icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

mabumi
21. jan 2012

@buba78 to nevadi, nabuduce sa pridam 🙂 . ja si pôjdem po prve babo do prahy a po surodencov pôjdeme vsetky spolu 😵 . a kolko vas tam vlastne bolo? boli aj nemaminy?

crazybabenka
autor
21. jan 2012

@mabumi no ja nie........baby možno....ale však skús napísať docentovi....určite ti odpíše

crazybabenka
autor
21. jan 2012

@buba78 len ja nemám žiadne fotky ☹

nellymn
21. jan 2012

@crazybabenka
@buba78
@janemari
@sliver ďakujem vám veľmi pekne za dnešný krásny deň. Bol úplne skvelý. Veľká vďaka patrí aj kolektívu Iscare a hlavne docentovi Tomášovi. Veľmi pekne ďakujem aj našim krásnym bambulkám, že boli také dobručké a prehrali sa.
Ja som si aj poplakala, prišlo mi strašne ľúto. Po rozhovore s docentom sme sa dohodli, že pre malého bračeka pre Sofinku si prídeme do Iscare MT k p. doktorke. Dúfam, že všetko rozbehneme tento rok a výsledok bude pozitívny.
Ešte raz veľká vďaka za pozvanie a za zorganizovanie stretka 🙂. PS: maličká po vypití mliečka, ani nemala celkom hlávku na vankúši a už spinkala 🙂.

buba78
21. jan 2012

@nellymn veru deturence boli na jednotku....snad kaviaren bude na Nas spominat v dobrom...drzim palce k dalsiemu babatku.....mate embryjka?

pohodacka
21. jan 2012

Tak čauteee baby,čítam,že bolo super,bábiky posúchali?Hrali sa ?Kto všetko bol s Iscare?Dúfam,že ste pozdravovali 😉 😉
@buba78 dik,oslava v pohode,práve som dupratovala,riady po prdel,všade smeti,to som doobeda vysávala.Aj som si dopriala za jeden..taký sladký likér..
A niktorá nemáte fotoooo??

buba78
21. jan 2012

@pohodacka spolocne foto nebolo....nejako sme zabudli.....cely kolektiv Iscare bol okrem recepcnej

pohodacka
21. jan 2012

@buba78 ani jedna fotka?To je krásne,že všetci,ako sa poznám by som to preplakala..dojalo by ma to.

lenrom
21. jan 2012

Ahojte dievčata.Niečo som len tak čítala ale nemam kedy čítať všetko,tak by som chcela vedieť či ste sa stretli mamičky a šli za doc.a kolektývom do centra?Ak hej,tak škoda že sme tiež nešli ☹ A ako bolo?

crazybabenka
autor
21. jan 2012

@lenrom áno dnes bolo stretnutie v MT pred odchodom doc. do Londýna....bolo krásne a dojímavo

lenrom
21. jan 2012

No škoda že som vas nečítala par dni skôr.Mohli sme tam tiež prisť 😢 😢

janemari
21. jan 2012

Tak ja mám zopár fotiek,ale nič moc,už len pýtať od docenta,kedže sa dosť fotilo jeho foťakom.Pekne ho poprosíme aby poslal mailikom nejaké foto niektorej z vás,ktoré ste s ním v kontakte a bude to. Aj mne malá zaspala hned po príchode domov,potom sa zobudila napapala a spinká ďaľej.Škoda len že naše ambulky si nič z toho nebudú pamätať.

crazybabenka
autor
22. jan 2012

@janemari už som mu píslala 😉

crazybabenka
autor
22. jan 2012

@buba78
@sliver baby ako Vám teraz, ale v dobrom závidím....že môžte ísť spolu kočíkovať 😀 😀 😀 😀

deni66
22. jan 2012

Ahojte babenky 😉 rada by som sa pripojila do Vašej skupinky 🙂 s docentom sme si toho dosť preskákali a teraz som už v 6.mesiaci a čakáme dievčatko 😀 mrzí ma, že som nestihla stretnutie, kým docent odíde,ale snáď ešte bude nejaké stretko v budúcnosti...chcem sa Vás opýtať či nemáte niektorá mailový kontakt na p.docenta,rada by som sa mu ešte raz poďakovala 😉 😉

sliver
22. jan 2012

@deni66 - jeeeeej vitaj u nas
blahoželame!!!

sliver
22. jan 2012

@crazybabenka @janemari @buba78 @nellymn

kočeny veľmi ďakujem za super stretko!!! mali by sme taketo akcie robiť častejšie, veľmi milé spestrenie našho života na materskej 😉
Všetky dievčatka boli krasne, no najviac som sa zamilovala do očičiek Laurinky, take krasne očka som v živote nevidela, veľmi krasne dievčatko. Paulínka to je zase veľmi veselý šinter a tatínkov milačik. Oli je beťarka ktora sa všade schová a beťari kde sa dá 😉 a Sofinka je triskač ktoreho nedobehne nikto 😀 😀 😀
Ešte raz ĎAKUJEME a najbližšie ideme hocikedy a hocikde!!!

