešte prijať nového člena rodiny.
Inak stále ma vyvolávajú naspäť do roboty už neviem čo i o tom mám myslieť.Ale ked Laura trochu podrastie resp.bude schopná byť bezomna dlhší čas tak pôjdem na dohodu.Ovšem neviem ak oto bude finančne ked doriešim tie moje veci.Ak to nedopadne dobre budem musieť ísť aj skôr 😖

deni66
22. jan 2012

@sliver nooo kupili 🙂 takú veľkú plyšovú kravu 😀 😀 u ružovučké pyžamká 😎 😎
@crazybabenka @janemari jeeej tak to je super..ani ja som si to nevšimla ..ešte sa tu moc medzi vami nevyznám 😉 no a veru aj ja som bola tatíkov miláčik... naša malá bude isto taká istá 😉 😉

janemari
22. jan 2012

@deni66 už máte vybraté aj meno?

janemari
22. jan 2012

😉 Inak kočky ked som ráno zbadala koľko navalilo snehu som skoro odpadla.A hned ma napadlo,ešte že nenapadalo do včera rána,lebo by sme sa neboli stretli.Takže správne načasovanie

deni66
22. jan 2012

@janemari noooo..keď sme šli zo sona a povedali nám, že to bude dievčatko a nie Tobias (čo mal mužík vybrané už asi 3roky) som len tak povedala že čo tak Nina 🙂 a tak sa mu to zapáčilo už o inom mene nechce ani počuť 😀 😀

janemari
22. jan 2012

@deni66 tak to je super že ste sa zhodli.Len aby ste nezačali ešte premýšľať o iných a nakoniec nebudeš vedieť vybrať 😀 Bývaš priamo v ZH?

buba78
22. jan 2012

@janemari urcite do roka Ta este potrebuje

janemari
22. jan 2012

@buba78 však ja ešte dúfam,že ked príde nová vláda,tak niečo porieši a toto čo po.... táto vláda napravý.Uplne by stačilo keby dali naspäť výšku RP.

deni66
22. jan 2012

@janemari nie.. som z Kremnice 🙂 a už hádam meno nezmeníme..dúfam 😉 ..už tak na ňu aj rozprávame 😀 😀 a ako pozerám tak ste tu len samé mamičky..či som prehliadla?ale na tom stretku ste boli len mamičky že? 😎 😎

janemari
22. jan 2012

@deni66 Na stretku boli celé rodinky a docent so svojími pomocníkmi.

deni66
22. jan 2012

@janemari no škoda že sme to my nestihli 😒 ale nevadí..hádam sa to dakedy zopakuje 😉

janemari
22. jan 2012

@deni66 v to dúfame všetky ,že sa to minimálne raz zopakuje 🙂

bique
22. jan 2012

ahojte..je tu niekto alebo poznate niekoho, komu vysiel KET iba s jednym embrijkom? dik za odpovede

deni66
23. jan 2012

@bique ahoj 🙂 nám sa uchytilo posledné embryjko čo sme mali a teraz ma tu kope v brušku 😉 😉 vkladali mi aj 2 naraz a tie asi nechceli byt u mňa..takže aj jedno uuuuuuuplne stačí 😀 😀 😀

buba78
23. jan 2012

@deni66 ty si bola na dvoch vkladoch?cize si po jednom IVF?
@bique my sme mali tiez len jedno embryjko i ked sa snazili 4 bojovat....prezilo jedno a to je uz rok s nami a robi nam radost a starost.......mal to byt chlapec,lebo je ako dievca s rozkami

bique
23. jan 2012

@deni66 dakujem za odpoved, som na pochybnostiach, ci som sa rozhodla spravne, lebo my mame na vklad dost, ale s dvojkami mi to v 25tt dopadlo velmi zle 😢

bique
23. jan 2012

@buba78 dakujem za odpoved...trosku ma vase pripady zasa uistili v tom, ze som sa rozhodla spravne 😵

pohodacka
23. jan 2012

Čaute baby,ale ste popísali,nejak nestíham,Nelka má obdobie nespavých nocí,cez deň to isté,,do toho tato chorý,tak to tu riadim všetko sama 😀 😀
@deni66 gratulujeemeee,držte sa!!

deni66
23. jan 2012

@buba78 ja som bola na 1 cykle IVF..1embryko mi dali hneď ..potom dve embryjka..a.nic..no a posledne sa uchytilo 😀 😀
@bique jooooj tak to ma mrzí že to predtým nevyšlo ☹ ale teraz sa to už uuurčite podarí 😀 a to sa to naše posledné ani nechcelo prebrať..už to vyzeralo, že z toho nič nebude..ale princezná zabojovala 😉

loriana
23. jan 2012

Dievčatá, čo znamená 11tt.+3? To znamená, že som v 11. týždni tehu + 3 dni, dobre tomu rozumiem? Ďakujem!

deni66
23. jan 2012

@loriana dobre tomu rozumieš 😀

loriana
23. jan 2012

@deni66 ďakujeem 🙂))

crazybabenka
autor
23. jan 2012

no baby....veľké upratovanie za nami....podlahy nechám na mangela.....nech aj on priloží ruku k dielu....a my sa ideme s Pauluškou besnieť 😀 😀 😀

sliver
23. jan 2012

@bique - aj my sme dali vložiť iba jedno 😉
mali sme ich dosť, až 5 a tie sme dali zamraziť
@loriana - dobre tomu rozumieš 😉
@deni66 - tak ten tvoj zazrak teda riadne zabojoval, to je užasné!!! bojovnica mala zo všetkých štyroch....

petuska123
23. jan 2012

ahojte baby dnes mi oznamili ze si mozem cerpat dovolenku 25 dni.takze od aprila nastupujem na dovolenku a od maja na matersku. 🙂 🙂

crazybabenka
autor
23. jan 2012

@petuska123 joj moja gratulka, 20tt ako to rýchlo uteká 😀

tinara23
23. jan 2012

@petuska123 ale ti to riadne ubieha 😉 takže už budeš mať veget od práce 🙂