deni66
22. jan 2012

@sliver Ďakujeeeem 😀 😀 😀

buba78
22. jan 2012

@crazybabenka prave osm mu chcela napisat......moja nezavidit......je to obcas....
@deni66 vitaj a drzte sa
@sliver veru stretko bolo nezabudnutelne....ved ja som nemohla vobec zaspat od tolkych emocii a ked konecne Olivia bola vyspata od 1h do 3h...nevadi jej vobec tma......hadze sipky do perin....tancuje.....spieva...veru Laurinka ma okuzlujuce ocka......maminka chystaj flintu.....budes mat co robit v puberte.......pekne si to zhrnula....neviem preco nasa od kedy lozi stale chodi pod stol

buba78
22. jan 2012

@nellymn
@sliver
@crazybabenka
@janemari baby ja neviem co je to za zvieratko..inac aj hra

sliver
22. jan 2012

@buba78 - je to mýval 😉
a každý mal ine oblečko 😉 náš ma oblečko žabky...
jo hra ale tichučko...

crazybabenka
autor
22. jan 2012

@buba78
@sliver my máme tiež nejakú potvoru....v oblečku prasiatka....ale nevidáva žiaden zvuk....aj keby podľa obsahu bruška malo 😀 😀 😀
@deni66 jeee vitaj medzi nami a gratulujeme 😀 😀 😀 Ďalšie dievčatko 😀 😀 😀 sme aj docentovi a embriologičke hovorili....že ony to snáď vyberali....aby boli samé dievčatká 😀 😀 😀

deni66
22. jan 2012

@crazybabenka hihihi..noooo ale dobre vybrali 😀 😀 ja sa veeeľmi teším,aj keď mužík chcel pomocníka do garaže..ale usúdil, že aj na upratovanie niekoho treba 😉 a keď ju videl na 3D tak nemal slov,taaaaak sa tešil 😀 😀 😀

sliver
22. jan 2012

@crazybabenka - aj to naše vydava zvuk iba na heslo, musíš sa viac posnažiť 😀 😀 😀 a inač je to take tichučke tak to daj k ušku a skušaj stlačať to hranate čo je v brušku...

@deni66 - aj moj chcel pomocníka do garaže a na motorku ale povedal že aj z dievčatka može byť motorkarka a prvú vec čo jej kupil boli maskače a teraz by ju nemenil za nič na svete a je šťastný že mame doma takeho krasneho blbucha 😉

deni66
22. jan 2012

@sliver nooo viem si predstaviť ako sa teši 🙂 🙂 a my sa asi tiež nevyhneme autodráhe a podobným vecičkám určeným "pre chlapcov" 😀 😀 ale nech sa oteckovia vytešujú 😉 hlavne nech sú deťúrence zdravé 😎

sliver
22. jan 2012

@deni66 - už si niečo nakupila princeznej?

janemari
22. jan 2012

@deni66 vitaj medzi nami a naše okolie sa rozširuje lebo ked nerátam,že sa crazybabenka presťahovala tak ty si zo ZH,ja zo ZC,nellymn z BS a crzazy s Hodruše 🙂 Sme tu také zdravé jadro 😀
Baby ďakujem za komplimenty na Laurinku, @sliver aj tvoja malá má krásne očká a naozaj si vystihla všetky detičky a neviem si predstaviť,keby tieto vlastnosti malo len jedno dieťatko 😝 Darmo docent so svojími pomocníkmi odviedli skvelu prácu na čo môžu byť patične hrdý a nech hovorí kto chce čo chce ja na nich nedám dopustiť.

sliver
22. jan 2012

@janemari - no to si ani ja neviem rpedstaviť žeby to bolo všetko v jednom babätku 😉
jojo odviedli super pracu

janemari
22. jan 2012

@sliver budem aj za vás držať palčeky,aby sa docent o pár rôčkov vrátil a s celým kolektívom sa dali do kopy,založili centrum a potom dali vašim bambuľkám súrodencov 😉

crazybabenka
autor
22. jan 2012

@deni66 jee to som si ani nevšimla, že ďalšia krajanka 😀 joj aj náš tato, že Matúška Matúška....a ako aj baby tu napísali....dcérenka je tatíkov miláčik....ja sa smejem, že pri pôrode mne pupočnú šnúru odstrihli.....a k nemu sa prirástla....darmo tatíkovia na dcérenky trpia 😀 😀 😀